|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
29.8.2008 22:58:28   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

user posted image user posted image user posted image alfabeta za Filipa

hvala.

zdaj pa res moram it. Dašabina, poskusi še ti prepričati Triško!
Ma kar ne morem verjet, sva bili zmenjeni, da se dobimo, da gremo skupaj zdaj pa to... Jo pokličem zjutraj....se bom potrudila...

le daj, napni vse sile.

Zdaj pa res, lahko noč. Se vidimo jutri

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
29.8.2008 23:06:56   
Sunny Morning
Jaz sem spekla pecivo za jutri, pa me je smetana pustila na cedilu.user posted image  Zjutraj grem v trgovino in če bo vse tako kot mora bit prinesem, če ne pa za svaki slučaj kupim Domačico.user posted image
Neja se je danes zvečer matrala 30 minut, da je zaspala. Sva z user posted image res vztrajna in si dajeva podporo, čeprav se mi zdi, da sva se že prej dobro pripravila, ker veva, da delava dobro stvar za vse tri. Popoldne je bila pa tako zmatrana, da je zaspala v 5 minutah, ko sem jo dala v posteljico.user posted image Nadaljujemo projekt spanje.

Vidim, da je treba za jutri nadoknadit.user posted image  Bo hecno, ko ne bomo imele nič za prebrat, ko pridemo domov.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
Saj res, nekaj mi povejte. Ali je naš Aljaž še edini v klubu brezzobih?

Ni sam, ga Neja tudi še ni zapustila.user posted image  Se pa pri nas jažeta obe enki spodaj in je samo še vprašanje časa.

Suzana upam, da težave minejo do jutri.user posted image

limma uživajte na morju. Velikouser posted image  

Mi se bomo tudi potrudili, da pridemo ob 11.00.

Katrin podpiram tvojo kandidaturo za blagajničarko.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa
Sem malo okoli špegala pa sem ravno ujela da je ena letošnja februarčica že noseča (al naj napišem spetuser posted image )user posted image

Jaz bom rekla samo :Čestitke za pogum!

Ena moja dobra prijateljica ima sina in hčerko, ki sta narazen dva dni manj kot eno leto: ji je bilo težko prvi dve leti, a sedaj uživa user posted image  Je pa rekla, če bi se še enkrat lahko odločila, da se ne bi tako user posted image

Jaz imam sosedo, ki ima 11m razlike, sestrično, ki ima točno 12m razlike in sodelavko, ki ima 13m razlike in mi vse pravijo naj imam naslednjega kar takoj, da je res od začetka ful dela ampak, da je pa kasneje ful lušno. Jim ne bo ratalo, da bi me prepričale, ker sva se z user posted image že zmenila, da bova počakala, da bo Neja stara 2-2,5 leti, ko bo dobila bratca ali sestrico.

TRIŠuser posted image , pa tebi je spodletelo, ki svojega prepričaš v marsikaj. Se strinjam z ostalimi puncami...PRIDI SAMA z user posted image user posted image user posted image .

Filip user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
29.8.2008 23:40:39   
majra
Še en stroj imam za zlikat, potem pa spanje user posted image  Končno! Sem rekla, da moram vse poštimat, ker se bomo cel vikend potepali in sedaj vmiram od vročine user posted image

Triš, ne morem verjet user posted image  Pa saj itak si bo jutri premislil in bote pršli. Sem sigurna. Če ne pa res pridi sama z otroci.

Alfabeta user posted image user posted image user posted image  za Filipa

Ostale, se vidimo jutri.....

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
29.8.2008 23:42:28   
TRIŠ
Moje drage sončice spet user posted image ,ampak sedaj pa zaradi vas in vaših postovuser posted image hvala vam.Moj dragi je spoznal in ne more vrjet da mi to toliko pomeniuser posted image in sedaj gre z namiuser posted image (sicer pravi da z muko ali gre).
Tako da drage moje se jutri vidimouser posted image user posted image user posted image .Hvala vam za moralno podporo.

Mala pikica tole s kolegico pa sploh ne bi bila slaba idejavem za drugič.

Filip user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 29.8.2008 23:44:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 4104
29.8.2008 23:44:14   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: majra
Triš, ne morem verjet user posted image  Pa saj itak si bo jutri premislil in bote pršli. Sem sigurna. Če ne pa res pridi sama z otroci.

No si malo vedeževalke kot Ursalara,ki ni stornirala kosila,če si moj premisleuser posted image user posted image user posted image .Ja,ja sedaj se lahko smejem saj sem zabuhla od joka da je jojuser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
29.8.2008 23:53:50   
majra
Triš user posted image   Sem znalauser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
29.8.2008 23:59:25   
nana35

Mi zobek "prijavimo" ko prebije dlesen user posted image

Ok,pol pa imamo zobek !!

Mi gremo jutri ob 9h iz Mb.Upam,da bomo uspeli tako kot smo načrtovali. Pridemo skupaj,intruder in njena družinica,martinca in njena družinica in naša malenkostuser posted image .
Komaj čakam da se vidimo.

klepetka,kooommmaj čakam,da vidim tebe!!In Lano seveda.

mml,sem zdaj prijavila zobek.Imamo ga že 3 dni,pa sem mislila,da ga mora gledat kar nekaj venuser posted image .Ne vem, zakaj sem tako mislila.

sani,moj dragi niti 1x ni omenil da ne bi šel.To je sigurno zato,ker gre tudi martincin Uroš,ne zaradi nas.user posted image Ker bo imel dobro družbo.Je pa moj kar družaben človek in se vedno vklopi v družbo,tako da me ne skrbi,kako se bo znašel.

Upam,da pridete tudi vi,ki ste v dvomih,od naše punce z družino do vseh mož in koruznikov.

koala,glede tega kar pišeš o tvojem možu...tudi moj se rad šali in vstreli kakšno kislo kdaj pa kdaj...se bosta z mojim že dobro ujela imam občutek.

katrin,user posted image da boš blagajničarka.Sigurno si že bila v OŠ.user posted image

suzana ,martincin Patrik tudi še nima zobkov,razen če jih je danes dobiluser posted image .

limma,ne skrbi,imele se bomo lepo in res,res škoda da vas ne bo.Vi pa uživajte in se sprostite na morju!!

Pri nas so vsi domači navdušeni nad našim piknikom,moja tašča pa še posebaj,je rekla,joj,kako je to fajn,včasih tega ni bilo in ne računalnikov in nič da bi spoznali še kake druge mamice isto starih otrok,da bi se družile... user posted image

Triš,user posted image  da vseeno pridete!!

:))

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
30.8.2008 0:04:14   
klepetka
trišuser posted image user posted image , super.

katrin , user posted image  za prevzem blagajne.

limma, škoda da vas ne bo. Pa karseda uživajte na morju
user posted image

Naš je tud  spet imel neke čudne prebliske user posted image ..... pa sem mu rekla da če ne gre on , po lpa tud jaz ne grm .IN ker ve, koliko mi pomeni ta piknik, ni nič kaj dosti kompliciral.

Ampak so pa res komplikatorji tile naši user posted image user posted image . KAr nekaj jih je, ki  zadnje dni  komplicirajo in bi se radi izognili zadevi.

ja  kaj, saj nimam drugega kaj napisat.Grem spat; najbolj pametno

lahko noč

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
30.8.2008 0:05:42   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

klepetka,kooommmaj čakam,da vidim tebe!!In Lano seveda.

veš da jaz isto mislim zate i n Klemna.user posted image user posted image

Glih sem mislila na  to , da se nisi danes zvečer nič oglasila in evo tebeuser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 30.8.2008 0:06:35 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
30.8.2008 0:09:08   
klepetka

.

.Je pa moj kar družaben človek in se vedno vklopi v družbo,tako da me ne skrbi,kako se bo znašel.

dobro pol,  pol me ne skrbi za mojgauser posted image

user posted image  za zobek , ki je že 3 dni zunajuser posted image .

suny, pa v skrajni sili prinesi brez smetaneuser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 30.8.2008 0:10:58 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
30.8.2008 0:09:13   
majra

mml,sem zdaj prijavila zobek.Imamo ga že 3 dni,pa sem mislila,da ga mora gledat kar nekaj venuser posted image .Ne vem, zakaj sem tako mislila.

user posted image

user posted image user posted image user posted image  za zobek

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
30.8.2008 6:54:31   
majra
Jutro!

Danes sem pa prvauser posted image

Nič, ženske srečno pot, pa se vidimo

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
30.8.2008 7:09:32   
nana35
Jaz pa sem drugauser posted image .Dobro jutro.Počasi  grem kaj pripravit,tako da se vidimo na pikniku danes!

Čau.

:))

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
30.8.2008 7:14:12   
TRIŠ
Nana user posted image user posted image user posted image user posted image za zobka.Kako smo danes zgodneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
30.8.2008 7:33:07   
katee
triš! kako sem vesela, da se vidimo!!!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
30.8.2008 7:35:33   
Alfabeta
Jutro!

Samo tole, ker me kifli čakajo....TRIŠ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se vidimo! LP Vsem

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
30.8.2008 7:36:50   
mala pikica
triš zdaj pa meni solze tečejo user posted image Ne morem povedat, kako sem vesela, da pridete user posted image

nana user posted image za prvi zobek in zajčkast nasmešek user posted image Mi še kar čakamo...

Mi bomo tudi šli okrog 9.ure od doma. Upam samo, da bo vreme zdržalo, nekaj je oblačno.

Samo malo še!!!!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
30.8.2008 7:38:20   
mala pikica
Kaj prinese mogoče kdo kamero?

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
30.8.2008 7:50:52   
TRIŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image RADA VAS IMAM ČEPRAV VAS ŠE NEKATERE NE POZNAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
30.8.2008 7:59:51   
koala
Jutro!

Noč je bila katastrofa, pa ni panike bomo že zdržali.

Trišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da pridete. sem fuuuuuuuuul vesela.

nana za zobekuser posted image user posted image user posted image  

Kamero pa midva prineseva, če je ne bova pozabilauser posted image .

Se vidimo!!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
30.8.2008 8:12:43   
vaney
jutro.

samo tole napišem, potem pa grem pakirat:

triš, mislim, da si edina, ki ti je ratalo v 5 minutah me spravit v dvojni jok (ker vas ne bo in ker boste) in potem smehuser posted image  glavno, da prideteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
30.8.2008 8:29:05   
Sunny Morning
TRIŠ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa user posted image samo še povej, da bog ne daj, da se mi na pikniku drži kot limona.user posted image
Moj user posted image je že od začetka rekel, da ne gre pa se je potem nekako premislil. Upam, da ne bo tam siten.user posted image

Grem spakirat, potem pa že počasi odrinemo.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
30.8.2008 8:56:59   
sani1
Dobro jutro!

Vidim, da ste že vse pripravljene za pot! Srečno vožnjo in pot seveda! Se vidimo...

Smo pa mi imeli danes katastrofalno noč...user posted image   Bom jaz čisto boga, grem zdej eno črno kavo popit pa bo...user posted image

Se vidimo!!!user posted image user posted image user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

Neposredna povezava do sporočila: 4123
30.8.2008 9:19:51   
klepetka
jutro,

da se še jaz samo  pofočkam, ker moram it spakirat za sabo.

SE vidimo.
REs se nekam oblači tud pri nasuser posted image .Upam da vreme zdrži.

lp

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
30.8.2008 9:28:44   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: majra

No si malo vedeževalke kot Ursalara,ki ni stornirala kosila,če si moj premisleuser posted image user posted image user posted image .Ja,ja sedaj se lahko smejem saj sem zabuhla od joka da je jojuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to mami polepšala si mi dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?