|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
1.9.2008 21:08:44   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Jaz bi imela za krst en navaden kompletek. Sam tak ful luštkan in svetel- sam ne vem kje naj še gledam, ker sem res, ampak resnično res bila v vseh otroških trgovinah- vsaj zdi se m itako. Da si pa greš sposodit- halooooo? 30 eur? A krstne oblekce v BC so med 15 do 25 eur

nič šibam se stiskat.....

Jaz sem pa še pred punčkinim rojstvom v Pikapolonici kupila eno belo oblekico, ki se mi je takrat dopadla, pa sem si mislila, da bi jo lahko imela za krst, čeprav je tudi sicer primerna recimo za k zdravnku...

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
1.9.2008 21:09:34   
Anonimen
ninny tud naš se je cel temen rodil,pa zdej ni več tko...kolk so cartkani tile otročki na slikicahuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2902
1.9.2008 21:11:58   
Anonimen
aja ninny ja moja malenkost je tudi na sliki,se raje nisem dala gor od pasa navzdol ker mam tak trebuh...še vedno sem tam nekje v 5 mesecu...pa plus 6kguser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2903
1.9.2008 21:19:11   
RMRM
ninny, ful luštkana Maša in oblekcauser posted image

taanika, tud vi ste ful luštkaniuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
1.9.2008 21:19:36   
Anonimen
tanikaa na sliki se nič ne vidi, da imaš kaj viška kg, jaz o svojih raje ne razmišljamuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2905
1.9.2008 21:22:29   
RMRM
Kar se tiče oblekic (za krst al pa kar tko) sem jih jaz za punčke vidla ogromno, pa ful poceni, za fantke pa je izbira zelo zelo zelo slaba. No sej zato bo mel pa naš Lukas punčkasto oblekco, kot se je izrazila moja sestrauser posted image

Pa tud na splošno se mi zdi veliko večja izbira oblačil za punčke

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
1.9.2008 21:24:10   
Anonimen
Pa tud na splošno se mi zdi veliko večja izbira oblačil za punčke

s tem se pa strinjam, ker ko prideš v trgovine vidiš samo roza, rdeče pa veliko več izbire kot pa jo imajo za fantke

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2907
1.9.2008 21:24:42   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

tanikaa na sliki se nič ne vidi, da imaš kaj viška kg, jaz o svojih raje ne razmišljamuser posted image  

jaz tud neuser posted image , pa nobene volje da bi kaj nardila, da bi šle kilce stran.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
1.9.2008 21:26:45   
Anonimen
ja jaz tudi ne, sem se kao za danes odločila, da bom mal pazila kaj jem pa telovadila, pa zjutraj je še šlo, potem me je pa začela glava bolet-to mene zmeraj ko hujšamuser posted image in sem šla jesti, potem je bilo pa dobro. Kako bo pa s telovadbo pa še ne vem-mogoče se bom pa spravila še mal telovadit

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2909
1.9.2008 21:38:07   
Anonimen
joj punce kilogramčki...sploh se ne morem rešit tega trebuha in teh 6 kg...sej vem da je še prehitro,sem komaj rodila ampak vseeno...pa še po carskem baje gre težje in ne dojim pa je še tolk bolj smotan...še kak mesec počakam pol pa telovadit...upam...pa tud kr neki hočem pazit kaj jem pa mi ravno ne rata...pa sej manj jem,ko mali zaspi kaj jem ampak se pa takrat napokam,pa mam komaj 2 obroka včasih na dan,pol pa še zvečer ka sladoled...jojojoj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2910
1.9.2008 21:39:27   
Anonimen
drgač me je v obraz kmalu po porodu pobralo pa v roke in noge tudi..me je bila sama voda prej...ampak trebuh...se počutim res tko neprivlačno,tko...sej ne znam opisat...kot kaka stara teta...grozno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2911
1.9.2008 21:43:25   
Anonimen
mamike se za danes poslavljam se tipkamo jutri,je treba pod tuš pa spat,ker mogoče bo treba ponboči kaj vstati,čeprav zadnje čase spimo do pol petih zjutraj od pol osmih zvečer,so pa noči ko se zbujamo tudi do 3x...mirno nočko vsem..papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2912
1.9.2008 21:45:25   
RMRM
nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
1.9.2008 22:38:12   
Anonimen
A zdej pa vsi spite?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2914
2.9.2008 8:16:21   
Anonimen
jutrčka....
alea sem vidla slikice,ful je fajna Izabela,pravi cukrček je...pa za cd že vnaprej hvala...mamike se pol tipkamo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2915
2.9.2008 9:02:40   
l.daisy
jutro mamice.... kako ste?

še vam postrežem s user posted image user posted image user posted image , da jo ne bom sama pila...

evo, po 11ih dneh menstruacije sem se danes končno zbudila s čistim vložkom in do zdaj še ni nič pricurljalo... user posted image user posted image user posted image
take user posted image še v življenju nisem imela, niti en dan mi ni uspelo brez nalgesina... user posted image
upam, da bo s tabletkami tako, kot pred nosečnostjo, drugače ne vem, kaj bom... sem vsak  večer padla v posteljo.... nisem bila sposobna naredit nič, likala sem sproti, kar smo rabili, zdaj me pa čaka cela gora cunj... user posted image

grem zlikat vsaj nekaj plenic, dokler spita... uživajte...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
2.9.2008 9:15:42   
*anamor*
Haj,

se vam oglašam po nekem času in  vas zdaj nebom brala za nazaj.
Mi smo zdaj že na Aptamiilu. Danes pa imamo drugo posvetovalnico, vam javim kako bo.

11.10 pa imamo krst. Samo nevem kaj mu naj oblečem, ker mi ni všeč tista prava oblekica, ki jo imajo v baby centru. Kupila mu bom neke bež hlače in belo majčko ter to bo to.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
2.9.2008 10:09:35   
Anonimen
romy dobrodošla v klub nam,ki smo v dilemi kaj oblečt otroku...user posted image

user posted image user posted image 11 dni menze?!user posted image user posted image ojoj,jst jo mam danes 7 dan,pa se tud včeri in danes sem se zbudila s čistim vložkom,pa je pol začelo tečt,ko sem hodila...joj upam da bo kmalu mimo

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2918
2.9.2008 10:11:39   
Anonimen
..popravek osmi dan imam menzo...groza

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2919
2.9.2008 12:06:35   
alea01
hej mamičkeuser posted image

kako kej? Jaz grem jutri še enkrat po štacunah in upam, močno upam, da bom kaj našla za oblečt za krst. Pa to je hujše kot porokauser posted image  Jaz za poročno obleko nisem toliko letala okoli kot zdej za krstno oblekouser posted image user posted image . Eh, naga ne bo šlauser posted image

Sem naredila filano papriko.....njamiuser posted image  in zdaj pojedla pol litra sladoleda. V glavnem eno banjico pojem v dveh dnehuser posted image . Sem pa opazila, da lahko spet vse živo pojem- predvsem na tone sladkarij kot pred nosečnostjo in se nič ne redimuser posted image user posted image user posted image -že trkam na lesuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
2.9.2008 12:09:22   
alea01
menstre še zmeraj nimamuser posted image . Pa ne da bi si jo želelauser posted image . Zanimivo, zanimivo, pa ne dojim,....tudi pravuser posted image

Izabela noče bit v igralnem centruuser posted image . Se jezi in jezi in krega kot sto user posted image . Menda zato, ker ji igrače nič ne odgovarjajouser posted image . Je pa fuuuul mehka igralna podloga in se jaz potem gor valjam, kolikor moja malenkost lahko zleze notuser posted image . V glavnem, da je v uporabiuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
2.9.2008 12:09:57   
Anonimen
V glavnem eno banjico pojem v dveh dneh . Sem pa opazila, da lahko spet vse živo pojem- predvsem na tone sladkarij kot pred nosečnostjo in se nič ne redim -že trkam na les

bodi vesela, da je tako, ker meni se to takoj pozna na kguser posted image user posted image

Pri nas je bila danes spet ena prespana noč, se je zbudila šele ob pol osmih, ko sem napravljala Mašo za vrtec, malo bila pokonci in spala do pol enajstih,pojedla in takoj zaspala nazaj. Zgleda da ji paše mir in tišinauser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2922
2.9.2008 12:18:30   
alea01
joj, Ema je tudi en zeloooooo priden otročekuser posted image user posted image user posted image
Izabela prej sploh ni spala čez dan- ko smo se pa cele dneve hranili- zdaj pa veliko spi in ponoči potegne 8 ur skupaj, potem  v 5 minutah poje 120mL-hvala jezuščku, ker še dva tedna nazaj je pojedla samo 60mL na obrok- in spi do 8- spet je, se crklja, čeblja, smejčka in ponovna runda od 9.15 do 11.00 in potem spet 12.00 do 13.30 in ponovno 15.30 do 17.30. Tako spi že kak teden in pol- čisto sprogramiranouser posted image - se mora naspat za nazajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
2.9.2008 13:35:28   
Anonimen
ninny jst sem ti kr fouš kak pridnega otroka imašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi sicer tud spimo od 19:30 al pa od 20-tih do 4:30,danes samo do 3:30,pa vem da smo lahko srečni da je tko,sam bi blo super res ko bi spal mali do sedmih zjutraj....komaj čakam da bo tko,res.
punce danes nekaj štrajkate...se vidi da so se začeli vrtci pa šole...vi kr porihtajte otročke,pa se še kaj tipkamo...papa

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2924
2.9.2008 13:47:48   
Tina 28
Ne morem verjet kako vam spijo. Meni se ponoči spet zbuja . Prvo rudno od osmih zvečer do približno enih dveh...pol pa spet po tri ure....jao...ne vem al je bl lačna al jo je morje iz ritma vrgel.

Čez dan zaspi le nekajkrat po največ pol urce...v bistvu je skoz budna razen če gremo na sprehoduser posted image ...verjetno bi mogla bl spat ane!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?