|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
31.8.2008 11:00:54   
sonček85
Držimo pesti da bo prvi šolski dan potekal normalno in da bo mala zdrava in bo sijala kot sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
31.8.2008 13:09:23   
IZVIRNO SPOROČILO: ajja

Drage moje user posted image !
Po dolgem času se vam na kratko oglašam, vendar na žalost z nič prijetnimi novicami. V glavnem poslavljam se od vas, ker sem imela prejšnji teden UPN zaradi anomalij ploda. Na pregledu pri G se je pokazala higroma ploda, to pomeni NS 6,9 mm, poleg tega hidrops, kar pomeni srčne okvare, pa nosna kost ni bila vidna in še nekaj drugih nepravilnosti. Prognoze so bile tako slabe, da enostavno ni bilo druge možnosti. Imam pa k sreči doma mojega mini-maxi lumpa.
Punce, uživajte, cartajte trebuščke, jaz pa za vse vas in vaše pikice držim pesti.
LP A.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
31.8.2008 13:11:46   
pozdravček,

ja res je jutri pa prvi šolski dan tudi pri nas doma za našo četrto šolko komaj čaka...upam spps da se res pozdravi tvoja punca do jutri ko bo prvič prestopila pravi šolski prag  velike šole...user posted image user posted image user posted image user posted image

druge punce pa uživajte nedeljo...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
31.8.2008 13:56:53   
Naja30
ajja, zelo mi je hudo. Glej pozitivno naprej. user posted image

spps, pri vas ima tamala tremo, pri nas pa mami user posted image   user posted image  Ja, jutri prvi dan vrtca. Sem kar malo, ampak res čisto malo nervozna. Čeprav mislim, da bo mala rada hodila v vrtec.

sonček, seveda bo vse v redu. Nič ne razmišljaj drugače. Kdaj pa imaš spet pregled?

Punce moje, jaz sem pa čisto narobe naštelana. Jutranje slabosti se mi začnejo popoldan. user posted image  In trajajo dokler ne grem spat. Zjutraj pa ne glede na to, koliko spim, ko se zbudim sem kot da bi me kdo pretepel in rabim kar nekaj časa, da pridem h sebi. Poleg tega mi je tudi zjutraj rahlo slabo. Najbolje se počutim nekje med 10-16. uro.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
31.8.2008 15:31:35   
sonček85
pregled imam v torek in ker danes nisem bila pomirjena dokler nisem šla do ginekologa sem kar šla.bil je že srček in velik je že 6mm.tako sem bila vesela ,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

vse je ok in komaj čakam da čujem srček v torek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
31.8.2008 15:45:12   
Zasanjana
Ojla punce!

Sonček, super, da je vse OK in srček lepo bije! user posted image user posted image

Spps, naj se mala hitro pozdravi!

Ajja, mi je zelo hudo za razplet tvoje nosečnosti. user posted image Držim pesti, da boš kmalu tudi ti cartala svojo pikico!

Naja30, se mi zdi, da nisi edina, ki je narobe naštelana. Pri meni slabosti trajajo kar cel dan in to ravno zdaj, ko naj bi bile že mimo. user posted image Nasploh sem veliko bolj švoh kot na začetku.

Jaz sem pa danes ful dobre volje. Imam novo frizurco in se mi ful dopade, možu pa še bolj. user posted image user posted image Pa moja mama pride danes na obisk po dolgem času, tako da bo veselo. Zala se je zelo veseli in že ves dan sprašuje, kdaj bo prišla.

Lepo popoldne vam želim!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
31.8.2008 16:32:02   
sonček85
tudi tebi lepo popoldne in hvala za lepe želje.to zelo pomagauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
31.8.2008 16:33:44   
spps
Naša bodoča prvošolka se danes kr dobro drži,vročine nima,počiva pa cel danuser posted image user posted image user posted image

Naja,saj bouser posted image user posted image user posted image men se tudi zdi,da sem bila jaz nervozna takrat,ko je šla prvi dan v vrtec.Ko so pa imeli zaključek v vrtcu,mi je pa skoz šlo na jok(par dni po tistem,sem pa imela pozitiven testuser posted image )

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
31.8.2008 16:34:42   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

pregled imam v torek in ker danes nisem bila pomirjena dokler nisem šla do ginekologa sem kar šla.bil je že srček in velik je že 6mm.tako sem bila vesela ,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

vse je ok in komaj čakam da čujem srček v torek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke ob prvem srečanju s pikicouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
31.8.2008 16:38:07   
sonček85
hvala in sem vesela ,da je s tamalo vse ok in da se veseli jutrišnjega dne.no potem pa še ti kmalu in še poroka potem malo mira no potem je pa že tako marec tukaj in boš držala malo dete v rokah.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
31.8.2008 18:42:44   
Dali*
ajja, upam, da boš kmalu spet začutila pikico in ostani pozitivna še naprej.

spps, upam, da je samo od nervoze ta mala vročinica in da jutrišnji big dan OK.

zasanjana, ja, po 9 - ih mesecih, pa verjamem, da je super feelingz novo frizurco.

sonček85, sem vesela zate, da si že lahko videla svojo malo pikico.

naja30, ti si pa res boga, če se ti je bioritem čisto premaklnil.

frulica, dobrodošla.

cita, upam, da pridno počivaš, mala pa si je najbrž lahko že sama pripravila torbo, heh.

jjasna, spps je pridno dopolnila seznam, tao, da imaš super "namestnico", he he.

Ecco, zdej sem pa še jaz na vrsti. Danes sem zopet kuhala marmelado. Včeraj sem bila tako navdušena nad božanskim okusom, pa nisem glih nevem kaka ljubiteljica marmelad, da sem danes mojemu lubitu rekla, naj mi gre nabrat vinogradniške breskve in sem naredila full marmelade. Ta, je pa še boljša, ker take marmelade pa res ni za dobit.

Punce, to morte probat. Tako, da jaz pridno pripravljam ozimnico.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
31.8.2008 20:24:21   
Anonimen
Mi smo nazaj...

ajja - user posted image user posted image user posted image Hudo mi je za vaju in vajino pikico. Bodita močna. user posted image

frulica - Dobrodošla med nami! user posted image user posted image user posted image

spps - Sej vem, da se nate človek lahko vedno zanese in da imam fajn pomočnico. user posted image

sonček85 - Bravo za pikico! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1787
1.9.2008 7:16:50   
mama_milchy
Dobro jutro,

kako ste souser posted image ? No, jaz sem OK, se že odpravljam z Žigcem v bolnico, upam, da bo vse v redu. Vikend je bil pri nas zelo lep in miren tako družinsko, končno smo bili vsi trije doma skupaj; malo smo okoli hiše pospravljali, malo se igrali in tako.

ajja, bodi močna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

frulica, dobrodošla v klub marec 09

Evo, to je tako na hitro, da se vam oglasim, konc tedna, ko pridemo domov, pa vam poročam; aja, vmes pa imam še ginekološki pregled.

Lepo se imejte;

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
1.9.2008 7:28:57   
dana
Hojla,

žal med vikendom ne morem nič pisati, ker doma (še vedno) nimamo neta.

No izcedek se je v petek popoldan umiril in ga zdaj nimam več. Tako da tudi nisem nikamor hodila. V sredo imam pregled in bomo videli kako je. Me je bilo pa res pošteno strah.

Naja30 ti si pisala da si imela rjav izcedek, ki mu je sledil SS - koliko je bilo tega izcedka in v katerem tednu?

Drugače pa sem tako tako. Naš otrok je tako nesrečen, ker je zamenjal skupino v vrtcu in izgubil svojo najljubšo vzgojiteljico. In vsak dan sprašuje "a bo moja Sasi v vrtcu", midva mu pa vsak dan sproti govoriva, da je ne bo, ker je zdaj v drugi skupiniuser posted image . Saj vidi jo že zjutraj ali pa potem popoldan, samo ni pa to isto kot prej 2 leti. In zdaj sploh ne vem, ali naj zatežim, da bi ga dali nazaj (če bi to sploh bilo možno glede na polno skupino), ali naj ga pustim v novi. Mož pravi, da itak bodo v življenju situacije, ki ne bodo vedno po njegovih željah. In da se bo s tem samo prej privadil tega.

Za ajjo pa en velikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
1.9.2008 8:00:58   
Grahec
Ojla!

Vikend sem preživela, celo praznovala rojstni dan, čeprav sem bila tako zaspana, da je bilo joj... danes pa imam tudi komaj oči odprte... Sem čisto zanič in brez moči, upam da se bom uspela dogovorit za par dni dopusta (od te srede do druge srede), sicer bom pa verjetno kar stopila do osebne zdravnice naj mi napiše par dni bolniške, ker tako pa res ne gre več naprej... Mislim, da bi bila zmožna zaspati tudi sede, stoje ali med hojo user posted image user posted image .
Pa tako res ne gre, ne morem se tako vlečt iz dneva v dan, tako da upam, da se mi bo uspelo v par dneh pobrat in se spravit k sebi, da bom potem spet lahko kolikor toliko normalno živela. Ker to je pa že res nemogoče, kakor živim zadnje case! A, katera ve, kaj je lahko poleg nizkega pritiska še razlog za nenormalno zaspanost?

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
1.9.2008 8:30:51   
mediuhec
pozdravljene nosečke!

spet ste bile pridne in ste popisale par strani!

o spet imamo novo članico med nami - na žalost je naša skupna cifra ostala ista, ker nas je ena zapustila...
spps - če prav razumem je ohcet na vidiku? jaz sem se poročila pol leta nazaj. o, je bilo fajn.

glede izcedkov- jaz imam samo povečan beli tok. sigurno pa bi se zelo zbala če bi imela izcedke. paničar, kaj morem.
komaj čakam NS za 2. teden. imam v ponedeljek pop. in po mojem sploh ne bom mogla delat.

jaz sem pa mojim doma povedala, so kar velke oči naredli, potem pa le čestitali. jih je bilo prav smešno opazovat.

pridne bodite,

mediuhec

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
1.9.2008 8:31:30   
mediuhec
grahec,

vse najboljše!

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
1.9.2008 8:31:34   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Super! user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
1.9.2008 8:37:10   
Naja30
Pozdravček!

Na hitro, preden greva v vrtec. user posted image

dana, nisem imela rjav izcedek, ampak rumen. Da plodu ne bije srček, se je vidlo šele na UZ, ker drugih znakov ni bilo. Zato sem pa vedno pred vsakim pregledom živčna ko user posted image  in vsak mal obarvan izcedek mi živčke načenja.

Grahec, odgovor na tvoje vprašanje je velika količina nos. hormonov! Ne boj se, nisi edina.
In vse najboljše! user posted image

Jaz sem ena mala jokica. Včeraj sem gledala en film in cel čas jokala zraven.user posted image   user posted image

Zdaj pa adijo, midve se greva v vrtec igrat! Potem pa na eno porcijo sladoleda za lepši začetek!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
1.9.2008 8:42:45   
Grahec
mediuhec hvala!!!

ajja sem pozabila iskren user posted image  z željo, da se ti kmalu vse obrne na najboljše in da kmalu dočakaš novo pikico in zdravega user posted image

sonček 85 user posted image  super

Zdaj grem pa na sprehod do kleti in nazaj po stopnicah, da se malo zbudim, potem pa moram napisat par  službenih zadev

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
1.9.2008 10:13:00   
PERSIDA
Pozdravljene.
Vidim da imate polno obveznosti z šolo in vrtecom jaz še teh stvari nimam zato ,pa sem si danes privoščila spanec do devetih.Ne pomnim kdaj sem na zadnje spala celo noč.
Grahec- te popolnoma razumem s tvojim spanjem ti si še tako na boljšem jaz sem bila takšna dva meseca.tak da sva se že skoraj v prahu zadušila ,ker sem bila nesposobna ,da bi kaj pospravljala.Moj je ze dal predlog ,da naj pokličem eno da nama pride čistit.Potem veš ,da je bilo že res grozno,no saj veš kako je če ne brišeš prahu ,pa sesaš ,pa tako naprej.No hvala bogu iz tiste situacije sem se skoraj izvlekla.Še se dogaja ,da ponoči ne morem spat a pospravljam pa že,tako da mal več energije je.
Ajja- nekaj slabega  je vedno dobro za nekaj lepega.Upam,da boš čimprej na tisti strani kjer je veliko lepega.Želim ti čimprejšnje okrevanje.
No da še povem kako pa sem jaz danes,kar v redu naspana edino me že dva dni pošteno zbada.Mislim da bom ležanje na trebuh počasi morala odmislit.Ne vem kako bom spala ker edino tako zaspim.Tako zdaj pa moram nekaj delat najprej pa grem nekaj v rit vrečt.Popoldan bi morala v materinsko šolo ,pa sem zapravila list ob kolkih moram iti.Ta prava sem.Če bom dobila ginekologa da mi pove drugač bom pa mogla iti kdaj drugič.No lepo se imejte ,pa se tipkamo.

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
1.9.2008 11:30:23   
Pupa7
hojla :)

vidim, da se že vse kar dobro poznate:)

jaz sicer po novem živim v Švici, kjer je celotna zadeva s pregledi in ultrazvoki malce drugačna kot tukaj, pa bi me zanimalo kako pogosto imate preglede (jaz jih imam na 6 tednov), da lahko malo primerjam...

imela pa bi še eno vprašanje za tiste, ki že imate kakega srčka in ste rodile s carskim rezom. V Švici imam namreč izbiro poroda torej lahko izberem tudi carski rez, ne gre za to da nebi želela imeti normalnega poroda, le da sva oba s partnerjem zelo velika (jaz 181, on 197) zato se bojim, da bo tudi otrok zelo velik (ni rečeno vem, vendar so možnosti vseeno večje). No pa da ne zaidem od poante:)
ali bi se tudi ve odločile za carski rez (prvič ali pač še enkrat)???

lep dan vam želim lepotičke :)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
1.9.2008 11:40:29   
Pupa7
grahec,

tudi jaz sem bila te prve tri mesece ko zombi, zjutraj sem vstala in se morala nazaj uleč, ker sem bila utrujena kot bi šla na Triglav in nazaj ;) Pa pravjo da je to vse normalno, poleg tega sem imela tudi konstantno vročino do 37.5 in moram rečt da je blo prav mučno, da o slabostih (seveda celodnevnih) niti ne govorim:) Pa je VSE TO MINILO :) In zdaj se počutim odlično :)

ti si kar vzami bolniško in počivaj, ker drugo tako ne pomaga :)

držim pesti da čimprej mine zaspanost :)

lp!

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
1.9.2008 12:08:24   
dana
pupa7 koliko tednov pa si že noseča, ko praviš da se odlično počutiš? Ker jaz sem v 13. tednu pa mi je še vedno slabo. Ko sem doma je dosti boljše, kot pa med tednom ko sem v službi. Porkaš, a tega ne bo konc al kaj? Ni sicer tko hudo kot je bilo na začetku, pa vseeno.

No ko ravno sprašuješ o CR - jaz ne bi šla, če bi imela možnost izbirati. Razen če bi se porod začel komplicirati, in če bi otrok ne bil obrnjen na glavico, potem pa ja. Imam kolegico ki ima še mesec do konca in tamali sedi na ritki in so ji v LJ rekli, da bodo najprej poskusili porod po naravni poti, če pa ne bo šlo bo pa CR.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
1.9.2008 12:13:37   
Anonimen
Pupa7, dobrodošla. user posted image Tudi jaz imam G preglede na 5-6 tednov, potem proti koncu pa so pogostejši. user posted image Drugače pa tudi moževa sestrična živi v Švici, Tičinu (ne me zdej vprašat kako se to napiše), njegova teta in stric pa v Zurichu. No, sestrična je prejšnji teden rodila že tretjega otroka in že tretjič s CR. Sicer si je pa ona neskončno želela, da bi rodila vaginalno. Glede velikosti otroka, pa sploh ni pravila - lahko ti povem, da je od brata bivša sošolka velika 153cm, pa je naravno in brez enega šiva rodila fantka težkega čez 4kg, pa velikega 53cm, obseg glavice 37cm. Smo se hecali, da jo bo pri enem letu že prerastel po višini. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?