Polynesia
|
Ojla srečkice . No po celem dnevu sem koooooooončno prišla domov in uspela priti za računalnik, čeprav se mojemu fantku to ne zdi dobra ideja, ker me brca k sam hudiček ...no, kar naj že zdej pokaže kdo bo glavni ja, hihihi . Najprej novičke o zari in orki: zara- danes tokom dneva so jo premestili v Ljubljansko porodnišnico, ker izvidi krvi, vode in jeter so slabi, če se ne motim je pa tudi govorila, da zelo zateka, tako da upam da ne gre za preklamsijo, navijajmo za našo zaro, da bo še vse v redu...verjamem, da bodo v Ljubljani za njo poskrbeli max ...drugače z otročkom je pa vse v redu . Seveda takoj napišem ko bo kaj novih novičk. orko pa sem srečala danes dopoldne ko sem bila v materinski šoli in izgleda suuuuuuper ...tudi mala Emica napreduje in je zaenkrat vse v najlepšem redu . petra tudi zate seveda držimo fige in upamo na najboljše in čakamo na novičke . onur dobrodošla med nami . konina bravo za tvojo prvošolko, to pa je sedaj nekaj novega kajne . luna zdej si verjetno že bila v materinski, če te pa še kaj zanima pa kar povej. MŠ zelo zelo zeloooooo sem zadovoljna s prvim dnevom materinske šole v Ljubljanski porodnišnici, zares sploh ne vem kaj bi rekla, ker je zelo dobro...pa še super je, ker je mož na bolniški in me zjutraj pelje in ko končam me pride iskat, hja kaj čmo, tudi jaz imam lahko kdaj osebnega šoferja . carly fuuuul lep košek, res, zelo zelo lepo in pozorno darilo!!! Aja, kako pa kaj kaže s slikicami, hihihihi . lega otroka - jaz sem že v 31.tednu pa je mali že kar lep čas obrnjen na glavico, kar pa ne pomeni, da bom prej rodila, tko da nikar ne delajte panike s tega. na kaj biti pozorna - če vam otrdeva trebuh fuuuul pogosto v dnevu ali celo v uri, na uhajanje vode/plodovnice, še bolj pomembno pa je, če vas na kakršenkoli način boli trebuh, na krvavitve, takrat je potreben obisk porodnišnice ali ginekologa. No punce, dejmo mal pozitivizma nam novembrčicam, vse bo še v redu . Tko, zdej pa grem mal počivat, zjutraj moram vstati ker imam že ob 9h MŠ. Nočko .
< Sporočilo je popravil Polynesia -- 1.9.2008 22:01:57 >
|