zverinca
|
mami_1979 meni je moja ginekologinja napisala mnenje, da priporoča stalež do nastopa porodniške, zaradi skrajšanega MV in tako grožnje prezgodnjega poroda. Mi je pa čudno, da moraš sama nosit na ZZZS - mojo kartoteko pošlje osebna zdravnica po pošti, pa tudi ni treba dva dni pred zaključkom bolniške (glede na odločbo je enkrat poslala tudi par dni pozneje), saj mi dejansko ona vodi bolniško in je ona pristojna za mojo bolniško in vse v zvezi s tem in ZZZS. Malo povprašaj svojo dr, da ni treba tebi letati sem in tja. Pike: jaz sem za porodnišnico kar odpovedala obiske v naprej, ne vem, meni ni pasalo, da bi imela tam ful nekih obiskov, prišli so res najožji člani, pa moj je bil seveda vsak dan. Ne vem, meni je res pasal počitek v P in tudi precej mi je bilo moteče, ko je cimra v P imela po 10 ljudi na enkrat na obisku. Potem druga cimra pa je en dan imela na obisku svojega partnerja in njegovega prijatelja, ki je prov buljil, ma ne vem, nekateri nimajo obzir. Ja, je lepo priti na obisk pogledat novorojenčka, sam prvo so tu želje mamice. Saj bo še čas po porodu, ko smo že doma, pa potem lahko lepo prosiš obiske kdaj naj pridejo - malo organiziraš, da ni glih naval. V P (LJ) se pa itak skoz nekaj dogaja, pa vizita, rihtanje dojenčka, dojenje, prehrana mamice, lovič spanec z dojenčkom, tako da tiste tri ure, kakor so obiski (vsaj bilo je tako) ful hitro minejo in je že večer. Kako ste drugače? Mi smo doma, no midve, ata dela, midve pa se igrava in zabavava na 100 in 1 način. Jutri pa nov vrtec