Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 18:40:05
|
|
|
|
arabela*
|
ja malo je zatišja glede porodov ta tedn Katera bo naslednja,da začnemo navijat??
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 18:45:00
|
|
|
|
Tejchy
|
dans je blo med 40 in 60, zadnjič pa ravna črta uuuuuuuuu ........ pol boš pa ti kmal rodila
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 18:46:00
|
|
|
|
Tejchy
|
ja malo je zatišja glede porodov ta tedn Katera bo naslednja,da začnemo navijat?? ja, nekam štrajkamo me.... sem gledala pri avgustovkah......... so s 1.8. kr pridno začele.... vsak dan katera....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 18:50:25
|
|
|
|
ključek
|
http://soncek.si/si/nalepka-otrok-v-avtu-po-zelji-narocnika-i4029.shtml evo še link hvala...............
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 18:52:37
|
|
|
|
ključek
|
Katera bo naslednja,da začnemo navijat?? jaz bi bila rada, me že par dni matra, ampak nič konkretnega...........včeraj sem pucala po hiški, ni nč pomagalo..........danes cel dan ležim na kavču................bomo videli................
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 18:54:23
|
|
|
|
ključek
|
Ej punce sem vam pozabla povedat,so mi prišepnili iz porodnih.Da je en očka v nezavest padel pred kratkim,pa to med samimi popadki,se v bistvu sam porod še niti ni prav začel.Ma,za umret no božček................. .........sej, zdle mi je smešno, če se bo pa našemu atiju to naredilo..........................
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 18:55:06
|
|
|
|
ključek
|
ja, nekam štrajkamo me.... sem gledala pri avgustovkah......... so s 1.8. kr pridno začele.... vsak dan katera.... ste videle, da je že ena novembrčica rodila???
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 19:02:36
|
|
|
|
Tejchy
|
ste videle, da je že ena novembrčica rodila??? JP............. prehiteva na polno
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 19:04:05
|
|
|
|
Tejchy
|
sej, zdle mi je smešno, če se bo pa našemu atiju to naredilo.......................... js bi se pa začela smejat ............. pol pa bi se od smeha čist odprla in na hitro rodila ........... zakaj pa je bil tolk pogumen prej .......... (za svojga govorim to.... )
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 19:06:41
|
|
|
|
arabela*
|
madona,moj je tak šajser glede tega.Je bil pri porodu bolj prestrašen,kot jaz.Pa zmeden.Znorim,da mi v nezavest zleze Jaz sem mu rekla naj me spodbuja,on pa me samo prestrašeno gleda.Sem med popadki jaz njega tolažla
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 19:16:23
|
|
|
|
ključek
|
Ja sam ta po moje ni magnetna. imaš obe variante. ali navadna ali pa magnetna-ki je tudi dražja.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 19:17:51
|
|
|
|
meta21
|
Moj je imel prejšnji teden že kar malo pomisleke, da bi sploh šel. Je rekel, da ga je strašno strah, da ne bo bolj v napoto kot v pomoč. Pa sem ga pomirila, da mi nikakor ne more bit v napoto, ker bova drugače z malim čisto sama med tujimi ljudmi in da bo že to da tam sedi in gleda v steno več kot dovolj. Pol sem mogla pa še obljubit, da ga ne bom preklinjala, ko bo najbolj bolelo ....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 19:19:17
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Ja sam ta po moje ni magnetna. imaš obe variante. ali navadna ali pa magnetna-ki je tudi dražja. Mislim, da sem jih jaz vidla v Pikapolonici al pa v BC? Lahko jo pa nekomu pajsneš z avta-itak jo samo magnet drži.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 19:25:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
hej ho! Jst sm pej na sprehodu..pa sm najdla tle en odprt rutar in glih k pocivam,k me stiska v trebuhu,sem se kr prklopla haha
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 19:26:05
|
|
|
|
alysa
|
da bo že to da tam sedi in gleda v steno več kot dovolj ja, men se tut zdi glavno, da bo tam zravn mene za podporo, zato da ne bom kr sama sebi prepuščena ... pa še vsi njegovi kolegi, ki že imajo otroke, so bili zravn in so mu vsi priporočali, da je prav in fajn, če je zravn pri porodu
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 19:28:17
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy dans je blo med 40 in 60, zadnjič pa ravna črta uuuuuuuuu ........ pol boš pa ti kmal rodila ma ne vem, ker drgač me še pa nič ne matra ... al pa js ne vem ...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 19:29:48
|
|
|
|
Tejchy
|
Moj je imel prejšnji teden že kar malo pomisleke, da bi sploh šel. Je rekel, da ga je strašno strah, da ne bo bolj v napoto kot v pomoč. Pa sem ga pomirila, da mi nikakor ne more bit v napoto, ker bova drugače z malim čisto sama med tujimi ljudmi in da bo že to da tam sedi in gleda v steno več kot dovolj. Pol sem mogla pa še obljubit, da ga ne bom preklinjala, ko bo najbolj bolelo .... ................ sj po končanem porodu marsikateri reče, da ni tako hudo kot si je predstavljal..........
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 19:30:17
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft hej ho! Jst sm pej na sprehodu..pa sm najdla tle en odprt rutar in glih k pocivam,k me stiska v trebuhu,sem se kr prklopla haha Ti si pa res mobilna, v vseh možnih pogledih!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 19:30:48
|
|
|
|
Tejchy
|
hej ho! Jst sm pej na sprehodu..pa sm najdla tle en odprt rutar in glih k pocivam,k me stiska v trebuhu,sem se kr prklopla haha važička
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 19:34:08
|
|
|
|
meta21
|
sj po končanem porodu marsikateri reče, da ni tako hudo kot si je predstavljal.......... Jest tud mislim, da ga je strah bolj zato, ker si ne zna predstavljat. No saj ne da bi bla jaz kaka veteranka . Mene včasih kakšna, predvsem starejša, čudno pogleda, če sem čist prepričana, da ga bom vlekla v porodno. pa jaz pravim, da je sigurno razlika, če me vidi nosečo in pol naslednič že v sobi zrihtano in malega oblečenega ali pa če vidi cel proces, vsaj od strani. Nič, kar zraven bo lepo! Jaz si tud ne morem zmislit, da ne bi šla rodit.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 19:37:33
|
|
|
|
meta21
|
Aja, pa najbrž si bom mogla rešilca poklicat, ker mi moj že od sobote obljublja, da me bo peljal z motokultivatorjem in prikolico, ki gresta 6km/uro max. Do LJ mamo pa 20-25 km. V soboto so ga malo pili s kolegi pa sem rekla, da ne sme velik pit, če bo slučajno treba it. No in je rekel, da me bo kar s kultivatorjem peljal... Zdaj me pa ves čas draži, ko kaj pojamram, če mora it kultivator zalavfat Najbrž bi naju na Šlajmerjevi lepo v Polje na Studenec poslali (Psihiatrija)
< Sporočilo je popravil meta21 -- 2.9.2008 19:38:21 >
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 19:40:45
|
|
|
|
arabela*
|
lara,zakon si
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 19:51:45
|
|
|
|
lana17
|
Optimizem, čestitke za pupo!
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 20:06:32
|
|
|
|
lana luna
|
Aja, pa najbrž si bom mogla rešilca poklicat, ker mi moj že od sobote obljublja, da me bo peljal z motokultivatorjem in prikolico, ki gresta 6km/uro max. Do LJ mamo pa 20-25 km tvoj pa je faca
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?