klepetka
|
Dober večer, da se še jaz poštempljam za danes. LANA SE VSEM , KATERE STE SE SPOMNILE NA NJO, NAJLEPŠE ZAHVALJUJE ZA ČESTITKE. INTRUDER , VS ENAJ NAJ TI ŽELIM OB TVOJEM PRAZNIKU, PA NAJ S ETI IZPOLNI VSE IN ŠE VEČ KAR S I SAMA NAJBOLJ ŽELIŠ SEm tako nekam utrujena, da najbolje da grem kar spat.SEm bla pridna pa sem danes vse pokosila , večino jožic znosila iz balkona, ker so mi na žalost že minile. No, nekaj sem jih še pustila , tistih ki niso bile tako uboge. PA Marušo sem šla danes vpisat na mažorete, ker je bil danes vpis(sem njena tajnica ta teden ). Domen pa je šel po 1 mesecu pa pol spet v vrtec in je komaj čakal .SEm ga vprašala zjutraj, če naj ga pridem danes po kosilu iskat(sem mislila da kakobo revček trpel in sem mu hotela ustreči )pa mi mulo odgovori:" no prav, naj ti bo, pa prid po kosilu, če že hočeš, ampak nikol se ne smem še v kotičku igrat z Anžetom in Davidom" . NO , pol pa vedi.Očitno sem jaz imela uvajalno krizo, ne on Triš in Suzana, čez dan je nekako šlo brez Maruše , saj smo navajeni , da je več ali manj skoz po dejavnostih , ampak zvečer je bilo pa tako dolgčas .Tako nekam pusto .Je pa klicala in je rekla da se imajo super.SAmo za jest je preveč , ekr ne more ona vse pojest Je bilo pa Domnu popoldne nenormalno dolgčas; je enga njenega medvedka skoz sabo nosil, se ulegel na njeno posteljo,... prej zvečer pa je šel spat na njeno postejo. katrinRR, sem potem rešila. SEm probala na bratovem rač. in m ije normalno odprlo, tako da nova škatla kliče, ni druge .Pa vseeno ti ful hvala za tvojo prijaznost nana, glede cd-ja ; važen je bil namen, da si mi hotela poslat.Hvala ti vseeno Pa najlepša hvala za ta drugo pošiljko. mml, super da je bilo Manci tako všeč v vrtcu .Domnova oteklina pa je zdaj čisto zginila. Včeraj zjutraj je bilo še malo , potem pa je tekom dneva do večera čist izginila.SEm se pa ustrašila, kaj je zdaj to. SEm pa tud jaz razmišljala da ga morebiti ni kaj pičilo Pa hvala ti za tvojo skrb lusa, pa menda ja ni kaj hujšega. Upam da bo Daša čimprej vredu martinca , hvala še enkart za slike Mala pikica, zate , da nevšečnosti čimprje minejo.Pa upam da se res GAšper kaj ne naleze golobček, en kup za Nino.DA bi se čimprej rešila gipsa in bi bili kolki ok .Ampak Nina je pa že orn punca po kilaži. vaney, za Gregata , ko tako lepo rihta Anžeta. Vidiš ti to, kako vse zrihta.Super ursulina , o ti cartek mali skravžlajni .Si ga prav predstavljam , ja ko se taki čmrlji zarijejo . dašabina, super tista skupinska slika, ker se vse vidimo . Varuški sta pa itak suepr suzana , tuid jaz močno upam in stiskam pesti, da bodo izvidi negativni.EN zate in za Aljaža , pa še kup vam pošiljam. triš, tole s poštevanko se pa še dobro spomnim ja, kako je bilo pri nas lani na začetku šole. Vsi možni rezultati . NO letos je bil opreverjanje ob koncu počitnic bolj uspešno.Amapk itak hitro not padejo, sam da malo ponovijo tile naši šolarji
< Sporočilo je popravil klepetka -- 1.9.2008 22:57:05 >