|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
31.8.2008 22:36:16   
ljubljana
Ljubljana škoda.Jaz sem mislila da si nas čisto odpisala

Ne nisem vas pozabila skoz mislim na vas le časa nimam da bi kaj napisala.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 7:23:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ljubljana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4227
1.9.2008 8:09:17   
nana35
klepetka,da bi dajala 3x na teden za zobke,ne 3x na dan.In reče se jim Fluonatril ja,samo da so v steklenički.

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
1.9.2008 9:26:37   
koala
Jutro punce!!!!!!!!

Nisem uspela se prej pofočkat, ker smo se včeraj podobno kot majra potepali po Hrvaški, smo se šli pohvalit z najinim sončkomuser posted image .

Piknik je bil fenomenelen, punce res sem vesela da smo se spoznale, vse ste čudovite, vaše družine prav tako. Hvala vam ker ste!!!!!!!!!!!

mala pikica torta je bila FENOMENALNA!!!!!!!!! Vsaka vama čast!

Vse ostalo pecivo tudi, hvala vam.

klepetka hvala za darilce, mi je bilo prav nerodno.

mml in ursalara hvala za organizacijo, glede viška euročkov pa se ne sekirajta ker nista nič krivi. Se je itak splačalo.

ursalara pozdravi mojo snaho, Alex pa ji ppošilja objemček in poljubček.

Ko smo že pri viška eurov. Katero sem 2x bremenila? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi je fuuuuuuuuul nerodno ker mi hodi za eno viška, na zs prosim, da ji vrnem. Se ji fuuuuuuuuuuuul opravičujem!!!!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
1.9.2008 9:57:06   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Tudi Lara mu pošilja nazaj objemčke in poljubčke!Pa pazi na njega da ne bo zdaj druge gledal saj veš kakšni so fantje!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
1.9.2008 10:00:06   
Katrin
Jutro user posted image

Pa je nov teden ...
Slikice so krasne user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz jih imam nekaj, upam, da jih še ta teden uspem "pokazati".

nana35: jaz nisem dajala teh tabletk Kaji nikoli, niti nisem dobila recepta za njih in jih Anžetu tudi ne bom dajala. Obstajajo neke polemike o tem (sedaj ne bi vedela iz glave, za kaj se gre - malo me že EMŠO daje) user posted image

klepetka: če mi zaupaš up ime in geslo na ZS, lahko jaz poskusim user posted image user posted image user posted image

ursalara: ko boš kaj na našem koncu, se pa le oglasi (ko si tako blizu) user posted image

lusa: lepo te je bilo spoznati ("končno" user posted image )

Vse ostale brez zamere, če vas nisem komentirala; itak, da ste vse superca user posted image , da o malih sončkih sploh ne govorim user posted image

Lep dan user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
1.9.2008 10:13:43   
martinca
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Pa da ne pozabim: VSE STE SUPER, KRASNE IN IMATE SEVEDA NAJBOLJ SRČKANE OTROČKE (pa seveda super  ) NA SVETU. VESELA SEM, DA SEM VAS SPOZNALA TUDI V ŽIVO (bo klepetanje sedaj še prijetnejše, ko bo poleg črk še obraz ) 

tudi jaz  se podpišem pod tole.

tudi midva z Urošem se vam še enkrat najlepše zahvaljujeva za darilo.  user posted image user posted image user posted image   jaz ga že nosim okoli vratu.user posted image

klepetka, slike dobiš po pošti. se bom z malo pikico zmenila, da mi pošlje vaše naslove ko že ima vse lepo nareto. danes grem kupit Cd-je, jih spečem jutri pa že pošljem.

ursalara, to je bila malenkost proti vam , ki ste imele celo organizacijo preko.

ursulina, ne bom jaz rajši kar tebi to prepustila. ker preden se bo on to spravil delat bo minilo nekaj časa, me bi pa to imele čimprej nareto.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
1.9.2008 10:33:29   
Alfabeta
Dan!

Nisem nič brala, sam povem če ima katera kaj namen kupovati...

v DM imajo ta teden 15% popusta na vse otroško, plenice, hrana, potrebščine....in pa na čistila in za hišne ljubljenčke.

LP A

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
1.9.2008 10:52:38   
mala pikica
Se na hitro malo oglasim...

Sem včeraj pozabila omeniti našega wina... lepo, da si se oglasil. Je tako lepo brati moškega med nami user posted image  Hvala za pobiranje denarja! In zelo nas veseli, da si se imel lepo. Pa oglasi se še kaj, katrin sigurno ne bo ljubosumna user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Tudi Lara mu pošilja nazaj objemčke in poljubčke!Pa pazi na njega da ne bo zdaj druge gledal saj veš kakšni so fantje!

Vidim, da se je kar nekaj novih bodočih parčkov pojavilo user posted image  Punce, me se zdaj šalimo s tem, ampak, a ne bi bilo zanimivo, da bi se pa kakšen parček res našel čez 20 et user posted image

martinca naslove sem ti poslala že v soboto zvečer. Upam, da si jih dobila, razen, če si že spremenila mail.

Zdaj grem še malo delat, potem pa počasi domov user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
1.9.2008 11:41:54   
mml
Hoj,

Manca je prvi dan v vrtcu, je šla čisto brez problemov, upam, da je tudi zdaj še zadovoljna, grem ob 13. po njo, Matic je pa na terenu z mojo mamo, jaz pa samevam, je prav hecno, ko je vse čisto tiho

nana že pred 3 leti Manci nisem dajala Fluronatrila, ker ni prepričljivih podatkv, da bi zadeva korsitila, če je v hrani in vodi zadosti fluora. Sem pa tole našla in skopriala
Zaradi premajhne količine fluora je lahko zobna sklenina manj kvalitetna in se zobovje hitreje kvari. Večinoma je že v pitni vodi zadosti fluora. Mnenja o potrebi dajanja Fluonatrila so deljena. Nekateri pritrjujejo, da je to nujno za zdravo zobovje. Če se odločamo za dajanje fluorovih preparatov, moramo upoštevati nekatere previdnostne ukrepe. Preparati fluora naj ne pridejo v stik z mlekom!!! Doza mora biti pravilna in ne previsoka. Pri določanju odmerka moramo upoštevati vsebnost fluora v vodi in druge pomembne dejavnike. Preveč fluora v organizmu lahko povzroči t.i. "Fluorozo". To se kaže kot bele lise na zobni sklenini. Pri živalih, ki so zaužile s hrano preveč fluora, so opazili poškodbe na kosteh. Zato nekateri ne priporočajo fluor v obliki tablet. So preparati (npr. Amonfluorid gel) v obliki zobne paste, ki jih nanašamo na zobke lokalno. Tudi tukaj je potrebno upoštevati vse zgoraj opisane omejitve. Gel naj otrok ne požira! Brez fluora je zobna sklenina slabše kvalitete in zato občutljivejša za karies.

Jaz Maticu Flouronatrila ne mislim dajati

ursalara in koala se vama sploh nisem zahvalila za "nadležno" nalogo, ki sta jo opravili namesto mene user posted image user posted image user posted image

objavljene fotke so super krasne, tudi gasilska je super...dašabina sem se "našla" tam nekje zadaj pri vozičku user posted image

klepetka sem se že včeraj ves dan spraševala kako je z Domnom. Upam, da je oteklina izginila. Sem po tem razmišljala, če ga je mogoče kaj pičilo...user posted image user posted image user posted image

alfabeta hvala za info...pa super si zadevo počrnila user posted image

Sicer pa pri nas nič novega...razen, da mi je vedno manj jasno, kako bom Matica spravila pokonci ob 8.30, da bo Manca do 9. v vrtcu. Danes je namreč spal do 10.30, s postankom za dojenje ob 6.30, ko ga je zbudil oči, ki je šel v službo...tako da noč je bila neprimerno boljša kot prejšnja user posted image

sani kdaj se dobimo na kofetu?

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
1.9.2008 12:38:44   
mml
Sem prej ppozabila

Lana  vse najboljše
user posted image

intruder želim ti veliko lepih stvari, drobnih nasmehov, iskric v očeh in seveda...prespanih noči...VSE NAJBOLJŠE
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
1.9.2008 13:45:35   
nana35
klepetka,očitno se bo martinca potrudila in hitro poslala slike,tako da jih dobiš od nje.user posted image

alfabeta,jaz sem danes tale popust že koristila v DM-u,ampak rabiš pa kupončke.Po moje jih dobiš lahko tudi na blagajni,če rečeš da jih nisi dobila.

mala pikica,Klemen kar vztraja pri svoji izvoljenki in lepo je da ste jih že sparčkaliuser posted image . Hec pa bi bil,ko bi nekoč res kaj takega postalo resničnost,to bi se smejala,pa lepo bi bilo tudi.user posted image

mml,hvala za odgovor glede fluora.Odločila sem se da ga ne bom dajala.

Lana vse najboljše za mini rojstni dan ti želi tvoj bodoči mož Klemen s taščo user posted image .Slikice pa so mi tuje,zato si jo sama narišiuser posted image .

Intruder,vse naj...naj...boljše za tvoj 30.rojstni dan,naj se ti izpolnijo vse skrite in neskrite želje in da boš vedno srečna s svojo družino.
Nana in Klemen

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
1.9.2008 13:49:00   
koala
intruder24 vse naj naj, naj se ti izpolnijo vse skrite želje. Pa da te tašča ne preveč jezila.

Lna vse naj naj za obmesečnico.

Paše vsem slavljenčkom za nazaj vse naj naj.

mml, saj si se zahvalila, sicer pa si itak suuper zorganizirala.

Nisem vedela

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
1.9.2008 15:07:28   
SuzanaKK
We are sorry ... ma naj se gre solit. Pridem malo kasneje.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
1.9.2008 15:44:35   
koala
Upsssssssss, se vidi da sem na hitro tipkala. Torej Lani sem želela voščit. Lana oprosti, evo zateuser posted image user posted image user posted image .

Nisem vedela

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
1.9.2008 16:03:08   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

In še slikici-jok v duetu

user posted image   user posted image

Ojoj uboga revčkauser posted image user posted image user posted image user posted image mater smo žleht.Za dobro sliko vseuser posted image user posted image .To bo lep spomin ko bosta hodila v šolo

Vaney
kako je bilo v službi.Sem cel dan mislila nateuser posted image
Dašabina hvala za slikiceuser posted image zelo so lepe
Klepetka kako miniva dan brez Maruše.Mislim da jo fajn pogrešaš.Tako je pridna in lepa ta tvoja deklicauser posted image

Lusa
jaz sem zelo vesela tudi za tebe da ste prišli ,ker....saj veš si čudovita osebauser posted image
Nalin tebe pa sem pogrešala
Alfabeta hvala sem skoraj pozabila na popustuser posted image

Ops sedaj pa imam obisk ,je prišla sodelavkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
1.9.2008 16:09:49   
Twin76
Hvala vsem za čestitke včeraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke včerajšnjim in današnji mini slavljenčkom in slavljenkam in mamicam, ki praznujete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
1.9.2008 16:09:56   
Lusa
Ljubljana-škoda ,da nisi vedela za piknik.Mi je zdaj kar žal ,da ti nisem poslala zs.mogoče bi pa le uspela videt.

win-sem te spregledala.Si lahko srečen ,da imaš tako dobro ženo ali pa obratnouser posted image Lepo se je bilo pogovarjat s teboj ,pa seveda s Karin ,da ne bo kje ljubosumna.

mala pikica-kot vidiš se je daša prestrašila Žana ,ker ni bilo pravega dečkota ob sebi -našega zeta Gašperja.Ali pa ima že kar dvauser posted image

nana-jaz se vedno veselim ,ko se dobimo v mb ,tako ,da lahko se bi dobile ok. 15,16.septembra.Moram kri dat za ščitnico ,ker se ji spet user posted image

karin-user posted image

Lana-vse najboljše

Drugače pa je pri nas novo to ,da je Daša bolna in ima  nonstop vročino ;sve bile pri zdravniku in bi naj bila nekakšna viroza ,ne vem več kako jo je dr. poimenovala ,v petek morave dat spet kri in bomo videli kakšno je stanje.Me pa malo skrbi ,da ni kakšen meningocefalitis(al nekaj takega),ker je že 2x imela klop.Bom malo šla mml zatežit po zs.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
1.9.2008 16:25:55   
sani1

Joj evo mene končno za računalnikom.
Pa še zdej nimam ne vem kolko časa, ker ko se mala zbudi greva v trgovino. Sem pa šele danes dobila menzes in sem čisto fertik.

Jaz sem se v soboto nažrla slačšic user posted image upam, da me od katere mož ni čekiral, ker sem se tako basala.

sunny- tvoje  pecivo je božansko. Kdaj kaj prideš v Ljubljano? Obvezno se oglasi...

klepetka- hvala za darilo. Super si! In ti povem, da začnem zdej jaz tudi z dieto. user posted image   ker to pa res nikamor več ne pelje...

ursulina- super ideja za kavo. Pol se v sredo dobimo?

mml- v sredo se dobimo. Se bomo zmenile tako kot je predlagala ursulina.

martinca- sem se danes basala z tvojimi piškoti zraven kave. Jutri bo pa treba začet skrbet za manjšo rit...user posted image

nana- ti bi mi lahko dala kakšen pameten recept za manjšo rit...

luša- super je bilo, da ste prišli. Vidiš, da bi ti bilo zdej žal. Nisem ti na pikniku odgovorila, kje smo dobili tisti slinček z napisom Manja. Sem mislila, da ti je moj povedal ampak je rekel, da sej ne ve. Jaz pa te nisem slišala oz. sem v trenutku potem pozabila. Oprosti mi, me  že daje emšo.
Skratka moja sestrična ga je naročila v Črni na koroškem v zavodu z otrocmi za posebne potrebe. Oni jih delajo in z tem tudi nekaj zaslužijo. Baje pa so bili zelo poceni. Imamo še brisačo.  A jo malo več vprašam? Pa ti sporočim. Ok?

Sem hotela samo napisat, da se opravičujem nekaterim vaney, majri, dašabini, luši in še vas je bilo nekja,  ker se z vami nisem uspela nič pomeniti. Enostavno se mi je zdelo, da nas je ful in da samo govorim.user posted image   Bo treba to ponovit... Sem pa uspela bolje spoznati štajerke nano, martinco, koalo, intruder in sem res ful vesela.user posted image   Pa tudi kaj ste ve belokranjke al dolenke ( mi ne gre ravno najbolje ta zemljepis) triš, alfabeta, sunny.

Ma skratka super ste vse!

Lana- vse najboljše danes!user posted image user posted image user posted image

Intruder- tebi pa želim vse kar se na tem svetu da želeti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ( sicer ne vem če maraš rožice ampak te na računalniku so v redu, a ne?)

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
1.9.2008 16:27:20   
Lusa
...sem pozabila...Intruder vse najboljše in čim manj stresa glede...hmm.....le koga mislim...

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
1.9.2008 16:30:43   
sani1
Luša- upam, da z Dašo ni kaj hudega in, da se hitro pozdravi.user posted image

triš- kaj je rekel tvjo o mojmu?user posted image   sta filozofirala, da je kaj...  Ti si pa tolk fajn ženska. Bi bilo res škoda, da te nebi spoznala...

Slike te skupinske so super. Moj je tam filmček posnel. kako se derejo nekateri. joj mi pa smejeme zraven. Res smo krute...user posted image user posted image user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
1.9.2008 17:22:27   
Lusa
...spet visim za računalnikom ..kot da nimam drugega dela ....hiša pa itak v razsulu...mah bo že počakalo na čistilko Natašouser posted image ..sem pa danes že tretjič dala dašo spat...sve spale ponoči samo od 4.00 do 6.00ure zjutraj...luša pa se je začela tako pridno sama igrat z nosečo barbiko...

sani-ma ne opravičuj se ,saj jaz se tud nisem mogla z vsemi pogovarjat ,bove kdaj drugič nadoknadile...glede slinčka pa bi jaz tud  imela par slinčkov z imeni....malo povprašaj prosim...

..jaz sem tista kruta ,ko sem se tako smejala dašinim solzicam...če so pa bli tako luštni vsi skupaj...saj sem jo pol orng pocartala...

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
1.9.2008 17:28:14   
ursalara
Katrin ja ko bom na tistem koncu se definitivno oglasim!

Luša za Dašo!user posted image user posted image

Lana vse najboljše! user posted image

Intruder vse najboljše!     user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
1.9.2008 18:23:01   
martinca
mala pikica, prej nisem nič na mail gledala zato sem tako napisala.

sani, pa ne zdaj ti tu z manjšo ritjo strašit, kaj pa naj jaz rečem.user posted image

zdaj ko začnem poste brat pa vidim aha to je sani napisala jo že imam v glavi kaka je, potem naslednji triš, aha pa se spet spomnim kake je. kak je zdaj to super, ko vas še v živo poznam.

intruder, vse najboljše za tvoj rojstni dan!lepo praznuj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
1.9.2008 20:24:23   
vaney
čer.

no, prvi delovni dan je za mano in sem imela toliko dela, da sploh nisem imela časa razmišljat, kaj in kako moj sonček doma...telefon je bil pa tudi tiho. Me pa je kr malo zvilo, ko smo jih spat dajale, pa dudike, pa božat, pa crkljat, meni je šel po glavi pa samo še moj sonček (ki je spal doma ob istem času), tako da sem se morala kar malo kontrolirat.
Popoldne doma mi je pa tako hitro minilo, ker se kar nisem mogla odlepit od Anžeta in bi ga skoz nosila, lupčkala...on pa tudi ni imel nič protiuser posted image  jah, ni lahko, ampak se bo treba navadituser posted image

vidim, da je tudi tukaj danes bolj zatišje...

aja, ful se splača it v Dm po frutke (alfabeta, hvala)user posted image -jaz sem skoraj izropala trgovino, ker pridejo med 70-90 centov (190g) in to je kar ugodna cena. Pa Brita filter sem kupila, da ne bomo več kupovali vode ko zmešani.

triš in ostale, hvala, ker ste danes mislile nameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?