nana35
|
Pozdravček še od mene. Mi smo bili kar hitro doma in zdaj je Klemen šele šel v posteljo.Je bil preveč razburjen od dneva. Imeli smo se super,zelooo sem vesela,da sem vas vse spoznala-končno! Vse ste super fajn in upam,da tole ni bilo zadnjič.Hvala za pecivo, res je bilo zelo dobro oz.je zelo dobro,škoda da nisem imela večjega krožnika . sunny m.tvoja Neja je krasna in ima res lep nasmešek. katee,Žan Luka je pravi lepotec,v živo še lepši kot na slikah. Triš,prav tako tvoj Žan in tudi ti si super!Pa imaš res lepe otroke.In tudi ti res lušna punca.HB za fotoaparat!!!Ker si slikala mojega smeškota ,za spomin. Klepetka,ti pa si itak moja posebna prijateljica in sem res zelo, zelo vesela,da sva se končno spoznali in upam da se kmalu še kaj vidimo. Tvoji otroci so res krasni in pridni.In tvoj mož ima zelo prijazen obraz . Hvala,hvala za darilo,res lepo,slinčka ne bomo uporabljali,ga bomo imeli za spomin .Res si nas presenetila in me je bilo kar malo sram,ker si se tako lepo spomnila,jaz pa nič... Ah,saj sem se a sem človek brez idej za take priložnosti.In sem vesela,da je Klemen primeren zet. sani,prav lušna babika si in tvoja Manja je lepotička in pol.In živa kakor moj Klemen.Končno ima še nekdo tako živahnega in nemirnega otročka,le da jaz teh dobrih 9kg težje krotim kakor ti. mml,hvala za dobro organizacijo piknika.Manca in Matic sta lepa otročka,Manca pa itak živahna kot .In ne skrbi,jaz nisem nič slikala ,tako da slik ne bo od mene.Za malo več dinarčkov pa nič ni narobe,smo se imeli lepo in to je važno. mala pikica,res sta se stvojim Dušanom lepo potrudila glede torte,lepo si nas presenetila,mislim,da imaš to v krvi,da rada presenečaš ljudi.Pridna sta oba. Gašper je pa itak moj posebni fantek,vedno je tako luškan. Hvala vsem za trud in da ste pekle toliko peciva,me je kar sram,ker jaz nisem nič spekla,ampak kaj čemo . Žan Luka ,Matic, Špela Vse najbolješe za mini rojstni dan. Lutiropan,vse najboljše tudi tebi ob tvojem prazniku! Danes se moj dragi prvič ne pritožuje,kako sem skoz na RR,ko je videl kako ste vse fajn. martinca,prosim te za CD s slikami,ker jaz zato nisem nič slikala,saj se zanašam na vaju z Urošem Uroš,prosim. IZVIRNO SPOROČILO: klepetka daleč najbollj simpatičen prizor pa je menii bil, ko so sedečki na dekci, čakajoč na slikanje , vsi tako prisrčno jokali Tudi meni.Škoda,da Klemen ni jokal med njimi,ker je spančkal.Mi je kar malo žal... Alfabeta,moj tudi ni vedel kakšen nick imam jaz do danes zjutraj,ko je rekel, zakaj pa imaš ti na majici napisano nana??? Jaz sem mu razložila tako kot je pa je rekel da je mislil,da se imenujem ribica .Ne vem od kod taka ideja. Saj je tudi moj nick meni čisto mimo,ampak kaj zdaj hočem??Kar je pač je. IZVIRNO SPOROČILO: ursalara Punce! Hvala vam,da ste to kar ste! Da se ne izdajate za nekaj drugega. Da ste preproste in da me sprejemate takšno kot sem. Ste prijateljice kakršno si želi vsak! Hvala vam, da mi stojite ob strani vedno ko vas potrebujem.Da me znate potolažiti in da mi vedno svetujete ter pomagate po svojih najboljših močeh.Hvala vam, da ste mi dala priložnost, da vas spoznam!In ne pozabite, da sem za vas tukaj 25 ur na dan in 366 dni v letu! Lepo...jaz se sicer nisem kaj posebaj izkazala danes,ker nas je bilo res preveč,a sem tvoja prijateljica in sem zelo vesela,da sva se končno spoznali. piška miška,lepo da sem spoznala tudi tebe. Bom zaključila s pisanjem ker sem spet predolga...kajne klepetka??