|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
2.9.2008 10:01:27   
Oaza
Zara, iskrene čestitke za malega Tiana!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
2.9.2008 10:15:59   
konina
jaz sem pa dala nekaj slikic otroške sobe, ki je sicer še v delu, v album. Če katero zanima. Sedaj moram še pospravit, pa koške naštimat, .... Pa veliko tega še. Ampak prebeljeno, pa porisano je pa že. user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
   RE: Novembrčice 2008
2.9.2008 10:46:07   
članica
user posted image Ojla, novembrčice - bravo za tale forum, kar ne morem, da se vam ne pridružim. Sem vas že nekaj dni brala, držala pesti....
Torej, jaz imam rok 14.11., fantka čakamo, enega že imamo doma- star je 12 let, tale drugi bo pa verjetno še bolj scrklan. Tud jaz skrbno čuvam svoj trebušček, skoz se neki dogaja. Od 1.9. sem na bolniški, sem že mal v letih in detece nosim bolj nizko, zato naj bi se izogibala naporom, bolj počivam.

Kar gledam,tile novembrčki se že kar rojevajo - Emi in Tianu veliko sreče, mamicama pa veliko veselja. Verjamem, da vama zdajle ni lahko, ampak kaže da sta oba srčka prava borca in tudi jaz se pridružujem dobrim željam in držim pesti.

Ma, ja, ostale pa gremo pogumno dalje v zadnja dva meseca.

Tale materinska šola - me je kar mal panika, moja gin. mi je ni nič omenjala. Kako zveš kdaj in kje so termini!

Držte se.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
2.9.2008 10:48:21   
onur
Konina lepa sobica. Ma ti to sama ustvarjaš na zid? Jaz sem rekla, da kupim kar dekoracijo in sobo zaenkrat polepim.

Čestitke pa Zari13 in Tianu ter očku. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
2.9.2008 11:08:38   
pomar*ANČA*
se vidi da sem še danes doma, zato bolj pogosto pogledam kaj se dogaja na forumu, saj mi je doooooookcajt!

konina, full lepa slikca, a bi še h nama prišla nekaj naslikati? rabila bi nakaj za nad posteljo....

članica, najprej dobrodošla, se pridno nabiramo! ponavadi je razpored za mš v čakalnicah ginekološke, ali pa pokliči pa vprašaj sestro, ona tudi ve kako je s tem in če ni v tvojem zd, ti bo pa ziher znala povedati kje tebi najbližje je. so se pa po večini začele šole včeraj.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
2.9.2008 11:17:23   
konina
članica, dobrodošla med nami. Le čuvaj trebušček, naši otroci pa bojo vsi scrkljani, kaj pa čmo. user posted image  Mi imamo že hčerko, 6 let, pa že sedaj tako boža trebuh, da bosta naša dva že ven prišla scrkljana. user posted image

sliko pa sem kar sama narisala. Sem kar poskusila, pa saj lahko še enkrat prebeliš, če ne rata. Samo moj dragi tega ne sme slišat. Bi dobila po riti. user posted image

Lp, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
2.9.2008 11:52:19   
onur
Članica dobrodošla! Upam, da bomo zdržale čim dlje in počakale november ter naši malčki tudi.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
2.9.2008 13:22:59   
emina83
daaaaaaaan!

pa sej ne morm verjet, kakšne novice:

ZARA ČESTITKE ZA MALEGA TIANAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa da bo čimprej iz inkubatorja in se bo cartal pri svoj mamici user posted image user posted image user posted image user posted image

pa za našo Emo in orko tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image , da bo vse še naprej potekalo tako v reduuser posted image user posted image

petra, ti se pa le drži, pa hitro noge skup in reci svojemu bejbiju naj se mu nikamor ne mudiuser posted image user posted image user posted image

tak, punce, zdej pa dostuser posted image user posted image user posted image , nehite se vrivat v vrsto, ker nas je še kr nekaj takih ki imamo mnogo prej PDP-jeuser posted image user posted image user posted image

no, šalo na stran, upam da bodo tile naši mali navihančki zdaj šli počaaaaasi svojo  pot in še nekaj časa počakali pri mamicah v trebuščkihuser posted image

vsem novinkam: DOBRODOŠLE!

tako, zdej grem pa slikice gledat, če že vse tako hvalite sobice od carly in konine...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
2.9.2008 13:37:15   
klavdiy4
Najprej iskrene čestitke Zara 13, Tianu in seveda očku!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image ...Veliko sreče user posted image user posted image user posted image .......user posted image user posted image ..

Članica in Onur dobrodošli!!!!!...

Meni so pa danes odobrili pedagoško pogodbo in sem fulllllllllll vesela !!!!!!user posted image user posted image user posted image
...se poznekje še kej oglasim aja pa komaj čakam petek , da grewm na preged , da vidim koga bomo novembra cartali....

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
2.9.2008 13:51:21   
lyra*
Spet novičkeuser posted image

Zara13 čestitke za malega Tijanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa naj le lepo rasteuser posted image user posted image user posted image user posted image

petra*k hvala bogu,da gre samo za mehur! Držim pesti,da prideš danes domov.

carly fuuul lep košekuser posted image

konina z kakšnimi barvami pa si pobarvala? Jaz sem kr z vodenkami in se mi zdi,da je ful packastouser posted image

Včeraj sma bila z mojim na večerji in je tak bil en čist podoben Damjanu Murkotu, naju je stregeluser posted image  Čist isto se je smejal,hodil vse vglavnem. Drugače pa še krožnika ni znal nestuser posted image  

Danes sem pa že čist celi dan brez energije. Sem hotela it v mesto neke papirje uredit in sem kr na kavo šla pol pa domov in zdaj samo v posteljouser posted image

A katera ve,če lahko magnesol jemljemo do konca?meni se zdi,da po nekem tednu več nesmeš samo nevem kateri je ta tedenuser posted image

Grem zdaj v vodoravni položaj...user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
2.9.2008 14:08:23   
luna8
Ja, punce dejmo še počakat na vsaj na konec oktobrauser posted image

drgač pa glavno, da je vse v redu in se vse naše pikice rodijo zdrave in močneuser posted image

Dobrodošljica novima novemberčicama in čestitke novopečenima mamicamauser posted image

Glede MŠ v Lj pa sem tudi jaz zelo zadovoljna in pozitivno presenečena. Sem pa slišala od ene, ki je prejšnji teden rodila v lj, da zdaj slikajo kolke v pon, sre in pet - enega od teh dni si pa sigurno tamuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
2.9.2008 14:10:25   
konina
lyra, jaz sem tudi z vodenkami. Imam ene iz Mullerja od Neve, pa so dobre, pa še barve so dost intenzivne. Meni je lepo risalo. Pri Nevi v sobi sem pa z akrilnimi kombinirala. Sem rabila tisto kar imam doma.

Lp, Nina

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
2.9.2008 14:55:06   
saba
ejla pupe

še malo pa grem domov...jahuuuuu.....moje noge pod mizo so katastrofalne, tako mi zatekajo, da ne morem povedat

vglavnem v nedeljo imama moja Živa 3 leta in se že počasi pripravljamo na praznovanje, ki bo v soboto. Torta je naročena, tamala letos hoče slončka Benjamina.....v petek sem si vzela fraj tako da vse pripravim. Tamala že nori in komaj čaka.
Sicer pa v soboto ima tudi moj roj.dan, v nedeljo pa Živa in praznujemo 6 obletnico poroke........tako da fešta bo taprava.................samo kaj ki skoraj vse moram sama pripravit.............upam, da bom zdržala, čene pa bom spala potem celo nedeljo.

ale pupe, še malo pa domov

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
2.9.2008 16:08:10   
Andromeda
Dober dan!

Saj kar ne morem verjeti, da imamo že drugo novembrsko dete.

zara13 - čestitke ob rojstvu Tiana in naj pridno raste!

Sem pa tud vesela novičke od orke, da Ema lepo napreduje! Sedaj čakamo, da nam petra*k kaj sporoči, upam, da gre res "samo" za vnetje mehurja in bo njen user posted image še malo počakal s prihodom.

Jaz sem bila pa danes na polikliniki na "tadolgem" glukoznem testu, ki je bil tudi pozitiven in sedaj sem na dieti, tako da adijo sladkarije, bel kruh in še marsikaj drugega. No, teh slabih 12 tednov mi pa ne bo problem zdržat, je še najmanj kar lahko naredim za svoje dete. Tako, zdaj grem pa nekaj dietnega skuhat. Bye!

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
2.9.2008 16:47:33   
Oaza
članica- dobrodošla!!
Konina- zelo lepa sobica. Midva sva pa nalepkice kupila in sva jih pripopala na steno. Nekateri pač nimamo likovnega talenta...user posted image
Lyra- Kje sta bila to na večerji? BAje, da Damjan Murko res dela kot natakar v neki mariborski restavraciji (ne spomnim se kako se reče, mislim pa da se nahaja nekje v tisti smeri kot se gre na ribičijo). Tako, da si lahko ponosna, da vaju je stregel tako luškan natakar. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila danes na pregledu. Detece pridno raste, vse je o.k., tudi izvidi. Jupi!!! user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
2.9.2008 17:05:25   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     29 let        LJ         09.09       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         09.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        26.08      user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      12.09.        user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled    user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image )      28 let   Jesenice   RODILA      user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ        pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         02.10      user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   02.09.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    16.09.  user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         25.09 user posted image

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          16.09  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj         pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    26.08

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   15.09    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ          10.09.    user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         12.09  user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO         pregled

30. 16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          pregled   user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    22.09   user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    10.09 user posted image user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled 

34. 14.11.    Članica                (? ,1 )     ?? let       kraj        pregled user posted image

35.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        pregled  user posted image     

36. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    03.09.   user posted image   

37. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

38. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

39. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

40. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )     33 let        LJ         RODILA user posted image  

41.  20.11.    onur                     (?user posted image , ?user posted image )      ?? let      kraj       pregled

42. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          pregled   user posted image

43. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled   user posted image user posted image

44. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         01.09    user posted image  

45. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          15.09. user posted image user posted image    

46. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    31 let      KP           03.09.      user posted image

47. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

48. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )    18 let     kraj           pregled

49. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

50. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       26.09.  user posted image

51. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

52. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

53. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          25.09  user posted image

54. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

55. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

56. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           03.09 user posted image

57. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

58. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

59. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

60. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         pregled

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128kmercun@gmail.com
Orka:      031 207 854,
diva.lili@email.si 
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

< Sporočilo je popravil ANIME -- 2.9.2008 17:08:57 >

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
2.9.2008 17:07:17   
ANIME

user posted image   
            user posted image

26.08.2008
1. Orka  -   user posted image  Ema (1040g) (pdp 20.11.08 - 28. teden)

01.09.2008
2. Zara13  -   user posted image   Tian (1600g) (pdp 04.11.08 - 31. teden)

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
2.9.2008 17:16:07   
ANIME
Pozdravljene!

Najprej čestitke Zari13 za korenjaka! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo, da je vse OK - upam, da bo hitro napredoval.
Tiste, ki pa ste v kontaktu z njo, nas pa le obveščajte.

Danes sem dobila SMS od Orke: Hello. Pozdravi vse lepo nazaj. Novičke so samo spodbudne. Ema se pridno redi, danes pa če ne bodo kaj delali se bova mogoče lahko že cartali.

Super Orka ... mislimo na tebe!

Dobrodošle nove novemberčice - dodane ste na seznam ... prosim pa, da sporočite še ostale podatke.

Prosila bi še eno punco iz konca seznama, da nam zaupa svoj GSM in e-mail, saj Orka ne bo mogla sprejemat novičk - da se ju nekako zamenja.

Ostale punce pa naj nikar prehitro ne pridejo na drugi seznam! Imamo še kar nekaj časa!!!!

LP in pazite nase!

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
2.9.2008 19:01:09   
poli*
Ejla babike, kako ste?
Vidim, da se našim otročičkom kar nekam mudi ven.
Zara in petra: lepo se porihtajte v bolnici in pridita kmalu domov kot user posted image !

Kje je pa lyra? zgleda da se bolj mudi "enojčkom" kot dvojčkom.

Še to: na csd-ju nama je zaradi očetovskega dopusta napisala, da more moj vpisati še septembersko plačo (ta pa pride 15. 10)..... ne vem no, meni se zdi vse skupi mal pozno.... imam občutek, da nas bo prehitelo..

Držite se in pridne bodite

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
2.9.2008 19:12:14   
poli*
ojoj, meni nekaj nagaja ta računalnik in mi sploh ni pokazalo zadnjih dveh strani in s tem tudi vesele novičke od zare!!!
Bravo mami, bravo tati in bravo mali sonček user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
2.9.2008 20:00:29   
šema
Mal me je streslo, ko sem brala, kaj se dogaja nov.user posted image  So mi v službi ugasnile forum, ker so rekle, da če me tko vrže, naj ne prebiram teh forumov, da ne bom naslednja na spisku.user posted image
Tko, zdej sm doma in sem lahko v miru prebrala do konca, kaj se je vse dogajalo tko, da je kar vzpodbudna situacija kljub prehitevanju dogodkovuser posted image . Čestitke Zari in očku za njunega Tianauser posted image .

Hvala bogu imam jutri pregled, da mi povejo kaj je zdej s tem sladkorjem (sicer mislim, da bi me poklicali, če bi blo kej hudo narobe). Moram pa prosit, da mi pregleda še vodo (ki mi je ni že od aprila), ker me poleg lažnih popadkov tud neki ščipa v križu, pa ne vem al se kako vnetje paca al me popadki špikajo.

materinska šola- tudi jaz sem začela z njo, sicer ob 16.uri v Lj porodnišnici in moram povedat, da sem ful presenečena koliko očkov je prišlo tudi danes na drugo predavanje (pa še dodatna vprašanja so imeli nekateri)- se vidi, da se (v teh časih) očki še kako radi vključujejo v skrb za dojenčka.user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
2.9.2008 20:09:35   
bobika1
No sam na hitro da vas pozdravim.
Anime če hočeš lahko napišeš mojo št. 040/231-331 in pa sanja.sobar@email.si

zej grem pa večerjo delat. aja sem štrudl spekla pred 3 urami in ja je moj skor ceuga pojedu je blo 5 vrst zej je pa še sam 1 tak da to je ostalo pa za nasuser posted image .

pridne bote.by

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
2.9.2008 21:39:43   
Anonimen
Čer!

Kako ste kaj, nosečkice? user posted image Se me še spomnite? Sem vas mnogo prehitro zapustila, pa vendar se še malo oglasim tu pa tam. Danes je bila Emina83 pri nas na kavici in mi je povedala novičko za Tiana, orkino Emo sma pa pohvalile že kak teden dni nazaj. Nemorem verjet, da se že toliko dogaja... V glavnem, prvo:

ČESTITKE ORKI IN EMI, TER SEVEDA ZARI13 IN TIANU! Otročka zlata, pridno papcajta in pridobivajta gramčke, mamicama in atijema pa veliiiiko veselja in cartanja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pa pesti tudi za Petrok, naj se vse izteče tako, kot je treba!user posted image user posted image user posted image

Mamice ste pa kr pridne. Sobice in cotke že pripravljene. Pa saj po večini že imate skor vse. Ja ni kej, hitro se bliža, pa še prehiteva, tale vaš november!

Moram pa omenit, da ima Emina zeloooooo luštkan trebušček, bebi pa tako pridno brca, da ne rabiš z roko tipat, kje je. Se že vidi, kako ji trebuh premetava sem pa tja. Priden fantiček, nimaš kej! user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce vsem želim ogromno sreče in počakite še vsaj kak mesec, medtem vas pa itak pridem še kej pokomentirat in prebrat. Lepo nosečnost še naprej vsem skupaj.

LP, Jasna

(odgovor članu bobika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3873
2.9.2008 21:42:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

Včeraj sma bila z mojim na večerji in je tak bil en čist podoben Damjanu Murkotu, naju je stregeluser posted image  Čist isto se je smejal,hodil vse vglavnem. Drugače pa še krožnika ni znal nestuser posted image  

Tole še morm pokomentirat. Lyra, če si iz MB - potem to JE bil Murko. Me je kolegica klicala že pred kakim mesecem, da naj pridem v to restavracijo nekaj pojest, nuuujno... In se je tak režala zraven, da sma morale prekinit razgovor in mi je pol sms napisala, da Murko dela tam.user posted image Baje, da pomeša vsa naročila, smeji se pač kot murka, pa baje da privabi ogromno gostov.user posted image V glavnem, zanimivo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3874
3.9.2008 8:20:28   
luna8
Tiste, ki ste bile včeraj v MŠ v lj porodnišnici mi prosim povejte koliko časa je trajalo? je bilo zanimivo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?