klepetka
|
pa pejmo dalje intruder, ja se strinjam da če je enkart 30 pa še po možnosti + kakšno leto gor da je vse še lepše, še boljše,... Pa hudo spodobno darilo si ti to dobila Lusa, krasen avatar ;ap tole, ko praviš da je Daša kričala;tud pri nas je že blo to skoraj sredi niči pa tud k zdravniku smo že šli pa ni blo nič posebnega .Upam da tud pri vas ni. Kako je šla vožnja s kolesom oz. učenje? kava jutri; bom manjkala jutri.Imam opravičilo .Sicer bom v Ljubljani, ker iamva z Domnom en pregled, amapk bo vse tako tempirano, ko ne vem kako bo Lana zaspala doma pri moji mami , ko pa rabi nujno joško za zaspat. No ja, nekako menda bo. DRugič bom pa prisotna .SE pa drugače popolnoma strinjam z lokacijo v koloseju, mml koala, upam da Aleks čimprej prežene prehlad sani, bova pol družno skenslali d onovega leta en lep kos riti,vsaka svoje , jasno, kaj praviš? Eno dieto udariva pa zmagava.NO, zase sem prepričana da jo bom, ker moram dašabina, za vrtec. golobček, saj se bo tamal navadil v vrtcu.Eni pač rabijo malo manj spet drugi malo več.Pri na sMaruša ni rabila praktično nič, je bilo bp, DOmen pa je rabil pol leta !!! da se je navadil.Ampak pol je bilo pa super in rad gre .Zato ...saj bo. piškamiška, lepo da si se oglasila.Pa upam da boš res bolj redna pri javljanu .NO vidiš da je tudi Nejček začel puzat . Naši Lani pa se je danes prvič uselo spraviti na vse štiri in mal opogugati. Amapk samo enkart , pa ne vem če je to ratalo glih slučajno.NO upam da ji pride čimprej v navado mml, bi mogla it takoj za računalnik ko je Matic zaspal, ne pa da si čas zgubljala s peglanjem .Kako je bila Manca danes v vrtcu? Alfabeta, pohvalno tole s tvojim hujšanem , čeprav ni neke potrebe se men zdi Drugače je pa res faca Filip .PA še glede njegovih kg, ko praviš da jih ima 18?! NAš DOmen jih ima pa 16, pa nikakor ne spravim oše kakšne gor.Imam jih jaz še namesto njega , kruta mati nana, sem se že razveselila, da bova šli z Lano drug teden v Mb z , ko gre službeno, pa zdaj ne bo nič iz tega , ke rgre z nekom drugim pa še z svojim avtom ne .Ma klinc, še takrat ko gre ....Gre pa v neko betonarno tam nekje v Mb, pojma nimam kam. Punce, dajte mi povedat, danes sem namreč prejela ikeino famili karico, kakšne ugodnosti nudi ta kartica? JE to kakšen popust pri nakupu al kaj al ise nakupi seštevajo,...?Sicer pa bomo šli kar preverit lunca, kako ste?Ste dokončali vse?Daj se kaj večkrat oglasi , nekam nam štrajkaš .Ni to lepo, veš suny, pol sem jaz edina ki nisem pribala tvojega peciva?! Sploh ne vem katero je tpo bilo , ko pa je bilo vsega .Pa ne ti nam o tvoji veliki riti, lepo te prosim Ja nič, lahko noč vam želim.Moram it spat, ekr greva z DOmnom po možnosti že zgodaj v Ljubljano
< Sporočilo je popravil klepetka -- 2.9.2008 22:16:35 >