mml
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR IZVIRNO SPOROČILO: sani1 mml- če sva samo midve za kofe se res lahko bližje zmeniva. Bova videli kakšno bo jutri vreme in se slišiva. Ok? A v supernovo pa ne hodite - ljubljančanke? ? Meni je trenutno ta konec Ljubljane najbljižje , do BTC-ja se mi že ne da več ... Ta teden ali pa naslednji moram en dan do Ljubljane (v službo se zmenit kaj in kako), pa se lahko slišimo Čestitke vsem za 8.mesecev (uauu - kako gre hitro ) Lep dan še naprej, pa pa sani je narejena na peš pogon in lahko pride v mesto ali v BTC, tako da se pretežno dobimo v BTC in izkoristimo prijetno s koristnim ali pa obratno intruder in koala upam, da bodo noči kmalu spet boljše sani in klepetka se vama v poizkusu "manjša rit do novega leta" pridružim tudi jaz...sicer sem skoraj tako pridna kot alfabeta, samo da jaz se pregrešim s koščkom peciva ob kavi in ne jem od 19. dalje...samo na tehtnici se pa nič kaj noče poznati, tako da bo treba očitno uvesti še "manjžri" princip klepetka sem vesela, da je Domnova oteklina izginila alfabeta tvoj Filip je pa res slika s svojimi izjavami na morju. A je imela kaj oteklo ustnico v nedeljo ali ni bilo hujšega? lusa sem prepričana, da bo Luša kmalu uživala v kolesarjenju. Manca se rada pelje s koelsom, če kam gremo, kar tako po parkirišču ji pa ni zanimivo in nehal po 3 minutah. Držim pesti ,da je Daša že skoraj zdrava in da boste le dobili vrtec meso jaz ga Maticu še nisem dala, ga dobi v naslednjih dneh, rumenjak pa naslednji mesec...če ne bom pozabila prehrana pri nas je trenutno dopoldan sadna kašica, popoldan zelenjava + riž/krompir/ajdova kaša/polenta...zvečre gris, riž ali kaj na to vižo, kar se meša z vodo...meni so najboljši od Milupe ali Hippa, pa tudi DM-jeve niso slabe...Matic se pa kaj dosti ne pritožuje golobček mavec na Ninini ritki ti po mojem lahko malo odebelijo z dodatno mavčno oblogo, tako da ni treba menjavati celega mavca...tako so naredili tudi na Mancini peti. Držim pesti, da vam tile tedni hitro minejo in ostane kolk tam kjer mora . Upam, da je bilo danes v vrtcu že dosti boljše in bo vsak dan lažje. Pri nas na srečo ni hujših težav in upam, da bo tako tudi naprej. Se mi pa zdi, da ji vzgojiteljica še malo popušča, ker je danes omenila, da Manca raznosi igrače po celi igralnici in si ves čas sezuva copate...no jo bodo že spravili v red koala za Alexa, da bo hitro zdrav mala pikica upam, da si danes, ko ste tako super spali, tudi ti boljše dašabina super za vrtec...ena skrb manj Matic pravi, da je dosti čvekanja... ...samo še Anita vse najboljše