|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
1.9.2008 17:10:59   
onur
Upam, da bo z zaro13 in petro* vse v redu ter z njihovimi bambinoti tudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
1.9.2008 17:15:00   
Oaza
Petra, upam, da bo vse tako kot mora bit. user posted image user posted image user posted image Pa se res nekaj dogaja z novembrčicami... Same težave. Najprej orka, potem caligula, pa zara, zdaj pa še petra...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
1.9.2008 17:19:46   
pat13
držim pesti za zaro in petro...
andromeda vidimo se jutri zjutraj... ne pozabi vzeti limone...

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
1.9.2008 17:39:51   
nagajiva
Punce moje, kaj je to z nami.......a ne bomo dočakale novembra? Našim user posted image  se res nekaj mudi. A bi radi ujeli še zadnje tople dni user posted image ......
Zara13, Petra*k-upam, da je vse ok.
Orka-saj vem, da nimaš časa mislit na nas, ampak upam vseeno, da nam kaj javiš kako je z Emo
Me ma malo panika. Morma z mojim kar orng v nabavo it, da še naju kaj ne preseneti. Še sreča da nimam nekih večjih težav-že trkam na les user posted image ........
Aja, Onur-dobrodošla.

(odgovor članu pat13)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
1.9.2008 18:32:45   
onur
Punce hvala za dobrodošlico. Poveste od kod kje prihajate?

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
1.9.2008 19:33:59   
bobika1
Punce tole je pa ratal zaskrbljujoče... V glavnem držim pesti za vse vas!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No nisem povedala da danes sem mela spet grozne sanje, tokrat ne da sem rodila ampak da sem mela popadke in ko sem prišla tja je una tam rekla da mi bojo dal še mal umetnih(to je zgledal tak da si daš en trak na nogouser posted image ), no in jaz sem se skregala z njo da kaj se gre da jz tega ne bom mela....Mislim sanje pa takeuser posted image user posted image

Taly82 he he jaz sem tudi to z ovčkami vzela(vzorec 7)- to sem vzela 9 delni komplet in potem sem vzela še 3 delni komplet tist z siri (vzorec 3)user posted image .

ja nič grem delat večerjo pa se vam še javim.

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
1.9.2008 20:08:53   
Andromeda
petra*k - upam, da je vse v redu s tabo in user posted image Se pa res nekaj čudnega dogaja z novembrčicami zadnje dneve... Jaz menim, da se telo na različne načine pripravlja na porod, pri vsaki ženski malo drugače, pri nekaterih že prej in bolj očitno. In potem smo seveda opravičljivo zaskrbljene, dohtarji nas pa tudi kar tako ne spustijo domov, da res preverijo, da se kaj ne dogaja... Zato moramo bit optimistične in mislit pozitivno!
No, sem malo zafilozofirala. Zdaj si grem pa lase umit in psihofizično pripravit na jutrišnji test. Pa pa!

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
1.9.2008 20:11:18   
Andromeda
Pa tudi jaz sem pozabila - onur dobrodošla med nami! Prihajamo pa od povsod, za večino ti piše na seznamu. Jaz sem iz LJ, da ne rabiš gledat na seznam user posted image Bye!

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
1.9.2008 20:32:20   
konina
Hojla! Tole je pa že malo strašljivo. Novemberke, še malo moramo zdržat!!! Punce, upam, da je bil samo manjši preplah in da otročki še malo ostanejo na toplem. DRžita se!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo zakorakali v 1. razred. Smo prav ponosni in veseli, čeprav me kar malo stiska pri srcu, ker je moje dete že tako veliko. Hja, čas beži.

onur, dobrodošla. Jaz sem dolenjka, NM.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
1.9.2008 21:58:37   
Polynesia
Ojla srečkice user posted image .

No po celem dnevu sem koooooooončno prišla domov in uspela priti za računalnik, čeprav se mojemu fantku to ne zdi dobra ideja, ker me brca k sam hudiček user posted image user posted image ...no, kar naj že zdej pokaže kdo bo glavni ja, hihihi user posted image .

Najprej novičke o zari in  orki:

zara-
danes tokom dneva so jo premestili v Ljubljansko porodnišnico, ker izvidi krvi, vode in jeter so slabi, če se ne motim je pa tudi govorila, da zelo zateka, tako da upam da ne gre za preklamsijo, navijajmo za našo zaro, da bo še vse v redu...verjamem, da bodo v Ljubljani za njo poskrbeli max user posted image ...drugače z otročkom je pa vse v redu user posted image . Seveda takoj napišem ko bo kaj novih novičk.

orko pa sem srečala danes dopoldne ko sem bila v materinski šoli in izgleda suuuuuuper user posted image ...tudi mala Emica napreduje in je zaenkrat vse v najlepšem redu user posted image .

petra tudi zate seveda držimo fige in upamo na najboljše in čakamo na novičke user posted image .

onur dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image .

konina bravo za tvojo prvošolko, to pa je sedaj nekaj novega kajne user posted image .

luna zdej si verjetno že bila v materinski, če te pa še kaj zanima pa kar povej.

zelo zelo zeloooooo sem zadovoljna s prvim dnevom materinske šole v Ljubljanski porodnišnici, zares sploh ne vem kaj bi rekla, ker je zelo dobro...pa še super je, ker je mož na bolniški in me zjutraj pelje in ko končam me pride iskat, hja kaj čmo, tudi jaz imam lahko kdaj osebnega šoferja user posted image user posted image .

carly fuuuul lep košek, res, zelo zelo lepo in pozorno darilo!!! Aja, kako pa kaj kaže s slikicami, hihihihi user posted image user posted image user posted image .

lega otroka - jaz sem že v 31.tednu pa je mali že kar lep čas obrnjen na glavico, kar pa ne pomeni, da bom prej rodila, tko da nikar ne delajte panike s tega.

na kaj biti pozorna - če vam otrdeva trebuh fuuuul pogosto v dnevu ali celo v uri, na uhajanje vode/plodovnice, še bolj pomembno pa je, če vas na kakršenkoli način boli trebuh, na krvavitve, takrat je potreben obisk porodnišnice ali ginekologa.

No punce, dejmo mal pozitivizma nam novembrčicam, vse bo še v redu user posted image user posted image user posted image .

Tko, zdej pa grem mal počivat, zjutraj moram vstati ker imam že ob 9h MŠ.

Nočko user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 1.9.2008 22:01:57 >

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
1.9.2008 23:35:39   
Anonimen
Orka & Ema, Zara, Petra, držimo pesti in naj gre vse po sreči!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Onur, dobrodošla.

Punce, sem na hitro pogledala zadnji teden, kaj ste se kaj pogovarjale, bravo vsem za nove nakupe oz. darila. Drugače pa pazite nase, počasi in previdno - da bomo še nekaj časa zdržali - in me in user posted image  - jaz sem bila tudi prejšnji teden na nekih dodatnih pregledih v lj P in so mi rekli, da naj probam vsaj še ene tri tedne zdržat. Tako da izgleda, da počasi prihaja naš čas, ko bomo res morale postati pozorne na spremembe, ki jih je npr. Polynesia opisala - naši PDP-ji niso več tako grooooozno daleč.

lep pozdrav vsem

(odgovor članu Polynesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3836
2.9.2008 5:45:58   
Polynesia
Čisto sveža novička od zare13 user posted image :

"Evo pa ga imamo, je pohitel mali Tian, sicer je v inkubatorju, bo pa vse dobro. Rodila včeraj s CR v Ljubljani, kiss za vse novembrčice RR".

Bravo mami, bravo Tian user posted image user posted image user posted image . Ko bo kaj novih novičk pa sporočim, zdej grem pa jaz naprej spat, hihihi user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 2.9.2008 5:47:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
2.9.2008 6:03:25   
naja17
Pozdravljene nosečke... Jaz še ne spadam na tale forum, ampak sem vas šla brat, da vidim, če že veste za zaro13, pa vidim, da me je polynesia že prehitela.
Me je včeraj zvečer prav malce prestrašila, ampak ona je tak sonček in optimist, da me je njen sms čisto pomiril, tak da ČESTITKE zari 13 in njenemu Tianu user posted image user posted image user posted image user posted image , pa da bo vse dobro user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3838
2.9.2008 6:05:55   
Polynesia
naja17 midve pa sva usklajeni user posted image user posted image user posted image .

No z zaro13 je vse ok, mali je dobil oceno 9.9 od 10 in ima okoli 1600g user posted image .
Imela pa je preklamsijo, zato je tudi prej rodila.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 2.9.2008 6:07:09 >

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
2.9.2008 6:28:56   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: Polynesia

naja17 midve pa sva usklajeni user posted image user posted image user posted image .

No z zaro13 je vse ok, mali je dobil oceno 9.9 od 10 in ima okoli 1600g user posted image .
Imela pa je preklamsijo, zato je tudi prej rodila.

Sva pa res user posted image ...
Sinoči, ko je poslala sms, me je malce prestrašila in pol nisem mogla kuj zaspat nazaj, ampak sem se potolažila z njenimi optimističnimi besedami, tak da vem, da je ok... Sam na RR si pa nisem upala, pa sem šla pol zej mal pogledat, če že veste in evo....

No, sam da sta dobro oba user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3840
2.9.2008 8:57:51   
mojsoncek
Dobro jutro punce! Sem prisla malo pokukat in sem bila spet cisto presenecena...

zara13, cestitam tudi tebi in tvojemu malemu korenjaku Tianu! user posted image user posted image

No, ostale, ki vas mucijo taksne in drugacne tezave ali tezavice, pa le pocakajte se malo in obdrzite svoje user posted image "pri sebi"!!! Nikamor se nam se ne mudi...

Novemberke moje, bodite lepo in pazite nase!!! user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
2.9.2008 9:00:49   
konina
Uf! user posted image Zara čestitke, Tian je pa tudi pravi korenjak. Vsem skupaj želim, da bo vse v redu in bo kmalu mali fantič pri mamici. user posted image

Ampak tole je pa že malo strašljivo. Jaz še ne bi šla! user posted image

Lp, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
2.9.2008 9:04:21   
Anonimen
petra*k sporoča da po včerajšnjih izvidih gre najverjetneje za vnetje mehurja, danes je morala ponovno dat vodo in hodla je na ctg. upa da gre dases domov.

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3843
2.9.2008 9:07:03   
konina
Bravo, Petra, le počakaj še malo. Mehur bojo pa zrihtal! Dete se pa naj le greje še malo pri tebi. user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
2.9.2008 9:11:01   
nagajiva
Ojla user posted image  

Ja najprej Zara13-čestitke user posted image user posted image user posted image  in velliikkkooo veselja z malim Tianom user posted image user posted image user posted image
Očitno naši user posted image  nekam hitijo in ne želijo bit novembrski.....Nič, mislim da nimamo več kaj čakat z nabavo vsega potrebnega. November že trka na vrata.
Upam, da je petra*k in njen bebek ok......
Grem sedaj jest. Pa se malo pomirit in ne razmišljat negativno. Mi je moj že zagrozil, da mi bo v nasprotnem prepovedal(user posted image user posted image ) RR...............

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
2.9.2008 9:17:21   
pomar*ANČA*
jutro

zara 13, čestitam tebi, male korenjaku in seveda očku

petra* k,, držim pestke, da bo vse ok, pa da se kmalu spet pridružiš našemu čveku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

onur, dobrodošlka. tudi midva še nimava vsega, ampak saj imamo še dobra dva meseca, tako da jaz še nič ne paničarimuser posted image

drugače sem pa včeraj dobila piko v rit- me danes malce boli, potem sem hitela v mb na izpit, odpisala, padla po stopnicah in prihitela v kamnik na mš, kjer sem zamudila ene 10 min ampak sem bila vesela da sem ujela. sem se pa precej vstrašila, ker sem kar grdo padla user posted image tako da bom danes bolj počivala in se pazila.

posteljnina: da ne bo ovčk zmanjkalo, preden bova midva naročilo oddala, ker jaz tudi hočem ovčke

MŠ: sem zelo zadovoljna z mš v kamniku, včeraj je dobo osnovne stvrai povedala... je tudi rekla, da zdaj v lj delajo uz kolkov, tako da sem bila kar vsela, saj je bila to edna stvar, zaradio katere sem imela pomisleke o lj porodnišnici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
2.9.2008 9:24:48   
konina
Prejle sem pozabila. Orka, super za malo Emo, da tako lepo napreduje. Še naprej držim pesti in navijam, da bo kmalu z vami doma. user posted image

LP,Nina

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
2.9.2008 9:27:22   
bobika1
Dobro jutro!

Ja najprej čestitke Zari 13, njenemu Tianu in očku seveda.

Pomar*anča*: pohiti hehe da ti jih ne poberemo vse- hecam se, sej jaz ko sem včeri klicala je reku da so jih naročiluser posted image

Sej ne vem če naj še govorim da držimo pesti, kr zej smo že 2x ful držale pa sta potem obe dve(orka in zara13) rodile. Sedaj bo začela govoriti user posted image  sej ne vem kaj v glavnem zza petro*k- upam da se najbolje izteče.user posted image user posted image

Tako jaz sem se komi sedaj vstala in zej grem jest, mi že kruli- čokolino mmmmuser posted image

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
2.9.2008 9:47:00   
pomar*ANČA*
bobika1, si me potolažila, sem res razmišljala da bi kar naročila, ampak ker še ne veva katere dimenzije bo postljica moram s tem še počakati.

mmmm, čokolino... grem si po eno porcijo, potem pa upam, da je kakšna risanka, da ga bom pojedla z užitkom user posted image

lepim en zanimiv članek: slovenski novorojenčki

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
2.9.2008 9:55:15   
saba
jutro user posted image

joj joj, kakšne novičke.....

najprej huuuraaaaa za Tiana in Zaro
user posted image

Pa en oddih za Petro - dobro da je samo mehur, pa pridi kmalu domov

user posted image user posted image Orka in mala Ema - joj kako sem vesela da je vse o.k.

Tako pri nas vse po starem..jutri UZ, komaj čakam

ale lepo stiskajte bušije in dejmo se zment, da počakamo vse do novembra o.k.user posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?