Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:21:07
|
|
|
|
Fargesia
|
Lunca, jst sem kr fajn...so druge stvari zdej v ospredju, ker dojenčka ne smemo še delat...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:23:36
|
|
|
|
ledenka
|
Komi čakam, da začnejo dolgo obljubljano reunion turnejo jaz tud, jaz tud sem predvcerajsnjim v avtu poslusala njihovo novo, pa mi je bilo vsec
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:25:43
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka fargi, sej jaz sem v osnovni poslulasa Ricka Astleya pa Mel and Kim zdaj to seveda ne povem vec na glas A tole KIM ? AL tile DVE ? Drgač pa miška...zadnjič sem ti pozabla prlepit še MARTIKA, SHEAKESPEARE SISTERS, BOY GEORGE, WHAM, THE BANGELS, TOLE (ne vem, a so men zvočniki crknal ), BELINDA, ROXETTE, PET SHOP BOYS, EURYTHMICS, in seveda ZMAGOVALCI!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:26:02
|
|
|
|
gigi1
|
Fargi kolk še? 2 meseca? Saj hitro mine. Pri meni mora 3. M priti drug teden. Pol pa akcija
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:27:09
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka luna, vis, ko ne beres IVFovk ne poznas folka skrajni cajt, da nas prides tu pa tam pogledat u ne še... bom začela najprej z MLBK metodo (moj ljubi brez kondoma )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:28:39
|
|
|
|
ledenka
|
jeeeee, respectable tam ene 12, 13 sem bla stara... kavbojke na korencek, trajne bljak!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:30:11
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Drgač pa... zdejle poslušam tole ... mi je tak fajna.... Pesem al pevec? če pa poslušaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm nooooooooooooo...... sej ne gledam ... pevec pa ... bi bil zame več kot za sam ponucat... mi je tak o.k. dečko (ne sam vizualno...to mi je še najmanj? Fergi... Marko... jah, sej je bil tud fajn... ampak.... je nekam zginu... če pa priznam, mi je šel pa že pošteno na živce... vse kar je nardil pa kaj bi lahk nardil, je bla omenjena njegova Tina ...kot da z njegovim življenjem ona razpolaga.... uuuuuu, prvič sem napisačla Fergi... ampak zame si še vedn Maši
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:30:54
|
|
|
|
ledenka
|
tale mi je se zdaj ful smesna
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:31:31
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia Lunca, jst sem kr fajn...so druge stvari zdej v ospredju, ker dojenčka ne smemo še delat... a bi lohk povedala bolj konkretno... tole druge stvari... men nč ne pove
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:32:27
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka luna, vis, ko ne beres IVFovk ne poznas folka skrajni cajt, da nas prides tu pa tam pogledat u ne še... bom začela najprej z MLBK metodo (moj ljubi brez kondoma ) ja, ampak pogledat nas lahko kljub temu prides
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:32:38
|
|
|
|
gigi1
|
Ajsi, Lunca, Miška, Maši lep večer Se grem mojmu pridružit Nočko
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:37:40
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia punce, tale je pa mal za nasmejat...besedilo je ful hudo... http://www.youtube.com/watch?v=uFv1romD0vI&feature=related jah, že naslov je obetaven... ko pa vidiš izvajalca pa si sploh lahk velik obetaš od te pesmi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:38:08
|
|
|
|
ledenka
|
nocko, Gigi, pa lepe sanje!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:39:14
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka tale mi je se zdaj ful smesna sem jo prej iskala pa mi je same bitle ven metal.... tak jst se poslavlam za dans... nadaljujemo jutri... lepo spite... nočko
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:45:03
|
|
|
|
ledenka
|
tole je pa za nas, ki se RDjev ne veselimo vec beri lunine poste na prejsnji strani
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:45:35
|
|
|
|
miska73
|
Luna, ti si prava zakladnica starih komadov... Za naslednji žur pridem k teb po CD-je...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:46:37
|
|
|
|
ledenka
|
nocko, luncika tale pa je za lahko noc
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:46:37
|
|
|
|
miska73
|
Žiži, luna, lahko noč tudi vama
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 22:55:51
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka nocko, luncika tale pa je za lahko noc če je ista ko una zgorih.... to mi lahk zavrtiš naslednji petek se je šel moj tuširat pa sem še mal gor poskočla na RR, ki je še vedno moja mala skrivnost
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 23:02:26
|
|
|
|
ledenka
|
nocko, jaz grem pa se na pir ven ja, moram ujzivat, dokler ni otrok, al kak ze
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 29.8.2008 23:04:27
|
|
|
|
miska73
|
Ajsi, uživi pa ne se ga prevč napit...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 30.8.2008 11:16:10
|
|
|
|
LuNa73
|
evo, nekej za dober dan... jaz se se pri nekaterih od srca in do solz nasmejala Ko vidiš te face.... še posebej na WC-ju Očisti čevlje TUKAJ Frizer TUKAJ Kabina za pomerjanje TUKAJ in TUKAJ Stranišče - pozor TUKAJ Zdravniki ..TUKAJ in TUKAJ in TUKAJ in TUKAJ Prodaja TUKAJ Poročna fotka TUKAJ Postani igralec TUKAJ Muzej TUKAJ
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?