Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 21:08:44
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Jaz bi imela za krst en navaden kompletek. Sam tak ful luštkan in svetel- sam ne vem kje naj še gledam, ker sem res, ampak resnično res bila v vseh otroških trgovinah- vsaj zdi se m itako. Da si pa greš sposodit- halooooo? 30 eur? A krstne oblekce v BC so med 15 do 25 eur nič šibam se stiskat..... Jaz sem pa še pred punčkinim rojstvom v Pikapolonici kupila eno belo oblekico, ki se mi je takrat dopadla, pa sem si mislila, da bi jo lahko imela za krst, čeprav je tudi sicer primerna recimo za k zdravnku...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 21:09:34
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny tud naš se je cel temen rodil,pa zdej ni več tko...kolk so cartkani tile otročki na slikicah
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 21:11:58
|
|
|
|
Anonimen
|
aja ninny ja moja malenkost je tudi na sliki,se raje nisem dala gor od pasa navzdol ker mam tak trebuh...še vedno sem tam nekje v 5 mesecu...pa plus 6kg
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 21:19:11
|
|
|
|
RMRM
|
ninny, ful luštkana Maša in oblekca taanika, tud vi ste ful luštkani
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 21:19:36
|
|
|
|
Anonimen
|
tanikaa na sliki se nič ne vidi, da imaš kaj viška kg, jaz o svojih raje ne razmišljam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 21:22:29
|
|
|
|
RMRM
|
Kar se tiče oblekic (za krst al pa kar tko) sem jih jaz za punčke vidla ogromno, pa ful poceni, za fantke pa je izbira zelo zelo zelo slaba. No sej zato bo mel pa naš Lukas punčkasto oblekco, kot se je izrazila moja sestra Pa tud na splošno se mi zdi veliko večja izbira oblačil za punčke
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 21:24:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa tud na splošno se mi zdi veliko večja izbira oblačil za punčke s tem se pa strinjam, ker ko prideš v trgovine vidiš samo roza, rdeče pa veliko več izbire kot pa jo imajo za fantke
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 21:24:42
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny tanikaa na sliki se nič ne vidi, da imaš kaj viška kg, jaz o svojih raje ne razmišljam jaz tud ne , pa nobene volje da bi kaj nardila, da bi šle kilce stran.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 21:26:45
|
|
|
|
Anonimen
|
ja jaz tudi ne, sem se kao za danes odločila, da bom mal pazila kaj jem pa telovadila, pa zjutraj je še šlo, potem me je pa začela glava bolet-to mene zmeraj ko hujšam in sem šla jesti, potem je bilo pa dobro. Kako bo pa s telovadbo pa še ne vem-mogoče se bom pa spravila še mal telovadit
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 21:38:07
|
|
|
|
Anonimen
|
joj punce kilogramčki...sploh se ne morem rešit tega trebuha in teh 6 kg...sej vem da je še prehitro,sem komaj rodila ampak vseeno...pa še po carskem baje gre težje in ne dojim pa je še tolk bolj smotan...še kak mesec počakam pol pa telovadit...upam...pa tud kr neki hočem pazit kaj jem pa mi ravno ne rata...pa sej manj jem,ko mali zaspi kaj jem ampak se pa takrat napokam,pa mam komaj 2 obroka včasih na dan,pol pa še zvečer ka sladoled...jojojoj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 21:39:27
|
|
|
|
Anonimen
|
drgač me je v obraz kmalu po porodu pobralo pa v roke in noge tudi..me je bila sama voda prej...ampak trebuh...se počutim res tko neprivlačno,tko...sej ne znam opisat...kot kaka stara teta...grozno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 21:43:25
|
|
|
|
Anonimen
|
mamike se za danes poslavljam se tipkamo jutri,je treba pod tuš pa spat,ker mogoče bo treba ponboči kaj vstati,čeprav zadnje čase spimo do pol petih zjutraj od pol osmih zvečer,so pa noči ko se zbujamo tudi do 3x...mirno nočko vsem..papa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 21:45:25
|
|
|
|
RMRM
|
nočko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.9.2008 22:38:12
|
|
|
|
Anonimen
|
A zdej pa vsi spite?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 8:16:21
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrčka.... alea sem vidla slikice,ful je fajna Izabela,pravi cukrček je...pa za cd že vnaprej hvala...mamike se pol tipkamo...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 9:02:40
|
|
|
|
l.daisy
|
jutro mamice.... kako ste? še vam postrežem s , da jo ne bom sama pila... evo, po 11ih dneh menstruacije sem se danes končno zbudila s čistim vložkom in do zdaj še ni nič pricurljalo... take še v življenju nisem imela, niti en dan mi ni uspelo brez nalgesina... upam, da bo s tabletkami tako, kot pred nosečnostjo, drugače ne vem, kaj bom... sem vsak večer padla v posteljo.... nisem bila sposobna naredit nič, likala sem sproti, kar smo rabili, zdaj me pa čaka cela gora cunj... grem zlikat vsaj nekaj plenic, dokler spita... uživajte...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 9:15:42
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj, se vam oglašam po nekem času in vas zdaj nebom brala za nazaj. Mi smo zdaj že na Aptamiilu. Danes pa imamo drugo posvetovalnico, vam javim kako bo. 11.10 pa imamo krst. Samo nevem kaj mu naj oblečem, ker mi ni všeč tista prava oblekica, ki jo imajo v baby centru. Kupila mu bom neke bež hlače in belo majčko ter to bo to.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 10:09:35
|
|
|
|
Anonimen
|
romy dobrodošla v klub nam,ki smo v dilemi kaj oblečt otroku... 11 dni menze?! ojoj,jst jo mam danes 7 dan,pa se tud včeri in danes sem se zbudila s čistim vložkom,pa je pol začelo tečt,ko sem hodila...joj upam da bo kmalu mimo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 10:11:39
|
|
|
|
Anonimen
|
..popravek osmi dan imam menzo...groza
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 12:06:35
|
|
|
|
alea01
|
hej mamičke kako kej? Jaz grem jutri še enkrat po štacunah in upam, močno upam, da bom kaj našla za oblečt za krst. Pa to je hujše kot poroka Jaz za poročno obleko nisem toliko letala okoli kot zdej za krstno obleko . Eh, naga ne bo šla Sem naredila filano papriko.....njami in zdaj pojedla pol litra sladoleda. V glavnem eno banjico pojem v dveh dneh . Sem pa opazila, da lahko spet vse živo pojem- predvsem na tone sladkarij kot pred nosečnostjo in se nič ne redim -že trkam na les
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 12:09:22
|
|
|
|
alea01
|
menstre še zmeraj nimam . Pa ne da bi si jo želela . Zanimivo, zanimivo, pa ne dojim,....tudi prav Izabela noče bit v igralnem centru . Se jezi in jezi in krega kot sto . Menda zato, ker ji igrače nič ne odgovarjajo . Je pa fuuuul mehka igralna podloga in se jaz potem gor valjam, kolikor moja malenkost lahko zleze not . V glavnem, da je v uporabi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 12:09:57
|
|
|
|
Anonimen
|
V glavnem eno banjico pojem v dveh dneh . Sem pa opazila, da lahko spet vse živo pojem- predvsem na tone sladkarij kot pred nosečnostjo in se nič ne redim -že trkam na les bodi vesela, da je tako, ker meni se to takoj pozna na kg Pri nas je bila danes spet ena prespana noč, se je zbudila šele ob pol osmih, ko sem napravljala Mašo za vrtec, malo bila pokonci in spala do pol enajstih,pojedla in takoj zaspala nazaj. Zgleda da ji paše mir in tišina
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 12:18:30
|
|
|
|
alea01
|
joj, Ema je tudi en zeloooooo priden otroček Izabela prej sploh ni spala čez dan- ko smo se pa cele dneve hranili- zdaj pa veliko spi in ponoči potegne 8 ur skupaj, potem v 5 minutah poje 120mL-hvala jezuščku, ker še dva tedna nazaj je pojedla samo 60mL na obrok- in spi do 8- spet je, se crklja, čeblja, smejčka in ponovna runda od 9.15 do 11.00 in potem spet 12.00 do 13.30 in ponovno 15.30 do 17.30. Tako spi že kak teden in pol- čisto sprogramirano - se mora naspat za nazaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 13:35:28
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny jst sem ti kr fouš kak pridnega otroka imaš mi sicer tud spimo od 19:30 al pa od 20-tih do 4:30,danes samo do 3:30,pa vem da smo lahko srečni da je tko,sam bi blo super res ko bi spal mali do sedmih zjutraj....komaj čakam da bo tko,res. punce danes nekaj štrajkate...se vidi da so se začeli vrtci pa šole...vi kr porihtajte otročke,pa se še kaj tipkamo...papa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 13:47:48
|
|
|
|
Tina 28
|
Ne morem verjet kako vam spijo. Meni se ponoči spet zbuja . Prvo rudno od osmih zvečer do približno enih dveh...pol pa spet po tri ure....jao...ne vem al je bl lačna al jo je morje iz ritma vrgel. Čez dan zaspi le nekajkrat po največ pol urce...v bistvu je skoz budna razen če gremo na sprehod ...verjetno bi mogla bl spat ane!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?