Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 14:03:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja res nimam besed glede spanja, ker mi res tako spi. Še Maša mi ni tako spala, res je da je kmalu prespala noč, samo je Ema še veliko bolj pridna glede tega-trkam na les
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 14:27:00
|
|
|
|
Anonimen
|
punce držite pesti,danes okrog 18-tih morem poklicat zaradi izvidov,da se vid al je vnetje al kaj druzga...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 14:57:32
|
|
|
|
Tina 28
|
Tanika
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 15:33:50
|
|
|
|
sasa.vracko
|
taanikaa - ful dobre slikce !!! Pa držim pesti, no sem prepričana, da bo vse uredu!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 15:42:47
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Ne morem verjet kako vam spijo. Meni se ponoči spet zbuja . Prvo rudno od osmih zvečer do približno enih dveh...pol pa spet po tri ure....jao...ne vem al je bl lačna al jo je morje iz ritma vrgel. Čez dan zaspi le nekajkrat po največ pol urce...v bistvu je skoz budna razen če gremo na sprehod ...verjetno bi mogla bl spat ane! Tina, naša zmeraj tako spi,pa sem doslej mislila, da je pridna - ker ponoči se samo naje in spi dalje - soseda pa sinkota po 4 ure ponoči po hiši nosi... se pa sedaj dogaja, da se tudi že le po 1x na noč hraniva. upam, da bo to vse pogosteje. danes je recimo spala od 22.30 do 5.20. Pri nas je zaenkrat to še bolj redkost. običajno imava še eno hranjenje okrog enih. Je pa danes stara 2 meseca, tako da ima verjetno še pravico do teh privilegijev
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 15:46:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Haaaloooo No zdej sem pa (lena rit kakršn sem) končno spravila fotke našega Maksimilijana s kamere na računalnik in jih lahko vidite tukaj: http://anjaph.shrani.si/?Nerazporejeno A sem ta prva gotov ane hehe Preberem zadnjih 30 strani pa še kej napišem ta, ta
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 15:51:58
|
|
|
|
slovenka
|
anja, ful ful lepi fantek pa ati in mamica tudi.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 16:11:49
|
|
|
|
Anonimen
|
anja ful ste luškani ...prav lepa nosečka si bila res,mali je pa pravi maneken
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 16:12:31
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala saša...javim potem...sem čist adijo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 17:21:21
|
|
|
|
mtinca1
|
punce držite pesti,danes okrog 18-tih morem poklicat zaradi izvidov,da se vid al je vnetje al kaj druzga... držimo pesti, da bo VSE VREDU!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 17:29:30
|
|
|
|
mtinca1
|
anjaPH - res lepe fotke, fuul ste vsi luškani. pa je tako cartkano oblečen.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 17:58:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi spet vlečemo lepotni spanec danes popoldan.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 18:28:03
|
|
|
|
lonapo
|
moji kg so tud še +6,mam pa vse kile okrog riti in trebuha nabrane-groza,apetit ma pa ful velik-največjega pa zvečer preden grem spat. No danes smo pa tud mi imeli neprespano noč-zaspal je že ob 20 in je spal do dveh, pol je bil pa spet ob štirih buden pa ob šestih,pol pa nič več spat, pa Nejc se je spetzbudil že ob sedmih jest pa ko mesečnik. Sem se vsaj zdle pr starših mal naspala, tamal pa tud vleče popoldanski spanec-bo vsaj zvečer kasnej zapsal in bo ponoči mir. (upajmo) AnjaPH-lep da si se javila,pa prav luštkanga fantka imaš.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 19:29:22
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj, no mi smo bli danes v posvetovalnici in imamo 59 cm in 5285 g. Jaz tudi še nimam menstruacije in imam še dodatnih 6 kg.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 19:34:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Anja PH luštni ste tanikaa-kako je z izvidi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 20:09:16
|
|
|
|
Tina 28
|
Anja...manekenska familja...ni kaj. Mi je prav lušte nardil, da bi se še mi mal porihtal in poslikal za v rom...bi tud kar fejst zgledal...ne pa tko ob delavnikih, ko je ati ves od šmera in žaganja, Nejc od peska in trave...jaz pa od bruhcov in čopom ! Zdaj pr krstu se pa mormo mal. Ko smo glih pr spanju...naša je danes spala eno uro pred kosilom , zjutraj pol ure in nič več....zdaj pa je zaspala (te ure se pa kar drži). Včeraj pa trikrat po 10 minut...a jo preveč motimo al kaj...pojma nimam, zakaj je tko rada pokonc!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 20:27:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla...mah izvidi-nimam pojma kaj bi rekla...zdravnik bi rad ponovil odvzem krvi,tko nejasno mi je govoru,bolj ko sem spraševala manj sem vedla..sploh mi ni znal povedat al mi je to ostal od prehlada,vglavnem v torek morem še enkrat dat kri,v sredo mam kontrolo in bom zdaj šele v sredo vidla kok pa kej naprej...mam pa povečane levkocite in to se mi zdi da se mu ni najbolj dopadlo,pa mislim da bomo teste ponovil zarad tega...v sredo grem k njemu pa mi bo povedal al gremo na UZ pa na punkcijo,al še kam dlje..vglavnem strah me je ful,grozno se počutim,mi je pa še bolj dohtor strah nagnal v kosti z besedami nočem vas strašit,bomo prvo ponovili teste...zdej se pa počutim kot da mam ful neko neozdravljivo bolezen...jst res upam da ni kej hujšga,komi rodila,pa si lepo zrihtala naše gnezdo pa to,zdej pa še to...vglavnem vse se mi je podrlo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 20:40:23
|
|
|
|
RMRM
|
taanika - boš vidla da bo vse v redu. Samo pozitivno misli. Anja PH, ful ste luštni. Me pa nekaj zanima, a kličete Maksimilijan ali skrajšano Maks? Sem firbčna a ne .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 20:42:10
|
|
|
|
alea01
|
ma jeb.... se naj ta klinc . Pa sploh nisem veliko napisala in me je ven vrgel AnjaPH- pravi maneken je ta vaš Maksimilijan . Pri njem verjetno Izabela nima šans? Jaz vsakemu ponujam Izabelo . Vidim pa, da se tudi on kot Izabela oblačita v Okaidi-ju. To je pa tudi nekaj Tina28- verjetno je samo prehodno obdobje da Anja ne spi. Pri nas je bilo enako, trajalo kakšna dva tedna in zdaj pa skoz spi - mora nadoknaditi za nazaj. Mi je čez dan vsega skupaj spala kakšno urco in to po 10 ali 15minut skupaj. Potem je pa minilo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 20:42:56
|
|
|
|
sasa.vracko
|
taanikaa - ej, res ne vem kaj bi ti rekla... ne zdej čist obupat, ker to še nič ne pomeni, sej vem, da se lahko delam pametno, ko nisem na tvojem mestu, sam res, ni rečen, da je kej hudga, lahk da je to kej z nosečnostjo in porodom povezan, dej se probi potrudit zarad tamalga in ne obupat, sej vem, da je najhujš ko ne veš pri čem si... lej ful držim pesti zate in za tvojga škratka in ti želim res, da se vse lepo izteče. BODI MOČNA !!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 20:44:25
|
|
|
|
alea01
|
moram krajše poste delat, da me spet ven ne rukne taanikaa- povečani levkociti kažejo na bakterijsko infekcijo, kar pa ni nujno da je sploh povezano z bezgavkami. To je verjetno dohtorja mal zmedlo in hoče ponovit. Tako je prav. Bolje preventiva kot kuretiva. Katere preiskave so ti pa še naredili, če se spomniš? CRP- a veš mogoče koliko je?
< Sporočilo je popravil alea01 -- 2.9.2008 20:45:12 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 20:44:43
|
|
|
|
sasa.vracko
|
taanikaa - pa še to, tvoj fantek je čist teb podoben! Se že z aviona vidi, da je tvoj!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 20:46:07
|
|
|
|
alea01
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko taanikaa - pa še to, tvoj fantek je čist teb podoben! Se že z aviona vidi, da je tvoj! čisto res je
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 21:10:54
|
|
|
|
Anonimen
|
joj punce ful hvala sam res me je noro strah...alea ma neki je strokovne izraze uporabljal pa zdej nevem več niti kok mi je ime...res se ne spomnim,mi sam določene besede odmevajo v glavi...sem pa med nosečnostjo mela res en tak zelo hud prehlad,pa ko si noseč itak ne smeš nič zdravil jemat pa sm bla na čajčkih pa lekadolih,sam od tega je že dolgo,pa mi je že zadnjič omenil dr.da je možno da so se takrat povečale bezgavke pa ni šlo nazaj od takrat...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.9.2008 21:13:38
|
|
|
|
Anonimen
|
...pa če sem iskrena,se nisem pol tok am jemala,ker pol sem pa koprivnico dobila,pa sem bla v bolnici 1 teden,pa ko je ta zginla sem imela že lažne popadke-krče pa sem bla v bolnici spet en teden,pol sem pa še beljekovine pa proteine in poviša pritisk imela-preklampsijo pa sem spet bla v bolnici 10 dni pred rokom,torej skupno 16 dni...bolijo me ne bezgavke pa se sploh spomnla nisem da bi lahko kej blo narobe,dokler me mama ni prejšni teden malo pocukala...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?