zverinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA ki bo trajal 7 dni dej ga no srat, a res? čakte čakte, kje pa to merte obsege, čez popek? jaz imam 92... hm pa se mi zdi velik trebuh - in okolici očitno tudi no sej pa nisem s kilažo skoraj nikjer, +3kg.. mam res sam trebuh, drugo se nisem še nič zredila, niti joške (!!), enako kot v prvi nosečnosti glih tam kjer bi blo fajn, vsaj enkrat malo več Buča23 no pol bom pa pri vas prislonila lonček za IKEO, če se bo dal, super!! ma po eno omaro se mi ne splača hodit v ikeo, čeprav bi šla, sam potem ne bi bla to samo omara Sanja glede bunde pa je tko, jaz sem si pri Niki kupila pač večjo št, kupila sem jo pa kar v HMju, poceni, pa še za letos mi prav pride, mam pa itak dolge roke, tko da so mi XL rokavi kratki... eh, nisem po JUS standardu, kaj čem, ko en Bedanc smešnih dimenzij no pa se najde, v HMju gotovo najdeš kakšno, če pa so ti rokavi potem predolgi pa poglej če se da kej zavihat al pa magari daš rokave malo skrajšat. A ti tudi retafer piješ? jaz tudi - HB le 103! nazadnje merjeno, pa to že po tem ko jemljem retafer dober mesec, me prav zanima kako bo naslednjič. Zdej pa počitek, Nika je omagala, HB da gre v ponedeljek v vrtec!