|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 21:48:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alfabeta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4276
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
1.9.2008 21:53:15   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

mala pikica user posted image Saj vem, da nisi, ampak vseeno imaš čisto nosečniške simptome. Da bi bila čimprej zdrava!

Če ne bi toliko tekala na stranišče (pa ne lulat), bi tudi jaz bila že prav zaskrbljena. Tako pa vseeno mislim, da je kak virus. Sicer pa bi res lahko kupila kakšen test, ziher je le ziher user posted image

Zdaj pa grem pankat!

Nočko vsem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
1.9.2008 21:55:48   
Alfabeta
Nalin, vse poznano. Moj 4,5 letnik še danes ne je kot bi moraluser posted image . Pa tudi on v vrtcu vzame repete, ne vedno. Doma pa je enako. Včasih poje kot odrasel, včasih pa par dni skoraj nič. Čeprav je teh "skoraj nič dni" več kot onih drugih. Ima 18 kg pri višini 112 cm user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
1.9.2008 22:00:36   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
triš če se tvojemu ni ljubilo domov, potem z naslednjim piknikom zagotovo ne bo problemov user posted image Kako pa otročki prvi šolski dan?

Mi je že rekel da gre drugo leto spet ,ker so same fajn dekleta in dobri možakarjiuser posted image .Otroci so dobro prestali prvi dan,smo pa danes povadili malo poštevanko in je 8x7=65mama mija sem se že jezila ampak preveč ga nisem hotela ,ker sta z atijem danes cel popoldan delala v drvih.Vsak dan sva se zmenila da greva eno število skozi pa upam da bo šlouser posted image

Golobčekuser posted image user posted image user posted image user posted image naj bodo kolki čim prej ok in da se vsaj malo naužiješ porodniške.

Alfabeta kaj sta rekla?Kje stanuje Filipuser posted image in da jim je bilo zelooooo lepouser posted image

Vsem želim lahko noč in lepe mirne sanjeuser posted image

Win jaz pa sem gledala kdo to je,poznam Twin kdo pa je sedaj win?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
1.9.2008 22:11:17   
Alfabeta
Triš user posted image user posted image me zelo veseli

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 22:13:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alfabeta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4281
1.9.2008 22:15:31   
Golobček
Sem še prišla malo pokukat . Moji sončki spijo, jaz pa tukaj visim.

Nina sicer kr dobro prenaša gips, razen nočno spanje se je spremenilo v nočno vstajanje in dretje. Zmožna se je zbudit tudi po 10 krat na noč.
MML GIPS SE JE ŽE MALO OMEHČAL ZADAJ PRI RITKI PA TUDI SPREDAJ, a MISLIŠDA BI MOGLA IT NAZAJ. tM KO SO NOIGICE PA JE ŠE VEDNI TRD.
A ve mogoče katera če ga je možno popravit tam ko je mehek, ker meni ni do tega da bi ji ga dol jemali,    ker to ni fajn za kolke- najboljš je da so 6 tednov pri miru.
Sem pozabla napisat da ima Nina pri 7 mesecih 8200 g kolko je velka ne vem, ker mi je v bolnici niso zmerli.

Izpisujeva pa se tudi iz kluba brezzobih- Enega že imava zunaj, drugi pa že ven leze.

Danes pa sta bila tavelka dva prvič v vrtecu, tako da imamo ta teden uvajanje. Upam da bosta zdržala. 

< Sporočilo je popravil Golobček -- 1.9.2008 22:17:28 >

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
1.9.2008 22:16:34   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin
se mu vsa rebra vidijouser posted image

Hvala enako. user posted image  Samo kaj pa hočemo? Saj ne morejo biti vsi okrogli, a ne? Moj ima še to nesrečo da je alergik in vsega kar še dodatno redi ne sme, tak da ga nikakor ne morem premakniti iz teh 18 kg že kako leto.

Neposredna povezava do sporočila: 4283
1.9.2008 22:28:28   
nana35
Dašabina,hvala za slike,res.

Klepetka,pošiljka poslana zjutraj,jutri bo verjetno že pri tebi.

Lusa,opažen novi avataruser posted image .Lepo.Za srečanje pa velja 15. ali 16.9.,veš da si zmeraj vzamem čas zate in za naše klepetavke.user posted image Samo spomni me,ker sem postala zelooo pozabljiva.Potem pa gremo še malo v mesto,kajne?Bo ravno penzijauser posted image ,mislim porodniška padla v denarnico in je treba naredit nekaj škode v trgovinah.user posted image In upam,da se Daša kmalu pozdravi.En topel in zdravilen user posted image  zanjo in zate.

sani,jaz sem imela menzes prvi dan na piknikuuser posted image ,za pop...Recept za manjšo rit bi imela???Najboljši je tale...manj žriuser posted image  user posted image  user posted image Ah,upam,da nisi huda,je pa res najbolj učinkovit.Pri meni je deloval.

Eno pecivo je bilo meni zelooo dobro,pravzaprav je bilo vse dobro,ampak jaz sem bolj za kremaste reči če že jem sladkobo in rolada mi je bila zelo všeč,tista mislim,da je bila od urselare in tisto pecivo s smetano in pudingom?? Mislim,da je bil puding in pa biskvit.MMmmmmMMM ja,tisto je bilo nekaj za mene...

Meni je tudi žal,da se z vsemi nisem mogla tako dobro spoznati,en kratek dan je res premalo za vse...Upam pa,da se bomo kmalu še kje dobile in potem se bomo malo zamenjale,ko bomo klepetale.Je pa tako,da se nekako bolj držiš tam,kjer ljudi nekako poznaš,ker te je strah,da bi ostal bolj osamljen in je bilo fajn,ko ste punce prihajale k nam in smo se vsaj tako nekatere bolje spoznale.

Veste kaj,jaz sem se ful smejala,ko so tamalčki jokali,res nisem si mogla kaj,če pa je bilo tako smešno,ko je bilo toliko joka naenkart in vedno več...pa saj to ni kruto,saj ni bilo nikomur nič hudega,ampak hecno je pa bilo za umret.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

zdaj ko začnem poste brat pa vidim aha to je sani napisala jo že imam v glavi kaka je, potem naslednji triš, aha pa se spet spomnim kake je. kak je zdaj to super, ko vas še v živo poznam.

Jaz tudiuser posted image .Ma zamislite si,da sem si vas čisto vse zapomnila.

vaney user posted image za prvi delovni dan.

Veste tole pošljem in pridem nazaj.

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
1.9.2008 22:43:04   
klepetka
Dober večer,

da se še jaz poštempljam za danes.user posted image
LANA SE VSEM ,  KATERE STE SE SPOMNILE NA NJO,  NAJLEPŠE ZAHVALJUJE ZA ČESTITKE.user posted image

INTRUDER , VS ENAJ NAJ TI ŽELIM OB TVOJEM PRAZNIKU, PA NAJ  S ETI IZPOLNI VSE IN ŠE VEČ KAR S I SAMA NAJBOLJ ŽELIŠ
user posted image
SEm tako  nekam utrujena, da najbolje da grem kar spat.SEm bla pridna pa sem danes vse pokosila , večino jožic znosila iz balkona, ker so mi na žalost že minile.user posted image No, nekaj sem jih še pustila , tistih ki niso bile tako uboge.
PA Marušo sem šla danes vpisat na mažorete, ker je bil danes vpis(sem njena tajnica ta tedenuser posted image ).

Domen pa je šel po 1 mesecu pa pol spet v vrtec in je komaj čakaluser posted image .SEm ga vprašala zjutraj, če naj ga pridem danes po kosilu iskat(sem mislila da kakobo revček trpel in sem mu hotela ustrečiuser posted image )pa mi mulo odgovori:" no prav, naj ti bo, pa prid po kosilu, če že hočeš, ampak nikol se ne smem še v kotičku igrat z Anžetom in Davidom"user posted image user posted image .

NO , pol pa vedi.Očitno sem jaz imela  uvajalno krizo, ne onuser posted image

Triš  in Suzana, čez dan je nekako šlo brez Maruše , saj smo navajeni , da je več ali manj skoz po dejavnostih , ampak zvečer je bilo pa tako dolgčasuser posted image .Tako nekam pusto .Je pa klicala in je rekla da se imajo super.SAmo za jest je preveč , ekr ne more ona vse pojestuser posted image user posted image
Je bilo pa Domnu popoldne nenormalno dolgčas; je enga njenega medvedka skoz sabo nosil, se ulegel na njeno posteljo,... prej  zvečer pa je šel spat na njeno postejo.

katrinRR, sem potem rešila. SEm probala na bratovem rač. in m ije normalno odprlo, tako da nova škatla kliče, ni drugeuser posted image .Pa vseeno ti ful hvala za tvojo prijaznostuser posted image

nana, glede cd-ja ; važen je bil namen, da si mi hotela poslat.Hvala ti vseenouser posted image user posted image Pa najlepša hvala za ta drugo  pošiljko.user posted image

mml, super da je bilo Manci tako všeč v vrtcuuser posted image .Domnova oteklina pa je zdaj čisto zginila. Včeraj zjutraj je bilo še malo , potem pa je tekom dneva do večera čist izginila.SEm se pa ustrašila, kaj je zdaj to.user posted image  SEm pa tud jaz razmišljala da ga morebiti ni kaj pičilouser posted image Pa hvala ti za tvojo skrbuser posted image

lusa, pa menda ja ni kaj hujšega. Upam da bo Daša čimprej vreduuser posted image user posted image user posted image
martinca , hvala še enkart za slikeuser posted image
Mala pikica, user posted image user posted image user posted image  zate , da nevšečnosti čimprje minejo.Pa upam da se res GAšper kaj ne naleze

golobček, en kup  user posted image user posted image  za Nino.DA bi se čimprej rešila gipsa in bi bili kolki okuser posted image .Ampak Nina je pa že orn punca po kilaži.user posted image
vaney, user posted image  za Gregata , ko tako lepo rihta Anžeta. Vidiš ti to,  kako vse zrihta.Superuser posted image  

ursulina , o ti cartek mali skravžlajniuser posted image .Si ga prav predstavljam , ja ko se taki čmrlji zarijejo .user posted image

dašabina, super tista skupinska slika, ker se vse vidimouser posted image . Varuški sta pa itak suepruser posted image

suzana , tuid jaz močno upam in stiskam pesti, da bodo izvidi negativni.EN user posted image zate in za Aljaža , pa še kupuser posted image vam pošiljam.

triš, tole s poštevanko se pa še dobro spomnim  ja, kako je bilo pri nas lani  na začetku šole. Vsi možni rezultatiuser posted image user posted image . NO letos je bil opreverjanje ob koncu počitnic bolj uspešno.Amapk itak hitro not padejo, sam da malo ponovijo tile naši šolarjiuser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 1.9.2008 22:57:05 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
1.9.2008 22:44:17   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

No moj je dejal da ste vsi in vse super.Sta se pa imela veliko za pomenituser posted image ,ga je sam Bog tam postavil da sta debatirala in mojemu ni bilo dolgčas.Na koncu pa itak skoraj ne bi šel domovuser posted image

Pa se je tako branil piknika...

mala pikica,pa kaj zdaj če kdaj zgrešiš stran za podatke,jih bomo že našli,ena stran gor ali doluser posted image .In user posted image za kmalu prvi zobek!

Golobček,uboga mala Nina,upam,da so to njeni zadnji dnevi z gipsom in da bo kmalu tako kot mora biti.Upam in želim vama,da se vse naredi,kot se mora.
In user posted image  za zobek!

alfabeta,točno ja,je eno mojo prijateljico pred menoj tudi vprašala,če ima kupon,pa je rekla,da ga nima in je vseeno dobila popust.Tako da če bom še po kaj šla...Jaz hodim v DM tukaj pri nas blizu in me babike itak poznajo,ker veliko tam kupujem,tako da mislim da s popustom ne bo ta teden težav.user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 22:54:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 4287
2.9.2008 7:02:25   
TRIŠ
user posted image prva semuser posted image .Se vidi ,da je potrebno zjutraj otroke rihtatuser posted image .Žan se je tudi zbudil čeprav spi ponavadi do 8h.Sedaj pa že zehaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image .Bova šla midva še malo v pančkovo deželouser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 2.9.2008 7:03:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 4288
2.9.2008 7:21:32   
SuzanaKK
Jaz pa drugauser posted image . Hitro oddam tole, da me katera ne prehitiuser posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
2.9.2008 7:29:13   
SuzanaKK
PATRIK in ALEX vse najboljše za mini rojstni dan!!!!user posted image user posted image user posted image Patrik ena slikica zate (meni je zelo simpatična, če dobro pogledate, lahko vidite Žan Luko, ki se je prisesal na mojo roko):user posted image

user posted image

Aljaž je začel jokati ob 6-ih, sem mu kar v spanju dala flaško, tako da bo zdaj verjetno spal do 9-ih, meni se pa za čuda ni dalo nazaj zaspat, ponavadi kar potegnem.

Punce hvala za vse pikapoke, tudi sama upam, da Aljaž ni alergik.
alfabeta Filipa sem malo bolje spoznala in se mi zdi tak navihan, predvsem pa zdrav fantek, tako da se ne sekiraj. Po moje gre naš mulo po njegovih stopinjah.

Nana na srečo sem jaz bolj zgovorne sorte, ker sem menda edina, ki nima neke skupinice, da bi se z njo dobivala. Upam, da bova naslednjič kaj več počvekali.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
2.9.2008 8:02:22   
dašabina
Dobro jutro, tudi mi že čujemo, ker je Miha pospremil Ano in Mašo v šolo, zdaj pa se kar sam lepo igra....user posted image
Patrik in ALeks vse naj, naj user posted image

Nič, grem rihtat slike za razvit, dokler imam miruser posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
2.9.2008 8:21:29   
nana35
Patrik in Alex Vse najboljše!!!

Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Nana na srečo sem jaz bolj zgovorne sorte, ker sem menda edina, ki nima neke skupinice, da bi se z njo dobivala. Upam, da bova naslednjič kaj več počvekali.

Pa saj midve sva kar nekaj počvekali,s katero drugo nisem skoraj ene besedeuser posted image .Si pa res fajn punca.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
2.9.2008 9:06:37   
Intruder24
Dobro jutro,

ker včeraj nisem imela časa, da se javim (kar ne pomeni, da nisem mislila na vas) bom danes več napisala user posted image

Najprej mml, nana, Luša, Koala, Sani1, Ursalara, Martinca, vaney,TRIŠ,Alfabeta,mala pikica,ursulina , dašabina,SuzanaKK,Katrin,majra,klepetka...upam, da nisem katere pozabla...hvala za lepe želje ob 30-kiuser posted image . Je bil zelo uspešen rojstni dan. Moj bučman mi je kupil prenosni comp, da lahko več čvekam z vami user posted image user posted image user posted image . Pomoje, da ma on drugega fraj. V glavnem tudi mojega malega bučmana bom lahko zdaj snemala, ko bo začel skakat naokoli user posted image ...Mi pa Vid ni prizanesel ne danes ne včeraj ponoči, tako da še ni spal..bo pa že 1x.user posted image  Ne morem verjet, da sem že 30, sicer pa je to le številka na papirju user posted image . Punce res hvala, da ste se spomnile nameuser posted image !

Vsem malim šolarjem in tistim, ki ste šli včeraj v vrtec, želim da se imate zelo zelo lepo! user posted image

globoček upam, da bodo kolki res OK in da se spanje po odvzetem gipsu čimprej ustali! user posted image

vaney to je čar takšne službe, da hitro mine in nimaš časa razmišljat. Moja mami je tudi vzgojiteljica, pa se nikoli ni pritoževala. Razen zdaj na stara leta ji več ni najbolj...

alfabeta meni tvoji sinek ni deloval nezdrav. Je pa mali suhec, pa sej so skoraj vsi fantki tak. Moj brat skoraj ni moral v 1. razred pri 7 letih, ker ni imel 20 kg. Pa je bil zdrav, je pač mali suhec user posted image

Slikice so res zelo zelo lepe!

mala pikica, da čimprej mine tvoja slabost! user posted image

Luša, da bo Daša čimprej zdrava! user posted image

Tudi jaz nisem z nekaterimi na pikniku nič govorila, bomo pa drugič.user posted image  Pa tukaj na RR, pa je!

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Recept za manjšo rit bi imela???Najboljši je tale...manj žriuser posted image  user posted image  user posted image Ah,upam,da nisi huda,je pa res najbolj učinkovit.Pri meni je deloval.

sej to je edini pravi recept  user posted image

Patrik vse najlepše za 8 mesecev (pa lepo papaj) in Alex vse najlepše za 7 mesecev (pa lepo spančkaj celo noč)  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 2.9.2008 9:08:10 >

Radi se mejte!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
2.9.2008 9:51:19   
Lusa
Oj
Hvala za vse misli in pikapoka.So kar pomagale.Sicer je do 21.30tako kričala kot da jo nekaj boli ,pa mama ne ugotovi kaj bi to bilo.Potem se je zbudila ob 2.30 in zaspala z dretjem ob 4.00.Zjutraj pa vstala ob 8.00.Zame je ta noč bila lepa in sem naspana.

mala pikica-hvala za menjavo avatarjauser posted image

mml-še tukaj hvala ker te imamo!!!

golobček-oh uboščica mala ,upam in držim pestke ,da bi potem bilo res vse vredu z njenimi kolkami.Drugač pa ,če je gips mehak ,si bi mogoče kupila gips in namočila v gips "frpante"(joj zdaj se pa ne spomnim po slovensko ,kakos e imenujejo) in ji gor nalimala.Tako sem si jaz anredila ,kos em imela gips po celi nogi.Namreč jaz sem bila hud ledvični bolnik in sem do 11leta močila posteljo po 4x na noč in sem si ves gips polulala ,pa še tako smrdel je ,ojej ko se spomnim...

nana-sem vedela ,da boš nekaj odgovorila glede avatarja.Glede 15 ,ali 16 pa zmenjeno.Bom ti javila.Pa še ostale bi se lahko dobile.Na sprehod pa komot lahko gremo ,čas imam do 14.30 potem pa po lušo v vrtec.

Danes pa bom lušo učila vozit s kolesom,Si moram nabrat polno mero živcev ,ker ona pri teh stvareh sploh ne vztraja in tud pri rolanju ne bi ,če ne bi bila jaz poleg ,ati bi jo seveda iz tečaja kar domov pripeljal.Sedaj pa rola kot nora in ji je ful v veselje.

...slavljenci vse naj ,naj...

Neposredna povezava do sporočila: 4294
2.9.2008 9:54:37   
ursalara
Patrik vse najboljše!user posted image

Alex vse najboljše!
user posted image   Lara pa ti pošilja poljubčke in objemčke!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
2.9.2008 9:55:06   
ursalara
Golobček!user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
2.9.2008 10:26:18   
ljubljana
ljubljana jaz sem ti kar nekaj časa pred piknikom poslala sms, pa nisem dobila nobenega odgovora. Če prav pomislim, sem ga poslala kar 4 puncam, pa mi ni nobena odgovorila

ja vem ampak počasi me obiskuje teta Roza ali po domače skleroza. Sem bila zelo vesela, ko sem dobila sms pa je bilo potem toliko za opravit ko smo prišli z morja, da cel teden nisem utegnila na računalnik.
Pa se enkrat najlepša hvala za sms pa oprosti ker nisem nazaj odgovorila, sem imela preganjavice, da bom mela 100 eur računa če bom klicala in se oglašala na telefon.

Neposredna povezava do sporočila: 4297
2.9.2008 10:27:08   
Katrin
Dan user posted image

Anže spi, malo še izkoristim mir in tišino user posted image

Nič se mi ne ljubi, pa bi mogla celo hišo pospravit, ker pride v soboto moževa teta iz Kanade na 14-dnevni obisk user posted image  Bo kar naporno, mislim, vozit jo v Ljubljano, pa še v službo grem user posted image  Ah, bo že, a ne? Vse se preživi user posted image

Anže pa zadnje čase kar lepo sprejema GH in po moji oceni kar precej poje user posted image  No, ja; potem pa pride dan, ko spet malo bojkotira in je kar naprej priklopljen user posted image

Lep dan vsem user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
2.9.2008 10:53:26   
mala pikica
Se na hitro oglasim...
Moram vam povedat, da ga imamo!!! Zobka, ja user posted image user posted image user posted image  Se mi je zdelo včeraj, da se nekaj kuha, čeprav je Gašper vse skupaj zelo dobro prestal. Prejšnji teden nekaj ni hotel jesti ravno, ampak drugače pa je bilo vse v redu user posted image  Zlati moj sonček... No, zdaj pa čakamo drugega.

Patrik in Alex vse naj, naj za 8 in 7 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image

intruder lepo darilo, ni kaj user posted image

lusa upam, da je Daša že kaj boljše user posted image

Tako, kaj več pa, ko pridem domov...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
2.9.2008 11:15:58   
ljubljana
Sem že enkrat napisala pa mi je zbrisal.

Ne vem a se to še kateri dogaja ampak meni se redno zgodi, da pozabim dat kvas v zmes za kruh v pekomat in potem po treh urah
user posted image
Vsem ki praznujete želim vse naj naj.
user posted image

Tudi mi že imamo dva zobka pa sploh ni nič jokal tako da smo šele zjutraj opazili, da sta ven pogledala.

Bo treba počasi user posted image

A velja za user posted image  v Ljubljani? Kdaj in kje?

Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?