|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
31.8.2008 17:22:31   
Lusa
Oj
končno se tud jaz javljam in povem samo -hvala bogu za mojo pravilno odločitev pri soudeležbi piknika.Bilo bi mi zeloooo žal.In resnično vse ste fajn ,čeprav sem z nekaterimi bolj malo pokomentirala.

Ursalara-user posted image kako lepo in resnično napisano.

Alfabeta-sem opazila ,da si spremenila tisto o zadržanosti.Edino kaj je pri meni je to ,da prehitro govorim ,takšna pač semuser posted image

klepetka-hvala in user posted image za tako lepo presenečenje.

mml in ursalara-tisoč user posted image za tako uspelo organizacijo,glede denarja pa se res ne rabta sekirat ,ker to se dogaja pri piknikih in se vedno bo.

mala pikica-tebi pa kapo dol za tako sladko presenečenje.smo včeraj takoj peljali kos tortice mami in je rekla ,da je fenomenalna in seveda se priporoča za recept tako za okrasitev kot za stvari skrite pod okrasitvijo.

Vsi slavljenčki vse naj ,naj!!!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
31.8.2008 17:23:58   
mml
martinca jaz se tudi priporočam za fotke, ker moj fotoaparat je šel samo na izlet do Bruanrice in ga sploh nisem utegnila vzeti iz torbe...

Ajda in Jan  vse najboljše za obmsečnico
user posted image

user posted image

Z Maticem sva obupno slabo spala...meni je bilo vroče in nisem mogla zaspati, ko pa bi spala, je Matica napenjalo in je godrnjal...očitno mu ni odgovarjala čebula v krompirjevi solati...tako da upam na boljšo noč nocoj user posted image

ursulina  jaz se kar strinjam s tvojo idejo o "dnevu za kavo in čvek" user posted image

Ufff še nekaj...a bo katera v jesenskem terminu hodila na plavanje za dojenčke, da se zmenimo in hodimo na isti termin...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
31.8.2008 17:29:39   
Lusa
In še slikici-jok v duetu

user posted image   user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
31.8.2008 17:44:27   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

In še slikici-jok v duetu

user posted image   user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako sta prisrčna, še posebaj na drugi sliki.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
31.8.2008 18:48:26   
Anchikaa
Oj

Kot vidim ste se imele super na pikniku.user posted image user posted image user posted image Bi bilo pa fajn videt tudi skupinsko oz, mamice z sončki.

No mi smo nabavili sudocrem in stanje je že boljše.Se je že začelo sušiti tako da bo.Hvala za nasvetuser posted image user posted image

Saj nimam kaj pametnega za napisat,samo pozdravit sem vas prišla.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
31.8.2008 19:32:35   
dašabina
jaz imam eno skupinsko kjer se mml ne vidiuser posted image user posted image , ker jo jaz zakrivam pa nana najina dva sončka skupaj ko sta prespala "arijo" a lahko prilepim???

< Sporočilo je popravil dašabina -- 31.8.2008 19:34:26 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
31.8.2008 19:49:08   
vaney
dašabina, moje dovoljenje za sliko imaš, pa mislim, da večina nima nič proti....aja, nana ne mara slikanja....ne vem, punce povejte

no, jaz sem si pripravila ves material za službo, zdaj pa še malo možgane na off, jutri pa zalaufam s polno paro...

da vam povem še našo novost: Anže je dal zdaj zvečer, preden sva šla noter, sosedi pa-pauser posted image , tako lepo ji je pomahal, da sem ga skoraj pojedla, srčkauser posted image  no, vsaj to sem videla, če sem že prvi zobek zamudilauser posted image  ma, ja, saj vem, še dosti bo tega in čisto vedno me pač ne bo zraven, služba je le služba in če jo hočemo imet in otroku nudit stvari, ki jih potrebuje, se moramo včasih tudi čemu odrečt....saj vem, da nakladam, ampak malo me daje danesuser posted image user posted image
bom nehala...

grem še malo okrog počekirat

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
31.8.2008 20:08:05   
ursalara
Win lepo je bilo poklepetati tudi s teboj in me veseli da ti je bilo všeč!

Katee
uživaj na morju!

Dašabina imaš tudi moje dovoljenje za objavo slikice!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
31.8.2008 20:10:17   
mml
Da ne bom takšna tečnoba...mirne duše objavite skupinsko gasilsko sliko...saj sem nekje zadaj in se me skoraj ne vidi user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
31.8.2008 20:11:26   
ursalara
Ajda vse najboljše!  user posted image

Jan vse najboljše!
user posted image

Aleks vse najboljše!
user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
31.8.2008 20:24:56   
Intruder24
Čer,

samo na hitrco, ker imam kmalu večerjo user posted image

najprej user posted image za vse, kr tak user posted image . Jaz vas poznam veliko krajši čas, kot se ve med sabo, ste dale skozi vso nosečnost in tak...hvala, da lahko čvekam z vami user posted image !

nana tabletko zdrobiš in jo daš Klemnu. Tak je meni rekla P. Samo, da jaz še nimam teh tabletk, Vid pa še nima zobkov.

Za nami je bila super noč. 2x zbudil in takoj nazaj zaspal user posted image .

Glede slik, jaz bi že rada vidla kakšno skupinsko user posted image .

Zdaj pa grem, če bo čas še kaj napišem.

Lep večer vsem, če me pa ne bo pa še noč!

Da ne pozabim, mali slavljenčki vse najlepše user posted image user posted image user posted image !

Radi se mejte!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
31.8.2008 20:43:40   
nana35
ursulina,to so fluorove tabletke,kakor pišeš,ja.Da jih ne bi dajala?? No,saj jaz ne vztrajam,če mi katera pove,da tole ni ok,potem ne bom dajala.le da ne bo škode.Meni je pediatrinja napisala recept in sem jih še dobila,ko sem šla po njih,res pa je,da sem jih dvignila že pred 2.mesecema.Že intruder je pisala,da se jih ne dobi.Torej si ti mnenja,da jih ne bi dajala.

mml,kaj misliš o teh fluorovih tabletah za zobe?Ne bi šla iskat tvojih odgovorov po forumu,če si odgovarjala na ista vprašanja,prosim če mi poveš tukaj zakaj jih dajati ali ne dajati.Hvala.Pa moj fotoaparat je tudi bil samo na izletu,se zanašam na martinco in Uroša,pa na Ursulino.user posted image

lusa,user posted image  user posted image  tele slike pa so res posrečene,če se ne motim je tole poleg Daše Žan od Triš.Res sta smešna...

dašabina,kar prilepi sliko,mene ne rabiš spraševati,samo upam,da jaz nisem preveč hecna.Itak se ne maram slikat,pa če že je,potem naj pa bouser posted image .

vaney,jutri ti želim en uspešen dan v službi.

Punce,kar dajte kake slike gor,da jih lahko jaz potem kopiramuser posted image .

:))

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
31.8.2008 20:55:21   
dašabina
Evo, za evidenco:
- ena skupinska, al smo fletne...user posted image
- od Nane 35 Klemen in moj Miha, ki sta prespala arijouser posted image
- in skupinska sedečka, kjer je na desni tudi Klepetkina Lanauser posted image

user posted image user posted image user posted image

Sicer pa imam jaz okrog 150 slik in nekaj filmčkov, če prav razumem, najboljše da jih pošljem Martinci in Ursulini...
Uživajte...

< Sporočilo je popravil dašabina -- 31.8.2008 20:56:48 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
31.8.2008 20:59:38   
dašabina
Ajda, Jan in ALeks vse naj, naj....user posted image

Vaney uživaj v službi in naj ti ne bo prehudo...user posted image user posted image

Nana, pri nas nismo dobili nobenih tabletk, tudi zobozdravnica jih ni omenjala...user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 31.8.2008 21:00:29 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
31.8.2008 21:17:16   
piba
Kot vidim ste resnično uživale na pikniku. Pa tudi vse slikce so superrr.

Naša Klara je postala bolj pridna punca.
Vedno bolj je pogumna in radovedna. Skoraj vsak dan me razveseli z nečim novimuser posted image : novo črko, zlogom, mahanjem, pozibavanjem na vseh štirih in predvsem z njenim prikupnim nasmehomuser posted image in glasnim smehom.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
31.8.2008 21:26:15   
nana35
dašabina,mi prosim pošlješ nekaj teh slikic,sploh kako skupinsko in tole ki sta najina dva sončka na sliki na moj mail???Prosim...Na ZS imaš moj mail.

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
31.8.2008 21:28:57   
majra
Čer!
Mi smo se končno spokali spat. Smo danes spet pozni zaradi potepanja.

Ajda, Jan, Aleks vse najboljše user posted image  user posted image  user posted image

Klemen user posted image user posted image  za 2. in 3. zobek. Pri nas tabletk za zobke pediatrinja že par let ne predpisuje.

Katee uživajte vsi trije na morju

Neja user posted image user posted image , da bi se ritka čimprej pozdravila

Slike so super! Se pa tudi jaz priporočam za slike. Pri nas je imel ati eno in edino nalogo, slikanje, pa mu je uspelo naredit cele 3 user posted image  

Pozabila: Vaney uspešen prvi dan v službi, naj bodo otročički tako pridni kot je tvoj sonček

< Sporočilo je popravil majra -- 31.8.2008 21:30:26 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
31.8.2008 21:29:24   
klepetka
DOber večer

AJDA , JAN IN ALEKS VSE NAJ NAJ VAM ŽELIVA Z LANO
user posted image

Otroci spijo, user posted image  še nekaj za službo dela, jaz pa tle .Pa vam povem da sem kar  žalostna , ker jutri Maruša odhaja v Ankaran v šolo v naravi. Ko sva pakirali kovček  mi je bilo tako hudo.Samo nisem pokazala tega, ekr se ona zelo veseli, da gredo in da se bodo spet videli s sošolci in sošolkami. Pa saj v bistvu sploh  ni problematična, gre zelo rada kam, tud večkart je že šla, amapk vseeno.user posted image Pravi, da ji bo najbolj dolgčas po Lani , kar sploh ne dvomimuser posted image .Ah ,saj  en teden bo hitro naokoli

ursulina , tudi jaz se strinjam z idejo o vsakomesečnem čveku.user posted image

nana, jaz sem Maruši zdrobila tabletko in se spomnim ponavadi dala s sadjem.Ko pa pridem ona Štaajersko ti pa javim prej user posted image

Lusa, kok sta Daša in Žan  srčkana  na sliki ko jokatauser posted image .Rs sta cukra.

vaney, prijeten prvi delovni dan ti želim, čeprav zna biti kar naporen.
piba, super da Klara tako napredujeuser posted image

mml, želim vam , da bi bila današnja noč kajbolj prijazna tako do Matica kot do tebe. MAnci pa želim prijeten prvi dan v vrtcuuser posted image .

Naš Domen gre tud jutri po  skoraj dveh mesecih. In kar naenkart bo hiša tak oprazna , ko pa se je zdaj skoz nekaj dogajalo.

Ženske , da ne pozabim spet.Ali imamo kakšno mamico , ki je doma v škofji loki?KEr jaz že en lep čas vztajno kličem lekarno , da b inaročila oleovit ,ke rm ijih je že skoraj zmanjalo, pa jih ne morem priiklicat.Skoz mi prekinja.Pa me zanima ali je katera od tam , da če  kaj ve, če je zaprto al kaj?!

Oddam prvi post , erk bi rada prišla čimprej so 5. zvezdiceuser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 31.8.2008 21:32:03 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
31.8.2008 22:01:25   
mala pikica
Sem vas prišla na hitro pozdravit. Se ja ne sme zgoditi, da me kakšen dan ne bi bilo sem user posted image

lusa jaz sem tudi zelo vesela, da sta se z dragim pravilno odločila in da ste prišli user posted image

Slikice pa so res takooo luškane. Midva jih sicer nimava ravno 150, tako da se tudi mi zanašamo na Uroša. Uroš, hvala!!! Kako sta na skupinski sedečki slikici Daša in Žan posrečena. Se tako občudujeta, potem pa naenkrat v jok user posted image

nana mi tudi nismo dobili tabletk za zobke. Še... Moram povprašat, kako je s tem, ampak koliko sem jaz slišala pri zobozdravnikih, ko sem še delala, se te tabletke več ne dajejo user posted image Bom malo poklicala naokrog in sporočila.

vaney uspešen prvi delovni dan ti želim in da bi se Anže odlično počutil zraven atija. Pa naj ti dan hitro mine user posted image

mml tudi jaz želim Manci čim lepši prvi dan v vrtcu.

Zdaj pa gremo v pančevo deželo. Mogoče se kje srečamo user posted image

Nočko vsem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
31.8.2008 22:07:43   
klepetka
dašabina, pa je res na desni LAna (na sliki).SI jo prepoznala.user posted image

suzana , ste  včeraj pol kaj stlačili v Aljaža?JE bil kaj lačen?Pa user posted image  da je  že pozabil na padec.Pri nas, ko je bil Domen tak padalec , je ponavadi mene bolj bolelo ko njega.Naj ti bo v tolažbo to, da otroci so baje kot žogiceuser posted image

mala pikica , prijeten dan v službi jutriuser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
31.8.2008 22:10:51   
nana35
klepetka,če bi vedela,da rabiš Oleovit,bi ti ga jaz prinesla,imam enega doma,v A pa tudi vedno kdo gre in ti ga pošljem jutri,če hočeš.Piši na ZS in pusti naslov. Ne vem več koliko stane,pribl.4 € in nekaj.Enega imam v rezervi,tako da če hočeš...in ker si ravno tiuser posted image .

lusa,tudi mene veseli,da ste prišli na piknik in sem vedno vesela,ko pridete v Mb!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
31.8.2008 22:12:41   
klepetka
nana, super če lahko.user posted image user posted image REs bi bila vesela, če bi mi poslala, ker kapljice vlečejo že zrakuser posted image .Ti napišem naslov na ZS

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
31.8.2008 22:15:45   
nana35
Meni se pa čudno zdi,da sem samo jaz dobila te tabletke in še naročila mi je moja P,da naj dajem 3x na dan,ko začnejo zobki rast.Zdaj pa res ne vem več,kaj naj naredim,ko nobena nima tega??user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
31.8.2008 22:16:47   
SuzanaKK
Jaz pa danes samo berem, ker res nimam nič pametnega za napisati. Aljaža sem dala prvič v spalno vrečo in ker je kar velika, se mi zdi, da ga nič ne moti. Je pa danes pojedel eno veliko mlečno kašico v kozarčku, tako da mogoče bomo pa lahko šli nazaj na žlico.

Vaney želim ti lep prvi šolski danuser posted image . Pa da se prst čimprej pozdravi.

klepetka za Arniko ti ne znam pomagati, moram se pa zahvaliti za darilce in ti povedati, da si čudovita oseba, pa tudi družino imaš super. Upam, da se kmalu spet kaj vidimo.

dašabina super slikice, jaz imam tudi eno fajno, ampak moram najprej vprašati intruder in luso, če jo lahko objavim. martinco in malo pikico vem, da mi ni treba. A lahko punci?

Nič, kot sem že rekla, nimam kaj posebno pametnega za napisat, bom raje drugič in grem spat.

Lahko noč!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
31.8.2008 22:33:49   
klepetka
nana, a da bi 3x na dan dajala? Mogoče so pa kakšne nove.Ker tiste ko so bile včasih, so bile v taki beli široki škatlici, fluonatril se jim je reklo, dajalo 1x na dan.

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

klepetka za Arniko ti ne znam pomagati, moram se pa zahvaliti za darilce in ti povedati, da si čudovita oseba, pa tudi družino imaš super. Upam, da se kmalu spet kaj vidimo.

user posted image  hvala. Ti si tudi tako fejst. Še user posted image  je rekel, da sta oba z Gregatom super.  Pa komentiral  je še, da je mislil , da sem jaz edina bolj zgovorna tle gor,  pa da vidi, da smo prav za skupaj; da si ti tud zelo zgovornauser posted image user posted image .Da v bistvu smo same zgovorne januarčice , nobena  pretirano sramežljivauser posted image .

In tudi jaz upam , da  se ponovno kaj kmalu vidimo in da ne bo prej  minilo 1 leto, preden se zopet dobimo na pikniku.Če boste kaj v naših koncih, povej  pa se bomo dobili

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?