|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
29.8.2008 11:51:42   
katja_p
Si mi zdle kr mal luštov nardila s temle makaronflajšom ... mnjam, sam mi smo ravno včeraj že jedli špagete, tako da bo danes kaj drugega ... Kaj, pa še ne vem. razmišljam  o svinjskih karejih v omaki in retanem krompirju pa solati.

Moj trebuh pa zdle (po zajtrku in malci) meri 96 cm.

Men gre pa najbolj na živce, ko mam na seb kako lepo nosečniško oprijeto majčko in pol kdo izjavi: a pa se ti ne zdi, da je tole mal tesno? Ddddddddddddddd .... ne bom nosla tistih razvlečenih tunik, ko skrivajo trebuh, če sm pa ful pinosna na njega. Pa ko je itak sama elastika v teh nosečniških cotah ...

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
29.8.2008 11:53:02   
tejci01
Nekatera je spraševala za nakup trenirke za nosečnice, pa sem jih zasledila v katalogu Neckermann. Naj si ogleda.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
29.8.2008 12:12:25   
uršula83
No sej lih zato...men se tut ne zdi, da sm se preveč zredila...sej sm se tko sam u trebuh, pa tle uzad no nad ritjo mal, tle k so ledvice, drugač pa ne. Sam mi je rekla da je to kr velik pa de enj malo pazim, de hitrejši tempo pa sploh ne smem met, drugač bo že kriza user posted image  Tko de ne vem. Sej sm jo mal z rezervo jemala, kr se ne počutm lih debelo, tut gibam se kamot, sam mal težji s postle ustanem.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
29.8.2008 12:50:27   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca
uh, sem probala zdej še jest ta seznam, pa kar izginejo nekateri znakiuser posted image
kaj pa če bi katero od moderatork povprašale za pomoč, da se jih kontaktira preko ZS?

Znakci zginejo ja (zginejo vedno ko kaj kopiraš), ampak to ni problem, ker prazne kvadratke zbrišeš in tam kjer bi mogu bit znakec dodaš novega.  Dela je kar precej s tem, da vse zamenjaš, ampak se da. Glavni problem se pojavi po tem, ko že vse znakce zamenjaš in daš potrdi, pa ti napiše, da ni mogoče; pač javi neko napako. user posted image

Zadnjič sem pol ure menjala vse znakce, potem pa mi seveda ni hotlo objavit, ker je bla spet neka napaka. user posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
29.8.2008 13:01:20   
_sanja_*
katja_p
Men gre pa najbolj na živce, ko mam na seb kako lepo nosečniško oprijeto majčko in pol kdo izjavi: a pa se ti ne zdi, da je tole mal tesno? Ddddddddddddddd .... ne bom nosla tistih razvlečenih tunik, ko skrivajo trebuh, če sm pa ful pinosna na njega. Pa ko je itak sama elastika v teh nosečniških cotah ...

Se podpišem. Jaz tudi nosim oprijeta oblačila, ne vem zakaj jih ne bi. Ponosna sem na svoj trebuh in nisem debela, ampak noseča.

Na srečo mi še nihče ni kaj takega rekel, vsi pravijo, da se nisem nič zredila, da mi paše nosečnost, upam, da bo tako ostalo. In se popolnoma strinjam s tem, kar si napisala.

Nosečnice lahko dandanes izredno dobro izgledajo, če le hočejo. Moda je nosečkam prijazna. Res da so oblačila draga, ampak se da skombinirati, hlače res moraš kupit, kar se majic tiče so pa materiali danes tako raztegljivi, da ni problem in skoraj v vsaki navadni trgovini najdeš kaj kar ti paše. Ni treba zapravljat gore denarja, pa kljub temu ne rabiš zgledat kot vreča krompirja.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
29.8.2008 13:10:23   
_sanja_*
tejci01
Nekatera je spraševala za nakup trenirke za nosečnice, pa sem jih zasledila v katalogu Neckermann. Naj si ogleda.

Moja trenirka izgleda takole... (Klikni na sliko, da povečaš)
user posted image
Kupljena je v Mani, stala ni niti 10 €, ni tipično nosečniška, ima pa visok elastičen pas in me niti malo še ne tišči, mislim da mi bo prav do konca.

Drugače pa zgledam takoleuser posted image
user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
29.8.2008 13:21:37   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

iiiiiiiiiiiii kako si lepa!!! user posted image
res, lep trebušček.
Nosiš fantka?? user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
29.8.2008 13:23:55   
vrtnica21
Uh...kako lepe slikice.
Trebušček imamo pa res podoben.

Moj je tudi že kar velik...meri že celih 97 cm okrog popka. Jaz imam v ponedeljek redni pregled pri G. in me prav zanima kako bo z mojimi kg. Mislim, da sem do sedaj dodala nekje +7,5 kg. (danes imam tudi jaz samo še 99 dni)

Kar se pa glede seznama tiče, sem ga zelo izboljšala (beri:polepšala user posted image ), seveda tudi v upanju, da ga bom potem lahko objavila. Ampak mi napako še vedno javlja. user posted image

Prejle sem pa kar kontaktirala moderatorko foruma, da vidimo če nam lahko kaj pomaga.
Držte pesti!!

< Sporočilo je popravil vrtnica21 -- 29.8.2008 13:25:27 >

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
29.8.2008 13:32:27   
vrtnica21
A ste vidle, da je ta teden ena Novembrka rodila že v 28 tednu?
Pojdite na njihov forum.
Gor je tudi objavljena slikica male Eme, ki tehta menda malce več kot 1kg.
Izgleda, da se punca kar dobro drži...Držimo pesti.

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
29.8.2008 14:04:28   
CIPRESA
Ja vrtnica jaz sem videla, ker občasno malo pogledam med novemberke2008. Čestitke orki za malo punčkouser posted image user posted image user posted image

In močno upam da naše male pikice pridejo ob svojem časuuser posted image

Sanja kako prilepiš slikico takole direktno? Meni jo ne rata? Samo da jo dam v album mi pusti potem pa ko hočem sliko prekopirat na forum mi kar nekaj pokaže oz. ne naredi nič.

< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 29.8.2008 14:05:49 >

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

Neposredna povezava do sporočila: 2910
29.8.2008 14:05:43   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica21

lušna pupa - ne morem verjeti, da tehta samo toliko.
saj meni čist normalno izgleda.. user posted image

to bo še zanimivo, ko bomo prišle me na vrsto. po eni strani komaj čakam, po drugi pa bi še kar bila noseča kakšno leto. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2911
29.8.2008 14:38:46   
Ana Luna
po eni strani komaj čakam, po drugi pa bi še kar bila noseča kakšno leto.

user posted image user posted image user posted image Se podpišem!

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
29.8.2008 14:39:34   
nadya
Pozdravček!

Ja jst sem si tudi ogledala malo Emo. Full je luštkana. Se mi zdi da dans s to tehnologijo in napredkom delajo čuda, tako da mislim da bo z malo punčko vse okuser posted image .

Drugače pa sem si šla tudi jaz merit bušija in ma že 98cm, sem pa dons točno 24t noseča. Kr velik jeuser posted image .

Kar se pa kilogramov tiče sem se pa do 22t zredila dobre 3kg, od 22-24t pa glih tokuser posted image user posted image . Ne vem kam bo to še šlo.

Punce a je vam tut že začel kaj buši otrdevat? Je prav hecen občutek.

Neposredna povezava do sporočila: 2913
29.8.2008 16:20:33   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

iiiiiiiiiiiii kako si lepa!!! user posted image
res, lep trebušček.
Nosiš fantka?? user posted image

Dauser posted image user posted image Ravno včeraj mi je soseda (stara 80 let) rekla, da bo ziher fantek, ker imam "lepo lice" user posted image Kao da se nisem nič spremenila... user posted image No, ampak jaz pa nisem nobenim povedla, kaj bo. Naj ugibajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2914
29.8.2008 16:21:55   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica21

Pojdite na njihov forum.
Gor je tudi objavljena slikica male Eme, ki tehta menda malce več kot 1kg.
Izgleda, da se punca kar dobro drži...Držimo pesti.

Ojoj...
Držimo pesti, da bo z malo Emo vse vredu.
In da bodo naši sončki zdržali do roka...

Neposredna povezava do sporočila: 2915
29.8.2008 16:28:00   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA
Sanja kako prilepiš slikico takole direktno? Meni jo ne rata? Samo da jo dam v album mi pusti potem pa ko hočem sliko prekopirat na forum mi kar nekaj pokaže oz. ne naredi nič.

Prilepiš jo tako, da jo najprej naložiš na Slikomat... Tule: http://www.slikomat.com/
Pazit je treba, da ODkljukaš  "Javno prikaži sliko". No vsaj jaz, ker nočem da cel svet tam gleda moje slike... Čeprav jo lahko tule tudi no... user posted image Potem jo poiščeš v svojem računalniku in naložiš. Izpiše ti različne kode (URL, a href,...). Jaz skopiram tisto kjer piše "Koda za forume z vzorčkom", da ti tule prilepi mali vzorček, ko pa klikneš gor pa poveča. No, to kodo samo v celoti prilepiš v oknček za odgovor in je to to... Nobena umetnostuser posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
29.8.2008 16:59:54   
_sanja_*
nadya
Punce a je vam tut že začel kaj buši otrdevat? Je prav hecen občutek.

Joj, meni otrdeva že nekje od 17.,18. tedna. Baje pa, da ni nič narobe, če ne boli. Pijem Magnesol, ker naj bi pomagal tudi pri tem, ampak ni nič boljeuser posted image Občasno pač pride do tega - prav smešen občutek je ja, ko je naenkrat vse trdouser posted image Je pa povsem različno... Včasih mi otrdi večkrat na dan, včasih enkrat, včasih nikoli...
Včeraj zvečer me je moj user posted image božal po trebuhu, pa za sekundo umakne roko in ravno v tem trenutku mi je trebuh otrdel, prav čutila sem kako postopno postaja trd. Pa mu omenim, pa reče: "Ja, kok je pa to možno, če pred pol sekunde ni blo nič?"user posted image No, potem je tudi kmalu spustilo.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
29.8.2008 17:24:52   
Bimba80
Pozdravljene souser posted image :)))
Ste bile kar pridne v tem tednu ko me ni bilo.......sem "uživala" na dopustu......sem dala med navednice, ker je bla zame vrocina prava muka........
Vidim, da je otrdevanja trebuha kar aktualna tema......nevem pa kako to zgleda.......parkrat se mi je zazdelo, da je malo bolj trd, sam nic kaj posebnega..........drugace pa zaenkrat vse v redu.......trebuh rase, mogoce se prevec, ampak je ze prav tako...........Kaj se tudi vam dogaja, da en dan cutite bolj brcike, en dan pa manj?

Glede nakupov, pa nisem se nic kupila........malo zaradi vrazevernosti, malo pa ker se mi zdi se nekako zgodaj.......ceprav pa imam v mislih ze vse kaj nameravam kupit..........
A ja, zadnjic mi je mama kupila pajacek (zimski), da bom lahko v tem tudi z bolnice pripeljala mojo mali rozico:)

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
29.8.2008 19:52:06   
CIPRESA
Bom probala prilepit slikico takole:

user posted image

user posted image

Evo ratalouser posted image user posted image user posted image tole je 26t in 3 dniuser posted image

< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 29.8.2008 19:55:23 >

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
29.8.2008 20:22:13   
_sanja_*
Cipresa, superuser posted image user posted image user posted image Pa je šlo. Lep trebuščekuser posted image

Ju3 gremo na morje za par dni. Lepo se imejte, pa se potem kaj javim!

Lp, Sanja

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
29.8.2008 21:08:39   
pike
Ojla,

Cipresa, ti pa imaš lep a majhen trebušček. Moj je 2 x večji. Ko sem sliko videla sem že pomislila, da mogoče pa imam jaz 2 not pa ne vem.user posted image user posted image

Pred nosečnostjo sem bila dokaj suhe postave (55 kg in 1,65 m visoka), zdaj , med nosečnostjo sem pridobila 6 kg pa imam ogromen trebušček proti tebi.

Bom probala kako novo slikco gor dat jutri ali pa v ponedeljek. Me mora moj dragi itak malo poslikat, da bom pol, ko bo nosečnost pri koncu imela slikce svojega bušija.

Pa danes me že skoraj cel dan boli desna noga - kot bi me hotel krč zgrabit in me je prav bolelo, ko sem stala na nogah oz. šla na sprehod. Si bom pol malo namzala s kakšno kremico hladilno, če bo kaj haska.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
29.8.2008 22:19:52   
Ana Luna
No, taj je pa naš trebušček pri 25ih tednih:

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
29.8.2008 22:28:00   
Ana Luna
Sem mal prehitro poslala. user posted image
No, Cipresa, ti se res nimaš kaj sekirat glede kil, saj si prav suha, pa tut trebušček je prav majčken ( v primerjavi z mojim).
Sanja, sm se kar namatrala, da sem skopčala, kako se prilepijo te slikce. Uf! Hvala za napotke! user posted image
Punce, jaz grem jutri končno na dopust, malo na morčka. Jeeee! (Verjetno) zadnji dopust v dvoje. user posted image
Bodite fajn, se beremo čez en teden.
Papa.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
30.8.2008 8:43:02   
katja_p
Tole sm našla pr noveberkah i mislim, da nam zna prav prit - za tiste, ki ne gledamo redno na njihov forum.

STARŠEVSKI DODATEK
V katerem roku je potrebno pravico uveljavljati?

MATI:
-mati mora pravico uveljavljati 30 dni pred predvidenim datumom poroda, najkasneje pa 30 dni po rojstvu otroka, da pridobi pravico z dnem otrokovega rojstva, torej v celotnem trajanju 365 dni
-če uveljavlja pravico po tem roku, se pravica prizna od prvega dne naslednjega meseca po vložitvi vloge.

POMOČ OB ROJSTVU OTROKA
Pravico uveljavlja eden od staršev najkasneje 60 dni po rojstvu otroka. Po tem roku pravice ni več mogoče uveljaviti

OTROŠKI DODATEK
Če se pravico uveljavlja v roku 90 dni po rojstvu otroka, se pravica prizna z mesecem rojstva otroka.

Če se pravico uveljavlja kasneje, se pravico prizna s prvim dnem naslednjega meseca po vložitvi zahtevka

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
30.8.2008 8:49:32   
gemina
Dobro jutro punce...

že dolgo se vam nisem javila, vas pa redno berem. Naj vam povem, da sem bila v četrtek na 3d/4d ultrazvoku v Domžalah in smo videli našega korenjakauser posted image ...se mi zdi, da mi podobenuser posted image Poleg tega mi je naredila še 1x morfologijo, čeprav sem ji že imela pred 1 mesecem pri svoji ginekologinji....Res lepa izkušnja in ni mi žal....

Drugače sem okej, moram se sicer guliti za izpite, ampak bo že.....

Aja naj vas še vprašam.....katera mogoče še jemlje prehranska dopolnila??? Sem bila danes v lekarni in mi je priporočila tablete Neovin ( vsi vitamini, minerali, železo...+ omega 3 maščobne kisline)...bomo probal.....

Nič, sedaj pa učit...Lep dan še naprejuser posted image

Aja, pa naš pikec tehta že 1 kilouser posted image , sem pa v 27. tednu nosečosti!!!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.