|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
26.8.2008 13:24:29   
konina
orka čestitke tebi in mali princeski Emi. Sedaj pa naj zraste in se razvije v pravo malo damo, ki bo nagajala mamici in očku. user posted image

imena - mi imamo izbrano Erazem in Gašper, če bi pa se zgodil tisti 1%,  bi bila pa Vita namesto Gašperja. Za dve deklici pa mislim, da nimamo možnosti, je desni preveč konkretno pokazal svoje premoženje. user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
26.8.2008 13:40:55   
pomar*ANČA*
punce hvala za odgovore, ste mi fajn razložile! moram to čim prej urediti, da bom lahko začela stvari urejat na socilani.

midva še vedo nimava imena za fankta. za punčko je bilo že izbrano, za fantka pa še nimava nič.... dragi hoče imet nejca, ampak nejc je moj bivši fant, prva ljubezen, pet let sve bila skupaj, tako da to spoloh ne gre, vse osatlo mu pa ni všeč, ali pa je pobrano pri sorodnikihuser posted image imava pa na zalogi še imena: gal, val, tevž, tian, ian...
anastazija je meni lepo ime, je pa tako ime moji sestrični.

user posted image user posted image user posted image user posted image emauser posted image user posted image user posted image user posted image smo pridno mislile na orko in držale pesti da bo vse ok!

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
26.8.2008 13:42:50   
petra *k
orka in ema iskrene čestitke ob rojstvuuser posted image user posted image user posted image user posted image , bomo držali pesti da bo vse okuser posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
26.8.2008 13:45:59   
Andromeda
No, bom pa še jaz razkrila ime za našega lumpija. Mož je odločil, da bo Dario, glede na ostale njegove predloge je bilo to zame še najbolj sprejemljivo... Jaz imam pa v rezervi, če bo slučajno punčka Živa ali Zora, razmišljala pa sem tudi o Zoji.
luna8 - meni osebno je Anastazija prav lepo ime, njegova krajša verzija pa je Nastja. Tudi Pia je lepo ime. Sicer pa o imenu odločata vidva in ne znanci, kolegice, mame, tašče, bratranci itd, izberita ime, s katerim se bosta strinjala oba. Pa upam, da ne bo pretežko naredit kompromis user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
26.8.2008 13:49:46   
petra *k
tudi midva imava že dolgo izbrana imena, čeprav sem prejšnji teden izvedela spol. in sicer bo punčka, ime je pa že od vsega začetka Tia- sicer se pogovarjava, da bi jo dala potem krstiti pod dolgim imenom Tianna, za vse bi bla pa Tia. če pa bi se slučajno zgodlo da bi bil fantek, pa sta na listi dve imeni, in sicer Liam ali pa Rene- bi bla pa težka izbira, ker se mi obe full dopadeta, pa njemu tudi.
ja kar se tiče imena Anastazija, je tudi meni zelo lepo samo jaz bi mogoče A vun spustla (Nastasia). to je pa itak vajna izbira, tak da nič poslušati nasvete drugih, kar se vama dopade, tako ime dajta

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
26.8.2008 14:00:58   
carly
Najprej čestitke orki pa držim pesti da se bo punčka pridno razvijala s čim manj problemov.

Glede stalnega bivališča.Jaz sem ravno danes cel dopoldan zaradi tega okol letala, sem šla na upravno enoto in tam so mi potem pač spremenili bivališče pa priimek pa zraven sem dala podpisano izjavo tasta ( ker je on pač lastnik hiše )da mi dovoljuje bivanje na njegovem naslovu.Čisto na kratko napisano v enem stavku, pa ni bilo nič komplikacj.potem sem mogla pa spremenit še vse dokumente, tako da če imaš tudi potni list potrebuješ drugačne slike kot za osebno in vozniško- bodi pozorna na to, jaz sem se mogla it še enkrat slikat. Dokumente pa naj bi dobila v roku enega tedna po pošti, tako da razen vozniške, ki jo dobiš takoj sedaj nimam ničesar razen potrdila, da je v delu ( tako da pazi, če imaš slučajno namen kam potovati v tujino, kdaj to urejaš ).Me je malo skrbelo ker tudi zdravstvene izkaznice nimam ( zaradi spremembe priimka ) pa baje ni problema, moram samo tisto potrdilo pokazati.

Glede imena sva midva okvirno že izbrala za punčko ime Taja ( se pa lahko še zgodi, da kej spremeniva ) za fantka pa imava izbrane ene tri imena pa se morva še odločit, za vsak primer če bi bil fantek. Sva pa gledala tako, da ni imen med sorodniki pa sosedi.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
26.8.2008 14:02:10   
ANIME

user posted image   
            user posted image

26.8.2008
1. Orka  -   user posted image  Ema (1040g) (pdp 20.11.08 - 28. teden)

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
26.8.2008 14:05:05   
_katja_
Orka: cestitam k rojstvu Eme in močno držim pesti!!!!

Zara13: ja za Stokke recimo delajo posteljice v Lip Radomlje. Pa jih prodajo gor njim, pa potem oni Baby centru pa je cena taka da te kap.  Se dobro, da moj dela v Lipu. Moram it malo pogledat v Baby center kako je posteljnina narejena. Bom sama sivala, ker si mi zdi presneto skoda dat dobrih 100 EUR za en kompletek posteljnine, brez tople odejice seveda.  So pa lustne posteljce drugac.

Midva sva pa glede imena oklevala med Domen in Nace in Sara in Zala. Pa sta potem v ožji izbor prišla Zala in Nace, zdej bo pa baje Nace skor sigurno.
Si pa včasih mislim da trenira 11 metrovke, drugič boks,... skratka je ful živahen:)

Zdej pa šibam spečt ribice, ima moj danes rojstni dan user posted image  zvecer greva pa v kino... koncno po dolgem času mal ven. Se mi večinoma kr ne da nikamor tkole spravt zvečer.

lp
K

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
26.8.2008 14:06:32   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     29 let        LJ         28.08       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         09.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        26.08      user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      12.09.        user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled    user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image     28 let   Jesenice    25.09      user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ        pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         28.08       user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   02.09.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    pregled    user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         25.09 user posted image

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          16.09  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj         pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    26.08

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   15.09    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ          27.08    user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ          pregled  user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO         pregled

30. 16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          pregled   user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    pregled   user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    10.09 user posted image user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled  

34.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        pregled  user posted image     

35. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled    user posted image   

36. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

37. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

38. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

39. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let        LJ         RODILA user posted image   

40. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          pregled   user posted image

41. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled   user posted image user posted image

42. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         01.09    user posted image  

43. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          15.09. user posted image user posted image    

44. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    30 let      KP           03.09.      user posted image

45. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

46. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )    18 let     kraj           pregled

47. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

48. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled user posted image

49. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

50. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

51. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          26.08  user posted image

52. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

53. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

54. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           03.09 user posted image

55. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

56. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

57. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

58. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         pregled

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128kmercun@gmail.com
Orka:      031 207 854,
diva.lili@email.si 
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
26.8.2008 14:42:49   
nagajiva
Saba-hvala.....sem rabla nekaj podobnega. Pa saj je dragi že včeraj rekel, naj se pomirim in neham paničarit....ampak v podzavesti.......Sicer pa je bil tako 99.9% user posted image . Ah joj, pač prvi otrok pa so mi pričeli malo živčki nagajat. Saj je verjetno kdaj katera v podobnem položaju. Še sreča, da imamo RR, da se lahko malo spovemo....user posted image
Jutri pa grem tud jaz na CSD in urejat stvari. Me je kar groza papirologije, ker sva je imela zadnje pol leta (zaradi hiše) več kot preveč.....
Nič, grem pogledat kako se rebrca pečejo-bojo danes za kosilo, pa malo krompirčka zraven pečenega in solatka. Mnjami, sem kar lačna ratala....

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
26.8.2008 14:51:14   
Polynesia
Hojla moje piške miške user posted image .

orka iskrene čestitke in seveda vse naj naj naj pri pridobivanju teže mali Emici user posted image user posted image user posted image . Seveda bomo vsak vsak vsak dan držale pestke, da bo vse v najlepšem redu.

nagajiva tudi mene velikokrat dol špikne in kar zaženem paniko, ampak seveda popusti, tko da sem zdej ugotovila, da me zgleda moj fantek malček heca in me prov zanalaš dol nabija user posted image ...pa kot je rekla saba se s tamalim hitro pomenim kako in kaj, hehehe user posted image .

imena midva imava tudi že nekaj časa izbrana imena, ampak naj ostane skrivnost user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naj povem, da jutri teden dobiva vso pohištvo, joj kako sem vesela, se že neskončno veselim, kako bo izgledala nova dnevna in sobica našega fantka. Včeraj pa sva tudi že kupila otroška stikala in vtičnice za sobico, kok so cortiš, tako da čakam, da mož danes vse to naštima user posted image .

ikea - jutri greva ob 7h zjutraj s kolegico v Ikeo, tako da se tudi tega full veselim, imam že v katalogu označeno kaj rabim, itak je predvsem vse za ta malega user posted image ...pa verjamem da bom še kaj našla, hihihi.

pregledi - vsem ki ste imele preglede user posted image user posted image user posted image in vsem ki jih še imate/imamo pa tudi ena za user posted image srečo.

Tako, zdej grem pa malo počiti pa se beremo.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
26.8.2008 16:06:29   
poli*
Orka- iskrene čestitke ob rojstvu male Eme!! Čestitke seveda tudi novopečenemu očiju. Pa dobro se redite user posted image .

Midva mava vse kupljeno za malega. Posteljnino sem sama zašila (+ obrobo okoli) in lahko rečem, da je prišlo še lepše kot če bi kupila. Za vse skupi sem dala okoli 45€..... torej veliko manj kot če bi kupila v bc.
No, sprva sva nameravala kupiti, ampak ker imajo povsod samo roza ali pa samo modro /ali neko grdo zeleno oz. premočno oranžno, sva izbrala lep motivček z medvedki user posted image .

Zadnjič sem vam napisala, da imam obseg trebuha 100 cm..... in ker mi je bilo že včeraj nekaj "čudno", sem se izmerila in ugotovila, da se mi je zmanjšal za 10 cm!! In tudi čutim, da je otrok nižje kot je bil 2 dni nazaj. Ponavadi se spusti nižje šele mesec pred rojstvom..... Ne vem no, kaj pravite na to?? user posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
26.8.2008 19:56:30   
poli*
Ejla babike, kam ste se zgubile???? user posted image
Že celo popoldne čekiram, če mi bo katera kaj odgovorila...
Sej ni več dopustauser posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
26.8.2008 20:12:12   
jelka123
poli-to je pa res zanimljivo,mogoče si merila trebuh ko si bila ful napihnjena,ali pa se je sedaj tvojuser posted image  postavil v drug položđaj npr.v prečno lego

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
26.8.2008 20:15:16   
jelka123
tod jaz imam trenutni obseg trebuha 100 in čutim brcike čisto pod rebri tako  mislim da ima noge zgoraj
punce ali še imate kaj težav s kožo,meni se delajo še vedno gromozanski mozolji ne samo po obrazu po hrbtu in vratu najbolj

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
26.8.2008 20:51:32   
taly82
ojla nosečke user posted image

najprej čestitke Orki za punčko Emo user posted image user posted image user posted image user posted image   Držimo pestke, da se čimpreje zrihtata.user posted image user posted image  

pri nas je vse po starem, naše čudovito bitje brca... najbolj takrat, ko pojem kaj sladkega oz. ko karkoli pojem.. če bo tako rad jedel tudi kasneje, bo čisto po meni user posted image
komaj čakam pregled naslednjo sredo 3.9. imam, da vidim svojo pikico, nevem še spola,.. no bilo je tako, da sva najprej hotela vedeti pa se ni videlo do sedaj. Zdaj pa mislim, da bom zdržala do konca in ne bom vprašala.. ampak nikoli se ne ve.. ženske smo pač ženske.. radovedne..user posted image
glede imen, midva imava izbrane, samo nis va še prišla do ožjega izbora.. tako, da glede tega vam poročam kasneje..
danes sva šla gledat za posteljico in previjalno.. sva gledala od Alplesa ima nov program in se še nisva dokončno odločila.. glede vozka pa sva že odločena 99% , da bova vzela Jane komplet z lupinico in košaro..
kmalu bomo mogle imeti pripravljeno vse, da nas ne bo kaj presenetilo... kakor našo Orko..

punce lep večer vam želim in sladke sanje

27.10.2008 se je rodil najin sonček Marcel

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
26.8.2008 21:19:50   
*m*o*j*c*a*

Živjo!

orka-novembrčica klavdiy4 ti pošilja čestitke ob rojstvu hčerkice, seveda čestitke tudi očiju..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image trenutno je s svojim user posted image na oddihu, zato pišem v njenem imenu..
čestitke tudi z moje strani!user posted image user posted image user posted image tvoja Ema je prava borka, obe drživa pesti, da bo pridno pridobivala na teži in se vam kmalu pridružila v vašem domeku..user posted image user posted image user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
26.8.2008 21:24:23   
šema
anime moram pohvalit tvojo iznajdljivost ob ustvarjanju opozorila za rojene otrokeuser posted image

Glede imen: mojemu je bil sprva všeč Maks ampak ga imata že dve sodelavki, tko da je takoj odpadel iz ožjega izbora, ker pa je pristaš kratkih imen je mislil, da bi bil lahko Žan, obe s hčero sva bili enakega mnenja, da je Aljaž v redu ime, tko da bo po vsej verjetnosti imel dva imena Aljaž Žan (klicali ga bomo pa Aljaž).

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
26.8.2008 22:04:22   
bobika1
Helow. Kje ste kaj.
Zanimivo kakšna imena imamo izbrana a ne.... sej fajn.
No danes na izpitu, upam da ga naredim ker rešla sem vse sam sej koker sem rekla ne ocenjuje glih znanja...

Ja nič, grem počasi ležat, jutri pa še morem dat kri... da ne bom kje pozablauser posted image

Pridne bote pa se pišemo

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
26.8.2008 22:13:02   
poli*
To sem pozabla napisat, da nisem bila do sedaj nikoli nič napeta, zaprta oz. kaj podobnega. Hočem reči, da 10 cm razlike vendarle ni tako malo. Do pred 3 dnevi sem tudi jaz čutila brce prav pod rebri in tudi dihala sem včasih težko (ker ni več prostora), zdaj so pa brce precej nižje... Na zadnjem pregledu je bil že obrnjen z glavo navzdol in naj se ne bi več obračal okoli.
Ah, mogoče pa tudi nas preseneti kakšen mesec prej user posted image  

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
27.8.2008 8:01:28   
vebo
Dobro jutro!

Tudi jaz sem bila včeraj na pregledu. Palčico sem imela obarvano zeleno tako da imam neke beljakovine oz. bakterije v urinu. Omenila sem mu, da nekaj ne štima, da čutim špikanje v nožnico, naredil je ultrazvok in videl da se mi je punčka obrnila iz glavične vstave v nožnično , zato pa težko hodim in kar naprej mislim da moram lulat. Malo je še možnosti da se obrne, ne pa veliko. Naslednji pregled imam 16.09. Čaka me verjetno sekcija oz. carski rez. Prosila sem ga, če lahko normalno rodim, pa je dejal da pri nožni vstavi skoraj ne. Ali ima katera že izkušnje s tem?

Lep pozdrav vsem, predvsem pa Orki in mali Emi.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
27.8.2008 8:26:41   
luna8
Moja punca je še obrnjena z ritko navzdol in je Pušenjak rekel, da se lahko še obraša do 37t, lahko pa tudi še kasneje. Tudi meni ni bilo jasno, ko sem merila trebuh je bilo en teden že več, naslednji teden pa par cm manj. Ne vem zakaj prihaja do tega.

A je kateri rekel, da ima trebušček malo majhen? ker pri meni so vse mere v mejah za te tedne razen obseg trebuha AC je manjši kot v mejah? A katera ve kaj bi to lahko pomenilo?

Vebo kaj to pomeni, da se je obrnila nožno vstavo? Kako to leži?

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
27.8.2008 8:44:45   
zara13
Jutro bejbe!

Najprej user posted image za vse preglede in tudi za tiste, ki jih še čakajo te dni.

luna8
- tudi meni je rekla ginekologinja v ponedeljek pri UZ-ju, da ima manjši trebušček, je pa rekla, da to nič slabga ne pomeni. Sicer ni šla v detajle, samo rekla je, da je vse ostalo ok in, da nimam kej za skrbet, da pač ima manjši trebušček, ampak glede na to, da še mora malo zrastit, da je ok.

Kako pa je obrnjen, sem pa čist pozabila vprašat user posted image če bi bilo kej za CR, bi mi verjetno že sama rekla, je predvsem zmerila obseg glave pa stegnenico, v bistvu je bil pregled kot MF. Nimam pa občutka kje se mi nahaja, ker čutim brcike povsod, včasih zgoraj, spodaj, s strani...

poli* - pridna si, da si se sama lotila šivanja posteljnine ;) bo imel tvoj baby unikaten izdelek. So pa te zadeve res drage, kar malo precenjene, sploh če gledaš kakšno tujo znamko user posted image pa tko lepe motive imajo. Jaz sem si jo kupila v Ikeji, zaenkrat imam 2 posteljnini za zamenjat, bom pa po potrebi še kakšno dokupila.

_katja_ - vidiš to tud nisem vedla, da dela Lip v Radomljah za Stokke, ja itak cenejša delovna sila je pri nas kokr v Skandinaviji in pol še nabijejo maržo trgovine in je cena previsoka, ni pa nujno, da tudi dobra kvaliteta. Čeprav kr verjamem, da pri nas v SLO naredijo dost kvalitetne stvari. Je ta kolegica od mamice rekla, da sploh ne uspejo tko hitr delat vseh teh stolčkov Trip Trap, ker je tako povpraševanje in vse pošiljajo na Zahod.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
27.8.2008 8:49:29   
saba
jutro user posted image

jaz pa sem na vse zgodaj dala vodo in kri...presenetljivo hitro prišla na vrsto, tako da sem bla fertik v 10min.

no zdaj pa delam in razmišljam o sendviču, ki ga bom jedla za malico.........takoooooooo sem lačna user posted image

tako, aja Vebo, pa kaj ti ga ne bodo probali najprej obrniti.........pa saj je še zgodaj da bi to bila njegova dokončna lega. Moji sestri in svakinji so otroka obračali in obema uspešno, rodili sta normalno!!!

Luna8, nožna vstava: noge pri luli, glavo pri želodcu user posted image

no grem delat naprej...............lepo klepetajte in se še kaj javim, ker danes se mi pa prav ne da nič delatuser posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
27.8.2008 8:55:48   
luna8
Ravno zdele sm se tudi pogovarjala z eno sodelovko in je rekla, da je njena tudi imela vedno vse mere v mejah, razen trebušček je zaostajal za 2t, vendar je tudi ta v 35t prišel v meje - tko da me je mal potolažila.

Vseeno, če je mal suhcana sam da bo zdrava.user posted image

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?