Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 19:27:42
|
|
|
|
Serendipity
|
fargi - ti lumpek en, sem te že pošteno pogrešala Ja, je noro, a ne?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 19:40:41
|
|
|
|
Fargesia
|
se*, sploh ne vem kje se me glava drži...od 8-15h sme bla na šoli, zdej pa od 16h že sedim za računalnikom in tipkam...sama birokracija,...za brez veze...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 19:42:17
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia se*, sploh ne vem kje se me glava drži...od 8-15h sme bla na šoli, zdej pa od 16h že sedim za računalnikom in tipkam...sama birokracija,...za brez veze... tu se pa lahko samo podpišem.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 20:58:51
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia se*, sploh ne vem kje se me glava drži...od 8-15h sme bla na šoli, zdej pa od 16h že sedim za računalnikom in tipkam...sama birokracija,...za brez veze... tu se pa lahko samo podpišem. škoda ko tvoj možek kej ne napiše... bi se jaz lahko pod njim podpisala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 21:02:30
|
|
|
|
ledenka
|
ojla, babe zabe! vidim, da se dopusti koncujejo trsice so ze v nizkem startu folk na cesti tudi, danes proti Italiji je bilo katastrofalno in ker je bil moj zraven, sva se parkrat grozno skregala. eh... je izjemno pameten, ko jaz vozim - a keri ded ni, ce ma zeno za volanom ampak, glavno je, da mam 2 skatlici menogona, si ne morete mislit, kaka skala mi je padla dol. zdaj sem mirna in vem, da bom lahko zacela, naslednji teden bodo pa menda dobave normalne. sicer moram se enkrat it v Italijo, ampak se zdaj ne mudi - za 6 dni imam municijo in lahko mirno pricakam M, pa grem na sluzbeno pot v miru (ker zaradi tega sem bila panicna,ker ne vem, a bo M blagovolila prit ravno med sl. potjo) in sploh mirno zacnem postopek
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 21:03:30
|
|
|
|
ledenka
|
luuuuuuunaaaaaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 21:23:24
|
|
|
|
LuNa73
|
ajsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Sam pišuka poldi, ti pa si se založla s temi arcnijami pa snifkoti.....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 21:31:12
|
|
|
|
LuNa73
|
Evo, zdej vam bom pa nekaj priznala... pa psttttt ne nobenmu povedat... Jaz sem res za LUNO... zdajle sem prvič vidla in slišala Rebelde ... sem šla na youtube da vidim kaj so to za eni.... jah sej vem,.... se že pokrivam čez glavo...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 21:38:06
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Evo, zdej vam bom pa nekaj priznala... pa psttttt ne nobenmu povedat... Jaz sem res za LUNO... zdajle sem prvič vidla in slišala Rebelde ... sem šla na youtube da vidim kaj so to za eni.... jah sej vem,.... se že pokrivam čez glavo... jaz sem jih videla v Anteni, ki jo dobivam skup z Dnevnikom ampak slisala pa jih se nise... pa nisem sigurna, da bi to hotla trenutno uzivam v tisini, deda sem poslala na pir, macke mi grejejo noge, pijem ingverjev caj za maternico, pol pa me caka en pir v hladilniku... lajf je lep o spikah pa raj ne bi, dva dni je moja pisarna zgledala ko center za dilanje s heroinom sem klicarla naokoli, iskala, govorila z drugimi... in imela sreco. v lekarni so dobili 7 skatlic, eno sem dobila jaz, ki sem bila 7. na seznamu, eno pa MLBK, ki pa je vceraj dobila zalogo in mi je tole lahko odstopila tako da za 6 dni imam, panike ni
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 21:46:02
|
|
|
|
miska73
|
Evo, zdej vam bom pa nekaj priznala... pa psttttt ne nobenmu povedat... Jaz sem res za LUNO... zdajle sem prvič vidla in slišala Rebelde ... sem šla na youtube da vidim kaj so to za eni.... jah sej vem,.... se že pokrivam čez glavo... Draga moja, tebe pa po moje že malo EMŠO daje...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 21:49:28
|
|
|
|
Fargesia
|
ajsika...da ne boš živela v nevednosti... http://www.youtube.com/watch?v=6W4uNS7p-tI
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 21:53:04
|
|
|
|
ledenka
|
nic nisem zamudla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 21:54:04
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Evo, zdej vam bom pa nekaj priznala... pa psttttt ne nobenmu povedat... Jaz sem res za LUNO... zdajle sem prvič vidla in slišala Rebelde ... sem šla na youtube da vidim kaj so to za eni.... jah sej vem,.... se že pokrivam čez glavo... jaz sem jih videla v Anteni, ki jo dobivam skup z Dnevnikom ampak slisala pa jih se nise... pa nisem sigurna, da bi to hotla trenutno uzivam v tisini, deda sem poslala na pir, macke mi grejejo noge, pijem ingverjev caj za maternico, pol pa me caka en pir v hladilniku... lajf je lep jaz pa sem si raje privoščila še ostanek sladoleda od včeri.... o spikah pa raj ne bi, dva dni je moja pisarna zgledala ko center za dilanje s heroinom sem klicarla naokoli, iskala, govorila z drugimi... in imela sreco. v lekarni so dobili 7 skatlic, eno sem dobila jaz, ki sem bila 7. na seznamu, eno pa MLBK, ki pa je vceraj dobila zalogo in mi je tole lahko odstopila tako da za 6 dni imam, panike ni kdo pa to je? moja ljuba bela krava? mlada lepa belokranjska kura? moj ljubi brez kondoma? Itak pa...važn da si založena kot je treba!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 21:54:36
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka nic nisem zamudla šolarji se ne bi strinjal s tabo...veš kaka RBD manija je bla to po šolah...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 21:56:47
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Evo, zdej vam bom pa nekaj priznala... pa psttttt ne nobenmu povedat... Jaz sem res za LUNO... zdajle sem prvič vidla in slišala Rebelde ... sem šla na youtube da vidim kaj so to za eni.... jah sej vem,.... se že pokrivam čez glavo... Draga moja, tebe pa po moje že malo EMŠO daje... nje se hecat no.... ma koji emšo.... no, mogoč pa res... ker že dve leti govorim, da sem 33 stara... pa da sem magistrirala pred dvema letoma (pa je že kr lepo nazaj 4 leta ).... no, zdej ko je bil moj brat 40. star, pa sem mal računala in ugotovila, da bom 35... pismo no... sem ga poklicala, pa mu rekla, da naj mal upočasni svoje staranje, ker ga kjst dohitevam (seveda s petletno razliko)
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 21:58:42
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ajsika...da ne boš živela v nevednosti... http://www.youtube.com/watch?v=6W4uNS7p-tI dober, da mamo tršice tu med nami... da nas ne pustijo živeti v nevednosti.... sam nekej... ta komad mi je edini ki mi gre nekak v uho.... maši, drgač ka je novga? pa pust službo zdej pr mir ... druga področja so interesting za mene....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 21:59:40
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka nic nisem zamudla pišuka ajsi... sva sva zamudili... ka bova pa našim otrokom pravle, ka je blo modern pa ful in, ko smo jih delal
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:00:58
|
|
|
|
miska73
|
kdo pa to je? moja ljuba bela krava? mlada lepa belokranjska kura? moj ljubi brez kondoma? Itak pa...važn da si založena kot je treba! Bom jst uskočla namest ledenke... MLBK je nick ene izmed bork na RR.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:02:44
|
|
|
|
miska73
|
šolarji se ne bi strinjal s tabo...veš kaka RBD manija je bla to po šolah... Jst mam že mal dost tegale RBD šopanja po medijih. Čist vsako jutro mi hoče v radijskih reklamah neka knjigarna prodat zvezke pa mape z RBD...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:05:36
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 kdo pa to je? moja ljuba bela krava? mlada lepa belokranjska kura? moj ljubi brez kondoma? Itak pa...važn da si založena kot je treba! Bom jst uskočla namest ledenke... MLBK je nick ene izmed bork na RR. viš, pa dober da mamo miške, ko se lahk "uštulijo" pr vsaki špranjici.... Drgač pa hvala za odgovor... sem res misla da je to neka kratica za nekej pač... IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Jst mam že mal dost tegale RBD šopanja po medijih. Čist vsako jutro mi hoče v radijskih reklamah neka knjigarna prodat zvezke pa mape z RBD... pa dej no... kupi eno... da ne bo reklama ravn zastonj... da bo dosegla svoj namen...če ne veš za koga, pa vsaj za mene . ampak ko bi mela nekej od teh RBD, sigurno ne bi dala več iz rok in izpred oči Drgač pa... zdejle poslušam tole ... mi je tak fajna....
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 29.8.2008 22:09:26 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:05:59
|
|
|
|
ledenka
|
lunci, glede na to, da so Gunsi dali bojda neki novga ven, jim bom kar o tem povedala miska, hvala za pojasnilo za luno MLBK je ena zlo fajn punca fargi, sej jaz sem v osnovni poslulasa Ricka Astleya pa Mel and Kim zdaj to seveda ne povem vec na glas
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:12:56
|
|
|
|
ledenka
|
luna, vis, ko ne beres IVFovk ne poznas folka skrajni cajt, da nas prides tu pa tam pogledat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:15:41
|
|
|
|
gigi1
|
Čerko punce No moj me je zvleku z žura...zdej pa že smči Ajsi Gunsi kaj?? Komi čakam, da začnejo dolgo obljubljano reunion turnejo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:16:11
|
|
|
|
miska73
|
Drgač pa... zdejle poslušam tole ... mi je tak fajna.... Pesem al pevec?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:20:29
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Drgač pa... zdejle poslušam tole ... mi je tak fajna.... Pesem al pevec? men je bil pa Marko tok fejst...no sej je še zmer, sam zdej ga ni več za vidt...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?