|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
30.8.2008 8:27:13   
*bubi*
Amy, jaz mislim, da za Aleksa ne bo problem, ker je bil že zdaj navajen varstva z več otroki.

Jaz sem lani bubija peljala zjutraj, bila z njim, da je pojedel zajtrk, potem pa sem šla in ga vzela po kosilu.
2. dan sem ga takoj zjutraj pustila in šla po njega po kosilu.
3. dan je že spal tam, brez problema.

Najboljše, da prepustiš vse skupaj, ker se hitro pokaže, kako otrok reagira. Jaz sem zaupala vzgojiteljicama, da me bosta poklicali, če bi bila kriza in sem bila tudi takoj na razpolago (sreča v nesreči pač, da sem bila takrat na porodniški). So pa bili recimo starši, ki so cel teden zjutraj šli zraven v igralnico, pa samo po 2-3 ure puščali otroke. Največ je res od otroka odvisno. V našem vrtcu so na srečo dovolili take individualne pristope, ker berem, da ponekod ne dovolijo uvajanja user posted image

Ela pa je tudi zdaj že bila v varstvu pri tej gospe, če se prav spomnim, tako da verjetno tudi z njo ne bo težav. Sama ju najboljše poznaš.

Evo, user posted image user posted image user posted image  da vam bo lepo zlaufalo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
30.8.2008 8:27:48   
petarda
Jaz o našem "uvajanju" v vrtec raje nebi user posted image ....mi je bilo žal, da sem ga sploh kaj probala uvajatiuser posted image .... upam, da bo pri vama z L vse kot po maslu! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
30.8.2008 8:30:22   
*bubi*
Sicer pa mislim, da bo letos za večino novembrčkov kar sprememba glede vrtca.

Bubi se že ful veseli, da gre nazaj na stari teren, čeprav ne bo čisto tako, ker grejo v drugo stavbo. Pa baje so skupine čisto nekaj prevekslali user posted image  Ampak se bo že navadil. Vzgojiteljici bosta 100% novi.

Najbolj pa ga skrbi, če bodo tam tisti veliki fantje, s katerimi so bili zdaj skupaj. user posted image

Evo, si kar želim, da user posted image  počaka še do ponedeljka, da bom lahko jaz bubija peljala user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
30.8.2008 8:30:55   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image  evo danes, ko sem se z vami ob 2 zjutraj za randi zmenila, sem pa spala kot bubica user posted image  

...ajdi moram delat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
30.8.2008 8:35:47   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image user posted image user posted image  evo danes, ko sem se z vami ob 2 zjutraj za randi zmenila, sem pa spala kot bubica user posted image  

...ajdi moram delat user posted image

saj...če želiš....se lahko tudi jutri ob dveh zmenimo! user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Lepo delaj, jaz pa grem zdaj v mesto, mal raziskat ponudbo user posted image  oblačil user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
30.8.2008 8:38:12   
petarda
Še tole natipkam...da bo ravno 4300 user posted image ......

....aja...pa a si morete mislit, da še vedno nimam pralnega stroja popravljenega user posted image user posted image .....pridejo kao v ponedeljek in če ne bodo zrihtali, mi bodo dali nadomestnega user posted image ....mah, mi je skor žal, da nisem prejšnjo soboto, ko je crknil šla takoj po novega user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
30.8.2008 9:33:28   
ada2
oj!

glede spanja oz. nespanja v nosečnosti in potem kasnejšega vstajanja oz. prebujanja dojenčka vam moram čisto podrti teorijo..... jaz v nobeni nosečnosti nisem mogla ponoči spati, sem cele noči peglala, gledala TV, brala, se sprehajala.... pa sta tako Nuša kot Adam potem lepo spala ponoči. Nuša se je do 3 meseca zbujala 1x na noč, od 3 mesecev spala celo noč, pri Adamu je bilo podobno, se je sicer zbujal 2x na noč, pa potem pri slabih 4 mesecih že tudi spal po 8 ur v kosu, tako da se ni za batuser posted image

joj, upam, da se mi zdaj pri tretjem vse skupaj ne postavi na glavouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
30.8.2008 9:59:01   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Lepo delaj, jaz pa grem zdaj v mesto, mal raziskat ponudbo user posted image  oblačil user posted image

Ne vem, če boš potem še vedno user posted image  user posted image user posted image user posted image

Sicer pa bom kmalu imela en velik paket viška, če želiš user posted image  Samo ti se verjetno za službo bolj nobl oblačiš kot sem se jaz user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
30.8.2008 10:01:41   
*bubi*
Nam je lani crknil manj kot 1 leto star pralni stroj. Pridejo popravljat, čisto navdušeni, ker oni že v štartu vejo, kaj je narobe.... no, pa ni bilo to user posted image .
Pridejo drug dan popravit, pa ni šlo, so mi stroj kar odpeljali. In potem ni več glasu od njih.... sem klicala, naj mi ga tačas nazaj dajo, ko rezervni del čakajo, ker pral je, ampak je spodaj malo ven teklo.

No, na koncu so mi kar novega pripeljali, ta pa zdaj šiba 100/h user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
30.8.2008 10:50:34   
amy26
glede našega spanja, Aleks je zelo zgodaj prespal že celo noč, od 11 meseca dalje je šel v svojo sobo in od takrat je spal celo noč, no so bile kakšne noči vmes ko se je zbudil in malo vriskal, vendar takrat so ga zobki dajali.

Ela je bila druga pesem, še sedaj se zbuja ponoči 1x na noč, pol pa noče zaspati in traja 1-2 uri da zaspi, te težave se vlečejo že skos, vendar to pripisujem še vedno alergiji torej še vedno je nekaj takega čez dan jela, in jo potem matra ponoči trebušček, pa vetrovi,...

glih včeraj ugotovim da ji je gospa kar dajala krompiruser posted image  čeprav je na njega precej alergična, pa mi gospa pove no a vidite a ima kakšne težave, v tistem trenutku sem pomislila o pa res sej nima kakših izpuščajev itd.
Pol se pa seveda doma spomnim, da je Ela začela pred časom lepo spati ponoči, pa mi nikoli ni bilo jasno zakaj se spet tok zbuja, seveda če jo pa matra trebušček. Ker pri vsaki hrani ona drugače odreagira, od nečesa bruha, od mleka in jajc dobi izpuščaje, od krompirja pa vem da jo črviči v trebuščku.
Upam da bodo v vrtcu bolj upoštevali seznam ki jim ga bom dala kaj sme in kaj ne sme jesti, in upam da se bodo težave s spanjem sedaj izboljšale ker ne bo nobenega ki ji bo dajal jesti tisto kar ne sme.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
30.8.2008 11:07:49   
*bubi*
Upam da bodo v vrtcu bolj upoštevali seznam ki jim ga bom dala kaj sme in kaj ne sme jesti, in upam da se bodo težave s spanjem sedaj izboljšale ker ne bo nobenega ki ji bo dajal jesti tisto kar ne sme.

Jaz tudi upam, da se bodo tega držali user posted image user posted image user posted image  Saj verjetno ti je pediater napisal potrdilo?

Kar pa se nočnega spanja tiče, pa bom jaz user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
30.8.2008 14:50:01   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ne vem, če boš potem še vedno user posted image  user posted image user posted image user posted image

Sicer pa bom kmalu imela en velik paket viška, če želiš user posted image  Samo ti se verjetno za službo bolj nobl oblačiš kot sem se jaz user posted image

Kak si vedla? user posted image user posted image user posted image user posted image ....ah...edina trgovina z nosečniškimi oblačili v mestu ima ponudbo da dol padeš...vse že dolgi rokavi in tisti debeli, topli bombaž...v glavnem nič kar bi lahko že zdaj začela nosituser posted image ....kratke rokave ali pa srednje dolge pa lahko dobiš samo po naročilu s predhodnim plačilom...pol pa zadeni številko! user posted image user posted image user posted image user posted image .....No, sem pa tam kupila ene hlače, pa eno majčko v Adessi, ki mi bo zdaj prav prišla, ker je malo bolj komot. user posted image ....saj zaenkrat bo...samo se bom morala kmalu kaj v Lj zapeljat v shoppinguser posted image ....

Bubi tvoj paket bi mi pa tudi prav prišel, samo ga ti kar zase zadrži, saj večino stvari boš lahko nosila še po poroduuser posted image ....jaz sem eno nosečniško majčko, ki sem jo kupila v nosečnosti s petarditom nosila skoz...vsako pomlad, poletje, jesen....evo tri letauser posted image ....pa je še dobra user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
30.8.2008 14:51:02   
petarda
glede spanja oz. nespanja v nosečnosti in potem kasnejšega vstajanja oz. prebujanja dojenčka vam moram čisto podrti teorijo..... jaz v nobeni nosečnosti nisem mogla ponoči spati, sem cele noči peglala, gledala TV, brala, se sprehajala.... pa sta tako Nuša kot Adam potem lepo spala ponoči. Nuša se je do 3 meseca zbujala 1x na noč, od 3 mesecev spala celo noč, pri Adamu je bilo podobno, se je sicer zbujal 2x na noč, pa potem pri slabih 4 mesecih že tudi spal po 8 ur v kosu, tako da se ni za bat

TO MI DEEEELAAAAJ!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
30.8.2008 14:54:05   
petarda
glih včeraj ugotovim da ji je gospa kar dajala krompir čeprav je na njega precej alergična, pa mi gospa pove no a vidite a ima kakšne težave, v tistem trenutku sem pomislila o pa res sej nima kakših izpuščajev itd.
Pol se pa seveda doma spomnim, da je Ela začela pred časom lepo spati ponoči, pa mi nikoli ni bilo jasno zakaj se spet tok zbuja, seveda če jo pa matra trebušček. Ker pri vsaki hrani ona drugače odreagira, od nečesa bruha, od mleka in jajc dobi izpuščaje, od krompirja pa vem da jo črviči v trebuščku.

....mislim...brez beseduser posted image .....po moje ti nimaš bit kaj žalostna, da ne bosta več pri tej gospeuser posted image ..... zmeraj, ko si napisala kaj o varstvu sem imela občutek, da ni to to, kar bi moglo bituser posted image ....sem bila čist začudena, ko si rekla, da ti bo kar malo hudo, ko A ne bo več tam user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
30.8.2008 14:55:10   
petarda
Nam je lani crknil manj kot 1 leto star pralni stroj

to je "tapravi" čas, ko ti crkne še v garanciji. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
30.8.2008 15:47:54   
*bubi*
Bubi tvoj paket bi mi pa tudi prav prišel, samo ga ti kar zase zadrži, saj večino stvari boš lahko nosila še po porodu

Veš kak je z mojim paketom - zgornji deli itak niso prav nosečniški, ker sem dobila super navadne majčke v C&A. Dovolj dolge, da jih lahko še zdaj nosim, ker mi pridejo preko trebuha. user posted image  Ko sem v začetku avgusta iskala prav nosečniško majčko z dolgimi rokavi, nisem dobila nič. Sem si kasneje kupila spet navadne v C&A. Tako da zgornjih delov itak nimam viška. No, tista rdeča majčka z narisanimi nogicami in napisom "kicking baby" ne bo več za nosit user posted image

Od hlač pa bo mi kar nekaj ostalo, tiste ki bodo za nosit takoj po porodu so itak že tak uničene, da jih niti ne ponujam user posted image  Ostalo pa..... lahko pogledaš in odneseš, če ti ne bo vse ful preveliko user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
30.8.2008 15:58:10   
amy26
mislim...brez besed .....po moje ti nimaš bit kaj žalostna, da ne bosta več pri tej gospe ..... zmeraj, ko si napisala kaj o varstvu sem imela občutek, da ni to to, kar bi moglo bit

sej zdej mi več ni hudouser posted image  tisti trenutek mi je že bilo, ker ne maram poslavljanja
in dojela sem da moja mala dojenčica raste in da bo šel Aleks kmalu zatem v šolo, ne dojemam da otroci odrastajo, zaradi tega sem bila malo žalostna, niso več dojenčkiuser posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
30.8.2008 16:00:01   
amy26

zato sem se pa jaz odločila takrat ko sem kupovala za aparate od gorenja kjer imam garancijo 5 letuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
30.8.2008 16:09:00   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

zato sem se pa jaz odločila takrat ko sem kupovala za aparate od gorenja kjer imam garancijo 5 letuser posted image

Kdaj si pa kupovala?  user posted image  Jaz imam tudi Gorenje...pa je bilo takrat samo eno leto v garancijiuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
30.8.2008 16:12:50   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bubi tvoj paket bi mi pa tudi prav prišel, samo ga ti kar zase zadrži, saj večino stvari boš lahko nosila še po porodu

Veš kak je z mojim paketom - zgornji deli itak niso prav nosečniški, ker sem dobila super navadne majčke v C&A. Dovolj dolge, da jih lahko še zdaj nosim, ker mi pridejo preko trebuha. user posted image  Ko sem v začetku avgusta iskala prav nosečniško majčko z dolgimi rokavi, nisem dobila nič. Sem si kasneje kupila spet navadne v C&A. Tako da zgornjih delov itak nimam viška. No, tista rdeča majčka z narisanimi nogicami in napisom "kicking baby" ne bo več za nosit user posted image

Od hlač pa bo mi kar nekaj ostalo, tiste ki bodo za nosit takoj po porodu so itak že tak uničene, da jih niti ne ponujam user posted image  Ostalo pa..... lahko pogledaš in odneseš, če ti ne bo vse ful preveliko user posted image

Ja, v C&A sem tudi jaz dobila tri lepe majčke nasplošno uporabne user posted image user posted image user posted image ....glede hlač pa...mal sem zgrešila letni čas, če sem hotla kaj od tebe "pojerbat" user posted image user posted image user posted image user posted image .... evo ko pridem pogledat vašega dojenčka, bom pa še uč na cunje vrglauser posted image user posted image user posted image user posted image ........Joj, še kar ne morem verjet, da greš lahko vsak čas rodit user posted image user posted image user posted image .... se še spomnim kako smo Muser posted image  zapili lani...zdaj pa več ne bom mogla nazdravit s six-packom   user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 30.8.2008 16:14:19 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
30.8.2008 20:32:57   
petarda
5 minut imam še časa...pol moram pa dat petardita spat user posted image .... zdaj sva ravno zobke umila in zdaj on očitu razlaga, da ponoči mu naj da samo vodo za pit, niti slučajno kakšnega soka user posted image

....aja pa od zadnjega pisanja tu na RR, so se zobki fuuuuul polepšaliuser posted image ....pa ne me vprašat kako in zakaj...se isto baše s sladkarijami kot prej, umivamo jih ravno tako pogosto, mogoče da jih bolj drgnemouser posted image ....ne vem, ampak glavno, da je bolje user posted image user posted image user posted image .....

glede lulanja pa....so bili dnevi, ko je bil čisto suh in so dnevi, ko se polula kar tako sredi dnevauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
30.8.2008 21:07:50   
Teni_
Čer. Komaj čakam, da grem v posteljo.

Pri nas pa moram rečt, da se je Nikino držanje brez plenic kar obdržalo. Zdaj je že skoraj dva tedna podnevi in ponoči brez. Do zdaj se je enkrat samkrat ponoči polulala.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
31.8.2008 1:57:25   
petarda
No....kera je zdaj tukaj? user posted image user posted image user posted image user posted image ....here we go againuser posted image user posted image user posted image user posted image ....jao, pa še tak film, sem gledala, da me je zdaj sploh strah it spat user posted image user posted image ....mar bi peglala! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
31.8.2008 6:34:41   
ada2
.mar bi peglala!

točnouser posted image

no, drugače pa dobro jutro!
jaz pravkar zajtrkujem kosmiče z višnjami, potem pa v službo. danes lahko grem z avtomuser posted image , ker ga Andrej ne rabi, ko ga bo pa rabil sem pa že doma, ker grem samo za 6 ur.

včeraj smo imeli piknik za Andrejev RD. je bilo kar fajn, le to me je motilo, da je svakinja vsakemu razlagala kako so njeno kolegico na splav poslali v 4 mesecu, ker je otročku nehal biti srčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..........pa še v petek je ena mama od Nušine sošolke povedala, da je v 14 tednu splavila (pred 14 dnevi)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....in potem se mi je zdelo, da se same hude stvari dogajajo, pa sem si rekla, da sploh ne bom več poslušala in sem vedno, ko je svakinja našla novo žrtev, da ji razlaga šla vstran.

preživite lepo nedeljouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
31.8.2008 7:11:44   
amy26
Kdaj si pa kupovala? Jaz imam tudi Gorenje...pa je bilo takrat samo eno leto v garanciji

leta 2005, takrat sem se poročila in je bilo treba opremiti stanovanje, spet se obletnica bližauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?