sani1
|
Joj evo mene končno za računalnikom. Pa še zdej nimam ne vem kolko časa, ker ko se mala zbudi greva v trgovino. Sem pa šele danes dobila menzes in sem čisto fertik. Jaz sem se v soboto nažrla slačšic upam, da me od katere mož ni čekiral, ker sem se tako basala. sunny- tvoje pecivo je božansko. Kdaj kaj prideš v Ljubljano? Obvezno se oglasi... klepetka- hvala za darilo. Super si! In ti povem, da začnem zdej jaz tudi z dieto. ker to pa res nikamor več ne pelje... ursulina- super ideja za kavo. Pol se v sredo dobimo? mml- v sredo se dobimo. Se bomo zmenile tako kot je predlagala ursulina. martinca- sem se danes basala z tvojimi piškoti zraven kave. Jutri bo pa treba začet skrbet za manjšo rit... nana- ti bi mi lahko dala kakšen pameten recept za manjšo rit... luša- super je bilo, da ste prišli. Vidiš, da bi ti bilo zdej žal. Nisem ti na pikniku odgovorila, kje smo dobili tisti slinček z napisom Manja. Sem mislila, da ti je moj povedal ampak je rekel, da sej ne ve. Jaz pa te nisem slišala oz. sem v trenutku potem pozabila. Oprosti mi, me že daje emšo. Skratka moja sestrična ga je naročila v Črni na koroškem v zavodu z otrocmi za posebne potrebe. Oni jih delajo in z tem tudi nekaj zaslužijo. Baje pa so bili zelo poceni. Imamo še brisačo. A jo malo več vprašam? Pa ti sporočim. Ok? Sem hotela samo napisat, da se opravičujem nekaterim vaney, majri, dašabini, luši in še vas je bilo nekja, ker se z vami nisem uspela nič pomeniti. Enostavno se mi je zdelo, da nas je ful in da samo govorim. Bo treba to ponovit... Sem pa uspela bolje spoznati štajerke nano, martinco, koalo, intruder in sem res ful vesela. Pa tudi kaj ste ve belokranjke al dolenke ( mi ne gre ravno najbolje ta zemljepis) triš, alfabeta, sunny. Ma skratka super ste vse! Lana- vse najboljše danes! Intruder- tebi pa želim vse kar se na tem svetu da želeti. ( sicer ne vem če maraš rožice ampak te na računalniku so v redu, a ne?)
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|