|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
3.9.2008 8:24:11   
pomar*ANČA*
jutro

danes pa spet delati... komaj čakam, da spet izvem na koliko pogrebih je sodelavka bilauser posted image user posted image  

mene pa zanima, kje dela murko, ga bi pa šla enkrat pogledat....sem pa že tudi jaz slišala, da mu strežba hrane dela problemeuser posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
3.9.2008 8:53:37   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     29 let        LJ         09.09       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         09.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        26.08      user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      12.09.        user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled    user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image )      28 let   Jesenice   RODILA      user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ        pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         02.10      user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   02.09.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    16.09.  user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         25.09 user posted image

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          16.09  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj         pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    26.08

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   15.09    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ          10.09.    user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         12.09  user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO         pregled

30. 16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          pregled   user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    22.09   user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    10.09 user posted image user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled 

34. 14.11.    Članica                (? ,1 )     ?? let       kraj        pregled user posted image

35.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        pregled  user posted image     

36. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    03.09.   user posted image   

37. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

38. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

39. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

40. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )     33 let        LJ         RODILA user posted image  

41.  20.11.    onur                     (?user posted image , ?user posted image )      ?? let      kraj       pregled

42. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          pregled   user posted image

43. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled   user posted image user posted image

44. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         01.09    user posted image  

45. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          15.09. user posted image user posted image    

46. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    31 let      KP           03.09.      user posted image

47. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

48. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )    18 let     kraj           pregled

49. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

50. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       26.09.  user posted image

51. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

52. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

53. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          25.09  user posted image

54. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

55. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

56. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           03.09 user posted image

57. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

58. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

59. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

60. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         pregled

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040/231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
3.9.2008 10:59:18   
carly
Zara13 iskrene čestitke tebi in tvojemu za malega Tianauser posted image user posted image user posted image user posted image . Kar ne morem verjeti, sem vedno mislila da bova nekje ob istem času v porodnišnici.

Petra k upam da je s tabo vse ok?Javi se kej.

Konina ful si lepe žirafice narisala. Jez bom tudi imela nekaj takega na steni, ampak na žalost nisem preveč umetniški tip, tako da čakam eno ki tole malo bolj obvlada da mi pride narisat.

Sicer sem imela pa včeraj pregled je vse ok, edino maternični vrat imam malo krajši in se moram bolj merkat, nobenih daljših sprehodov in podobno.Naslednji pregled imam pa 30.9.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
3.9.2008 11:00:31   
saba
JUTRO PUPEuser posted image

danes UZ končno, upam da bo user posted image pokazal kaj tišči med nogami. Upan da bo tudi lulanje tokrat o.k., sem bila zjutraj v laboratoriju.

nič, drugo vse po starem

vas berem naprej, upam da se petra kaj javi in sporoči da je vse o.k.

Ema in Tian pa en velik user posted image za srečo.

lepo klepetajte naprej.

aja ne vem kako se bom kaj javljala, ker jutri pride gospa , ki me bo nadomeščala.

ale lepo se mejte
saba

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
3.9.2008 11:04:25   
članica
Pozdravčke drage user posted image

Danes sem že od 6.00 na nogah, bila sem že tudi v laboratoriju, urejam papirje za porodniško....

Včeraj zvečer sploh nisem mogla zaspat, sem iskala pravi položaj, šele ob 1. sem dokončno zbudila moža, da me je mal po hrbtu masiral - no recimo temu masaža. Je pa zelo pomagalo, se vse mišice mal sprostijo in sem potem sladko zaspala. Saj me nič ne boli, ampak sama sebi se zdim tako ogromna in nerodna, le kam naj z vso to svojo maso.
Jurtri imam gin. pregled- me prav zanima kaj bo novega. Sem bila že prejšnji teden - ni bilo moje ginekologinje, pa me je pregledala ena druga, je bilo vse ok. Ultrazvok je bil nekaj pokvarjen, samo to je videla, da imam dovolj plodovnice. Upam, da bo jutri delal.

Ker moram bolj počivat zaradi nizke lege zelo zelo pogrešam miganje. Ful bi plavala, pa šla nekam v naravo hodit...

Ampak dost je tega jamranja, veselim se otročka - če ni to nekaj najlepšega. Mal je treba pa tud potrpet.

To z Murkotom je pa res hec, verjetno tud dobr vpliva na prebavouser posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
3.9.2008 11:12:11   
Andromeda
Ahoj!

Samo, da vas na hitro pozdravim, ker sem danes časovno zelo omejena.
konina - sem videla otroško sobico, imaš pa res talent in voljo za risanje, bravo...Jaz se tudi ne bi spravila sama kaj takega delat, bi počakala par let pa pustila otroku, da si sam kaj nariše, bi bilo lepše user posted image
carly - tudi tvoj cotkan košek sem videla, ful lepo darilo od sosedov...Zdaj pa upam, da boš še kakšno poročno sliko objavila.

Jaz se počasi privajam na dietni stil življenja, upam, da mi bo ratalo cuker zmanjšat.

petra*k, kako je kaj s tabo?

Nič, grem stran od računalnika, ker čas bežiii. Papa!

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
3.9.2008 11:18:53   
onur
Pozdravljene pupe. Jaz sem prej vstala in nato je sledil zajtrk, zdaj pa malo na internet. Moj možek spi, ker je delal nočno in čakam popoldan, da bosta s tastom sestavila omaro za v otroško sobo. Jaz bom pa verjetno danes malo cunjice za bebico pogledala (mi jih je dala sestra) in jih označla, nato pa počasi na pranje in da vidimo kaj še manjka.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
3.9.2008 11:19:53   
onur
Sej sem sklerozna. Še to, da se vpiše na seznam, 27 let, prvi dojenček, PDP 20.11.2002, Kras.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
3.9.2008 11:21:01   
šema
Evo mene s pregleda! Cuker super (4.5)- tko da dieta hvalabogu odpade, sicer pa sočustvujem z vsemi, ki imajo NS. Pretipala me je zaradi lažnih popadkov, ki jih mam tud na pol ure, če ne počivam (pa ščipanje v križu...), zaenkrat ni nič komentirala tko da je OK.

Naslednji pregled imam 22.9- porodnišnica (bom vidla našega člana, če njegovo premetavanje pomeni, da se obrača na glavo?) in 25.9. zopet pri moji G.- do takrat moram dat kri in vodo.

Danes začnem  tudi jaz s šivanjem obrobe po navodilih poli*user posted image , finančno nanese dražje kot kupljeni kompleti (vsaj v Leclercu sem jih gledala po cca 45€- če katero zanima), so pa unikat

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
3.9.2008 11:21:37   
luna8
onur kako pa boš označevala cunjice, ker jaz jih imamtudi od ene treh različnih in jih moram označit, ker drugače bom pozabila.

Mami mi je predlagala, da bi z različnimi cvernami naredila samo en šiv na notranji strani.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
3.9.2008 11:24:19   
šema
IZVIRNO SPOROČILO: luna8

Tiste, ki ste bile včeraj v MŠ v lj porodnišnici mi prosim povejte koliko časa je trajalo? je bilo zanimivo?

Trajalo je od 16.05 do cca.17.50- tko da voda je obvezna, ker kljub klimi v prostoru postane vsake toliko vroče in se težje diha (vsaj jaz sem imela občutek, kot da so na hipe izklopili klimo).
Danes se bom pridružila pa drugi skupini ker imamo v čet. pri hčeri v šoli roditeljski sestanek.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
3.9.2008 11:34:07   
luna8
hvala šema! Sej kakšna pavza pa je vmes, a ne?

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
3.9.2008 12:22:36   
carly
Sem prejle tako na hitrco pisala, da sem polovico pozabila.
V glavnem, vidim da imamo še dve novi, pozdravljeni pa pridno čvekajta z nami.

Kar se tiče poročnih slikc, seveda jih bom objavila, samo še čakam tiste od najete fotografinje ( naj bi jih dobila jutri ), sedaj imam samo tiste od kolega, ki je slikal z najinmu fotoaparatom pa je naredil ene 600 slik, tako da jih še sedaj nisem utegnila pregledati, čakam na kakšen deževen popoldan, ker mi bo sigurno cel popoldan vzelo da grem samo skozi.Tako da če res dobim slikce od najete foto. jih bom nekaj objavila v petek ali pa potem v ponedeljek, odvisno kako bom s časom.

Sicer sem bila pa tudi jaz v ponedeljek v materinski, je trajalo približno uro in pol, pa smo kar na hitrco predelali kaj vse bomo slišali pa porod pa vlogo očeta pa dihanje, meni se ni zdelo prov nekaj posebnega, sem pa zadovoljna ker sestra ni nič komplicirala je na kratko povsod povedala tako kot je pa diapozitive zraven pokazala. Naslednjič imamo pa spet prihodnji ponedeljek. Nas je bilo pa kar precej, prostor je majhen, klime ni in čeprav je v kleti je bilo vsaj meni zelo vroče, in ker čez poletje ni bilo šole nas je bilo toliko da vsi niti niso mogli sedeti, tako da morva naslednjič malo prej pridt, da ne bova brez stola vstala.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
3.9.2008 12:26:52   
carly
Aja pa hvala za vse pohvale za košek, jih bom sporočila sosedi, je ona glavni krivec, je vse sešila pa desce organizirala da so zrihtali košek pa naredili kolesca, pa dali jogi naredit.
Sedaj me vsaj ne bo skrbelo ali bom dobila pravočasno posteljico, ker jo ne bom rabila takoj.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
3.9.2008 12:30:57   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     29 let        LJ         09.09       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         09.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        26.08      user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      12.09.        user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled    user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image )      28 let   Jesenice   RODILA      user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ        pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         02.10      user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   02.09.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    16.09.  user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         25.09 user posted image

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          16.09  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj         pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    26.08

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   15.09    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ          10.09.    user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         12.09  user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO         pregled

30. 16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          22.09   user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    22.09   user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    10.09 user posted image user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled 

34. 14.11.    Članica                (? ,1 )     ?? let       kraj        pregled user posted image

35.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        pregled  user posted image     

36. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    03.09.   user posted image   

37. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

38. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

39. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

40. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )     33 let        LJ         RODILA user posted image  

41.  20.11.    onur                    (?user posted image , 0user posted image )   27 let      Kras       pregled  user posted image

42. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          pregled   user posted image

43. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled   user posted image user posted image

44. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         01.09    user posted image  

45. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          15.09. user posted image user posted image    

46. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    31 let      KP           03.09.      user posted image

47. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

48. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )    18 let     kraj           pregled

49. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

50. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       26.09.  user posted image

51. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

52. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

53. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          25.09  user posted image

54. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

55. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

56. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           03.09 user posted image

57. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

58. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

59. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

60. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         pregled

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040/231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

< Sporočilo je popravil ANIME -- 3.9.2008 12:36:10 >

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
3.9.2008 12:45:12   
carly
Anime, ko boš spet kej popravljala seznam, naslednji pregled imam 30.9. pa namesto presenečanje lahko napišeš da čakamo punčko.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
3.9.2008 12:57:16   
carly
Vprašanje za tiste, ki obiskujete materinske šole.Ste mogoče dobile kakšen strnjen seznam kaj vse potrebujemo za novorojenčka? Mi ga namreč nismo, pa bi mi prov kakšen prišel.Sem sicer gledala že tele ki so objavljeni pa se mi zdi vse tako razvlečeno napisano.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
3.9.2008 13:29:37   
onur
Luna8, jaz sem tudi oblekice s cvirnom označevala tako, da sem na etiketo našivala zvezdico. Mogoče uporabi različne cvirne in kaj našivaj na etiketo.

Carly. Mi smo včeraj dobili v materinski šoli seznam. Rodila bom v Postojni. Med časom bivanja v porodnišnici za dojenčka ne potrebujemo nič. Za odpust pa potrebujem: plenice, povijalno plenico, lahko tudi plenice za enkratno uporabo, dve majčki ali bodi, žabice, kapo, komplet, odejo, stolček za v avto.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
3.9.2008 13:30:37   
jelka123
ali mogoče katera ve kaj rabi otrok ,če gre z babico in dedijem na hrvaško kakšno potrdilo z občine?
tamala gre za vikenn na hrvaško

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
3.9.2008 13:58:43   
luna8
Mislim, da rabi pisno potrdilo staršev, da dedku in babici dovoljujeta z otrokom prestop meje. ampak bodo še druge pšovedale, ki imajo izkušnje.

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
3.9.2008 14:01:18   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: carly

Vprašanje za tiste, ki obiskujete materinske šole.Ste mogoče dobile kakšen strnjen seznam kaj vse potrebujemo za novorojenčka? Mi ga namreč nismo, pa bi mi prov kakšen prišel.Sem sicer gledala že tele ki so objavljeni pa se mi zdi vse tako razvlečeno napisano.

mi smo dobil seznam, ampak se mi zdi tako malo... sem mislila, da dojenček potrebuje veliko več. res pa da ni napisanih potem stvari, ki jih potrebuješ kot so dudika, pa mislim da kakšna črpalka tudi pride prav...

OBLEKA:
- 20 tera plenic
- 1 zavoj plenic za enkratno uporabo
- 5 povijalnih plenic
- 10 majčk (št 62)
- 5 žabic (62)
- 2 kapici
- 1 do 2 toplejši garnituri
- 1 volnena odejica oz debelejša, toplejša odejica
- 2 copatki

NEGA
- umivalnik
- kopalna brisača
- zavoj vete ali umivalne krpie
- hladilno mazilo
- glavnik, ščetka za lase
- škarje
- otroško milo
- koplna kad
- vodni termometer

LEŽIŠČE:
- košra, zibelka ali posteljica
- vzmetnica
- 3 rjuhe
- 2 prevleki za odejo
- topla odeja
- prevleka za košaro

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
3.9.2008 14:10:32   
saba
Jelka123:
Otroci na Hrvaško s potrdilom Mladoletna oseba, tudi starejši od 15 let, mora imeti pri prehodu meje pri sebi soglasje staršev, ki ji dovoljujejo samostojno potovanje v tujino oz. potovanje v spremstvu polnoletne osebe, ki ni zakoniti zastopnik mladoletnika, so zapisali na MZZ. V skladu z novim zakonom in pravilnikom o potnih listinah za tujce, vizumih in načinu ravnanja do tujcev mora soglasje zakonitega zastopnika vsebovati osebne podatke o zakonitem zastopniku mladoletne osebe, namen, obdobje in čas bivanja, obdobje veljave soglasja in podpis zakonitega zastopnika. Ta mora biti overjen na upravni enoti ali pri notarju. Tovrstno soglasje mora biti prevedeno v hrvaški ali angleški jezik in overjeno pri sodnem tolmaču, so še navedli na MZZ. Stroški, ki jih boste imeli z overitvijo soglasja, ki ga napišete sami:
1.06 evra boste odšteli za overitev soglasja na svoji upravni enoti.
16,52 evra pa boste ošteli za overitev soglasja pri notarju 

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
3.9.2008 14:16:47   
onur
Pomaranča ma kaj to ste dobili, kaj naj bi potrebovala za dojenčka doma. Ko sem prebrala se zdi res malo. Čeprav se tudi meni zdi, da za v porodnišnico potrebuješ kakšno dudiko, črpalko, pelničko, ...

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
3.9.2008 14:31:22   
saba
V porodnišnici za dojenčka ne rabiš nič...še najmanj pa dude.....te sestre napi**ijo. Črpalke, nastavke in karkoli za joške ti dajo oni, pleničke dajo oni, otrok je tako in tako oblečen v njihove svari, tako kot smo me v njihovih spalnih srajcah.
Rabiš samo nekaj v kar ga oblečt ko greste domov in seveda plenice ne. Aja pa na lupinico za v avto ne pozabit, pa fotoaparat za spominek - odhod domov user posted image user posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
3.9.2008 14:43:05   
onur
Ma izgleda, da je od porodnišnice do poorodnišnice različno, ker moja prijateljica je dobila seznam stvari, ki jih potrebuje za dojenčka v porodnišnici.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?