Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 30.8.2008 21:05:40
|
|
|
|
Sisy
|
kwa je zdej bejbe.... še 2 dni pa se selimo na forum otroci Kako ste kaj?Mi smo fajn, imamo se luštn,uživamo doma, rastemo itd... Evo dons sem uspela poslikat Sarino sobico, da se malo pohvalim ...Sej verjetno ni nič "posebnega" no ampak zame je evo fotke: najprej en lep nasmešek in pozdravček še iz stare, "bordel" varianta sobe : potem pa še nova izvedba : pa še z druge strani (previjalna pa to) in še v celoti (pa ne gledat unih dveh groznih,starih rjavih omar-fuj bljak , sej bo kmal romala na kosovni odpad Ikea že kliče ):
< Sporočilo je popravil Sisy -- 30.8.2008 21:07:34 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 30.8.2008 21:09:27
|
|
|
|
mojca 32
|
da vas še jaz malo na hitro pozdravim Časa mi zmankuje na veliko.V ponedeljek začnem z službo me je kar panika.Pa ne toliko zaradi same službe ampak zaradi nekaterih gostov in zaradi male Ule Ata je vzel 10 dni dopusta da jo bo čuval.Prvo moremo vzeti odvajanje od mene ,šele pol pride na vrsto kdo drug. Rojstni dan je uspel, no ja.Deževalo je pa toča je šla pa...... in mi smo hoteli imeti piknik na prostem.Hvalabogu za dobre sosede da smo se še pravi čas preselili k njim v garažo.Torta je uspela ,ostalo je ni čisto nič se pravi da je bila okusna. Slike pridejo ko jih bom snela iz fotoaparata. JANANA jaz bi pa geslo če lahko
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 30.8.2008 21:11:12
|
|
|
|
Sisy
|
Janana (a sm prov napisala, upam )... sm pogledala fotke ful ste lušni kul kopalke tamala dva sta ful cukra... A ste se šli kej kopat na tist zlatni rt al kaj že? Kjer je sama mivka pa voda skos do kolen...Jst sem bila 3 leta nazaj pa mi je šla mivka blazno na živce ker sem jo imela povsod...ampak za tamale je pa verjetn zakon
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 30.8.2008 21:11:58
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 30.8.2008 21:12:04
|
|
|
|
mojca 32
|
sisy SUPER SUPER vse pohvale
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 30.8.2008 21:12:39
|
|
|
|
Sisy
|
**** kva ste lušne
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 30.8.2008 21:13:27
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 sisy SUPER SUPER vse pohvale oooo hvala
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 30.8.2008 21:14:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Šit Sisy kaj je lepa soba Res lepa.Upam,da tudi moji frčafeli kdaj dobita svojo sobico
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 30.8.2008 21:14:54
|
|
|
|
mojca 32
|
**** SUPER CUTE STE TISA LANA je pa tolk lušna ko je mal bol okrogla,moja Ula je tud bla pa sedaj na polno štrajka za jest in imamo samo 9kg Kaj bi dala za tiste cajte ko je rada jedla
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 30.8.2008 21:15:16
|
|
|
|
*lenc@*
|
sisy, zelo prijetna in topla sobca na pogled jaz pa mam goro perila za porihtat, pa sem kar neki munchen začela gledat - mi je full dobr film, sem ga v kinu gledala, ampak moreče teme mi zdaj ne sedejo mojca - to je pa res ql, za take sosede
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 30.8.2008 21:16:05
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy **** kva ste lušne res!!!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 30.8.2008 21:17:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za pohvale Tiska je tolk navalila na torto,da je blo kej
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 30.8.2008 21:18:04
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 sisy SUPER SUPER vse pohvale oooo hvala nič farbat, kar je res je res
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 30.8.2008 21:18:28
|
|
|
|
mojca 32
|
mojca - to je pa res ql, za take sosede ja sej vem.Smo skupaj gor rasle Sedaj imamo pa skoraj isto stare otroke.No ja sedaj mislim z ULO ,ker ni mogla zanosit prej (je umetno zanosila) in smo še vedno v dobrih odnosih
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 30.8.2008 21:19:32
|
|
|
|
Antigona
|
Sisy super sobica **** kolk ste luštne, pa kaj ma Tisa lepe oke
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 30.8.2008 21:25:27
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 Kaj bi dala za tiste cajte ko je rada jedla a ti tut? jst bom enkrat pop...zadnje cajte mi sploh noče jest, v usta že vzame pol pa vse ven pljuva...grozn...pa taka jedka je bila...pa nikol ni mleka pila, samo jedla...zdej "na stara leta" pa flašo zjutri in zvečer
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 30.8.2008 21:31:46
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 Kaj bi dala za tiste cajte ko je rada jedla a ti tut? jst bom enkrat pop...zadnje cajte mi sploh noče jest, v usta že vzame pol pa vse ven pljuva...grozn...pa taka jedka je bila...pa nikol ni mleka pila, samo jedla...zdej "na stara leta" pa flašo zjutri in zvečer ja sej včasih bi naraj jokala zraven,ker pride dan ko mi je samo smoki pa še tist ne vem kolk veliko.danes mi je pojedla celo 1 frucferge.Kaka mi pa tud po 4 krat na dan.Ampak res ne vem kaj???? Skuham ji včasih tud po 3 kosila pa je pri vseh tako kot praviš, usta odpre pol pa vn pljune
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 30.8.2008 21:33:20
|
|
|
|
mojca 32
|
aja pa še to Mleka pa bog ne daj.Mi pa ponoči sedaj pije gosti sok.Saj nekaj da mi ni zares čisto na vodi in čaju
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 30.8.2008 21:50:00
|
|
|
|
Talika19
|
Sisy, sobica je pa prav čudovita, ful lepa kombinacija barv, bordure in slikice. ****, ful lepo ste imeli. Torta je super, tvoji žabici pa tudi. Mojca32, samo, da ste vse uredili glede praznovanja. Glede hranjenja pa mi zaenkrat nimamo težav, je ful jedec, saj ni čudnega, da imamo skoraj 11 kg.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 30.8.2008 22:14:13
|
|
|
|
Talika19
|
Lenč@, upam, da bosta čimprej obe ok. Najbrž je to povzročil stres odhoda v službo in varstvo. Imam pa eno vprašanje zate. Ti si šla na dvodnevni seminar, kajne? Kako je preživela Lina noč brez tebe? Zanima me, ker bom imela jaz oktobra tudi seminar, pa še ne vem kaj bom naredila. Midve imava dokaj podobno situacijo ponoči, kajne?
< Sporočilo je popravil Talika19 -- 30.8.2008 22:17:26 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 30.8.2008 22:17:14
|
|
|
|
Talika19
|
Glede neješčosti sem vam še hotela nekaj reči. Nič se preveč sekirat, čeprav vem, da je včasih hudo, ko pripravljaš, pa nič ne je. Mi smo imeli kar nekaj mesecev podobno situacijo. Sem pa takrat brala en članek na MON-u, da dejansko otroci zelo malo potrebujejo, da se normalno razvijajo. Eno žličko hrane na obrok glede na leta, ki jih imajo. Torej bi jim sedaj zadostovala 1 žlička na obrok.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 30.8.2008 22:20:54
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Lenč@, upam, da bosta čimprej obe ok. Najbrž je to povzročil stres odhoda v službo in varstvo. to vsi pravjo čeprav je bil kar virus.najprej je zbolela borisova sestra, pol moja "tašča", lina( k je v varstvu pr njih) in še jaz Imam pa eno vprašanje zate. Ti si šla na dvodnevni seminar, kajne?ja Kako je preživela Lina noč brez tebe?kot doma, živahno, mrbit še mal bolj Zanima me, ker bom imela jaz oktobra tudi seminar, pa še ne vem kaj bom naredila. Midve imava dokaj podobno situacijo ponoči, kajne?naša se zbudi in ko mal spije, spi dalje večinoma, je pa to 3-5x na noč
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 30.8.2008 22:22:13
|
|
|
|
*lenc@*
|
Torej bi jim sedaj zadostovala 1 žlička na obrok. to pa je študija
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 31.8.2008 9:21:48
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Torej bi jim sedaj zadostovala 1 žlička na obrok. to pa je študija tole tut men ni čist jasno okej pol pa ql,naša zmer 1 žličko poje, to pa ja Hecno mi je to ker nima malo kil,okoli 10500....očitno ima dosti "zaloge" al kaj Je pa res ful grozn ko vsak dan študiram kaj kuhat,da bo čim raznoliko,pa copram,kuharim potem pa nič ne poje Študirala sem če jo mogoče dlesni zarad zob bolijo (ji štirke ven rinejo) ker s tekočo hrano ala čokolino pa nima problemov.
< Sporočilo je popravil Sisy -- 31.8.2008 9:23:10 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 31.8.2008 9:26:17
|
|
|
|
Sisy
|
pa hvala vsem za pohvale sobice, me veseli da vam je všeč , se prau da sem kr dobr skombinirala Je pa ful luštno odkar ima svojo sobo,spi kot ubita do osmih zjutri,midva pa tut Edin jezi me to ker ponoči podzavestno vstanem in jo hodim pokrivat-se skos odkriva pol zjutri ima pa čist mrzle nogice...za dolgo pižamo je še prevroče (v sobi ima 24 stopinj),spalne vreče ne mara....tko da mi zmanjkuje idej kako naj rešim ta problem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?