|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
3.9.2008 8:10:46   
sani1
No danes sem pa druga!!!user posted image user posted image user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
3.9.2008 8:14:36   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
sunny m.če je pa tako "izi" tale recept,potem pa ga kar napiši prosim.

Danes dobiš.

Če je na izi, lahko, prosim, pošlješ še meni. Sem šele včeraj ugotovila, da je moj govoril o tvojem pecivu in ga hvalil na vse pretege.

Da ne bo napak, pohvalil je čisto vse pecivo, ki ga je probal. In tega ni bilo malo user posted image  Kar je sicer čudno, glede na to, da ne zaupa preveč "tujim" kar se peke tiče. Tako da ženske, res ste mojstrice user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
3.9.2008 8:15:32   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

No danes sem pa druga!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image  Nisi, nisi user posted image
Se kar lepo postavi v vrsto in ne prehitevajuser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
3.9.2008 8:32:11   
Lusa
Končno mi gre poslat odgovor.Sem se odjavila in spet prijavila ,in zdaj gre.

bolezen-je že veliko bolje z Dašo ,vročino še ima samo 2x čez dan.

Kolo-Luša je vztrajala vsega skupaj 10minut.Je že napredek.Potem se je ob pedalo ruknila in gotovo ,ona se več ne bo učila vozit.Ah 1x bo že ,drugač bo pa za Dašo tekala ko se bo on avozila s kolesom ,tako ona pravi.

Vrtec-Pri nas pa je vse zasedeno in sem tako user posted image  ,ker ne vem kaj bomo ,ker dnarja za privat varstvo pa res nimamo.Dašabina ,si lahko srečna.bomo pa mi tud probali vse naredit ,da vrtec dobimo,je mož že nekaj ukrepal in mogoče pa le bo...user posted image

..pišem z malo in z enim prstom..se je daša odločila user posted image ,da gre v moje naročje...

klaja-kje si in kako sta tvoji princeski?Sta lepo zdržali pot domov?

mala pikica-dopoldne moram dat kri ,čez 1teden pa moram z izvidom doktorju ,tako ,da bom 22.9.spet v mb in spet žal dopoldan.kako dolgo pa ti delaš?

..vidim ,da delam polno napak..sem kot klepetkauser posted image

debele ritiuser posted image -vse ste lepe s temi ritami in se ne obremenjujte s takšnimi stvarmi ,so druge še bolj pomembne...

..tako midve greve še eno rundo spat ,ker je že nemogoča ,je prehitro vstala..

slavljenčki vse naj ,naj

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
3.9.2008 8:52:07   
SuzanaKK
samo da se pofočkam, ker se mi aljaž zvija v naročju, je postal kot vrtavka, moram prav paziti, da mi ne pade iz rok.

tfhmjhnvc n jmbgcvcv

n  pozdravček in lepe želje za anito od aljažauser posted image user posted image user posted image     aurora kje se skrivaš?                                  

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
3.9.2008 9:13:28   
ursulina
hojla! kok ste natančne s tole vrsto zjutraj... midva pa sva danes spala do osmih, kar je fuuul! no, papal je ob dveh in ob šestih in zaspal do sedih potem sem ga pa k meni vzela v posteljo in je zapal ko blažen še za eno uro user posted image  no, jaz pa tudi, zdaj pa sem že v pisarni, mali pa je na sprehodu s staro mamo

mamo pa zvečer ful dolga uspavanja user posted image  se je tudi pri nas začel kraval...

mene pa je v nedeljo popldna na vrtu nekaj pičilo v gleženj do krvi in je malo oteklo in bolelo pa nič nenavadnega. sem namazala s fenistilom in pozabila na to... včeraj popoldan pa se je tako razbolelo, da nisem mogla več hodit! sem skakala po eni nogi po stanovanju user posted image  sem vzela claritine in dala gor eno mažo pa ni kaj dosti pomagalo. tako da sem ponoči jaz dajala gor led, pa je potem popustilo...dragi pa je futral malega. zdaj sicer lahko stopim, ampak nisem pa še mobilna, tako da sploh ne bi mogla it na kavo, ker ne morem vozit user posted image
kako je vse zdej zastrupljeno pri nas user posted image

suzana, tudi lenart se tako zvira v naročju in odriva za nogicami, da je komaj ukrotljiv - kadar se ne stiska, seveda. tako da resno razmišljam o mai tai-u...

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
3.9.2008 9:13:40   
nana35
Anita,vse najboljše!!

majra,rumenjak sem že dala,meso dajem vsaj 1x na teden ali 2x,če ga sploh želi,ker ga ne mara preveč.To ti naj pove kakšna,ki ima njen otrok rad meso.

Lusa,ja včasih se moraš odjavit pa spet prijavit,da lahko pošlješ.Jaz sem mogla tako že večkrat naredit.Klaja pa ne more pisati,ker nima ok računalnika(mi je povedala na pikniku),da lahko samo bere.

Klemen je zaspal včeraj takoj ko sem ga položila v posteljo.Ko bi bilo še večkrat tako.In zdaj spi,mami pa se gre uredit.

In to je vse za to jutro,se beremo zvečer.

:))

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
3.9.2008 9:39:03   
ljubljana
DVD filmček daš na youtube pa ga lahko vsi ostali pogledajo.

Meso pri nas ga je dobil enkrat.

Obroki hrane 1 sadni, 1 zelenjavni in 1 mlečni vmes pa dojenje in kakšen kruhek ali pa piškotek. Ko se zbudi mu dam sadje(nektarine, hruške, melono, grozdje, maline, jabolko, banano...) ali pa navadni jogurt, za kosilo je isto kot mi (danes bo jedel zelenjavno juho in skutne štruklje), za večerjo pa kontra kot za zajtrk. Če je jedel sadje, dobi jogurt.

Vidim, da ste se vse odpovedale za kavo, pa drugič.user posted image  Po eni strani mi pa kr paše ker smo imeli ob 5:00 budnico, ker je kakal. In sem noro slabo spala bom šla kar z njim spat.

Zdaj se v sobi igra z igračami upam da bo še nekaj časa zdržal.

Najstarejši je šel s šolo na pastirske dneve. Bodo pomagali sir delat, pa ob 5:30 bodo ovce gnal na pašo, pa molzli jih bodo...

Čestitke ob rojstnih dnevih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj moram pa it Jakob se pritožuje.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
3.9.2008 10:12:31   
Intruder24
Jutro,

katastrofalna nočuser posted image  Pa kaj čem. zdaj spi in nimam pojma kak dolgo bo še spal...Čist je mimo s tem spanjem!

Alfabeta imam DELL-a.

meso dajem nekje 2x na teden in samo piščančje. Drugače pa je jedel že govejo juhico, mesa pa še ne. Rumenjaka ne dajem, ker nimam pojma kdaj ga naj začnem, pa pozabim. Mi imamo zjutraj mleko, dopoldan sadje, opoldan zelenjavo, popoldan pač nek grisek, zvečer spet mleko in to je to. Ko bom začela dajat mlečne izdelke pa bo še 4 obrok GH.

Anita vse najlepše za rojstni dan! user posted image

Srečanje, jaz bi prišla samo morem vedet prej kdaj točno, da imam avto!

Lep dan, morem it cote obešat user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
3.9.2008 10:22:48   
sani1
No sem videla, da nisem druga.

majra si me prehitela. Ti packa ti...user posted image

ANITA vse najboljše za 8. mesecev!   user posted image user posted image user posted image

ursulina- ja veš bi bila rada enkrat prva pa mi ne uspe...user posted image   Dej, ko boš imela čas slikaj tisto kašo od Hippa in jo prilepi, ker jaz sem zadnjič gledala in kupovala te kaše pa je nisem videla in posledično tudi ne kupila. Sem skoraj doktorirala zraven. Sem nakupila pa kar nekaj drugih zadev ampak naši pupi ne dišijo ravno najbolje... Bo treba uvest čokolino...user posted image

A že katera daje čokolino?  Ga mešate z navadnim mlekom?

golobček- tvoja Nina ima pa res smolo. In kako dolgo bo mogla zdej imeti gibs. Držim pesti, da se čimprej popravijo ti kolki.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vaney- kako je kaj v službi? Imam pa tudi jaz povit prst, ker sem se vrezala in to po čisti neumnosti. Sem res neumna...

suzana- slika je super in seveda ne sme manjkat moja pupa. Je pa tvoj Aljaž lep dečko in seveda je suhcen saj je čisto po tebi. Tako, da se nič ne sekiraj več...

ursalara- ti čveka ti. Čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...  Jaz lovim 4 ampak bom mogla še kar nekaj načvekat. bo treba med smetarke malo...user posted image

dašabina- super za vrtec. Je Miha kaj vesel?  A ne ti kar eno veliko breme pade z ramen? Ja to je moč pozitivnega mišljenja. Tudi jaz sem Manji rekla, ko sva prvič šli pogledat kako se imenuje ta vrtec tu pri nas, ki ga imamo pred nosom Čuri Muri, da bo hodila sem in pika. In res bo! Ker sem pozitivno mislila...

sunny- kot ti je že nana napisala bomo potem mogle rodit poleti, da bomo lahko šle takšne domov. In tudi jaz dvomim, da bomo imeli še kakšnega user posted image ... Mogoče čez par let.

triš- jaz se pa še nisem spravila v štikle. Nimam za kam se tako obut. Ker se mi zdi, da zraven vozička to ravno ne gre. Vsaj pri meni ne.user posted image

alfabeta- pridna si pridna. Te morem res pohvalit. Bom se jaz za začetek tudi najprej odpovedala večerji...user posted image

klepetka- bo bo tudi pri meni mora uspeti, ker to nikamor več ne pelje. Se pa pol pred novim letom dobiva na eni taki fensi večerji. Suši mogoče?  Ti  povem, da sem imela za zajtrk kosmiče, ki jih niti pod razno ne obožujem. Zdej sem pa tri polnozrnate piškote pojedla, ki mi tudi niso pri srcu. Zdej pa na sprehod!

luša- držim pesti, da dobite vrtec, ker privat varstva niso ravno poceni.

Zdaj pa na sprehod, ker je pri nas že jok....

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
3.9.2008 10:45:24   
mala pikica
Hej, hej, čvekice!

Moram vam najprej povedat, da je naš Gašper po dolgem času spal od 19.ure pa vse do 5.45 brez enega glaseka user posted image  Pa to je božansko user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

nana in lusa verjetno se boste dopoldan dobile, ne?

Ja najverjetneje,ker ima lusa po moje zdravnika dopoldan.Pa bo stet klaja izpadla...user posted image naslednjič pa se res popoldan zmenimo.

Ja pa mene tudi ne bo user posted image

majra mi ponavadi jemo meso 3-4x tedensko. Rumenjaka še nismo jedli, za malico pa imamo ponavadi sadje s keksom, kakšen puding ali kakšno Hippovo sadno kašico. Je pa res, da imamo ponavadi samo eno malico.

lusa upam, da vseeno dobite vrtec. Mi je Luša že v Ljubljani razlagala, da Daša ne gre v vrtec. Jaz delam ponavadi do pol dveh.

sani mi smo že nekajkrat jedli čokolino, ampak imam občutek, da ga ne mara preveč. Tako mu raje delam keksolino. Delam pa vse z navadnim polnomastnim mlekom.

ljubljana sem poskusila na youtubu, pa moram poiskat file, pa ne vem, katerega naj izberem. Jih je v mapi kar enih 5 user posted image

Zdaj pa sem bila kar dolga. Se še popoldan oglasim...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
3.9.2008 11:28:47   
Golobček

golobček- tvoja Nina ima pa res smolo. In kako dolgo bo mogla zdej imeti gibs. Držim pesti, da se čimprej popravijo ti kolki.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gips bo imela še cel mesec, pregled imava 29.9. Nekako ga kr preneša, razen ponoči ne spi, čez dan bi se pa kr po rokah nosla.

Nina je v bolnici dobila čokolino, pa ga je zbruhala, mi je rekla sestra da je čokolino kr težka hrana za otroke čeprav ne zgleda in da naj raje počakam do 8. meseca.

Pridem pogledat še pozneje kako ste, se bom počasi odpravla po otroke v vrtec, danes me niso nič klicali je očitno Nik zdržal brez mene. 

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
3.9.2008 12:35:51   
Katrin
mml- če sva samo midve za kofe se res lahko bližje zmeniva. Bova videli kakšno bo jutri vreme in se slišiva. Ok?

A v supernovo pa ne hodite - ljubljančanke? user posted image ?

Meni je trenutno ta konec Ljubljane najbljižje user posted image , do BTC-ja se mi že ne da več ... user posted image

Ta teden ali pa naslednji moram en dan do Ljubljane (v službo se zmenit kaj in kako), pa se lahko slišimo user posted image

Čestitke vsem za 8.mesecev (uauu - kako gre hitro user posted image ) user posted image user posted image user posted image

Lep dan še naprej,
pa pa

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
3.9.2008 12:37:32   
Katrin

Jaz mu ponudim vsake toliko Frutolino (z vodo), čokolina mu še nisem user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
3.9.2008 12:44:35   
koala
Intruder, se ti pridružujem v klubu katastrofalnih noči, no samo alexu se malo opraviči, ker je buban.

Lusa, saj bo Luša tudi pogruntala da se je fino vozit, sem ziher da jo boš prepričala. Pa da se Daša hitro pozdravi.

Anita vse naj naj ob obmesečnici.

Golobček, za tvojo Nino veliko objemčkov. Bogi sta obe. Mislim na vaju!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
3.9.2008 13:02:15   
ursalara
Anita vse najboljše!

Rumenjak smo že probali!

Meso dajem 2 na teden!

Obroki :zjutraj mleko,malica je ponavadi sadna,ali pa kakšna skutka,potem kosilo,ponavadi še malo mleka potem spet malica skutka,jogurt ker zelenjave dobi dosti med kosilom,večerja mleko ker pri nas kašice ne grejo v ritko!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
3.9.2008 13:12:28   
SuzanaKK
Helo!

Uf, midva sva se zdajle navozičkala, sva 2 uri bluzila po Celju, povsod naju je bilo polnouser posted image .

sani hvala za pohvale, saj tvoja Manja je tut tak cukrček. Si za, da objavim tisto, ko smo samo mi 4-je gor in torta? Če ne pa daj na z.s. mail in ti jo pošljem, ker smo res srčkani. Problem pri Aljažu je, da ne bi nič jedel, jaz pa jem za štiri. Vse se pogovarjate o nekih 5-ih obrokih, jaz sem srečna, če imamo 4, od tega sta 2 - 3 flaška in ena mlečno-žitna kašicauser posted image Ah, bo že, na silo itak nič ne dosežem.

ursalara ti ti čveka, čestitke za zvezdice. Jaz bom morala še kar veliko naklofati, da dobim 4.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
3.9.2008 13:16:56   
koala
Suzana, saj pri nas so obroki GH tudi znanstvena fantastika, morda 100 ml (če imam srečo) pol pa dežek in kones. Mora pa bit zizika ziher, eh bo že, enkrat bo že pogruntal da je fino jest.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
3.9.2008 14:04:20   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

mml- če sva samo midve za kofe se res lahko bližje zmeniva. Bova videli kakšno bo jutri vreme in se slišiva. Ok?

A v supernovo pa ne hodite - ljubljančanke? user posted image ?

Meni je trenutno ta konec Ljubljane najbljižje user posted image , do BTC-ja se mi že ne da več ... user posted image

Ta teden ali pa naslednji moram en dan do Ljubljane (v službo se zmenit kaj in kako), pa se lahko slišimo user posted image

Čestitke vsem za 8.mesecev (uauu - kako gre hitro user posted image ) user posted image user posted image user posted image

Lep dan še naprej,
pa pa

sani je narejena na peš pogon in lahko pride v mesto ali v BTC, tako da se pretežno dobimo v BTC in izkoristimo prijetno s koristnim ali pa obratno user posted image

intruder in koala upam, da bodo noči kmalu spet boljše user posted image

sani in klepetka se vama v poizkusu "manjša rit do novega leta" pridružim tudi jaz...sicer sem skoraj tako pridna kot alfabeta, samo da jaz se pregrešim s koščkom peciva ob kavi in ne jem od 19. dalje...samo na tehtnici se pa nič kaj noče poznati, tako da bo treba očitno uvesti še "manjžri" princip user posted image

klepetka sem vesela, da je Domnova oteklina izginila user posted image

alfabeta tvoj Filip je pa res slika s svojimi izjavami na morju. A je imela kaj oteklo ustnico v nedeljo ali ni bilo hujšega?

lusa sem prepričana, da bo Luša kmalu uživala v kolesarjenju. Manca se rada pelje s koelsom, če kam gremo, kar tako po parkirišču ji pa ni zanimivo in nehal po 3 minutah. Držim pesti ,da je Daša že skoraj zdrava user posted image  in da boste le dobili vrtec

meso jaz ga Maticu še nisem dala, ga dobi v naslednjih dneh, rumenjak pa naslednji mesec...če ne bom pozabila

prehrana pri nas je trenutno dopoldan sadna kašica, popoldan zelenjava + riž/krompir/ajdova kaša/polenta...zvečre gris, riž ali kaj na to vižo, kar se meša z vodo...meni so najboljši od Milupe ali Hippa, pa tudi DM-jeve niso slabe...Matic se pa kaj dosti ne pritožuje user posted image

golobček mavec na Ninini ritki ti po mojem lahko malo odebelijo z dodatno mavčno oblogo, tako da ni treba menjavati celega mavca...tako so naredili tudi na Mancini peti. Držim pesti, da vam tile tedni hitro minejo in ostane kolk tam kjer mora user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da je bilo danes v vrtcu že dosti boljše in bo vsak dan lažje. Pri nas na srečo ni hujših težav in upam, da bo tako tudi naprej. Se mi pa zdi, da ji vzgojiteljica še malo popušča, ker je danes omenila, da Manca raznosi igrače po celi igralnici in si ves čas sezuva copate...no jo bodo že spravili v red

koala user posted image user posted image  za Alexa, da bo hitro zdrav

mala pikica upam, da si danes, ko ste tako super spali, tudi ti boljše user posted image

dašabina super za vrtec...ena skrb manjuser posted image

Matic pravi, da je dosti čvekanja...

...samo še Anita vse najboljše

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
3.9.2008 14:28:57   
SuzanaKK
Mariborčanke imam eno vprašanje. Včasih je bil v Obiju Arielov outlet in si našel kaj pametnega po občutno nižji ceni. Je to sedaj, ko ga je prevzel BC, še vedno ali so kar trgovino skenslali?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
3.9.2008 14:36:32   
nana35
intruder,mislim,da je lusa napisala kateri dan bi se dobile,mislim,da ponedeljek 15.9.Ure pa se še nismo dogovorili.

sani,jaz čokolino dajem Klemnu že nekaj časa.Pa saj je tvoja Manja tudi stara že čez 8.mesecev.In mešam ga z navadnim mlekom 3,5.Kaj pa hočem.Klemen se je lepo navadil nanj in gre nama odlično.Čeprav sem nekje čitala da dojenček lahko je jogurte in sir,kravjega mleka pa do 1.leta ne.Pa mi tega ne upoštevamo in nama nič ne manjka.Vsega pa se tudi ni treba držati,kot pijanec plotauser posted image .Sem in tja mu dam tudi frutolino z vodo,ima ga zelo rad,a to ni nekega dolgega daha,je kar kmalu spet lačen,sploh če ga je zvečer...Ni ravno za večerjo,ker potem ponoči spet je.

Jaz sem pete že obula,pa sem hodila samo po trgovini in sem drugi dan mislila,da mi bodo podplati odpadli.No,ko sem pa šla na dekliščino,pa sem jih obula in je potem bilo vse dobro.

mala pikica,user posted image  za Gašperjevo spanje.
In tebe tudi ne bo na srečanjeuser posted image ...boš pa takrat ko bomo šle popoldne.Mislim,da ko bomo začele vse delati,se bomo dobivale popoldan ali pa kak dan v vikendu,sobota,nedelja...druge izbire ne bo.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
3.9.2008 14:37:25   
nana35
Suzana,v Obiju ni več Arielovega outleta,so ga skenslali,ja...žal.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
3.9.2008 14:49:17   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Intruder, se ti pridružujem v klubu katastrofalnih noči, no samo alexu se malo opraviči, ker je buban.

ja sej Vidu se tudi opraviči, ko ima taščo tukaj...vedno huje je user posted image . Mislim, da bom začela počasi odštevat dneve, samo če še to počnem potem pa itak nikamor ne mine user posted image

glede srečanja, jaz bom prišla, če bom imela avto, tak da se 99% vidimo. Upam, da nas pride čimveč!!!

mml tudi jaz upam, da bo to nespanje kmalu mimo, pa spet joka preden zaspi, pa taaaaak lepo mu je že šlo!

Radi se mejte!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
3.9.2008 14:55:32   
Intruder24
koala user posted image user posted image user posted image za Alexa, da bo hitro zdrav

luša user posted image user posted image user posted image za dašo tudi, da je že zdrava

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
3.9.2008 15:00:38   
Intruder24
golobček user posted image zate in user posted image user posted image user posted image za tvojo Nino, da ta čas z gipsom čimprej mine in da bo potem kolk tako kot more bit!

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?