|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
3.9.2008 22:19:52   
slovenka
AS in alea, zdaj sem pa še jaz firbčna. Lahko dobim geslo, pliiiis? Sploh glede AS, ker mi tudi planiramo user posted image user posted image user posted image

Sva pa danes imeli drugo posvetovalnico; malička je bila ful pridna, samo sem bila kar malo razočarana, ker se je v zadnjem mesecu zredila le pol kile - sedaj ima 4300 g, no zrastla je 3 cm, kar je kul. Je pa P rekla, da je čist zadovoljna s težo, da se naj kar naprej samo dojiva, da raje vidi manjšo težo, kot da začneva dodajati. Hm, že vidim, kako bo najmanjša v razredu, tako kot njena mami (sem šele v srednji šoli dobila sošolko, ki je bila manjša od mene user posted image ). No, saj sedaj niti ni taka sila, sem še kar povprečna.
In sem pojamrala, kako nič ne spi čez dan, pa je rekla, ja, bo veliko dosegla v življenju, ko ne rabi dosti spanca. Joj, kaj pa jaz - že čist utrujena od tolikega petja in kremženja cele dneve, da malo animiram. user posted image

Sem dala malo novejšo slikico pod nick.

Nič, lepo bodite.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
3.9.2008 23:11:57   
mtinca1
lunca, ninny - user posted image user posted image user posted image  za uspešno uvajanje v vrtec!!!

aleksandra silvija - jaz bi tud prosila za geslo, da vidim, kako ste uživali na morju.
mi smo se odločili, da gremo 15.9. na slo obalo. upam, da ne bo že preveč jesensko. no, samo deževat ne sme, pa bo super za sprehode...

pa v ticker sem uspela nalepit slikco naše punčke.

dolg spanec vsem.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
3.9.2008 23:17:20   
polly80
iiiiiiiiii slovenka,kak je luškanauser posted image user posted image user posted image
pa vse slikice sem zdaj gledala,kako so lepiuser posted image user posted image user posted image ,taanika,AS,alea,RMRM,lunca14,lonapo, ninny,annnna,babysoza,saša.vračko,mtinca,..itd....pa se opravičujem vsem,ki sem jih pozabla napisat,ampak prav si otročki so cort cort cortuser posted image user posted image user posted image

pa sem tudi sama dala našo vito pod nickuser posted image

nič kaj ne pišem,ker nimam časa,malo vas preletim vsake toliko,da kaj ne zamudimuser posted image ..se ob vsem tem delu še učim za en izpituser posted image ga imam 18.9. držite pesti,ko bo konec s tem,pa se kaj javim..če samo vsake toliko uletiš,te itak nihče ne šmirgl šmirgluser posted image user posted image

lahko noč

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
3.9.2008 23:51:21   
Tina 28
http://tina28.shrani.si/?Nerazporejeno

No na ta link sem končno spravila kar nekaj slik, ker mi na RR noče shrant v album. Sem se cel večer zafrkavala, pa mi je po ful dolgemu shranjevanju ven vrgel. Sem pa kar malo nametala...vse sort...še tisto iz porodne, ko so mi dali Anjo na trebuhuser posted image

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 3.9.2008 23:55:56 >

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
4.9.2008 7:09:30   
alea01
jutrček mamičkeeuser posted image

kaj naj rečem, en user posted image  lepši kot ta druguser posted image user posted image user posted image . Pa ful se spreminjajo, mislim so drugačni kot na začetku

tina28- fejst mamica, pa fejst očka, Anja pa prava manikenka, saj ful zna poziratuser posted image . A že igrače zna nest v usta? Naša je glede igrač čist adijo. Jo sploh nič ne zanimajouser posted image -razen mamica ko skače pred njo in pleše in deklamira pa poje pa igra na klavir.....user posted image

polly80- daj se potrudi pa le kakšen stavek kdaj napišiuser posted image  in tvoja vita je tudi svetovnauser posted image

slovenka- tvoja Sofija je tudi user posted image  in super, da ti ni treba dodajat in se vidve lepo dojita naprej

mtinca- Lana pa bo kmalu imela kitkeuser posted image user posted image . Ji bi pa dala kakšnih 5 mesecev, ali se motim?user posted image , tudi luštkana

aleksandra silvija- geslo prosim

Koga pozabila? Ne daj bože. me boste user posted image user posted image
upam, da nisem kaj imen zbrkljalauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
4.9.2008 7:13:34   
alea01
No, mi smo včeraj šli mal slovensko obalo obiskat- tak za lušteuser posted image . So prijatlji dol in smo jih šli obiskat. Je pa ful dvakrat bila ploha potem zelo pihalo, tak da kaj dosti nismo imeli od tega izleta, razen nesramno dobrega kosilauser posted image

Je Izabela cel dan prespala in me je skrbelo le kaj bomo ponoči počeli in je spala tako kot smo vajeni. Od 20.30- 5.00 in zdaj še spimo- verjetno do osmih kot smo vajeniuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
4.9.2008 7:15:44   
alea01
aja, sem spet šla cunjice gledat primerne za krst in user posted image user posted image . Nič od nič v svetlem, tak da bom navaden kompletek ji oblekla in kaj me briga. Taščo bo kap, ampak se ne bom ozirala nato. Sem pa v emporiumu v prenamam najdla ful luštkan kompletek v svetlo bež barvi ampak ni bilo cifreuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
4.9.2008 7:40:03   
babysolza
Jutro in kavica za vse!

Sabina spi? Ma sej ne morem verjet. user posted image  user posted image  Je pa res, da smo danes že 3-krat jedle, jo je očitno mal zmatralo.

ninny sej to nevem kako je glede teže...imela sma samo en pregled 17,7. naslednji pa je šele 25,9,..pikola..študiram da bi patronažno kej poklicala naj mi ga stehtat pride al kaj naj naredim...

Annna, škoda za fotke. Vem, kako je to. Midva sva v tistem direndaju okrog mojega hitrega CR fotič pozabla v avtu in je moj sam mal pofotkal z mobičem. Mi je pokazal slike, naslednji dan pa se je neki zablokiralo in se sploh več ne da do njih prit. Pa so ble tuk luškane slikce, ko so jo umivali pa to. user posted image  user posted image
Tako da ima prvo fotko, ko je stara že 2 dni, ko smo prišle z intenzivne. user posted image user posted image

Sicer ne vem, kako je pri vas, sam tuki v Logatcu so ful fajn sestre in lahko pridem stehtat kadarkoli - v pediatrično ordinacijo. Itak jo sama slečem in nato oblečem, sestra pa ima minutko dela, ko jo da na tehtnico. Jaz sem prvič poklicala, pa so mi rekli, da na tehtanje lahko pridem kadarkoli. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
4.9.2008 7:47:05   
babysolza
že čist utrujena od tolikega petja in kremženja cele dneve, da malo animiram.

user posted image  user posted image  Sva že dve. Jaz računam, da bo danes mal več spanja - včeraj ga je blo ravno za vzorec.

Mal sem pogledala slikce in sem itak brez besed. user posted image user posted image user posted image .

AS - neki sem te hotela vprašat, pa sem pozabla kaj? user posted image user posted image  Če bo kdaj kaj neumestnega padlo, bo najbrž to to. user posted image  user posted image

Kje se pa kaj Kaja08 potika? user posted image  

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
4.9.2008 7:53:52   
aleksandra silvija
AS - neki sem te hotela vprašat, pa sem pozabla kaj?

hmmm, saj bi ti odgovorila,..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
4.9.2008 9:17:34   
Anonimen
jutro...menda bom jst res kliocala patronažno...še vedno mi bruhca...pa nekaj dni že tko slabo spimo,zdej že pa kr pogrešam te noči ko smo spali do štirih,pol petih...zdej je par noči buden že ob dveh,pa se nahranimo,ga dam spat,pa pol od štirih že jamra spet,pa se spet hranimo,pa ga dam spat po obveznem podiranju kupčka in previjanju,pol pa kr neki napol spi,kr jamra zraven,,,samo drema,ne več spiuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3011
4.9.2008 9:17:40   
sasa.vracko
Jutro

Se mal javljam, ker škratek še spi, nocoj je spal od 21-7h zjutri, me je skor kap, sem misla, da je kaj narobe. Pol se je ob 7h najedel, zdej pa še mal vleče dreto... Js pa fajn cajt za takle. Ja, včeraj sva bla na posvetovalnici, ima 6750g in je 62 cm je velik. S svojimi nasmeški je ful šarmiral sestre, jaz pa sem se seveda topila user posted image  Pol je bil pa cepljen v desno nogico in so ble seveda solze, jaz pa tud skor jokala zraven... No, drugač je pa pol blo vse ok, brez kakih reakcij. Verjetn ga je injekcija tolk zmatrala, da je celo noč spal.

Vse mate zlate otročke in sploh ste tud same fajn, Tina28- ful ste zlati vsi štirje! Lepe slikce! Aleksandra Silvija, ponižno te prosim za geslo, ker bi js tud rada vidla, ko vse pravjo kok ste super!

Neposredna povezava do sporočila: 3012
4.9.2008 9:24:08   
Anonimen
evo,klicala patronažno...pride menda v ponedeljek,kr nas jutri ni doma...skrb pa taka...ko bi ji vzelo vse skupaj z vožnjo do mene iz zdravstvenega doma in s tehtanjem in z vožnjo nazaj 15 min...sej zato pa imamo vsi v celju zdravnike,tam je odnos čisto drugačen...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3013
4.9.2008 9:26:44   
Anonimen
joj ne me resno jemat...se jezim...posledica neprespanih noči in utrujenosti...pa vedno rečem da grem spat ob 21-tih najkasneje,pa mi ne potegne...edino takrat lahko kaj naredim ko mali spi zato tud čez dan ne hodim spat ko mali spi...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3014
4.9.2008 9:36:34   
aleksandra silvija
jutro...menda bom jst res kliocala patronažno...še vedno mi bruhca...pa nekaj dni že tko slabo spimo,zdej že pa kr pogrešam te noči ko smo spali do štirih,pol petih...zdej je par noči buden že ob dveh,pa se nahranimo,ga dam spat,pa pol od štirih že jamra spet,pa se spet hranimo,pa ga dam spat po obveznem podiranju kupčka in previjanju,pol pa kr neki napol spi,kr jamra zraven,,,samo drema,ne več spi ...

http://med.over.net/forum5/read.php?46,4824170,4825821#msg-4825821
Polivanje je po obroku pogosto. Po podoju je potrebno podreti kupček, običajno otrok polije za žlico. Pri otroku, ki močno poliva, svetujemo, da je še vsaj pol ure po hranjenju v pokončnem položaju (na vašem ramenu, ko vi polsedite ali na vašem prsnem košu v vašem polsedečem (ali polležečem) položaju.
Otrokovo črevesje je nezrelo in brbotanje in napenjanje je lahko v zvezi s tem. Pogosto svetujemo mamici ukinitev kravjega mleka in mlečnih izdelkov in se s tem stanje izboljša.
Kolcanje je pogosto znak neuskaljenosti dihanja in požiranja. Storiti ni kaj, otrok to preraste.
Barva blata je seveda odvinsa od vaše hrane. Po pesi bo rdečkasto, po borovnicah črnikasto, po zeleni zelenjavi zeleno.

Moj 3-mesečni sinček ogromno poliva, tudi še 2 uri po obroku. Med hranjenjem podiramo kupčke 2-4x, odvisno od tega, ali se doji samo na eni strani ali na obeh. Skratka včasih podre kupček in je to to, drugič podre kupček in bruha, včasih pa kupčka noče podret in bruha ali pa tudi ne. Sploh ne morem ugotoviti, zakaj to počne. Ko se dojiva je nameščen tako, da ima glavo višje od želodca, kar nekaj časa ga držim že v pokončnem položaju, pa nič ne pomaga. In ker mu mleko "hodi gor" seveda joka in joka...

OdgovoriCitiraj sporočiloOdgovor preko zasebnega sporočilaSledi temiPosreduj sporočilo moderatorjem

Re: Polivanje novoNapisal: Tanč user posted image Datum: 14.02.2008 15:17

Pozdravljeni, Mišyka,
mnogo otrok poliva, nekateri med njimi pa imajo tudi gastroezofagealni refluks. Pomembno je, kakšnega počutja je otrok, ali je jokav in siten, nemirno spi (kar bi pomenilo, da ima pekoče bolečine v želodčku) in kako napreduje.
Posvetujte se z vašim pediatrom, kako bi ukrepali.
[med.over.net]

lp
Tanč

Spet sem prekopirala nekaj iz foruma MedOverMed-nasvete pediatrinje Tanč

Upam, da vsaj malo pomaga

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
4.9.2008 9:37:26   
Tina 28
joj, saj s temi slikami sem mela res probleme...ful rajš bi album tu gor naredila, pa je skoz napako javljal. Je pa res, da v vseh slikah, ki sem jih pregledala nismo vsi skupaj...alpa, da bi ble bl namerne...ful smo amaterji za slikat.

In upam, da me ne bo kera tožla, ker si je vrat zlomila, ker je hotla kakšno slikco postran pogledatuser posted image .

Alea...igrače prijemlje kakšen teden...sprva je bla še zlo štorasta, zdaj pa koj zagrabi in nese v usta...pol ji pa med navdušenjem spet pade iz rok...sva pa malček starejše (sam naglas nasmeha pa mi še ni namenilauser posted image ).

A ste opazle, kolk se zdaj hitro spreminjajo...vsak teden so hujš. Jaz dam malo naročka kar pleza in rije po men...včasih mi že med oblačenjem tko maha, da jo komi porihtamuser posted image .

Ko jo pristavljam za dojenjem mi ful grabi in vleče z rokicami, da ji komaj ponudimuser posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
4.9.2008 9:46:23   
Tina 28
Tanika...mi tud ne pridemo do pediatra...pa tud poliva skoz (smo uvedli slinčke), sam sem se potolažila, da ji ni nič hudega, sam po jedi sem previdna z njo kot s kristalno skledo...pol jo dam pa čez čas v lunco pa polije. Upam, da bo kmal boljš.

midve bi se mogli prejsšnji teden cepit pa je P še do 15-ega na dopustu (skoraj cel mesecuser posted image ).
Tko, da tud ne vem, kolk se je poredila, ampak je ratala ful močna in si zopet mislim, da se ji dobr godi!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
4.9.2008 10:02:22   
Anonimen
AS-si se pa res potrudila...bom poskusila ko podremo kupčka ga imet bolj v pokončnem položaju,sam problem je ko mi ko poje zaspi,in veš da ga pol odložim spat,ker če ga pa predramim je pa pol tko siten,drugače pa nebi rekla da se Žan slabo počuti,ker ni siten pa jokav,joka edino ko je zaspan pa lačen,...je večinoma nasmejan...me pa res zanima kaj bo rekla patronažna v ponedeljek...al bo pa treba amptamil menjatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3018
4.9.2008 10:05:29   
Anonimen
Tina pogledala slikce-luštni seuser posted image

mene je pa ponoči bolel zob, pa lekadol mi ni nič prijel, pa sem najdla doma naklofen in sem ga vzela, ker me je bilo grozauser posted image potem sem šla pa zjutraj brati, da če dojiš da ga ne smeš vzeti tako, da danes mleko samo pumpam pa stran zlivam.

evo že alarm

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3019
4.9.2008 10:14:30   
Anonimen
Dobro jutro vsem.

NI delal net, tko da me dva dni ni blo, sem mela kr dost za predelat. Jutri gremo domov, pa se kaj javim.

V glavnem vsi fuul lušni user posted image
as geslo prosim

taanikaa - vse bo ok, sam verjet moraš

Mi uživamo še zadnji dan.
Papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3020
4.9.2008 10:17:42   
mtinca1
tina, a.s. -  ste res prave luštne mlade družinice!!!

mtinca- Lana pa bo kmalu imela kitke . Ji bi pa dala kakšnih 5 mesecev, ali se motim? , tudi luštkana

tole s kitkami ne bo šlo. smo v obratnem procesu - nam že nekaj časa izpadajo laski. jih je vsak dan manj...
5 mes.-ja glede na to, da nam je P pri 1,5 rekel,da zgledamo kot 4, potem bi lahko bli zdaj enih 5 mesecev user posted image user posted image user posted image ! se hecam, ampak so pa res vaši user posted image , ko jih gledam po fotkah ful bolj dojenčkasti od naše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
4.9.2008 10:22:38   
mtinca1
gledam našo user posted image  , ko leži na hrbtu v igralnem centru. se prav vidi, da bi rada se obrnila na bok, al pa se že kr kam odkobacala, pa je rezultat samo eno pretegovanje, pa dvigovanje obeh nog.... no saj bo... je pa res velika ta naša punčka.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
4.9.2008 10:24:22   
mtinca1
nya - uživajte že zadnji dan, potem pa le hitro z  user posted image , da se dobimo v NM.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
4.9.2008 10:38:33   
Anonimen
ninny meni so v bolnici devali naklofene po CR in takrat sem dojila...pa tud ko sem domov iz P prišla ko sem šla k splošnemu zdravniku šive ven vzet so mi predpisali naklofene in tud takrat sem še dojila!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3024
4.9.2008 10:40:30   
Anonimen
..za zobobol so fajn tablete saridon ki se kupijo v lekarni...če pa to ne pomaga pol je pa najboljše zdravilo zobozdravnik-brrrrrrrrr...jst se ga bojim ampak raj grem k zobarju kot še enkrat rodituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?