Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 28.8.2008 18:52:10
|
|
|
|
LadyB
|
April, sem ti pozabila napisat - učim se zvečer ko gre Tin spat, pa potegnem do polnoči. Al pa če ga kdo kam odpelje, kot danes, pa izkoristm . Sam dons sem lena, pa spet visim na rač. namest ob knjigi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 28.8.2008 18:53:48
|
|
|
|
LadyB
|
Nč se več ne dogaja na forumu , Pomoje da ko bo spet slabo vreme, bomo bolj not tičal pa kej več napisal
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 28.8.2008 19:58:41
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Danes pa praznujejo kar trije sončki: Peter, Janez in Luka Vse najboljše za 1. rojstni dan!! Vam vsem želima z Avgustinom. Čestitke vsem trem ob 1. rojstnem dnevu tudi od naju!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 28.8.2008 20:00:43
|
|
|
|
Talika19
|
Hojla! Hvala vsem za nasvete. Se še nisem odločila kaj bom naredila, bom videla kako bo takrat, pa še možek mora dat zeleno luč za to, saj ga bo on moral celo noč miriti. Jorja, super za bližajoč dopust.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 28.8.2008 20:09:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo punce Vas samo pozdravim...upam, da ste ok...Tiste, ki delate upam, da vam dan hitro mine in da se potem lahko cartate s svojimi sončki, pa upam, da vsem, ki uvajate v vrtec ni retežko. Midve začneva z uvajanje v ponedeljek. LadyB, tebi se pa hotla rečt, da sem vidla slkice od Tina na Facebook-u in se kar nisem mogla nagledat , res imaš prelepega sinkota...resnično... čisto po mamici! .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 28.8.2008 20:09:16
|
|
|
|
Anonimen
|
JORJA, lepo se imejte na dopustu ...sem včeraj gledala slikce od prijateljice, ki je bila na Kefaloniji...Grčija je res prelepa .
< Sporočilo je popravil poopsika -- 28.8.2008 20:10:29 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 28.8.2008 20:26:16
|
|
|
|
LadyB
|
Popsika, hvala za tako lep kompliment
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 28.8.2008 21:50:35
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Danes pa praznujejo kar trije sončki: Peter, Janez in Luka Vse najboljše za 1. rojstni dan!! Vam vsem želima z Avgustinom. SE PRIDRUŽUJEVA Z LINO.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 28.8.2008 21:53:56
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Dobro jutro. Hvala za lepe želje ob Rokovem prvem rojstnem dnevu. Družinsko praznovanje je uspelo. Slike sledijo. Kaj pa srečanje mamic danes zvečer, bo kaj iz tega? JOJ, NE sledim tok...žal odpadlo...saj še velja, le zment se je treba
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 28.8.2008 22:33:43
|
|
|
|
mony5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Danes pa praznujejo kar trije sončki: Peter, Janez in Luka Vse najboljše za 1. rojstni dan!! Vam vsem želima z Avgustinom. Čestitke vsem trem ob 1. rojstnem dnevu tudi od naju!!! ČESTITKE TUDI OD NAJU Z ZOJO!!! ČESTITKE TUDI TISI LANI IN ROKU!!! Hvala vsem za čestitke za rojstni dan!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 28.8.2008 22:38:30
|
|
|
|
Petjana
|
vse naj naj tudi od naju,vsem ki danes praznujete pa v albumu je par slikc z dopusta.....geslo je pa ime otoka kjer smo bili
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 29.8.2008 8:21:13
|
|
|
|
zalenka
|
jutro, ne morem verjet - nič napisanega. a res umiramo al kaj? jaz vas res kljub temu kr težko sledim, v službi je dela čez glavo in vsi kr misljo da če sm pred porodniško delala 16 ur na dan, da bom zdej tud. jok brate odpade nitka je tud čist razštelana in hodi spat po 23h uri, včeraj ob 23.30. midva z mojim sam še padeva v pojstlo. ma upam da ej faza in se uredi k sem jest zjutrej pol čist zalimana. uhh, vse k boste še kej dopustovale uživajte, jest bi tud rabla mal počitka že po nekaj tednih službe janana na kerem otoku ste že bili?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 29.8.2008 8:29:08
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka jutro, ne morem verjet - nič napisanega. a res umiramo al kaj? jaz vas res kljub temu kr težko sledim, v službi je dela čez glavo in vsi kr misljo da če sm pred porodniško delala 16 ur na dan, da bom zdej tud. jok brate odpade nitka je tud čist razštelana in hodi spat po 23h uri, včeraj ob 23.30. midva z mojim sam še padeva v pojstlo. ma upam da ej faza in se uredi k sem jest zjutrej pol čist zalimana. uhh, vse k boste še kej dopustovale uživajte, jest bi tud rabla mal počitka že po nekaj tednih službe janana na kerem otoku ste že bili? na Rabu
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 29.8.2008 8:34:40
|
|
|
|
April
|
živjo, kako se je petja spremenila.je zdaj bolj bratcu podobna. pa lepe goste laske ima.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 29.8.2008 8:41:46
|
|
|
|
Liya
|
Pozdravljene vse po vrsti. Upam sa mi boste vsaj tukaj malo pomagale. Namreč iščem spletno stran,kako se ji že reče? Adminator ali administrator-vem da je nekaj zelo podobnega. Tam so vse sorte slikice od rož do vse mogoče.. A sem vam vsaj mal pomagala? Pišem res zelo malo na tem forumu skoraj nič.pa vam povem da sem tudi mamica leto dni stare Klare. Berem vas pa zelo rada,ker ste ful lušne.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 29.8.2008 9:03:53
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana IZVIRNO SPOROČILO: zalenka jutro, ne morem verjet - nič napisanega. a res umiramo al kaj? jaz vas res kljub temu kr težko sledim, v službi je dela čez glavo in vsi kr misljo da če sm pred porodniško delala 16 ur na dan, da bom zdej tud. jok brate odpade nitka je tud čist razštelana in hodi spat po 23h uri, včeraj ob 23.30. midva z mojim sam še padeva v pojstlo. ma upam da ej faza in se uredi k sem jest zjutrej pol čist zalimana. uhh, vse k boste še kej dopustovale uživajte, jest bi tud rabla mal počitka že po nekaj tednih službe janana na kerem otoku ste že bili? na Rabu thx, fuls te luškani. petja je pa čist svetla ratala ane, pa ful je mela temne laske od začetka. ful sta lušna tam k skupaj sedita in jesta sladoled
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 29.8.2008 9:04:48
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Liya Pozdravljene vse po vrsti. Upam sa mi boste vsaj tukaj malo pomagale. Namreč iščem spletno stran,kako se ji že reče? Adminator ali administrator-vem da je nekaj zelo podobnega. Tam so vse sorte slikice od rož do vse mogoče.. A sem vam vsaj mal pomagala? Pišem res zelo malo na tem forumu skoraj nič.pa vam povem da sem tudi mamica leto dni stare Klare. Berem vas pa zelo rada,ker ste ful lušne. pozdravljena Liya. ne znam ti pomagat. mal bolj opiši kaj konkretno iščeš. drugača p le se kaj oglasi in povej tudi kaj o svoji lepotički Klari.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 29.8.2008 9:27:42
|
|
|
|
LadyB
|
Janan, jaz sem šla pa tvoje geslo ugibat in sem s prve uganila . kakšna lepa otročička sta Jan in Petja, prov posrečena sta na vseh fotkah
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 29.8.2008 9:40:57
|
|
|
|
Liya
|
kakšne rožice,da bi lahko sama naredila čestitko,saj je bila ena spletna stran,kjer je bilo ful tega. Pa se mi je zbrisalo,ko sem razdrla računalnik,jaz ttrapa pa si nisem zapisala. ja moja Klarica je stara eno leto.Je ful pridna punčka Hodimo zaenkrat če ne,pa zato pride po vseh štirih kamor se ji zahoče. dela pa že malo korake ob mizi.ampak to zelo malo. Mah upam da enkrat letos se ji pa bo zahotelo hodit po dveh Ponoči se mi še vedno prebuja in hoče mene. sploh ne vem kako bi jo odvadila na nočno dojenje? No to je na kratko zdaj pa šibam ven z njo ker ja tak sonček. pa pa
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 29.8.2008 10:37:26
|
|
|
|
Jumpy
|
Pozdravljene! Se me še spomnite? Najprej čestitke vsem avgustovčkom in avgustovkam za 1. svečko!!!! Čestitke vsem za nove podvige! Čestitke tudi za nove zobke! Saj nimam kaj novega za napisat. Pri nas je vse po starem. Smo v polnih pripravah na vrtec 2x, šolo in mojo službo (ta bo čez dober teden). Nisem vas brala za nazaj - je preveč dela. Bili smo na dopustu, se imeli super, delamo hiško, malo pohajkujemo,... Zalenka - a veš kaj sem se spomnila - a za piknik še velja? Kdaj točno je? Morda se tudi mi opogumimo, če bomo zdravi. Lya - ne znam ti pomagati. Še malo, pa gremo na drug forum. Mi je kar hudo.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 29.8.2008 10:54:55
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Pozdravljene! Se me še spomnite? Najprej čestitke vsem avgustovčkom in avgustovkam za 1. svečko!!!! Čestitke vsem za nove podvige! Čestitke tudi za nove zobke! Saj nimam kaj novega za napisat. Pri nas je vse po starem. Smo v polnih pripravah na vrtec 2x, šolo in mojo službo (ta bo čez dober teden). Nisem vas brala za nazaj - je preveč dela. Bili smo na dopustu, se imeli super, delamo hiško, malo pohajkujemo,... Zalenka - a veš kaj sem se spomnila - a za piknik še velja? Kdaj točno je? Morda se tudi mi opogumimo, če bomo zdravi. Lya - ne znam ti pomagati. Še malo, pa gremo na drug forum. Mi je kar hudo. ola jumpy. kako nitkin zaročenec? kako ste s hiško? uhh pri nas še vedno čakamo, da pridejo odmontirat okna in prilejejo nova. se je zavleklo 100/h. no sej itak pol ni dnarcev za naprej in bo mal pavze ampak vseen je fino če se nekaj kar maš v planu zaključi, da ti skoz ne mori, kako in kdaj bodo nardili. kje ste vi že? daj kako slikco, jaz se za take stvari ful firbčna veš . no saj vprašaj za katere nisem ja ja piknik velja, 13.9. pa še ostale, kje ste, javite se!!!!! Drug teden začnem pa res priganjat!!!! To mi menda kr gre - se pozna da sm učitlca - no tko to moj definira
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 29.8.2008 11:01:59
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Liya kakšne rožice,da bi lahko sama naredila čestitko,saj je bila ena spletna stran,kjer je bilo ful tega. Pa se mi je zbrisalo,ko sem razdrla računalnik,jaz ttrapa pa si nisem zapisala. ja moja Klarica je stara eno leto.Je ful pridna punčka Hodimo zaenkrat če ne,pa zato pride po vseh štirih kamor se ji zahoče. dela pa že malo korake ob mizi.ampak to zelo malo. Mah upam da enkrat letos se ji pa bo zahotelo hodit po dveh Ponoči se mi še vedno prebuja in hoče mene. sploh ne vem kako bi jo odvadila na nočno dojenje? No to je na kratko zdaj pa šibam ven z njo ker ja tak sonček. pa pa ojla liya, recimo prostodostopne fotografije imaš na voljo tule: http://www.freefoto.com/index.jsp kake animacije in slike pa tule: http://www.glitter-graphics.com/ ali tule http://www.cosgan.de/smilie.php drugač je pa tega na netu tolk da se kr gnoj dela , mal uporabi google in boš ziher našla kar iščeš. sej veš zdej je pravilo tako: išči pa boš našel, za večino stvari velja, da že obstajajo, fora je samo, da moraš znat poiskat . drugač pa ti kr reči če še kej rabiš , sm domača v iskanju igle v senu (beri info na netu)
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 29.8.2008 12:00:23
|
|
|
|
Liya
|
Hvala hvala ampak jaz res samp to stran iščem,ker je bilo kar nekaj lepih rožic in šopkov.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 29.8.2008 12:37:55
|
|
|
|
Liya
|
Hvala ti resker si se tko potrudila,ampak tista stran mi je nekako tko pri srcu. Adminator ali administrator ma tko nekak se reče. Ma to so take slikice-ma če kaj napišete pol pa še kakšno slikico pripopate al medvedka al tole happy birsday-sem na hitro napisala. To je neki takega...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?