Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 22:49:08
|
|
|
|
mony5
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Mony vse najboljše za rojstni dan. Srursa hvala za čestitke!!! Se vidimo na kakšni kavici!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 27.8.2008 7:23:31
|
|
|
|
April
|
Mony, vse naj naj Lady, daj mal povej kdaj pa koliko se učiš. Pa super, da bo šel na počitnice. Saj po enem mescu se še ne bo mogel tok privadit...naš se je šele po .enem letu ****, lep fant. kok je pa star za vse, ki uvajate, vam želim čimmanj joka...da bi otroci lepo sprejeli varuške, radi bili v vrtcu..pa najpomembnejše, da bi bili zdravi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 27.8.2008 8:11:13
|
|
|
|
JORJA
|
Dobro jutro! Danes pa praznujeta Tisa Lana in Rok: Tisa Lana in Rok vse naj, naj za vajin 1. rojstni dan vama želima z Avgustinom!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 27.8.2008 9:00:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Dobro jutro! Danes pa praznujeta Tisa Lana in Rok: Tisa Lana in Rok vse naj, naj za vajin 1. rojstni dan vama želima z Avgustinom!! Vse najboljše tudi od mene in Tjaše
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 27.8.2008 14:57:42
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB mah kok sem jezna, takrat ko se imam za učit, bi pa skoz visela na netu. V pon in tork mam izpit . Jooj kdaj bo že enkrat konc tega učenja... lady nikol, r privadi se. zdej je aktualno VSEŽIVLJENSKO UČENJE
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 27.8.2008 15:41:52
|
|
|
|
zalenka
|
****, simpatičen fantič. tale bo že kmalu lomil ženska srca, če jih že ne talika lušni ste na blogu. edino ena slikca ti ne dela.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 27.8.2008 16:11:22
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Dobro jutro! Danes pa praznujeta Tisa Lana in Rok: Tisa Lana in Rok vse naj, naj za vajin 1. rojstni dan vama želima z Avgustinom!! se pridružujem tej čestitki z Lino!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 27.8.2008 16:12:19
|
|
|
|
*lenc@*
|
ni več tok časa za rr , si ga bom pa seveda vsake tok čas vzela lp vsem
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 27.8.2008 17:01:39
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* ni več tok časa za rr , si ga bom pa seveda vsake tok čas vzela lp vsem jap časa je precej manj... amapk mormo pazt da ne poniknemo... mislim, da nam ne bo uspelo zafilat tega dela na tem podforumu, se bomo mogle prej preselit na Čvekamo o naših otrocih... Še zmeraj pa je moj predlog da tam odpremo temo pod imenom Avgustovske čveke 12. del... Se strinjate?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 27.8.2008 17:47:06
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* ni več tok časa za rr , si ga bom pa seveda vsake tok čas vzela lp vsem jap časa je precej manj... amapk mormo pazt da ne poniknemo... mislim, da nam ne bo uspelo zafilat tega dela na tem podforumu, se bomo mogle prej preselit na Čvekamo o naših otrocih... Še zmeraj pa je moj predlog da tam odpremo temo pod imenom Avgustovske čveke 12. del... Se strinjate? JA, jest se strinjam. Lahko se pa potrudimo in zdele zadnje dni v avgustu vzamete dopust, da zafilamo tale del.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 27.8.2008 18:11:19
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* ni več tok časa za rr , si ga bom pa seveda vsake tok čas vzela lp vsem jap časa je precej manj... amapk mormo pazt da ne poniknemo... mislim, da nam ne bo uspelo zafilat tega dela na tem podforumu, se bomo mogle prej preselit na Čvekamo o naših otrocih... Še zmeraj pa je moj predlog da tam odpremo temo pod imenom Avgustovske čveke 12. del... Se strinjate? JA, jest se strinjam. Lahko se pa potrudimo in zdele zadnje dni v avgustu vzamete dopust, da zafilamo tale del. a kr dopust??? ja no, jst ga mam šele prve tri dni v septembru zarad uvajanja, a bo prepozn
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 27.8.2008 19:45:46
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Dobro jutro! Danes pa praznujeta Tisa Lana in Rok: Tisa Lana in Rok vse naj, naj za vajin 1. rojstni dan Čestitke ob prvem rojstnem dnevu tudi od naju z Markom!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 27.8.2008 19:50:41
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka talika lušni ste na blogu. edino ena slikca ti ne dela. hvala saj mi že včeraj ni, pa se mi ni dalo popravljat zdej pa sem
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 27.8.2008 19:51:58
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: LadyB mah kok sem jezna, takrat ko se imam za učit, bi pa skoz visela na netu. V pon in tork mam izpit . Jooj kdaj bo že enkrat konc tega učenja... lady nikol, r privadi se. zdej je aktualno VSEŽIVLJENSKO UČENJE Točno tako, meni pa po enih 2 letih kar manjka, če se nimam nič za učit, potem si pa spet kaj najdem. Edino ne vem kako bo zdej ko imam malega, ko pa res ni več toliko časa.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 27.8.2008 19:57:36
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Dobro jutro! Danes pa praznujeta Tisa Lana in Rok: Tisa Lana in Rok vse naj, naj za vajin 1. rojstni dan vama želima z Avgustinom!! ČESTITKE TUDI OD NAJU Z EVO
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 27.8.2008 20:02:08
|
|
|
|
Sisy
|
TISA LANA in ROK-vse naj naj za prvo svečko
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 27.8.2008 20:03:49
|
|
|
|
April
|
Tisa Lana, vse najboljše Rok, vse najboljše
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 27.8.2008 20:13:15
|
|
|
|
Sisy
|
evo da še jst kej napišem da mal prlezemo na kakšno stran več Res je da ni več toliko časa za RR, si sploh ne predstavljam da bi še v službo hodila,potem ga pa sploh ne bi bilo Mi2 s Sarčiko skos šibava naokoli, pa mal doma prenavljamo, skos se kaj najde. V glavnem, Sarina sobica je končana in je prečudovita. Ko bo "sfiniširana" in opremljena še do konca z nalepkicami in zadnjimi detajli (razen omare seveda) jo poslikam da boste videle kakšno "kraljestvo" ima naša princesa. ( Antigona-glede Ikee-20.9 se odpira v Celovcu in greva takrat kar tja, sej veš pol krajša pot...) Jst sem ql, vsako jutro se veselo "špikam" , mal so me začel dons "stranski učinki" dajat ampak nič hujšega. Ta hujši del me še čaka pa "ta lepši tut", upam.... Dnevi so prečudoviti , če nam bo zarad mojega postopka časovno zneslo smo rekl da gremo še kej v septembru na morje. Sara zdej ne bo šla v vrtec, so mi tam razložili da če si na porodniški otroka itak ne moraš dat v vrtec tako da sem se v službi zmenila da grem delat šele 3.11 in bom s tamalo skoraj do konca doma, jo bom uvajala zadnji teden ali 14 dni. Sem kr vesela da je tako, moram priznat da sem se kar mal oddahnila ker vem da bo še nekaj časa z mano
< Sporočilo je popravil Sisy -- 27.8.2008 20:16:39 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 27.8.2008 20:27:42
|
|
|
|
April
|
potem bosta pa še dva mesca skupaj, super pa sploh, ker bo mogoče v tem času že shodila, pa ne boš zamudila njenih prvih korakov
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 27.8.2008 20:50:07
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: April http://24ur.com/tv-vsebine/kanal-a/ sisy, mogoče ti bo zanimivo. Jaz bom gledala. jst že čakam mi je mami že včeraj rekla da morm "nuuuujno gledat" itak...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 27.8.2008 20:51:31
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: April pa sploh, ker bo mogoče v tem času že shodila, pa ne boš zamudila njenih prvih korakov ne vem če v tem času že bo..raje nič ne upam...sej se je šele zdaj začela postavljat na noge tko da se česa prime in vstane...ampak prestopit pa še ne zna, samo stoji
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 27.8.2008 21:00:10
|
|
|
|
Talika19
|
To je pa super, da bo Ikea v Celovcu. To bomo pa še mi kaj šli pofirbcat, čeprav nazadnje mi ni bilo nič všeč ko sva bila v Grazu. Sisy, kako fajn, da bosta še toliko časa skupaj. Jaz sem pa že čisto v delu, ful imam dela, pa sploh ne vem kdaj bom kaj magistrsko delala. 20.9. bomo imeli v službi neko konferenco na kateri bo 250 naših zaposlenih in tam bom vodila program. Zdej se pa še s tem ukvarjam, kako bo to izgledalo. Kot da nimam drugega za delat, mi je pa v veselje, tako, da ni panike. Imam pa eno ful dilemo. Začetek oktobra imam 2-dnevno izobraževanje na Bledu. To pomeni, da tam tudi spimo. Ker pa je to ful blizu mojega doma, lahko grem domov. Zdej sem pa ful v dilemi kaj narest. Ali grem domov in sem z Markom ali bi to priložnost izkoristila, da bi ga poskušala malo odvajat od sebe. Z mojim se še nisva zmenila, omenila pa sem mu že. Kaj mislite? Čeprav po eni strani si sploh ne predstavljam, da bom brez njega od petka zjutraj pa do sobote popoldan. Jaz najraje ne bi, ne vem pa, če ne bi bilo to vseeno za poskusit. Bojim se, da se bo ful jokal, pa sploh zdej ko je bolj občutljiv ko sem šla v službo. Sicer je do takrat še dober mesec.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?