|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
2.9.2008 21:16:55   
Anonimen
vglavnem letos bi si lahko zrihtala začasno bivališče-splošna bolnišnica celje...mam poln kufer bolnic za celo življenje...no zdej pa še to...sej poskušam bit močna in ne panična,sam me je res groza da bi blo kej hujšga ravno zaradi mojema sončeka,ga pogledam pa kr jočemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2951
2.9.2008 21:18:58   
Anonimen
nouser posted image pa še lasje mi celi šopi odpadajo...še mal pa bom brez...upam da ni to kej povezan da so sam hormoni..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2952
2.9.2008 21:19:55   
Anonimen
aja alea neki je omenjal da bomo vidli če je bila kaka mononukleoza...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2953
2.9.2008 21:24:44   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

nouser posted image pa še lasje mi celi šopi odpadajo...še mal pa bom brez...upam da ni to kej povezan da so sam hormoni..

brez skrbi, to je pogost pojav po porodu. Tud men so ful izpadali 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
2.9.2008 21:26:57   
lunca14
taanikaa.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj veš,da bo vse v redu,tle na rr vse poštimamo,pa se bodo tud tvoje bezgavke,poštimale,ti samo lepo svojga črička lepo cartaj in rihtaj pa bo............aja na slikcah si pa res,no stauser posted image user posted image user posted image
Anja...kot so že predhodnice napisale,manekenska družinauser posted image user posted image user posted image
alea.....user posted image user posted image user posted image pa saj veš-Izabeeellllaaaauser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
2.9.2008 21:31:44   
alea01
taanikaa- infekcijska mononukleoza je pa čisto verjetno da si jo prebolela. So močno povišani levkociti oz. limfociti in je krvna slika popolnoma spremnjena. Pravijo ji poljub mladosti ali nekaj takega in se prenaša s slino kot ene vrste herpes in jo preboliš lahko brez zapletov. Spremlja jo pa visoka vročina, imunski sistem ful pade-oslabljen , bolečine v grlu, limfne žleze so povečane in to predvsem na vratu,....

< Sporočilo je popravil alea01 -- 2.9.2008 21:34:16 >

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
2.9.2008 21:34:49   
Anonimen
alea ampak jst nisem imela vročine takrat niti jo zdej nimamuser posted image ...zdej bom pa komi čakala sredo...kje je še to...mamike moje hvala,zlate steuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2957
2.9.2008 21:35:07   
Tina 28
Joj...Tanika...upam, da se boš enkrat smejala temu astrahu ki ga imaš...da se ne bo potrdil.

Tudi meni ful izpadajo lasje...bognedaj da jih mam razpete...so povsod...to je normalno!!! Mislim, da če bi blo kaj hujšega...ne le preverjanje, bi te bo hitrem postopku še enkrat pregledal!

Skuhaj si kak melisin čaj...fajn sladek...men pomaga, če sem na robu!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
2.9.2008 21:46:28   
Anonimen
punce grem v horizontalo,upam da bom kaj spala,pa še prej grem kak čajček spit,bom tino poslušala...lahko nočko,se tipkamo jutri..papa

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2959
2.9.2008 22:09:07   
tweetek
tanikaaa, upam da že spiš, ampak še vseeno pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
3.9.2008 8:03:09   
aleksandra silvija
jutro!

Tanikaaa-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , boš videla, vse bo o.k.-držimo pesti!

AnjaPH-res ste lepa družina.

Alea01-jaz bi tudi geslo, da si ogledam vašo princesko, pliiiiz.

Lunca--kako vrtec? Meni se 3. dan zdi, kot da sploh Otročka nista bila nič domauser posted image .

IZPADANJE LAS--ja, se je že začelo. Upam, da hitro mine, ker že v normalnem stanju imam samo ene par lasuser posted image , če še ti izpadejouser posted image .

KILOGRAMI- še vedno sem na + 3, ampak sem končno padla pod 60 kguser posted image . Nimam diete-pri meni to ne pali. Vseeno jem sladkarije, predvsem sladoled in čokolado, ampak ne pojem cele tablice v enem dnevu in naenkrat samo kepico sladoleda,....
Trebuh, šlaufi---ojeeej!
Pa tečem. Občasno(2-3-krat na teden).
Tu pa tam gre z menoj celo hčerka.

Pa uspelo mi je priti do Lj.  Sem nazadnje bila v Lj uhuuuuhu nazaj-v samem začetku user posted image . Saj ne morem verjeti!
V soboto popoldne smo šli po cunje. Nisem imela več nič ne jaz, ne Patricia, ne Jernej, še Lovro je prerasel svoje pižame in bodije,...user posted image .

Me prav zanima, kdaj bo odprt naš ZD(požar). Pa kako bo s cepljenjem-baje sta obe otroški ambulanti čisto adijo.
Je malega zdravnica 1. in zadnjič videla 4.7.

Sedaj pa šibava z malim urejat moje digitalno potrdilo, pa otroški dodatek(jap, lovim zadnje dniuser posted image ).

Uživajte!

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
3.9.2008 8:21:55   
aleksandra silvija
Ja, pa v albumu imam slikce iz morja. Mi je celo uspelouser posted image .
Ampak potrebno geslo, da me slučajno user posted image  ne bi tožil, da objavljam javno njegove fotkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
3.9.2008 8:31:25   
Anonimen
AS prosila bi za geslouser posted image

Danes je imela Maša malo krize in ni hotela takoj v razred po pregovarjanju je le šla-upam, da ne bo prehudo. Dokler nisva prišle do vrtca je bilo dobro, potem pa to, pa še danes sem jo prej peljala, ker včeraj je kar gledala, ko so se otroci jokali in sem rekla, da bova šle danes malo prej, pa sva spet naletele na eno punčko v njeni skupini, ko je fejst jokala.

Jaz imam danes končno pregled pri G. Ema mi še spiuser posted image , sem si spumpala mleko, da ji ga bo moja mami potem dala, ko vstane.

taanika boš videla, da bo vse dobrouser posted image user posted image

lasje-meni tudi izpadajo, pa upam, da se bo kmalu umirilo, ker bo plešasta če bo šlo tako naprej

Neposredna povezava do sporočila: 2963
3.9.2008 8:40:25   
aleksandra silvija
no, naš še kar spi--ga bom počakala.

Vrtec in solze-Ninny, držim pesti, da to hitro mine. Ampak jokajoč otrok res prestraši druge. Pa saj potem neha jokati?

Imaš ZS-ga pošiljamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
3.9.2008 9:07:29   
Tina 28
AS....Še jaz bi geslo, prosim

Neposredna povezava do sporočila: 2965
3.9.2008 9:32:00   
babysolza
Ojla punce,

jaz se pa moram najprej mal pohvalit. Sem peljala Sabino na tehtanje (mal sem panična, da premal jeuser posted image ), in ima 5.020 g. user posted image  user posted image  
Se mi zdi, da smo 'magično' mejo 3 kilce prebili ravno včeraj, tako hitro gre to. user posted image user posted image user posted image

Tanika - tudi jaz ti pošiljam objemčke in pikapoke in upam, da se ti vse reši čimprej!

AS - geslo, prosim. user posted image

Zdej vas grem pa mal prebrat, Sabina končno mal spi. Včeraj je v celem dnevu mogoče 3 ure. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
3.9.2008 9:33:10   
Anonimen
jutrčka...spala sem tako-tako,mali se spet prebuja ponoči,pa sem že mislila da smo ujeli ritem in bomo zdaj skoz spali od pol osmih zvečer do pol petih oz.pol šestih zjutraj...
AS tudi jaz bi geslo prosimuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2967
3.9.2008 9:34:24   
Anonimen
mamike moje upam da vas usliši nekdo tam zgoraj...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2968
3.9.2008 9:41:32   
babysolza
s tem se pa strinjam, ker ko prideš v trgovine vidiš samo roza, rdeče pa veliko več izbire kot pa jo imajo za fantke

se strinjam. Pa še tako je, da kar je za fantke, lahko veliko oblečeš tudi punčko, obratno pa ravno ne gre. user posted image  user posted image

Krst - mi smo sklenili, da bomo - če bomo - krst imeli drugo leto. Mogoče bomo združili s poroko, bomo videli. user posted image  

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
3.9.2008 9:44:21   
babysolza
ja jaz tudi ne, sem se kao za danes odločila, da bom mal pazila kaj jem pa telovadila, pa zjutraj je še šlo, potem me je pa začela glava bolet-to mene zmeraj ko hujšam in sem šla jesti, potem je bilo pa dobro. Kako bo pa s telovadbo pa še ne vem-mogoče se bom pa spravila še mal telovadit

user posted image user posted image  Sam mene tudi začne glava bolet - samo da pomislim na hujšanje, se sploh ni treba lotit zadeve. Jaz sem pa sklenila, da dokler se dojimo, ne bo s hujšanjem nič. Sploh pa prihaja zima, se bomo lahko zavile, pa ne bo nič videt. Mi vsaj nobeden ne bo rekel, da sem v 5. mesecu. user posted image  user posted image  Neki takega namreč zgleda moj trebuh, čeprav mam sam še 2,5 kile viška.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
3.9.2008 9:51:16   
babysolza
mi sicer tud spimo od 19:30 al pa od 20-tih do 4:30,danes samo do 3:30,pa vem da smo lahko srečni da je tko,sam bi blo super res ko bi spal mali do sedmih zjutraj....komaj čakam da bo tko,res.

Moja Sabina spi od približno 21.00 do 2.00 ali 3.00 in nato do 5.30 ali 6.00. In potem budnica, smejanje in razsajanje, dokler ne gremo na sprehod. V vozičku jo pa čist odklopi za kake 2 urci al pa še več.
Sicer bi lahko spala še več in ponoči dlje v kosu, ma sem čisto zadovoljna. Poznam punco, ki ima ravno toliko starega škratka, pa ponoči ravno tako hoče jesti na 2 do 3 ure. user posted image  Meni paše tista prva, 5-6 ur trajajoča runda, takrat se tudi jaz kolkr tolko naspim. Pač hodim spat s kokošmi, kaj čmo. user posted image  user posted image  Bit če bolje. user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
3.9.2008 9:58:37   
babysolza
taanikaa - pa še to, tvoj fantek je čist teb podoben! Se že z aviona vidi, da je tvoj!

user posted image user posted image  Sam to je pa res. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
3.9.2008 10:02:30   
babysolza
No, pa sem se razpisala. Pa nobena noče čvekat z mano. user posted image  user posted image

Grem še mal pospravit, minute ko sem doma in Sabina spi so namreč zelooo zelooo redke. user posted image

Uživajte!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
3.9.2008 10:26:42   
lunca14
A.S.......geslo,da vidim ,kako ste uživali na morjuuser posted image
Mi smo pa včeraj jokal v vrtcu,je blo fajn hudo,še posebej meni,se mi je zdelo,da bi me starši najraje prijel pod rame in naju odnesli ven.....vsi tisti pogledi.....kaka mama sem,da nemorem pomirit svojega otroka,ki se dere in cvili in udarja pred sabo vse kar vidi in gre.....res odšla sem s solzami v očeh in sram me je bilo za znoret.....no danes je bilo bolje,je vsaj pojede malo zajtrka,in se igral,ampak je skoz čekiral kje sem,na igrišču,pa sem mu skliznia,ker sem morala domov da nahranim Luna,ki je seveda laaaaaaačenuser posted image .Iskat ga grem po kosilu....ampak je že metal mivko v druge ko sem šla,joj,joj,res bom hodila z vrečko na glavi po vrtcu in govorila,da to ni moj otrok.......ga pa Maj čuva na igrišču,kar nisem mogla verjet,da ga ima tako rad,in da je tako navezan in odgovoren zanj,se spoh ne igra več,samo njega čuva,in ko sta šla narazen se je jokal Maj,ker bi hotel biti s svojim bratomuser posted image .Doma pa je seveda čisto druga pesem,stalno kreganje in fajtanjeuser posted image .No upam ,da bo vse ok,jutri pa ostanem samo še na zajtrku......

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
3.9.2008 13:08:26   
lonapo
lunca-naš je tudi jokal včeraj ko sem bila jaz tam, danes ga je pa moj peljal iin je bilo vse kul-tud ene solzice ne-jutr sem pa spet jaz na vrsti in ne vem kako bo.
Naj te ne bo sram, pač je bolj navezan na mamo. Ne sekiraj se za druge ljudi.

Tanika--držim pesti da bo vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image

as-prosim za geslo

Danes se je pa prvič zgodilo, da sta oba mulčka zaspala ob istem času in mami bo v miru skuhala kosilo.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?