|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
2.9.2008 13:41:27   
Dali*
mikroB, meni je G priporočala Elevit, hkrati so mi pa tudi v lekarni rekli, da je to najboljš, ker ne rabiš drugih dodatnih pripravkov. Res pa je, da vsakič ko grem kupit dobim isto pojasnilo, ker vedno malce vpraša, ker je vedno nekdo drug. Tako, da sem popolnoma prepričana, da je OK.

(odgovor članu mikroB)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
2.9.2008 14:06:32   
Naja30
Jaz sem se pa po elevitu, ko sem ga jedla med dojenjem, ful redila tako da mi ni do njega.user posted image

Punce, mene tako glava boli danes, da se mi kar temni pred očmi. Sem vzela en lekadol, ker nisem mogla več. Tamala mi ga sračka in ni hotla spat, tak da tudi jaz nisem mogla. Čakam, da pride dragi domov, da se malo uležem.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
2.9.2008 14:10:04   
Dali*
O bogica ti Naja. upam, da pride tvoj čimprej, da se boš lahko malo spočila.
Potolaži se s sladoledom. Na obali imate najbrže lepo vreme, no saj pri nas je tudi super.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
2.9.2008 14:42:29   
1hruška
Živjo!
A katera od vas jemle folno CentraMed Mami?
jjasna85 najprej čestitke za zaroko! user posted image user posted image user posted image     Katere kalcijeve tablete ješ?
Jaz sem zadnjič v lekarni kupila ene šumeče, ker mi je G rekla, da je dobro jest kalcij... pa me je farmacevtka kr mal čudno gledala user posted image in mi rekla, da naj vsak dan samo pol tablete vzamem, al pa vsak drug dan eno. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
2.9.2008 14:48:06   
Dali*
če jemlješ centramed, poglej koliko kalcija vsebuja in dodajaj kalcij samo s prehrano - mleko, sir... Ne jemlji še dodatnih pripravkov. Zato te je v lekarni malo čudno gledala.

(odgovor članu 1hruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
2.9.2008 15:15:51   
Naja30
Mojega še ni. user posted image  Je malo boljše, ker sem ležala ves čas.

Jaz sem jemala centramed (mislim, da sem to že napisala). Glede šumečih ti priporočam, da še počakaš. Zdaj še ni take potrebe po tem, kot bo na koncu. Takrat pa navalimo na kalcij, magnezij, železo... ni da ni! user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
2.9.2008 15:27:44   
SRCCEK
Jaz tud jemljem centramed mami, pa mi je isto rekla v lekarni, da imajo te tablete malo manj kalcija, pa da naj zaradi tega mal več mlečnih izdelkov zaužijem. Drugače mam jaz v ponedeljek 8.9. pregled-danes sem dala kri pa vodo. Se moram zmenit za NS.......al sm že prekasna???

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu 1hruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
2.9.2008 15:34:48   
Dali*
srccek, malo si že pozna za se naročiti na NS. Pohiti in se jutri kar naroči.

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
2.9.2008 15:34:58   
SRCCEK
H KATEREMU GIN. STE ŠLE NA NUHALNO SVETLINO?

Zanima me Dolenjska...in tudi Ljubljana!!!!!

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
2.9.2008 15:36:25   
Dali*
večinoma hodijo k dr. Strah v Domžale Jaz grem 11.9. Če želiš ti posredujem tel. za naročanje.

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
2.9.2008 15:36:31   
Grahec
Naja30 meni se pa spi, pa glava me boli, pa še vrti se mi malce.  Mislim, da imam spet nizek pritisk pa še vreme je čudno..., sem pa v službi tako, da user posted image user posted image
Ampak, saj grem kmalu domov, pa bo bolje!!!

vitamini jaz jemljem elevit in nič drugega, do 12 tedna pa sem jemala izmenjaje en dan elevit in naslednji dan tifol (tako mi je svetovala sestra, ki zaključuje študij medicine) pravi, da če piješ elevit ali pa centra med mami ni za mešat drugih mineralnih in vitaminskih pripravkov zraven in da ima elevit nekaterih vitaminov in mineralov za začetek nosečnosti kar malo preveč, zato je svetovala vsak drug dan in vmes tifol.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
2.9.2008 15:41:22   
SRCCEK
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

večinoma hodijo k dr. Strah v Domžale Jaz grem 11.9. Če želiš ti posredujem tel. za naročanje.

Ja, lepo prosim. A dela vsak dan?

Jaz sem šla pri prvem otroku v Dravlje nekam.........pa se ne spomnim kak se reče, pa tut na netu nikjer ne najdem. Mi lahko katera pomaga??

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
2.9.2008 15:42:11   
Dali*
mah, jaz jemljem Elevit že celih 5 mesecev, že pred nosečnostjo sem začela, tako da mi do zdaj še nič ne škodi, da bi bilo česa preveč pa tudi ne občutim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
2.9.2008 15:55:39   
SRCCEK
Hvala Dali za pomoč.....sem našla tisto gin. ambulanto,kjer sem bila v prvi nosečnosti, tako da sm se kar tam naročila. Tako, da lahko zapišete moj NS je 15.09. ob 17:30 v Dravljah

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
2.9.2008 15:58:25   
Dali*
srccek, no super, da si zrihtala.

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
2.9.2008 17:54:11   
trezika
Dan!
Midva oz. mi trijeuser posted image  smo preživeli NS in je blo superuser posted image user posted image user posted image  S pikecom je vse v najlepšem redu, možnosti za kakšne napake so minimalne tako da sn res ful ful ful vesela, da je vse OKuser posted image user posted image user posted image  Pa dragi je videl, kako izgleda pregled pri Guser posted image user posted image user posted image ...ta mi je namreč rekel, da bo najprej naredil vaginalni UZ, ker ne ve, kje se bo lepše videlo...pa se je pol vseeno prek trebuha vse bolš dalo razbratuser posted image user posted image user posted image  Zdaj pa seveda že čakamo na naslednji pregled...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
2.9.2008 18:04:45   
Dali*
trezika, čestitke za uspešno opravljen pregled in super rezultate NS.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
2.9.2008 18:25:58   
Naja30
trezika, čestitam!

Grahec, meni je poleg vsega kar si naštela še grozno slabo. Kakor vsako popoldne. user posted image

SRCCEK, jaz grem tudi v Dravlje na NS. Nisi še prepozna, ti kar pokliči. Saj ta pregled se dela od 11-14t.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
2.9.2008 18:30:33   
petrcaK
Pozdravljene!

Se vam smeme pridružiti? Dali me je prijazno povabila med vas.user posted image

Rok imam 11. 3., NS smo dali včeraj skozi, vse je super, dete zdravo, midva pa presrečna. Stara sem 25, to je moja prva nosečnost.
Imate pa toliko napisano, da ne vem, kdaj vas bom uspela malo prebrati za nazaj.user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
2.9.2008 18:34:46   
Zasanjana
Živjo punce!

Kolk ste naklofale v enmu dnevu, vas sploh ne dohajam! Pridne ste! Najprej čestitke vsem, ki ste imele NS, preglede in  Grahec za rojstni dan! Malo z zamudo, ma zato nič manj iskreno! user posted image user posted image user posted image

Jst sem šla pa včeraj k svoji zdravnici in mi je predpisala 5 dni bolniške, ker sem totalka kot izžeta. Me prav čudi, kako zanič sem, in kako je vsaka nosečnost drugačna. 

Trebuščka meni še ni uspelo slikat, je pa že kar konkreten in so sodelavci itak že vsi na skrito pogruntali, tako da sem še šefu včeraj povedala. Me je blo ful strah, zato sem bila nad reakcijo res presenečena. Me je objel, čestital, res sem vesela.

Zdej vas grem pa še mal prebrat, potem pa likat kavč! Bodite fajn!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
2.9.2008 18:47:04   
Dali*
zasanjana, no super, da si povedala v službi in da so veseli zate.

PetrcaK, ecco pa si med nami. jjasna te bo prijazno dodala na naš seznam. Dobrodošla!

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
2.9.2008 18:53:17   
petrcaK
Hvala!user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
2.9.2008 19:20:43   
Naja30
petrcaK, pozdravljena med nami in čestitke za NS!

Meni je malo bolje, mala je pa že v postelji. Kmalu se ji bom pridružila.

(odgovor članu petrcaK)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
2.9.2008 19:58:44   
1hruška
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

če jemlješ centramed, poglej koliko kalcija vsebuja in dodajaj kalcij samo s prehrano - mleko, sir... Ne jemlji še dodatnih pripravkov. Zato te je v lekarni malo čudno gledala.

centramed ne vsebuje nič kalcija user posted image saj tako piše na embalaži..

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
2.9.2008 20:58:43   
Dali*
ojej hruška, če pa ne vsebuje kalcija vpraša farmacevta kaj ti svetuje. ni fajn jemati več pripravkov hkrati, sploh pa različnih proizvajalcev. Jaz ti priporočam elevit in ne boš imela nobeih težav še z drugimi dodatki.

Punce, jaz sem  bila danes brez pop. počitka in me zdaj skup vleče, tako da grem pod tuš in spančkat.

Lahko noč pa lepo spančkejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?