lunca14
|
A.S.......geslo,da vidim ,kako ste uživali na morju Mi smo pa včeraj jokal v vrtcu,je blo fajn hudo,še posebej meni,se mi je zdelo,da bi me starši najraje prijel pod rame in naju odnesli ven.....vsi tisti pogledi.....kaka mama sem,da nemorem pomirit svojega otroka,ki se dere in cvili in udarja pred sabo vse kar vidi in gre.....res odšla sem s solzami v očeh in sram me je bilo za znoret.....no danes je bilo bolje,je vsaj pojede malo zajtrka,in se igral,ampak je skoz čekiral kje sem,na igrišču,pa sem mu skliznia,ker sem morala domov da nahranim Luna,ki je seveda laaaaaaačen .Iskat ga grem po kosilu....ampak je že metal mivko v druge ko sem šla,joj,joj,res bom hodila z vrečko na glavi po vrtcu in govorila,da to ni moj otrok.......ga pa Maj čuva na igrišču,kar nisem mogla verjet,da ga ima tako rad,in da je tako navezan in odgovoren zanj,se spoh ne igra več,samo njega čuva,in ko sta šla narazen se je jokal Maj,ker bi hotel biti s svojim bratom .Doma pa je seveda čisto druga pesem,stalno kreganje in fajtanje .No upam ,da bo vse ok,jutri pa ostanem samo še na zajtrku......