klepetka
|
DOber večer AJDA , JAN IN ALEKS VSE NAJ NAJ VAM ŽELIVA Z LANO Otroci spijo, še nekaj za službo dela, jaz pa tle .Pa vam povem da sem kar žalostna , ker jutri Maruša odhaja v Ankaran v šolo v naravi. Ko sva pakirali kovček mi je bilo tako hudo.Samo nisem pokazala tega, ekr se ona zelo veseli, da gredo in da se bodo spet videli s sošolci in sošolkami. Pa saj v bistvu sploh ni problematična, gre zelo rada kam, tud večkart je že šla, amapk vseeno. Pravi, da ji bo najbolj dolgčas po Lani , kar sploh ne dvomim .Ah ,saj en teden bo hitro naokoli ursulina , tudi jaz se strinjam z idejo o vsakomesečnem čveku. nana, jaz sem Maruši zdrobila tabletko in se spomnim ponavadi dala s sadjem.Ko pa pridem ona Štaajersko ti pa javim prej Lusa, kok sta Daša in Žan srčkana na sliki ko jokata .Rs sta cukra. vaney, prijeten prvi delovni dan ti želim, čeprav zna biti kar naporen. piba, super da Klara tako napreduje mml, želim vam , da bi bila današnja noč kajbolj prijazna tako do Matica kot do tebe. MAnci pa želim prijeten prvi dan v vrtcu . Naš Domen gre tud jutri po skoraj dveh mesecih. In kar naenkart bo hiša tak oprazna , ko pa se je zdaj skoz nekaj dogajalo. Ženske , da ne pozabim spet.Ali imamo kakšno mamico , ki je doma v škofji loki?KEr jaz že en lep čas vztajno kličem lekarno , da b inaročila oleovit ,ke rm ijih je že skoraj zmanjalo, pa jih ne morem priiklicat.Skoz mi prekinja.Pa me zanima ali je katera od tam , da če kaj ve, če je zaprto al kaj?! Oddam prvi post , erk bi rada prišla čimprej so 5. zvezdice
< Sporočilo je popravil klepetka -- 31.8.2008 21:32:03 >