|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
1.9.2008 12:47:01   
Dali*
Ejla punce, danes je spet big day za vaše otročičke. Upam, da bo dan minil brez večjih solz, ampak da bosta prisotna le smeh in veselje ob ponovnem snidenju s prijateljčki.

Jaz pa nevem kaj se je zgodilo z mano. Včeraj nisem imela pop. počitka in sem šla spat že ob 21. uri. Zbudila sem se ob 6.00, nato pa spala naprej do 11. ure. Najbrž bi še dlje, če mi ne bi zvonil telefon. Sedaj sem še popolnoma v komi. Mah, ta zaspanost me kr ornk daje, ker sicer nisem pretirana zaspanka.

Zgleda, da se je otročiček moral malce spočiti, ker cel vikend nisem dala miru.

Želim vam čudovit dan!!!

Pupa - dobrodošla med nami!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
1.9.2008 13:11:45   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              
user posted image    01.03.   jjasna85 (22)            (št.1 user posted image , št. user posted image 0)    01.09.
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    17.09.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)    11.09.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      
user posted image   05.03Linda25 (28)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    19.09.          
user posted image   06.03Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     03.09.    
user posted image   07.03.  spps (26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     09.10.
user posted image  12.03.  michell (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image   12.03. PERSIDA (32) user posted image  user posted image     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     09.09.  
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image  13.03.  trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     23.09. 02.09.    
user posted image   14.03juli@ (24)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)   .
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09. 04.09.
user posted image   14.03. škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)               03.09.
user posted image   14.03. *TEJČI*                        (št. ?  , št.  ?)   
user posted image   15.03lejca (32)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)     19.09. 19.09.
user posted image   15.03.  tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
user posted image   16.03. dana (30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)              03.09.
user posted image   16.03.  pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1)              09.09.
user posted image   17.03.  mediuhec (29)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    02.09. 08.09.
user posted image   19.03.  mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    04.09. 09.09.
user posted image   19.03.  jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)              10.09.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image  0)      
user posted image   20.03.  evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)                09.09. 
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    23.09.  
user posted image   21.03.  sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    03.09.
user posted image   21.03.  Mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    09.09. 04.09.
user posted image   21.03.  enkratna                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 0)               03.09.
user posted image   21.03.  pupa7                           (št. ?  , št.  ?) 
user posted image   23.03. Zasanjana (26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2)               09.09.
user posted image   23.03.  Dali* (27)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    25.09. 11.09.
user posted image   23.03. 1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)              10.09.
user posted image   25.03. piamaria                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2)
user posted image   25.03. MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   27.03. lotoska                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   28.03. Nina00 (34)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)   
user posted image   29.03. mikroB                          (št. 1 user posted image , št.  user posted image 1)   15.09.  15.09.
user posted image   30.03. janaja                            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    30.09. 18.09.
user posted image   31.03. Naja30 (30)                  (št.2 user posted image , št. user posted image 1)     15.09.  16.09.
user posted image    31.03. frulica                            (št.? user posted image , št. user posted image ?)  
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
user posted image   xx.03. pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)
user posted image   xx.03. Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 50 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image
- user posted image   MAŠKAuser posted image
- user posted image   ajja     user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1802
1.9.2008 13:24:59   
Anonimen
jjasna85 - ima danes pregled! Držimo pesti zanjo! user posted image Pa naj javi kako je bilo! user posted image

Grahec - Že prejšnji teden sem vedela, da se je danes spredaj spremenila številka iz 2 na 3, ampak sem danes že dvakrat pozabila čestitat za RD. Torej vse najboljše, pa zdravega user posted image !

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1803
1.9.2008 13:31:03   
Dali*
Grahec čestitke... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
1.9.2008 13:45:45   
Nina00
No, da se vam spet malo javim.
Za nami je prijeten dopust. Prva dva tedna na morju, nato pa jaz še dva tedna doma. Je prišel kot naročen glede na slabosti, ker bi bila drugače na bolniški. Sem držala pesti, da bodo slabosti do danes izzvenele, da bi šla delat, a mi je še vedno slabo. In to ne le zjutraj, ampak tudi popoldne, pa zvečer, nekajkrat tudi ponoči,... Počasi imam teh slabosti že dovolj! Saj vmes, ko mi ni slabo, sem čisto ok, a kaj ko to traja bolj malo časa user posted image
Po morju sem vas hotla najprej prebrat, pa se potem javit, a sem ugotovila, da se s takim tempom branja, kot ga imam ob slabosti, in z vašim tempom pisanja to ne bo izšlo user posted image

Sem vesela za vse, ki ste v tem času opravile preglede in NS! user posted image in user posted image  za vse, ki imate težave s krvavitvami!
Dobrodošle vse nove! Ja, pa čestitke za poroko 1hruški in čim lažje priprave na poroko spps!
Grahec vse najboljše!
Naja30 sem že kar nekaj časa sumila, da se ti "skrivaš". Je vse zelo sovpadalo glede na starost otrok. Ampak čisto prepričana pa nisem bila user posted image

Vas še malo preberem za nazaj, pa se še javim!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
1.9.2008 13:47:39   
Nina00
Aja, pa še za seznamček:
Naslednji pregled imam jutri 2.9. Sploh prvi UZ 4.9. Za NS se bova pa jutri zmenili.
Pa moja leta lahko spremeniš na 35 user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
1.9.2008 13:58:32   
Naja30
Mala spi, jaz pa sem že vse naredila in lahko napišem nekaj besed.
V vrtcu je bilo dobro, upam da tako ostane.

Spanje na trebuhu jaz še prakticiram, ampak včasih me vse tišči tako da vedno manj. Ugotovila sem, da me po študentski hrani, ki jo obožujem, zvija po črevesju. user posted image  Včeraj zvečer je bila cela žurka tam dol.

pupa7, jaz še nisem rodila s CR in si tudi ne želim. Moja hčerka se je rodila zelo velika, čez 4 kile in 56 dolga, porod je trajal 8 ur, šiva sem dobila pa dva. S tem ti želim povedat, da ni nujno, da si pri velikem otroku vsa raztrgana itd. Veliko je odvisno od babce, kako vodi porod in tebe, da sodeluješ.

Nina, si me sumila, kaj? Se mi je zdelo, da me boš. user posted image

Vsem, ki lahko spite dokler se SAME ne zbudite, vam zavidam. user posted image  Naša budilka Tija je naštimana na 7. uro zjutraj in je treba takoj v akcijo, ker madam je lačna kot volk. No sej ko bo začela za ob 8h v vrtec hodit, bom pa jaz šla nazaj spat. Samo ne vem, kdo bo diplomo pisal. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
1.9.2008 14:58:24   
jadrnica
jao Marčevke 2009 ve pa res pridno pišete gor, vas komaj dohajam user posted image

nolepo, da ste šolo zaštartali, tisti ki ste že v šoli user posted image
tudi glede spanja vidim, da imam podobne težave, pa spanje na boku, trebuhu in podobno....smo očitno iz istega kluba user posted image

skratka, moje slabosti so malo bolje, ali pa jih jaz uspešno krotim in pazim kaj pojem, kr mi itak hrana sploh ne paše user posted image  

zanima pa me, kako je kaj z vašim trebuščkom in oblekami, ker mene že kar nekaj hlač tam okol tišči (težav z nedečkom niti ne bi omenjala, ker i je samo še en prav) pa se po tehtnici nisem zredila pretirano 1 do 1,5 kg kar se niti ne bi poznalo na konfekciji. Kako je s tem pri vas? pa tud trebušček je pr me že malo viden :)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
1.9.2008 15:27:33   
Dali*
Naja30, no super da ste lepo preživeli prvi dan v vrtcu. Naj bo danes tudi tvoja prvi dan pri pisanju diplome. Držim pesti, da ti čimprej uspe. No, do marca pa že moraš diplomirati. Sej diploma je mala malica proti celotnemu študiju.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
1.9.2008 15:38:52   
Nina00
Naja30 fino, da je bil prvi dan v vrtcu lep. Jon gre v vrtec oktobra, pa imam jaz že kar malo treme. Glede na to, da je zelo živahen in ima rad družbo drugih otrok, ne bi smelo biti težav, a nikoli ne veš.

Pupa7, jaz se vsekakor ne bi odločila za carski rez. Če je potrebno, je to drugače, kar apriori pa sigurno ne. Carski rez je le operacija in nosi s seboj nevarnosti zapletov operacije in anastezije. Pa še dalj časa rabiš, da prideš k sebi po porodu. Ti rajši svetujem kako dobro pripravo na porod, kjer se naučiš sprostit in pravilno predihavat popadke. Meni je porod tako hitro minil. Sem šparala predihavanje za ta hude popadke, pa so mi že prej rekli: no, zdaj bomo pa rodili, bo treba potiskat. Sem bila v tistem trenutku tako presenečena, da sem si rekla, a že? a to je to? Je pa res, da sem bila ves čas zelo sproščena in da sem med popadki, tudi ko so bili le minuto narazen, kar malo zadremala in si nabrala novih moči za naslednji popadek.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
1.9.2008 18:15:03   
Naja30
Dali, lepo si napisala, čeprav je treba najprej po knjige v knjižnico... In stanovanje popucat seveda.user posted image  Jaz sem vedno, preden sem se začela učit za izpit, morala spucat stanovanje in en kup takrat zelooo pomembnih opravkov sem imela. Sam da sem lahko učenje prestavljala. user posted image

Evo, meni je že postalo slabo. Okoli štirih popoldan in to bo trajalo, dokler ne grem spat. user posted image  Tako da ker mojega ni, s tamalo ne greva nič ven. Nimam moči jo lovit in dvigovat, ko se gospodična trmari po tleh.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
1.9.2008 18:36:56   
mojčika
imela pa bi še eno vprašanje za tiste, ki že imate kakega srčka in ste rodile s carskim rezom. V Švici imam namreč izbiro poroda torej lahko izberem tudi carski rez, ne gre za to da nebi želela imeti normalnega poroda, le da sva oba s partnerjem zelo velika (jaz 181, on 197) zato se bojim, da bo tudi otrok zelo velik (ni rečeno vem, vendar so možnosti vseeno večje). No pa da ne zaidem od poante:)

No jaz sem imela po dolgem neuspešnem rojevanju CR in verjemi mi, da to ni izkušnja, ki bi jo rada ponovila, res neuser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 1.9.2008 18:45:33 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
1.9.2008 18:46:11   
mojčika

Evo, meni je že postalo slabo. Okoli štirih popoldan in to bo trajalo, dokler ne grem spat. user posted image  Tako da ker mojega ni, s tamalo ne greva nič ven. Nimam moči jo lovit in dvigovat, ko se gospodična trmari po tleh.

mmmm, kako mi je to znano... se tolažim, da mineuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
1.9.2008 18:48:12   
bskrle
Zgleda, da se še nisem pofočkala  PDP 15. 3.
- četrta user posted image
slabo slabo in še enkrat slabo

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
1.9.2008 19:16:49   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

mmmm, kako mi je to znano... se tolažim, da mineuser posted image

Aha, mene pa nisi nič potolažila, glede na to, da je tvoja stara že skoraj 2,5 leti. Nas čaka še dooolga pot. user posted image

bskrle, pozdravljena. user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
1.9.2008 19:57:24   
Grahec
Hvala vsem za čestitke! Joj, ma se mi res zdi, da sem že stara. user posted image  Sploh odkar se me loteva taka zaspanost, da bi res samo spala, spala, pa spala... Ne vem, kam to pelje, pa vsi pravijo, da je to značilno za začetek nosečnosti, meni pa se spi zdaj vedno bolj in me je to šele od 11 tedna dalje prav napadlo!user posted image

bskrle dobrodošlauser posted image , hm pa, ker smo tukaj same radovedne user posted image user posted image , lahko (če želiš seveda!) zaupaš še starost, koliko otročkov že imaš, pa kdaj imaš naslednji pregled.

Zdaj pa moram it, me mož kliče, da greva na sprehod in potem me bo še naučil upravljati novo pridobitev oziroma darilo mojih sestric in brata -glasbeni stolp z MP3 (nisem glih nadarjena za tehniko user posted image  je pa zato mož nadpovprečnouser posted image user posted image user posted image ).

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
1.9.2008 20:08:31   
Anonimen
Nina00 - Očitno si tudi ti imela pred kratkim RD. Čestitke tudi tebi! user posted image user posted image user posted image

Naja30 - Glede diplomske - počasi se daleč pride. Sama že tretji teden čakam na neke podatke iz zav. MB, da jih dam v diplomsko, pa jih še kar ni in čakam in čakam... drugo imam pa že vse napisano. Glede vrtca - pa lahko rečem, da super da je tako lepo sprejela. user posted image

jadrnica - Jaz imam že res ornk velik trebiuh za ta čas. V prvo se mi je malo bolj poznal šele okoli 25t.

brskale - Dobrodošla! user posted image user posted image user posted image

Grahec - Kakšna starost neki! Ta se začne enkrat tam, ko se začne skleroza. user posted image

(odgovor članu Grahec)
  Neposredna povezava do sporočila: 1817
1.9.2008 20:12:14   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              
user posted image    01.03.   jjasna85 (22)            (št.1 user posted image , št. user posted image 0)   
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    17.09.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)    11.09.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      
user posted image   05.03Linda25 (28)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    19.09.          
user posted image   06.03Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     03.09.    
user posted image   07.03.  spps (26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     09.10.
user posted image  12.03.  michell (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image   12.03. PERSIDA (32) user posted image  user posted image     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     09.09.  
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image  13.03.  trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     23.09. 02.09.    
user posted image   14.03juli@ (24)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)   .
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09. 04.09.
user posted image   14.03. škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)               03.09.
user posted image   14.03. *TEJČI*                        (št. ?  , št.  ?)   
user posted image   15.03lejca (32)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)     19.09. 19.09.
user posted image   15.03.  tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
user posted image   15.03.  brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03. dana (30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)              03.09.
user posted image   16.03.  pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1)              09.09.
user posted image   17.03.  mediuhec (29)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    02.09. 08.09.
user posted image   19.03.  mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    04.09. 09.09.
user posted image   19.03.  jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)              10.09.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image  0)      
user posted image   20.03.  evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)                09.09. 
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    23.09.  
user posted image   21.03.  sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    03.09.
user posted image   21.03.  Mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    09.09. 04.09.
user posted image   21.03.  enkratna                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 0)               03.09.
user posted image   21.03.  pupa7                           (št. ?  , št.  ?) 
user posted image   23.03. Zasanjana (26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2)               09.09.
user posted image   23.03.  Dali* (27)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    25.09. 11.09.
user posted image   23.03. 1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)              10.09.
user posted image   25.03. piamaria                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2)
user posted image   25.03. MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   27.03. lotoska                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   28.03. Nina00 (35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)   04.09.
user posted image   29.03. mikroB                          (št. 1 user posted image , št.  user posted image 1)   15.09.  15.09.
user posted image   30.03. janaja                            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    30.09. 18.09.
user posted image   31.03. Naja30 (30)                  (št.2 user posted image , št. user posted image 1)     15.09.  16.09.
user posted image    31.03. frulica                            (št.? user posted image , št. user posted image ?)  
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
user posted image   xx.03. pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)
user posted image   xx.03. Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 50 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image
- user posted image   MAŠKAuser posted image
- user posted image   ajja     user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1818
1.9.2008 20:13:25   
Naja30
jjasna, se še kaj slikaš? Meni se zdi še brezveze, ker imam nas spodnjim delom trebuha špeh in itak ta prevladuje. user posted image  Da je spodaj izbočeno, vidim za enkrat samo jaz. In mož, kadar se res potrudi dobro pogledat. user posted image
Drugače pa so meni te fotke s trebuščkom tako lepe. Od prejšnje nos. imam eno tako lepo, ko me tamala gleda v trebuh, jaz sem pa slikala od zgoraj. Zelo lepo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
1.9.2008 20:36:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30
jjasna, se še kaj slikaš?

Še, še. user posted image No, malce špehca in strij iz prejšnje nosečnosti je pa tudi ostalo. user posted image user posted image user posted image Ampak že vsi opazijo, da se trebuh veča, tako da me itak vsi vprašajo, če smo kaj naročili. Tko da očitno se je res dejansko povečal opazno.

Pa še primerjava prva (noseča sem bila 14t3d) in druga nosečnost (danes 13t6d). Une strije na drugi sliki lahko čist komot prezrete. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1820
1.9.2008 20:40:16   
trezika
user posted image  lep trebušček user posted image

Js pa mam jutr NS...držite pesti ob 14.30...vam javim, kako in kaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
1.9.2008 20:44:47   
jjasna85
Ojlaaa vseeeem!!

Ekko... danes sm mela js svoj drugi pregled... sicer ni blo UZ, ampak po njegovem otipu naj bi blo vse na svojem mestu in vse v najlepšem redu... upajmo, da ima prav user posted image V bisvtu je blo z otročkom vse ok, samo js imam baje tolko glivic, da mu je blo kar slabo user posted image user posted image sej sm ga opozorila že prej, da me tri dni srbi za se zmešat, pa mi po moje ni lih verjel... pol ko je pogledal, mu je blo pa verjetno žal, da ni šow malo bol daleč, ko se mi je približevaluser posted image user posted image malo heca... ma zdej mam vseeno ene tablete za jemat... ke veselje user posted image

Aja, drugače pa imam 11.9. odvzem krvi za pregled za Downow sindrom... tu v Kopru imajo samo tale presejalni test, NS sploh ne obstaja, drugje sm se pa prepozno naročila... baje naj bi bli rezultati enako zanesljivi tako da bomo vidli kaj bo...
29.9. imam pa tretji pregled... upam, da bo tokrat tudi UZ...

Aja, še nekaaaaaaj... js sm pa zaročenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image moj ljubi se je končno opogumu in me zaprosu tako da počasi načrtujeva tudi poroko... morava samo počakat, da bo z njegovim hrbtom bolje...

nič... zdej se grem pa učit, ker mam še 2 izpita naslednji teden... bruh partyuser posted image

upam, da ste tudi ostale ok...
mwaaaa* (sem pač dobre volje in talam ljupčke okoli user posted image )

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
1.9.2008 20:44:49   
Dali*
lepe slikce, jaz pa še nimam kaj pokazat.

trezika, držimo pesti, ti pa potem hitro poročaj rezultete in izkušnjo.

naja30, zdej ko gre mala v vrtec, boš lahko šla v knjižnico. Samo, da ti ne bo postalo potem še bolj slabo...hehe...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
1.9.2008 20:46:58   
jjasna85
Jjasna kakšen lep trebuščekuser posted image user posted image js nimam še niti približno takega, ampak malček pa vseeno raste user posted image
(slikce so v albumu)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
1.9.2008 20:49:01   
Dali*
jjasna85, ja čestitam za zaroko. A ni to super. Jaz sem tudi že zaročena skoraj bo eno leto, ampak naju je nosečnost prehitela. Sem bolj divje narave in rada plešem in bla bla...tako, da sem rekla, da noseča se ne bom poročila, ko bo mali vsaj ene tri leta star pa, če ne bo vmes že drugi na poti.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?