|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
27.8.2008 16:49:35   
naraščaj
Ojla,

No jaz sem danes čist kaput, se vid da nismo spal ponoč, ker je T mela fešto. Posledičlno sem nerodna ko sam user posted image  in sem dopoldne padla v dnevni s T v naročju. Sem se tok prestrašla, sam T se nasrečo ni nič udarla, ni niti zajokala, sem pa jaz pokasirala. Me tak boli noga, predvsem gleženj, da komi hodim.

Tko, da tisti kofeti bi prov pršli, da bi se mal skulirala, sam kajko še vedn ne pijem kave, ker mi je  blajk.

Sva pa prejle naročla še avtosedež prek e-baya, je bil kr dost cnej.

T ma pa zdele fešto po dnevni, je čist na spidu user posted image . Nč gremo mal na sončka.

Čevelčki so ful dobri, sam jaz še zaj zmer ne vem kaki morjo bit al kompakti al mehki, glede na to, da T že hodi s hojico????????????????

Aja, debeluška maš ZS

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
27.8.2008 17:33:02   
tabi
oj
Mi smo pa od frizerjuser posted image mata Nejc pa Nika novo frizurouser posted image Nejc je bil priden ko strela Nika pa je mal pojokcala in ker je bila prvič pri frizerki je bilo gratisuser posted image

Zdela pa na veliko razgrajata jih je tko lepo gledat sploh zdaj ko je Nika mobilnauser posted image zdej pa lahko rečem da sta ko rit pa srajcauser posted image

Naraščaj zdej je taka teorija da so prožni pa mehki čeveljčki naprimer Softy Od cicibana.Mi smo jih imel pri Nejcu pa bodo Tudi pri Niki.Odločit se boš pa morala sama kaj je bolje za tvojo princesko.Našmu je tašča kupla prve copatke od cicibana pa tut hodit ni znal v njih(so bili res trdi)tko smo imel copatke super-fit za doma in vrtecuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
27.8.2008 17:47:05   
scubadiver
Ojla čveke,

hvala za vprašanja kako je Lana in za pikepoke. Njej so pomagale, zdej jih pa še jaz rabim. Lana je namreč že skor ok, mogoče je danes 5 krat zakašljala, nosek je tudi čist. Tud noč je bla ok. Se je pa preselilo name. Iz nosa mi lije, boli me glava, grlo, čist sem zanič. Tko da za jutri žal odpovedujeva zmenek. Res ne bi rada koga nalezla, pa tudi prav družabna tkole nisem.

Tintin samo da je z Vasjem vse ok

joj Naraščaj, upam, da te kmalu neha bolet nogica.  Ne bom ti rekla da pazi glede na to da sem tudi jaz nerodna kot strela in sem se sesula v nosečnosti..

Kickers čeveljčke bo naša sigurno dobila. Sem jih ravno prejšnji teden gledala in so mi takooooooo všeč. Samo bom počakala na zimsko kolekcijo. Se pa spomnim kickers čeveljčkev še z mojega otroštva. Sem bila zaljubljena v njih. Posebej to mi je blo simpatično da je na enem zelen napis, na drugem pa rdeč.

Kaj bi še mogla pokomentirat? Mah kaj pa vem.. komaj čakam da pride moj domov da lahko mal izprežem..

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
27.8.2008 19:21:38   
barika
Sem gledala malo Kickers čevlje..moje mnenje...živa jih ne bi obula, ker so mi ful grde, take one, ko so včasih v trgovinah nosle (peta in prsti zunaj)user posted image user posted image

pa vse me boli...tak da se verjetno pridružujem Scubi.

scuba, hitro se pozdravi, pa naraščaj tudi

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
27.8.2008 20:11:46   
Oranža
Ojla,

Scubauser posted image user posted image user posted image .

Tintin očitno bova ju3 sameuser posted image user posted image , tko da bi lohk tud okoli 10h, al vse skup odpovemo pa prestavmo na kdaj drugič? No v glavnem sporoči kako in kaj, men ni panike pridituser posted image

Naraščaj, Barika user posted image user posted image user posted image

Čeveljčki....vsake oči imajo svojga malarjauser posted image ....men so tud lušniuser posted image user posted image
šibam.....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
27.8.2008 20:16:38   
ajtak
vas sam pozdravim in se pridruzim scubi in bariki- vse me boli, se posebi glava user posted image .

Lahko noc.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
27.8.2008 20:51:39   
naraščaj
Čer,

Hvala za tolažbo, sam noga me še vseen boli. Bo že.

T že spi (upam, da bo noč bolša kot včer).

Sem prej gledala Cicibanke (soft) pa je to sam en model, jaz pa sem misla, da jo to cela kolekcija, al sem narobe gledala!?

Čevelčki, men so všeč in kot si rekla Oranža se strinjam s tabo, da vsake oči majo svojga malarja. In prav je tak.

Jaz pa še zmer ne vem kaj bi ji kupla. Jah bo treba neki, sam T ma ful malo nogo, trenutno cicibanke 16.

Scuba, barika, ajtak, čiprej se pocajtite.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
27.8.2008 21:03:31   
tintin
Oranža - lahko prestavimo na drugič, da ne bova sami na Gibiju sedeliuser posted image  

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
27.8.2008 21:06:17   
mamuška
Naraščaj, čevlji mmorajo bit čimbolj mehki, vendar če otrok ne hodi sam - hojica je vsekakor najhujši strup!- čevljev ne rabi. ABS nogavičke ali eni usnjeni copatki ala robeez so več kot dovolj, predvsem pa otroku omogoči, da se z lastno močjo postavlja pokonci, ne da ga ena plastika drži in ga okrog sprehaja.

Bolančkom ždlim čimprejšnje okrevanje, pobuškanim tudi. Debeluška, user posted image user posted image za aneks.

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
27.8.2008 21:07:52   
Ilije
user posted image Pozdravljene!

Sem si danes kr oddahnila, ko sem prebrala tole:
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12

Dojenje: ful. Ponoči: ob 23 in 3 ali 4.

...sem namreč mislila, da se samo pri nas še vedno tako dojimouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Oranža
Ponoči se mi pa zbuja odkar puza in sedi, ker se v spanju vsede al pa puza po pojstli, pa mislim da me tud ''zavoha'', ker kmalu po tistem ko pridem spat, začne nergatuser posted image  Mah bo že, sej se ne sekiram kej dost, sam včasih morm pa mal ponergatuser posted image user posted image

To s sedenjem v spanju je pa pri nas čist isto. In to z vohanjem isto. Mi je ravno danes ena prijateljica rekla, da če bom hotela prekinit z dojenjem naj grem spat v drugo sobo, da me ne bo vohalauser posted image

naraščaj kje si pa cicibanke št. 16 najdla. men je v Celju rekla, da nimajo nobene tko majhne številkeuser posted image user posted image user posted image

Za vse bolne pa čimprejšnje okrevanjeuser posted image

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
27.8.2008 21:08:39   
mklks
se samo oglašam da vas pozdravim in vam zaželim lahko noč, ker me tko neki trebuh boli in grem samo še spat:)user posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
27.8.2008 21:17:15   
tabi
čer
Vidim da vas je kr neki bolančkanihuser posted image držim pestke da se hitro pozdravite pa še kakšen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image seveda pa še user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas smo pa kr zdravi zaenkratuser posted image
Otroc že lepo drnevhajouser posted image jst pa mal na netu visim gledam mal za zimsko kolekcijouser posted image sicer tamala bo veliko imela od tavečjega sam kej punčkastega bo še za dokupit da bo mami mal kombinirala,tavečji pa bo rabil kr nekaj ko pa raste ko konopljauser posted image

ja nič zdej grem pa pod tuš pa via postelja,rabim mal več spanca ker je jutri ful delaven dan zameuser posted image

Nočko pa eno bolho za pomočkouser posted image user posted image user posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
27.8.2008 21:34:28   
DEBELUŠKA30
Naraščaj, imaš ZS! Še prej pa hvala Bogu, da ni bilo tvojemu sončku nič, še starša takoj manj boli, če otroku ni nič user posted image .

Scuba, da boš čimprej zdrava user posted image  in seveda Lana tudi! 
Ajtak, tudi tebi enauser posted image , prav za prav za tvojo glavo, da bo že nehala bolet!!!
Mklks, tebe pa trebuh naj neha bolet user posted image !
Mamuška hvala za user posted image !

Zdaj pa šibam spat.................user posted image

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
27.8.2008 21:35:54   
barika
hojica je vsekakor najhujši strup!- čevljev ne rabi. ABS nogavičke ali eni usnjeni copatki ala robeez so več kot dovolj, predvsem pa otroku omogoči, da se z lastno močjo postavlja pokonci, ne da ga ena plastika drži in ga okrog sprehaja.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tak prav ti dam, pa vsi pediatri to odsvetujejo....
no sej vsak nej dela po svoje, pa bo "njaboljš"

mene po grlu praska, mater no, pa še počohat se ne moremuser posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
27.8.2008 21:37:53   
jooly
martita... zdej pa že lahko z gotovostjo trdim, da ti pa maš fetiš na čevlje user posted image . Sicer sem pa tud jaz kupla prve copatke za mojo princesko. In sicer tele: user posted image  Od ELK-a, Mala Maša. Sem jih že dobila in sem ful zadovoljna. Kim pa tud. Sam zdej namest da bi hodila, sam tiste medvedke gleda in jih dol cufa user posted image .

vasko...    user posted image

zobki... sem kr mal v skrbeh, ker Kim teli zobki prov čudn izraščajo user posted image  Vse gre neki na hojladrija, pa postran, pa na noter, zgoraj spredi mal itak presledek med enkicama, ampak to me niti ne skrbi tok, ker je velik mlečnih tko izraščenih, ampak tud dvojka zgoraj gre neki čudn ven, pa dvojka spodaj ni glih v ravni vrsti z enko user posted image  V sredo mam pediatra, bom vprašala, pa še h zobarju jo bom naročila. Čeprav mi je ful čudn, ker pri nas naj bi že pri 9h mescih dobil vabilo, midve pa še nič user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
27.8.2008 21:50:26   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

martita... zdej pa že lahko z gotovostjo trdim, da ti pa maš fetiš na čevlje user posted image . Sicer sem pa tud jaz kupla prve copatke za mojo princesko. In sicer tele: user posted image  Od ELK-a, Mala Maša. Sem jih že dobila in sem ful zadovoljna. Kim pa tud. Sam zdej namest da bi hodila, sam tiste medvedke gleda in jih dol cufa user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image   Naš D ma isti model, samo oranžne, zdaj jih je že osvojil in jih ne občuduje več. Pa dol jih tudi ne puli več.user posted image user posted image user posted image

Kaj zdaj to vse nekaj zbolevateuser posted image user posted image Me je kar strah domov prituser posted image Čimprej se pocajtajte, zdej res še ni čas, nouser posted image user posted image čajčke pit pa počivat. Mene sta dons mulca izžela, dobesednouser posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
27.8.2008 21:58:47   
naraščaj
Debeluška maš ZS

Cicibanke mam ene od nečakinje, ki jih je mela sam za "okras", ker je shodla zlo pozn in sem ji T tut do zdej dala parkrat gor za okras. Drugač jo mam tut kr v štunfih al pa v abskah. Tko, da žal ne vem kje jih je kupla. Za ene kasnej vem, da je dobila v MB te pa bi jo mogla vprašat, sicer pa je to že kr neki časa nazaj.
Kar se pa hojice tiče, ji je bla prve tri dni ful atrakcija, zaj pa tam leži sred dnevne, glih tok, da sem se jaz danes na njej prevrgla user posted image user posted image . Najača igrača/opora ji je regal od dnevne al pa sedežna, pa moje noge pa kuhinski element, stol,...

Skratka sem še prej mal brala glede obutve in bom najverjetneje vzela kr ene Pedipet, da bo mela neki za ven, za not bodo pa štunfi še kr ok al pa mogoč tut kaj podobnga kot ma Kim.

Sem ful utrujena tko, da grem kr spat

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
27.8.2008 22:02:11   
DEBELUŠKA30
Naraščaj imaš kar dve ZS user posted image !

Ja ja saj grem spat user posted image

< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 27.8.2008 22:15:42 >

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
27.8.2008 22:02:52   
scubadiver
Pri nas mamo pa danes fešto. Lana noče in noče zaspat. Je zaspala okol sedmih do pol osmih, se zbudila, jokala kakšne pol ure čist neutolažljivo, kar je zanjo strašansko nenavadno. Potem je mela v posteljici fešto, se kotalila, smejala, postavljala na nogice, se usedla.. Od devetih naprej sem jo jest uspavala, pred 10 minutami je prevzel moj, pa se še kr upira. Ah ja.. Sva midva očitno bolj zmatrana kot ona..

Barika in Ajtak upam da bo čimprej bolš.

Mamuška uživajte še naprej.

Jolly ful luštni copatki. Upam da se bodo poravnali zobki. Narazen zgoraj ima pa tudi lana ful.

Nč punce, grem spat..

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
27.8.2008 22:15:32   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Debeluška maš ZS

Cicibanke mam ene od nečakinje, ki jih je mela sam za "okras", ker je shodla zlo pozn in sem ji T tut do zdej dala parkrat gor za okras. Drugač jo mam tut kr v štunfih al pa v abskah. Tko, da žal ne vem kje jih je kupla. Za ene kasnej vem, da je dobila v MB te pa bi jo mogla vprašat, sicer pa je to že kr neki časa nazaj.
Kar se pa hojice tiče, ji je bla prve tri dni ful atrakcija, zaj pa tam leži sred dnevne, glih tok, da sem se jaz danes na njej prevrgla user posted image user posted image . Najača igrača/opora ji je regal od dnevne al pa sedežna, pa moje noge pa kuhinski element, stol,...

Skratka sem še prej mal brala glede obutve in bom najverjetneje vzela kr ene Pedipet, da bo mela neki za ven, za not bodo pa štunfi še kr ok al pa mogoč tut kaj podobnga kot ma Kim.

Sem ful utrujena tko, da grem kr spat

no, vidiš, da je hojca RES nevarnauser posted image user posted image user posted image Tko, da se samam preprijema, je tud edino prav, punca je že brihtna  user posted image user posted image

Pedipedke so tko - za po suhem in ne premrzlem, za v mokro odpadejo, za v mraz tudi, ker je podplat usnjen, in nič kaj dosti izoliran, za zdejlje so recimo super, oktobra bodo že premrzle za ven.  Jaz sem tukaj kupila Richterja, ma zlo fajn modele, mehke in trpežne,s icer bolj klasične, ampak never mind, važna je kvaliteta, ne izgled.  Drage so pa ko ****, pod 50 eur ni nč, katastrofa.  Tisti kickerski so mi tud simpatični, ampak ker so to že ornk čevlji, jaz tega po netu ne upam več kupvat. smo v štacuni pomerili 7 modelovuser posted image user posted image user posted image , da smo našli enga, ki mu res legel na nogo. Otroci imajo kar visoke narte te prve mesece in ni važno samo dolžina nogce. richter ima od 16 dalje, pa še majhne cifre so. D sem kupila 20!!! N emorem verjet, K je imel 20 pri letu in pol!

jooly, ne se še sekirat za zobke, kak mesec še potujejo okrog in ni nujno, da ostanejo tam, kjer so prikukali!

Zej grem pa res - črpat pa spat!!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
27.8.2008 22:20:42   
Dajica
Pa se pozdravcek od mene. Stanje pri meni je ze boljse in upam, da tako tudi ostane. Hvala vsem, ki ste sprasevale po meni. user posted image

Kaja se je zdej v parih dneh zacela sama posedati, samo pokonci bi bila, sedela in se vrtela naokoli, saj puza se ne. Ko jo previjam je prava muka, saj se na previjalni vedno zacne dreti, kot bi jo iz koze dajala in jo moram vedno kaj zamotit, da se neha dreti, ker ona bi sla pokonci.
Pri hranjenju je pridna in kar vse poje, kar ji dam. Se pa se dojiva cez dan, ceprav je vcasih le par pozirkov. Je pa tko smesna, ko jo hocem pristavit, kot nora isce in se full priklopi, cez sekundo pa ze gleda stran in se pogovarja ali pa vriska.
Ponoci se zbuja kakor kdaj, vcasih 1x, 2x, 3x. Redkokdaj pomaga duda in ce jo hocem cimprej uspavati nazaj, jo kar vzamem k nama in jo priklopim, pa malo poje in zaspi.
Se je pa nekaj naucila. V kuhinji imava na steni slikico od kuzka in ko se hrani, jo vedno vprasam, kje je kuza in takoj pogleda na steno na sliko. Juhu, nekaj ze zna!user posted image Ploskat, al pa pomahat ji se ne gre. Na ime se tudi odzove ze nekaj casa. Drugace pa je full zgovorna, skoz bi nekaj cebljala, a dej dej dej, te ta ta , da da da....., pa ce zavpijem-zavriskam, takoj se ona za mano spusti visoki C. Pa ne vem, a tud vasi to delajo, namrec Kaja si da rokico, hrbtno stran na usta, potem pa kot bi mahala, zraven pa kot bi pela in se slisi tisti zvok, enkrat ko ima roko na usti in enkrat, ko je nima (ne vem tocno katere besede takrat uporablja  ba ba ba user posted image ), podobno dela kot indijanci, ko dajo roko na usta pa ....joj, ne znam bolje razlozit, upam da veste, kaj se tukaj matram, pa skusam povedat.

Tud moje mlekarne so nekam usahnile in so cist mehke, ampak zadnjic ponoci sem imela pa eno cist trdo, bulasto, me  je cist presenetilo. Je mozno, da zato, ker sem na trebuhu lezala in sem kaj pritskala nanjouser posted image

Ceveljcke sem ji kupila ene za okras, pa jh takoj, ampak res takoj zbrca dol. Se preden ji drugega obujem, je prvi ze sezut. Tko da ji jih ne obuvam vec.

Tolk zaenkrat, kar sem se spomnila napisat.

Aja, pa cimprej se bolancki pozdravite!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
27.8.2008 22:52:21   
Oranža
Čer

O Dajica dobrodošla, samo da si boljeuser posted image user posted image .

No prav pol ju3 prestavimo, ni panike......

Ajd grem spat...pa pozdravte se vsi no....mojga moža tud neki hvata.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko!!

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
27.8.2008 23:30:03   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Pa ne vem, a tud vasi to delajo, namrec Kaja si da rokico, hrbtno stran na usta, potem pa kot bi mahala, zraven pa kot bi pela in se slisi tisti zvok, enkrat ko ima roko na usti in enkrat, ko je nima (ne vem tocno katere besede takrat uporablja  ba ba ba user posted image ), podobno dela kot indijanci, ko dajo roko na usta pa ....joj, ne znam bolje razlozit, upam da veste, kaj se tukaj matram, pa skusam povedat.

user posted image user posted image user posted image  moja isto to dela user posted image user posted image user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
28.8.2008 7:59:38   
sonchek
jutro...
evo jaz se spet prebijam čez vaše poste...
Zakaj me ni blo dva dni??? prepleskala sem kevder, pa kurilnico...in seveda jaz ne bi bla jaz če ne bi uporabljala tri barva in temu primerno je tud tok zamudno...no je pa lepo...imamo ful modern kevder..hahahahaa

Mi imamo tudi že tretji zobek user posted image user posted image user posted image , sam pojma nimam a je dvojka al kr trojka mi ne pusti pogledat....user posted image  itak...kaj mi bo mami šarila po ustih..hahahhaaa

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Joj, vsi novembrčki se že plazijo, al pa vstajajo, Tin pa še nč, mislite, da bi me moralo kaj skrbet? user posted image

Pomoje da ni nobene panike....sicer bi itak p. to opazila...
eni prej drugi kasneje...

Naša se sicer tud še ne plazi, ampak ustaja obopori, sam ta upora moram bit jaz user posted image user posted image user posted image
drugač pa ne..hahahahaa

alarm pridem nazaj...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
28.8.2008 8:15:00   
rozika12
Tintin, te kar objamem. SEm tudi sama dala pri vsaki en padec skozi. Grozno, a kot je BrinaS napisala, na srečo se vse dobro konča, so kot iz gumice. Treba je pazit 100 na uro, sploh pri ta živahnih....

Mene pa od veselja kar ..... srednja je imela včeraj sprejemni izpit za harmoniko. In mislim da je dobro opravila. Čakamo na rezultate.

Ne nisi edina, tudi mi ponoči še vlečemo, a ne bomo dolgo ...

Kako ste se včeraj imele?
Meni čas  še ni naklonjen. Bo pa kmalu ... .Ampak kabvo bi pa vseeno spila. Halooooo, gre kdo na kofe???????

Čeveljčki: sem bolj za štoparice. Šele kasneje (ko res dobro hodijo) pridejo prav. Mah, al je pa to stvar navade. So pa lušni čeveljčki. Oranža, tale stran je pa super. Uf, za šolarke malo morje lepih oblek ....user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.