Sunny Morning
|
Jaz sem spekla pecivo za jutri, pa me je smetana pustila na cedilu. Zjutraj grem v trgovino in če bo vse tako kot mora bit prinesem, če ne pa za svaki slučaj kupim Domačico. Neja se je danes zvečer matrala 30 minut, da je zaspala. Sva z res vztrajna in si dajeva podporo, čeprav se mi zdi, da sva se že prej dobro pripravila, ker veva, da delava dobro stvar za vse tri. Popoldne je bila pa tako zmatrana, da je zaspala v 5 minutah, ko sem jo dala v posteljico. Nadaljujemo projekt spanje. Vidim, da je treba za jutri nadoknadit. Bo hecno, ko ne bomo imele nič za prebrat, ko pridemo domov. IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK Saj res, nekaj mi povejte. Ali je naš Aljaž še edini v klubu brezzobih? Ni sam, ga Neja tudi še ni zapustila. Se pa pri nas jažeta obe enki spodaj in je samo še vprašanje časa. Suzana upam, da težave minejo do jutri. limma uživajte na morju. Veliko Mi se bomo tudi potrudili, da pridemo ob 11.00. Katrin podpiram tvojo kandidaturo za blagajničarko. IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa Sem malo okoli špegala pa sem ravno ujela da je ena letošnja februarčica že noseča (al naj napišem spet ) Jaz bom rekla samo :Čestitke za pogum! Ena moja dobra prijateljica ima sina in hčerko, ki sta narazen dva dni manj kot eno leto: ji je bilo težko prvi dve leti, a sedaj uživa Je pa rekla, če bi se še enkrat lahko odločila, da se ne bi tako Jaz imam sosedo, ki ima 11m razlike, sestrično, ki ima točno 12m razlike in sodelavko, ki ima 13m razlike in mi vse pravijo naj imam naslednjega kar takoj, da je res od začetka ful dela ampak, da je pa kasneje ful lušno. Jim ne bo ratalo, da bi me prepričale, ker sva se z že zmenila, da bova počakala, da bo Neja stara 2-2,5 leti, ko bo dobila bratca ali sestrico. TRIŠ , pa tebi je spodletelo, ki svojega prepričaš v marsikaj. Se strinjam z ostalimi puncami...PRIDI SAMA z . Filip