|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
30.8.2008 8:46:28   
sonček85
drage moje imam eno vprašanje?Ali se vam kdaj na hlačkah pozna izcedek  in čisto malo rjavega poleg.Danes se mi je pojavil ta izcedek  in ne vem kaj je to.Hvala za odgovore že v naprej.Raje vprašam tukaj kot pa da delam paniko.

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
30.8.2008 9:12:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

drage moje imam eno vprašanje?Ali se vam kdaj na hlačkah pozna izcedek  in čisto malo rjavega poleg.Danes se mi je pojavil ta izcedek  in ne vem kaj je to.Hvala za odgovore že v naprej.Raje vprašam tukaj kot pa da delam paniko.

lp
jaz imam samo povečan beli tok.tako,da jaz ti ne morem pomagat.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
30.8.2008 9:30:43   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

lp
jaz imam samo povečan beli tok.tako,da jaz ti ne morem pomagat.
ja jaz imam tudi drugače samo prozornega ali belega ,samo danes se mi je pa čisto,čisto mmalo pokazalo rjavega zravenuser posted image .sem bila spet na wc pa ni nič.user posted image naj pride lčim prej torek in da se rešim vseh ? ,ki jih imam za G.hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
30.8.2008 10:13:07   
Dali*
Sonček 85 ni panike, če je malo rjavkastega izcedka. Sploh pa se rad pojavi v tako zgodnji nosečnosti, kot je tvoja. Meni je rekla G: Če te v trebuhu črviči, šraufa in če imaš krvav izcedek se obvezno oglasi, če je pa izcedek roza ali rjavkast, pa ni panike, ker se zarodek še vgnezduje in maternica se čisti, da naredi prostor. Ni panike Sonček85. To si zapomni za celo nosečnost.

Mene to full tolaži, ker sem na začetku imela krvavitve, pa ko mi je to rekla, sem popolnoma pomirjena. Saj telo mora na nek način sporočati, da se nekaj dogaja.

Lep vikend....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
30.8.2008 10:14:32   
Dali*
In sicer punce..

Jaz grem zdej kuhat malo breskovega kompota in malo bom še marmelade naredila, tko za sproti, heh.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
30.8.2008 10:48:06   
sonček85
Dali hvala in sedaj ko sem bila že 3x vmes na wc ni bilo nič.se tolažim s tem da bo torek kmalu tukaj in mi bo g lahko odgovorila na vsa ? ,ki jih imam zanjo,ter rekla ji bo naj mi predpiše dabroston in bolniško do naslednjega pregelda.

Mi bomo pa daness kuhali segedinar oz.je že kuhan ,saj sem ga kar začela kuhat ko sem se zbudila.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
30.8.2008 12:06:17   
Zasanjana
Ojla!

Ma, kakšna noč je za nami. user posted image Vsi smo jo lepo prespali, Marc se ni nič zbujal, kar je nekaj novega, je pa zato že ob 6 tako hlastal po flaški.

Jaz grem pa danes po 9 mesecih k frizerju. Sem kr debelo pogledala, ko sem študirala, kolk časa že nisem bla. No, odkar imamo Marca.

Dana, kaj je z izcedkom? Si se šla pokazat?

Jst šibam zdajle za štedilnik, skuhat juhico na hitro, ker gremo potem malo v šoping vsi skupaj. Bo še naporen dan.

Lp!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
30.8.2008 12:51:44   
Dali*
Punce morem vam povedat, da mi je marmelada uspela odlično. Ne me vprašat za recept, ker sem delal čisto po okusu. Breskve, jabolka, cimet, par klinčkov, vanili sladkor in navaden sladkor. Odlično. Vsi si že oblizujejo prstke, zdej pa se lepo hladi in do jutri nema nema. Danes je bila samo probna serija, heh.

Zdej mi je kr mal žal, da sem iz polivice breskev naredila kompot, ampak po mojem bo glih tko dober, sem tudi dodala malo klinčkov in malo citronske, da bresve obdržijo barvo, pa malo ruma za boljši okus.  Njami...

Tko, zdej pa sledi kuhanje kosila. Jaz bom pripravila samo riž in solato, ker mi ne smrdi, kar se tiče pa mesa, pa bo mami pripravila odlične zrezke v omaki. Njami še 1 x.

No toliko, o majih današnjih kuharskih podvigih.

Lep dan še naprej...

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
30.8.2008 13:14:39   
Naja30
Z večernim čvekom se sploh ne bom trudila. user posted image   user posted image

Dali, sam lušte mi delaš tukaj s hrano! user posted image

sonček, upam da je izcedek mimo. Jaz sem bolj prpa oz. sem to postala in bi se šla kar pokazat.

Zdaj pa dobim obiske in letim. user posted image
Aja, zjutraj je tehtnica pokazala 1 kilo več. user posted image  Mogoče od včerajšnjega prenažiranja. Ali pa sem noseča. user posted image

user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
30.8.2008 13:52:50   
spps
Z večernim čvekom se sploh ne bom trudila.

jaz bi že čvekala s tabo,sam kaj,ko pridem iz šihta čist kaput,ko pa delam dopoldan,se pa ponavad do desetih spravim pred tv in spatuser posted image user posted image user posted image
zdaj sem pa taka,ko avion,ko mam gužvo v vseh pogledih,pa še bolj  na slow-motion varianto funkcioniramuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
30.8.2008 13:55:11   
spps
Tko, zdej pa sledi kuhanje kosila. Jaz bom pripravila samo riž in solato, ker mi ne smrdi, kar se tiče pa mesa, pa bo mami pripravila odlične zrezke v omaki. Njami še 1 x.

jaz pa danes kuham rdeče sladko zelje z govedino in pire krompir.
men gre na živce,ko se mi neke stvari zlušta,ko pa jo imam pred nosom pa glih komaj kaj strpam vase.sama sebe zaj....user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
30.8.2008 14:46:25   
sonček85
sonček, upam da je izcedek mimo. Jaz sem bolj prpa oz. sem to postala in bi se šla kar pokazat.
Da izcedek je mimo mi je pa pušenjak napisal tole:
Kaj pomeni rjav izcedek v zgodnji nosečnosti seveda ne vemo, dokler ne preverimo in ne ugovtovimo, če je plod živ ali ne. Možno je namreč marsikaj, od neuspešne, odmrle nosečnosti preko izvenmaternične (če ta še ni bila potrjena v maternici) do normalne nosečnosti. Dokler se ne pojavijo še druge težave vam zato ni porebno hoditi nikamo in lahko počakte na redno priložnost pri svojem ginekologu ob delavniku. Če bi se pojavili še krči in bolečine, vrtoglavica in motnje v zavesti pa seveda takoj na urgenco.

lp m.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
30.8.2008 16:00:27   
frulica
TUDI JAZ IMAM ROK 31.3.2009user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
30.8.2008 16:12:15   
Zasanjana
Frulica, lepo pozdravljena med nami!

(odgovor članu frulica)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
30.8.2008 16:12:33   
Naja30

Kaj pomeni rjav izcedek v zgodnji nosečnosti seveda ne vemo, dokler ne preverimo in ne ugovtovimo, če je plod živ ali ne. Možno je namreč marsikaj, od neuspešne, odmrle nosečnosti preko izvenmaternične (če ta še ni bila potrjena v maternici) do normalne nosečnosti. Dokler se ne pojavijo še druge težave vam zato ni porebno hoditi nikamo in lahko počakte na redno priložnost pri svojem ginekologu ob delavniku. Če bi se pojavili še krči in bolečine, vrtoglavica in motnje v zavesti pa seveda takoj na urgenco.

lp m.

Zelo dobro ti je napisal. Tole kar sem ti obarvala se je meni zgodilo, ko je bil izcedek samo rumenkast. Zato me tako skrbijo izcedki. Pa ne bom o tem, da ne bom panike zganjala. Itak je vse ok. Sam da bomo enkrat ven iz prvega 3-mesečja... pa bodo že druge skrbi! user posted image  Malo za šalo malo zares.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
30.8.2008 16:13:02   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: frulica

TUDI JAZ IMAM ROK 31.3.2009user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol bova pa skupaj čakali na konec marca! user posted image

(odgovor članu frulica)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
30.8.2008 17:49:41   
Anonimen
Zdravo souser posted image !

Sem še živa in zdrava, le na oddih smo šli k mojim, tko da pridemo jutri zvečer nazaj v civilizacijo user posted image  in se bom malo konkretneje javila in popravila seznam, če ne bo tega že prej naredila spps. user posted image

Lep vikend še naprej...

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1767
30.8.2008 18:50:11   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

lp m.

Zelo dobro ti je napisal. Tole kar sem ti obarvala se je meni zgodilo, ko je bil izcedek samo rumenkast. Zato me tako skrbijo izcedki. Pa ne bom o tem, da ne bom panike zganjala. Itak je vse ok. Sam da bomo enkrat ven iz prvega 3-mesečja... pa bodo že druge skrbi! user posted image  Malo za šalo malo zares.
v torek ko sem bila pri g se je lepo videl rumeni mehurček,lahko si ga pogledaš v albumu.Koda je PIKICA.lEPO SE VIDI IN UPAM DA JE VSE OK.Držim pesti na veliko.Slabosti so še kar prisotne,izcedka ni,prsi še kar bolijo.Mislim da je vse ok,nene mislim vem ,da je.Mislim pozitivno in tako ostane.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
31.8.2008 8:28:26   
ajja
Drage moje user posted image !
Po dolgem času se vam na kratko oglašam, vendar na žalost z nič prijetnimi novicami. V glavnem poslavljam se od vas, ker sem imela prejšnji teden UPN zaradi anomalij ploda. Na pregledu pri G se je pokazala higroma ploda, to pomeni NS 6,9 mm, poleg tega hidrops, kar pomeni srčne okvare, pa nosna kost ni bila vidna in še nekaj drugih nepravilnosti. Prognoze so bile tako slabe, da enostavno ni bilo druge možnosti. Imam pa k sreči doma mojega mini-maxi lumpa.
Punce, uživajte, cartajte trebuščke, jaz pa za vse vas in vaše pikice držim pesti.
LP A.

< Sporočilo je popravil ajja -- 31.8.2008 8:29:54 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
31.8.2008 9:14:00   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
31.8.2008 9:18:58   
spps

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              
user posted image    01.03.   jjasna85 (22)            (št.1 user posted image , št. user posted image 0)    01.09.
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    17.09.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)    11.09.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      
user posted image   05.03Linda25 (28)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    19.09.          
user posted image   06.03Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     03.09.    
user posted image   07.03.  spps (26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     09.10.
user posted image  12.03.  michell (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image   12.03. PERSIDA (32) user posted image  user posted image     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     09.09.  
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image  13.03.  trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     23.09. 02.09.    
user posted image   14.03juli@ (24)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)   .
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09. 04.09.
user posted image   14.03. škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)               03.09.
user posted image   14.03. *TEJČI*                        (št. ?  , št.  ?)   
user posted image   15.03lejca (32)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)     19.09. 19.09.
user posted image   15.03.  tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
user posted image   16.03. dana (30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)              03.09.
user posted image   16.03.  pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1)              09.09.
user posted image   17.03.  mediuhec (29)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    02.09. 08.09.
user posted image   19.03.  mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    04.09. 09.09.
user posted image   19.03.  jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)              10.09.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image  0)      
user posted image   20.03.  evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)                09.09. 
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    23.09.  
user posted image   21.03.  sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    03.09.
user posted image   21.03.  Mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    09.09. 04.09.
user posted image   21.03.  enkratna                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 0)               03.09.
user posted image   23.03. Zasanjana (26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2)               09.09.
user posted image   23.03.  Dali* (27)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    25.09. 11.09.
user posted image   23.03. 1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)              10.09.
user posted image   25.03. piamaria                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2)
user posted image   25.03. MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   27.03. lotoska                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   28.03. Nina00 (34)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)   
user posted image   29.03. mikroB                          (št. 1 user posted image , št.  user posted image 1)   15.09.  15.09.
user posted image   30.03. janaja                            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    30.09. 18.09.
user posted image   31.03. Naja30 (30)                  (št.2 user posted image , št. user posted image 1)     15.09.  16.09.
user posted image    31.03. frulica                            (št.? user posted image , št. user posted image ?)  
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
user posted image   xx.03. pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)
user posted image   xx.03. Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 49 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image
- user posted image   MAŠKAuser posted image
- user posted image   ajja     user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
31.8.2008 9:20:26   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ajja

Drage moje user posted image !
Po dolgem času se vam na kratko oglašam, vendar na žalost z nič prijetnimi novicami. V glavnem poslavljam se od vas, ker sem imela prejšnji teden UPN zaradi anomalij ploda. Na pregledu pri G se je pokazala higroma ploda, to pomeni NS 6,9 mm, poleg tega hidrops, kar pomeni srčne okvare, pa nosna kost ni bila vidna in še nekaj drugih nepravilnosti. Prognoze so bile tako slabe, da enostavno ni bilo druge možnosti. Imam pa k sreči doma mojega mini-maxi lumpa.
Punce, uživajte, cartajte trebuščke, jaz pa za vse vas in vaše pikice držim pesti.
LP A.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajja,držim pesti,da boš kmalu zopet noslila pikico pod svojim srcem...drži se!

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
31.8.2008 9:24:13   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Zdravo souser posted image !

Sem še živa in zdrava, le na oddih smo šli k mojim, tko da pridemo jutri zvečer nazaj v civilizacijo user posted image  in se bom malo konkretneje javila in popravila seznam, če ne bo tega že prej naredila spps. user posted image

Lep vikend še naprej...
upam,da si si malo oddahnilauser posted image user posted image user posted image user posted image
sem se potrudilauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
31.8.2008 9:27:19   
spps
punce dobro jutro.
Mi imamo pa malega bolnika,zgleda je mala mal nervozna zarad prvega šolskega dne in je malo zakuhala,pa grlo jo mal boli.tako,da kuham mal čaja,da bo do jutri kolk tolk dobra,da gre prvi dan v šolo,potem bomo pa videli kako bo z njo.Jo je pa sedaj strah,da ne bo mogla v šolo,ker je zbolela...
upam,da je samo kaj prehodnega,da ne bo dobila angine.
in kako ste ve?ste vsi zdravi?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
31.8.2008 10:22:07   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: frulica

dobrodošla med marčevkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu frulica)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?