murkica
|
No bom pa danes jaz prva... Dame moje vsem eno kavico za dobro jutro, za vse nosečke pa seveda čajček... Slikic ne bom lepila, ker vedno neki zašuštram in to delo prepustim naši Ledenki, ki bo sigurno našla kakšne prečudovite fotografije. Danes je nekje moj dan D, venda sem se odločila, da še ne bom delala testa in da bom počakala vsaj do jutri, da ne bom spet metala denarja čez oken...Znaki? Ma sej ne vem no... Vse me neki špika in zbada, nič ne spim, lulat hodim ponoči, pa utrujena in tečna sem. No seveda pa so to tudi vsi znaki za M, tako "da sam boh ve, kaj bo iz tega", no vsaj tko moja babica prav.. Erin, tale tvoj cukr je pa res cukr... Prav lepo je videti take slike, ki ti znova dajo zagona, da se lahko po novi M, podaš v nov boj, saj veš kakšna nagrada te nekoč čaka . Živa- meni je bilo pa res že čisto čudno, ker se nisi nič javila. Jaz sem prepričana, da hudobe ne bo... saj veš kaj pravijo, takrat ko najmanj pričakuješ No lep pozdrav vsem, pišite kaj, saj vidim, da zadnje dni niste bile tako pridne. No upam, da ko pridem domov, da bom imela toliko časa, da bom dodala slikice z morja v album, no pa iz izleta v Tamar, kjer sva bila z dragim v soboto... Bodite lepo in lep začetek tedna!!! Murkica
< Sporočilo je popravil murkica -- 1.9.2008 7:26:06 >