|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
30.8.2008 21:28:54   
ursalara
Punce!
Hvala vam,da ste to kar ste! Da se ne izdajate za nekaj drugega. Da ste preproste in da me sprejemate takšno kot sem. Ste prijateljice kakršno si želi vsak! Hvala vam, da mi stojite ob strani vedno ko vas potrebujem.Da me znate potolažiti in da mi vedno svetujete ter pomagate po svojih najboljših močeh.Hvala vam, da ste mi dala priložnost, da vas spoznam!In ne pozabite, da sem za vas tukaj 25 ur na dan in 366 dni v letu!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
30.8.2008 21:31:26   
mml
mala pikica še enkrat vse pohvale za torto user posted image

klepetka hvala za darilo user posted image

hvala vsem za pohvale, pa saj ste vse pomagale, tako da gredo zasluge vsem nam user posted image user posted image user posted image

sunny moj user posted image  se zahvaljuje za pohvale, recept dobiš user posted image

triš  super, da fotkič dela in da je bil user posted image  prijetno presenečen in pride drugo leto spet user posted image

Bolj težko tipkam, jer se mi Matic zvira v naročju...tako da jutri dalje...

no prej pa še

Žan Luka vse najboljše
user posted image

Maruša vse najboljše
user posted image

Špela vse najboljše
user posted image

lutiropan vse najboljše in najlepše
user posted image

Matic se vsem zahvaljuje za čestitke in je vesel, da vas je spoznal

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
30.8.2008 21:38:18   
ursalara
Martinca prosim te tudi jaz za cd!Hvala tudi tebi za pomoč pri pripravljanju mize!

Mml hvala ti za izvrstno pomoč!

Koala tudi tebi hvala za pomoč,in saj veš Aleks je zdaj zaseden!user posted image user posted image

Mala pikica
hvala tebi iz srca da si se bolana potrusila za vse nas in nam pripravila prijetno presenečenje in ja torta je bila fenomenalna,pohvale tudi tvojemu možeku!user posted image user posted image user posted image

Klepetka
hvala za darilce joj joj lepo si nas presenetila!In ja Domnu si prav povedala!user posted image user posted image user posted image user posted image

Triš povej svojim dvema sončkoma da sta pogumna in res srčkana otročka in da je mojemu bilo v veselje da jih je peljal!In HB da je fotoaparat ostal cel!user posted image user posted image

Katrin hvala tvojemu možu za poberanje denarja!

Sunny
naslednjič ko prideš v Lj pokliči gremo na kavico!

Alfabeta
hvala za kifle božanski so bili!

Punce v veselje mi je bilo vas spoznati in preživeti čudovit dan z vami,super ste vsaka posebaj jaz res upam prav nerodno mi je bilo ker se nam je malo zataknilo pri denarju da niste preveč hude,in ja sem za to da se druženja nadaljujejo in se ponovno srečamo v najkrajšem možnem času!
Naj vam še enkrat rečem vsaki posebaj hvala ker brez vas ne bi bilo piknika niti ne bi uspel tako kot je!

Slaščičarke
najlepša hvala za vse dobrote!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
30.8.2008 21:39:34   
ursalara
Lutriopan vse najboljše!

user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
30.8.2008 21:51:06   
piškamiška
Pozdravček!

Da se še jaz oglasim.
Sej ste že ostale vse povedale....skratka super piknik!
Super vas je bilo zopet videti, skupaj s sončki!user posted image
Organizacija, hrana in predvsem družba - res enkratno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Klepetka, res si tudi naju z Nejcem lepo presenetila z darilcem.user posted image
Mala pikica enuser posted image za torto! In en user posted image za vse slaščičarke!

Nejči že spi, je bil kar zmatran, mami bo pa tudi kmalu šla v deželo sanj. Mojmuuser posted image je pa lahko presneto žal, da ni bil zdraven, ane.

Sedaj pa še prošnja, mislim da leti ta prošnja na malo pikico in martinco, glede slikic. Tudi jaz bi rada CD z slikcami. Lepo prosim!!!

Punce super ste!!!!!!!!! 

lahko nočko vam in vašim najlepšim sončkom!user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
30.8.2008 22:03:54   
nana35
Pozdravček še od mene.

Mi smo bili kar hitro doma in zdaj je Klemen šele šel v posteljo.Je bil preveč razburjen od dneva.

Imeli smo se super,zelooo sem vesela,da sem vas vse spoznala-končno!
Vse ste super fajn in upam,da tole ni bilo zadnjič.Hvala za pecivo, res je bilo zelo dobro oz.je zelo dobro,škoda da nisem imela večjega krožnikauser posted image .

sunny m.tvoja Neja je krasna in ima res lep nasmešek.

katee,Žan Luka je pravi lepotec,v živo še lepši kot na slikah.

Triš,prav tako tvoj Žan in tudi ti si super!Pa imaš res lepe otroke.In tudi ti res lušna punca.HB za fotoaparat!!!Ker si slikala mojega smeškotauser posted image ,za spomin.

Klepetka,ti pa si itak moja posebna prijateljicauser posted image in sem res zelo, zelo vesela,da sva se končno spoznali in upam da se kmalu še kaj vidimo. Tvoji otroci so res krasni in pridni.In tvoj mož ima zelo prijazen obrazuser posted image . Hvala,hvala za darilo,res lepo,slinčka ne bomo uporabljali,ga bomo imeli za spominuser posted image .Res si nas presenetila in me je bilo kar malo sram,ker si se tako lepo spomnila,jaz pa nič...user posted image Ah,saj sem se a sem človek brez idej za take priložnosti.In sem vesela,da je Klemen primeren zet.user posted image

sani,prav lušna babika si in tvoja Manja je lepotička in pol.In živa kakor moj Klemen.Končno ima še nekdo tako živahnega in nemirnega otročka,le da jaz teh dobrih 9kg težje krotim kakor ti.

mml,hvala za dobro organizacijo piknika.Manca in Matic sta lepa otročka,Manca pa itak živahna kot user posted image .In ne skrbi,jaz nisem nič slikalauser posted image ,tako da slik ne bo od mene.Za malo več dinarčkov pa nič ni narobe,smo se imeli lepo in to je važno.

mala pikica,res sta se stvojim Dušanom lepo potrudila glede torte,lepo si nas presenetila,mislim,da imaš to v krvi,da rada presenečaš ljudi.Pridna sta oba. Gašper je pa itak moj posebni fantek,vedno je tako luškan.

Hvala vsem za trud in da ste pekle toliko peciva,me je kar sram,ker jaz nisem nič spekla,ampak kaj čemouser posted image .

Žan Luka ,Matic, Špela Vse najbolješe za mini rojstni dan.

Lutiropan,vse najboljše tudi tebi ob tvojem prazniku!

Danes se moj dragi prvič ne pritožuje,kako sem skoz na RR,ko je videl kako ste vse fajn.user posted image

martinca,prosim te za CD s slikami,ker jaz zato nisem nič slikala,saj se zanašam na vaju z Urošemuser posted image Uroš,prosim.

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

daleč najbollj simpatičen prizor pa je menii bil,  ko so sedečki na dekci, čakajoč na slikanje , vsi tako prisrčno jokaliuser posted image user posted image  

Tudi meni.Škoda,da Klemen ni jokal med njimi,ker je spančkal.Mi je kar malo žal...

Alfabeta,moj tudi ni vedel kakšen nick imam jaz do danes zjutraj,ko je rekel, zakaj pa imaš ti na majici napisano nana??? Jaz sem mu razložila tako kot je pa je rekel da je mislil,da se imenujem ribicauser posted image .Ne vem od kod taka ideja. Saj je tudi moj nick meni čisto mimo,ampak kaj zdaj hočem??Kar je pač je.

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Punce!
Hvala vam,da ste to kar ste! Da se ne izdajate za nekaj drugega. Da ste preproste in da me sprejemate takšno kot sem. Ste prijateljice kakršno si želi vsak! Hvala vam, da mi stojite ob strani vedno ko vas potrebujem.Da me znate potolažiti in da mi vedno svetujete ter pomagate po svojih najboljših močeh.Hvala vam, da ste mi dala priložnost, da vas spoznam!In ne pozabite, da sem za vas tukaj 25 ur na dan in 366 dni v letu!

Lepo...jaz se sicer nisem kaj posebaj izkazala danes,ker nas je bilo res preveč,a sem tvoja prijateljica in sem zelo vesela,da sva se končno spoznali.

piška miška,lepo da sem spoznala tudi tebe.

Bom zaključila s pisanjem ker sem spet predolga...kajne klepetka??

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
30.8.2008 23:43:11   
Katrin
Še jaz user posted image user posted image user posted image
zadnja danes user posted image user posted image user posted image

Sem se ravno vrnila ponovno iz Ljubljane, ker sem šla user posted image  pobrat s službene zabave user posted image , sedaj pa samo še spat user posted image

Vesela sem, da smo se spoznale, hvala vsem za čudovit dan in dobrote na mizah. Hvala vsem, da ste, to kar ste user posted image  Mi smo se imeli lepo!

user posted image user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
31.8.2008 0:12:02   
Win1
Najprej hvala mami, da si me prišla iskat v Ljubljano. user posted image

Vsem ostalim pa se zahvaljujem za lep piknik, ampak drugič sladkarij prineste za en en dan, ne pa za cel teden. user posted image  Vam povem, da na fešti nisem jedel nič, ker vse vaše dobrote se niso mogle primerjat s tistim tam. user posted image  Zdaj pa ve prepričajte človeka, da ko se enkrat naje pršuta, da naj potem je poli salamo. Sem bil zelo presenečen, ker ste prave face, pa tudi tamalčki so bili kot angelčki, ja ko so pa arijo peli so bili pa ta glavni. user posted image

lp, win

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
31.8.2008 6:55:59   
majra
Jutro!

Spet sem prva user posted image
Sem mislila, da bo Katja malo dlje spala, glede na to, da je šla kasneje spat, ampak ne, že pol ure poje in kriči. Jaz grem spet pakirat, ker gremo danes malo obiskat hrvaški del familije. 

Lep dan vam želimo

(odgovor članu Win1)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
31.8.2008 7:25:55   
TRIŠ

Punce!

Jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nana hvala enakouser posted image

Slikice pa bom dala gor samo danes bo težko,ker imamo priprave na šolo in vrtec.Po dveh mesecih se kar težko ločim od mojih sončkov,kako bo dan pust.Tako da danes bo čas zanjuuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 31.8.2008 7:27:53 >

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
31.8.2008 8:38:30   
dašabina
mml, imaš zs

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
31.8.2008 8:54:25   
nana35
Samo,da vam zaželim dobro jutro in postavim eno vprašanje. Seveda zdaj ko imamo že zobekuser posted image .No,imamo že triuser posted image ,tako da je že vprašanje nujno.Ko sem dobila tablete za zobke (Fluonatril)sem bila nazadnje pri pediatrinji in od tega je že dalj časa,pa sem že pozabila kako jih naj dajem.Na škatlici piše 3x na teden zdaj pa ne vem kako mu jih naj dam.

Lepo prosim za čimprejšnji odgovor,ker bi mu danes rada začela dajat.

win,hvala in lepo da si se tudi ti imel krasno.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
31.8.2008 10:34:13   
katee
Mi  nismo dobili nobenih tabletk za zobkeuser posted image

Evo, spakirano je, samo še v avto znosimo in pičimo na morje. Lepo se imejte, jaz vas bom pogrešala!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
31.8.2008 10:54:07   
klepetka
Dobro jutro,

spet sem tukaj.Naši so šli k maši, Lana spi, jaz pa hitro sem .

Peciva ni več, tako da zdaj lahko brez slabe vesti začnem z dietouser posted image .Ja, odločila sem se, da čez zimo shujšam .Upam da mi uspe, čeprav bo glih čez zimo mal težka.Ampak bom vztrajna.user posted image

A veste da včeraj zvečer , ko  sem šla spat sploh nisem mogla zaspat, tako kot predvčerajšnjim, samo da takrat nisem zaspala od pričakovanja, včeraj pa od navdušenja in samih pozitivnih vtisovuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Klepetka,ti pa si itak moja posebna prijateljicauser posted image in sem res zelo, zelo vesela,da sva se končno spoznali in upam da se kmalu še kaj vidimo. Tvoji otroci so res krasni in pridni.In tvoj mož ima zelo prijazen obrazuser posted image . Hvala,hvala za darilo,res lepo,slinčka ne bomo uporabljali,ga bomo imeli za spominuser posted image .Res si nas presenetila in me je bilo kar malo sram,ker si se tako lepo spomnila,jaz pa nič...user posted image .In sem vesela,da je Klemen primeren zet.user posted image

user posted image tole me je pa res ganilo. IN tudi si moja prav posebna prijateljica , pa saj to itak veš.Včeraj ko smo prišli, sem te prav iskala s pogledom kje si , če ste že prišli, pa te nisem najdla.POl sem pa mislim da sani vprašala če ste že prišli , pa mi te je pokazala.user posted image Pa resnično sem vesela da smo se končno uspele spoznat  in upam da ne bo preteklo celo let o, da se zopet vidimo.SEm pa že včeraj user posted image  rekla, da ko bo imel kakšno službeno pot na štajersko(sam okaj ko ima glih na štajersk onajmakrat kaj za itiuser posted image ) , da nas vzame sabo.Al pa če boste vi kaj hodili obvezno javi.Ti bom napisal mojo št. za vsak slučaj. VAs pa povabimo, da se enkrat eno  nedeljo al pa soboto nalašč pripeljete k nam na obisk in izlet.BI bli zelooo veseli.

user posted image  sem pa pokazala kašno mnenje imaš o njem , pa je kljub svoji višini še kar zrasteluser posted image .

In naj ti ne bo nerodno zarad darila, ker ti nima bit za kaj. KEr če ne bi Maruša zavila vsega , jaz tud po moje nebi, ekr bi mi časa zmanjkalo.Njej pa je bil oto v veseljeuser posted image

Pa še glede tabletk; jaz sem jih Maruši strogo dajala in to še cel oura je mogla bit točna , Domnu pa jih sploh nisem . Zdaj pa se že kar kakšn oleto pri nas ne dobijo , tak oda jih tud Lana po moje ne bo dobivala. MAruši sem ji hpa dajala 1x na dan 1 tbl.

Intruder, tudi tebi naj ne bo nerodno , res neuser posted image

win, lepo da si se oglasil in da ti je bilo všeč.ZDaj pa se lahko še kaj večkart oglasiš.user posted image

katrinRR,user posted image  i n vse pohvale da sta prevzela tako nehvaležno delo.Pa glavno da je bilo vse ok.
SEm potem pribala zapreti okno , tam saj veš kje, pa ni nič drugače.Nagajauser posted image .REs bo treba nov rač.user posted image

mml, vse pohvale tvojemuuser posted image , da je spekel tako okusno pecivo in to  je pekel še celo skoraj do srede noči.user posted image  

katee,  še enkart vam želim prijeten dopust user posted image

ursalara , kako lepo si napisala.SE strinjam in podpišem pod čisto vsako besedouser posted image user posted image
Moram it zdaj kaj za kosilo pripravit.
Lep dan vam želim

< Sporočilo je popravil klepetka -- 31.8.2008 11:00:32 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
31.8.2008 10:55:30   
Twin76
Jutro!

Piknik je bil super, res bravo organizatorkam in vsem za dobro družbo user posted image user posted image user posted image  Žal nam je le, da smo bili tako pozni user posted image

Čestitke vsem mini slavljenčkom in slavljenkam ter mamicam, ki praznujete!!! user posted image user posted image user posted image

Katee, uživajte na morju!

Nekaj ste govorile o slabi (barvni) izbiri oblekic za fante. V LJ imajo kar nekaj izbire in v lepih svetlih barvah v Premamanu, pa v Zari se tudi kaj najde (kot je ena že napisala).

Danes bo Aleks za svojih 8. mesecev dobil prvič meso - purančka in upam, da ne bo nobene reakcije, razen mljaskanja user posted image

< Sporočilo je popravil Twin76 -- 31.8.2008 11:04:40 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
31.8.2008 11:34:20   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katee
Mi  nismo dobili nobenih tabletk za zobkeuser posted image

Mi tudi ne.user posted image

win me vesele, da so se tudi moški imeli tako fajn na pikniku. Se priporočamo tudi naslednjič.user posted image

piška miška lepo, da si prišla na piknik. Zdaj pa samo še večkrat zavi sem.

nana hvala za pohvale za Nejo.user posted image  Še dobro, da jo je malo minil strah pred novimi ljudmi. Me je kar presenetila, ko smo odhajali. Ste ji bile že vse všeč, da se vam je tako smejala.user posted image

Twin upam, da bo mesek dober in da bo Aleks vse pomljackal.

Alfabeta mi imamo tudi lepo vneto ritko.user posted image  Meni zgleda grozno. Se trudim večkrat previjat.

Smo imeli pa danes ponoči spet pokakano plenico in sva se ob 1.45 previjali...Neja je kar spala na previjalni.

Sva bili pa danes v Mercatorju in sem bila čisto paf, ko se ugotovila, da imajo najcenejši paket plenic Aktiv fit št. 4 Made in Germany (46 plenic). Pride 12,49€. Sva kupili kar dva paketa. Končno user posted image za Mercator. Potem sva pa kupili še eno dvojno pakiranje robčkov in sva dobili 2 majici, ki sta št. 92, tako da ju bomo nosili kasneje.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
31.8.2008 11:35:56   
Sunny Morning
Sunny naslednjič ko prideš v Lj pokliči gremo na kavico!

Definitivno prej sporočim, da se ša katera pridruži.

TRIŠ uživaj zadnji dan počitnic.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
31.8.2008 11:51:13   
Sunny Morning
AJDA
user posted image

JAN
user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
31.8.2008 12:39:04   
SuzanaKK
Ajda in Jan vse naj naj!!!!!!

Punce, kaj naj rečem, ko je bilo že vse povedano, super ste. VSE!!!! Naš Aljaž je kar hitro pozabil, da je včeraj telebnil, tako da je vse ok. Slik imam jaz direkt 5, tako da tudi jaz martinca prosim za CD, pa če boš prišla kaj v naše kraje k staršem, bi se lahko kaj videli. Pa še golobčka bi lahko povabile.

En velik user posted image za vse!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
31.8.2008 12:59:40   
vaney
martinca, jaz se tudi priporočam za slikice, ker jih imam tudi jaz samo enih 5user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
31.8.2008 14:48:43   
TRIŠ
Katee sedaj pa možgane na pašo in uživajuser posted image
Nana Matic in Lana so dobivali tabletke 1x na dan sedaj pa teh tabletk pri nas več ne dajejouser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
31.8.2008 15:27:36   
Twin76
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Twin upam, da bo mesek dober in da bo Aleks vse pomljackal.

Hvala user posted image , mesek s krompirčkom, bučko in malo riževega mleka je dober (ga zdajle v vsej svoji požrešnosti jem user posted image ), ampak mali se ne strinja preveč s tem. No, vsaj vsega ni ven spljuval, tako da mogoče še je upanje pri nas za zelenjavo user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
31.8.2008 16:08:29   
nana35
klepetka,hvala za gsm in odgovor.Samo jaz še vedno ne vem kako dajati tabletke.Zdrobiti??Kdaj??
Jaz upam,da boste prišli kdaj na štajersko in se oglasili,seveda pa hvala za vabilo,bomo prišli,samo kdaj pa še ne vemo.Enkrat namenoma in načrtovano si vzamemo čas in pridemo.Takrat pa te bom prosila za točne napotke.

Ajda in Jan,vse najboljše!!

Moram it,gremo še malo na izlet v dolino "Winetu".
user posted image

Danes je Klemen jedel juho in to z veseljem kar tako ki jo jemo mi.
Triš,hvala za odgovor glede tabletk,mi jih dobimo tukaj vsaj pri moji P jih dobijo vsi,upam,da mi bo katera postregla s tem kako pripravim  tabletko za v usta. V navodilih to ne piše,zato sprašujem vas.

Zdaj pa res grem,papa.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
31.8.2008 17:01:42   
ursulina
ursalara, zelo lepo napisano, se strinjam tudi jaz z vsako besedo!

nana, so to flouorove tabletke? pa si jih dobila v lekarni na recept? ker meni je tudi P napisala recept, ampak naj se teh tabletk ne bi dobilo v sloveniji tja do decembra in poleg tega se jih tudi ne priporoča več dajati... saj je kar nekaj o tem napisanega tudi na forumu in mml je odgovarjala na ta vprašanja. jaz jih ne bom dajala, tudi če bi jih imeli za dobiti. tako da tudi ne vem kdaj in kako dati...user posted image

glede slik in CDjev... martinca super za to idejo. zdaj, če želite, res lahko naredim filmček za spomin, samo pod pogojem da mi pošljete slike na email, če jih je manj in po CDju, če jih je veliko - mi smo jih naklofali 130! user posted image  tako, da povejte (mi lahko pišete na ZS glede naslova in majla), oz. martinca, če bo tvoj uroš kaj naredil, če to obvlada...

klepetka, glede darilca sem tudi jaz ostala brez besed... ful lepo od tebe in od tvoje delkice, da se je spravila zavijati! en velik poljubček na lička ji daj za trud in seveda povej, kako smo bile vse mamice vesele!!! user posted image

ljubljančanke in vse ostale seveda, sem že hotela prej predlagati, pa sem vedno pozabila, kaj če bi uvedle, npr en dan v mesecu, ko bi se vedno dobile na kavi, seveda še potrdile tukaj udeležbo, da ne bo kaka sama prišla user posted image , npr. vsaka 1. sreda v mesecu - kava januarčic? da lahko planiramo tisti dan za to?

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
31.8.2008 17:02:52   
ursulina
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - te slikice sedečki so res svetovne!!!! mi smo tudi spali v vozičku, pa tudi ne sedimo še na tlehuser posted image  škoda. user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?