mamuška
|
slavljenčkom čestitke , bolančkom eno kahlo čaja in kiblo zdravja. nicolina, tja do 9.-10. mes je čas, da se dojenček usede ali pa začne plazit, eno prej eno, drugi prej drugo. glede na izkušnje, ki jih imam z eno kolegico, ti priporočam, da se v dvomu obrneš na katerokoli razvojno amb. Pediatri so eni čoravi i gluhi , in ne vidijo, dokler ni prepozno (al p anočjo videt! ker gre napotnica na njihove stroške!). Znanka je imela 10-mesečnega fantka, ki razen da je na hrbtu nogice dvignil, ni naredil nič. Ni sedel, ni kravic pasel, niti za cm se ni premaknil, nič. Pa se je P - sredi LJ!, ne v kaki zabačeni vasi!-zdel vse ok, pač mal počasen je, bo že. pol sem jo le enkrat spravila s sabo k Zavrlovi v Moste in je žensko skor kap od hudga. fantek ima danes 6 let in ima še vedno motorične težave, npr. ne zmore vozit kolesa ali plezat na visokoa plezala ipd, pravijo, da bo do 10. leta vse ok, ampak namesto pa rmescev se mu vse vleče skozi celo otroštvo. Tko da boljš it za brez veze, če te nekaj žre, kot pa kasnej se po glavi tolčt. čist sem penasta, ker sem tu preverila cene dietne prehrane in vam povem, da je pri nas vse po 2x dražje, kot tu. isto npr. modrci od anite, ki meni edino držijo moje mlekarne približno na mestu. tko da grem popoldne fasat, da o ponudi sploh ne govorim. packi!!! mulcu sem kupila geox škornje za pozimi za 40 (!!!!) eur, pri nas jih spod 80 ni , desc si je clarkse za 50 eur kupil, pri nas so 110, edin tamau mulc je il drag s tem svojim richterjem- itd itd ko da smo serekeši, matr jim!! res sem besna z zatrdlinami v levi dojki se jaz konstantno ubadam in mi gre že ornk na jetra. čim mal kasnej črpam, je jajac. nč, otroc uzun kure pa zajce jagajo, jz grem pa kuhat naprej.