Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Mi smo pa dane zjutraj gres jedli(tisti pravi, ne grisolino), pa ga je zmazal pol skodelice(tavelike) . Imam pa problem pri kosilu, je skutke, je sadje, čim pa se posedemo za mizo, kao kosilo pa 2-3 žlice in to je to, no razen včeraj mi je pojedel kumare v omaki....in sploh ne vem več kaj naj kuham oziroma kako naj ga pripravim da bo jedel kosilo Sej vem da bo enkrat itak vse jedel ampak me tole že prav nervira, ker če mu pa dam skutko jo pa poje Mah bo že....... Oranza, jaz kuhan gres, polento na mleku, ovsene kosmice z mlekom ze kaksen mesec za vecerjo in jo zmeraj z velikim veseljem zmaze. Bom pa poskusila se s pirinim zdrobom, ker psenicnega in koruznega obozuje. Hitro pripravljeno pa imam samo za rezervo, ce smo pozni in ne more pocakati kar se kosila tice pa sem nehala komplicirati in je to kar mi jemo samo da je res minimalno posoljeno, zacinjeno pa ima ravno tako kot mi. Pa ze tako ali tako ne razmetavamo s soljo Vcasih poje vec, vcasi manj + dojenje, bo ze. Sej jst ne kuham za njega več posebej, ima na jedilniku to kar imamo mi, razen mesa, ki ga več al manj tud mi ne jemo, slano pa jst itak ne kuham, ker je meni takoj preveč, tako solim itak minimalno, mož si dosoli , mi3 pa imamo dovolj. Samo me jezi, ker če mu dam skutko jo pa poje. Z gresom na mleku smo pa mi zdej šele zdej začel, tavelik ga obožuje in pol sem ga dons še tamalnu dala za pokušino in je zmazal kr orng porcijo . sem pa že zadnjič rekla da jst teh raznih lino praškov ne uporabljam, čeprav sem ga kupila(neki z rižem in sadjem), pa našim otrokom to ne gre . Tko da......jah dojiva se pa mi2 tud še na polno, kar pomeni da zjutraj dojim, potem zajtrk, potem spet dojim, sledi dopoldansko spanje, potem sadje ali skutka, dojenje pred popoldanskim počitkom ,potem kosilo, potem spet dojim, potem je sadje ali skutka in zvečer izključno dojenje, pol se pa še ponoči zbudi in ga vzamem k seb in seveda sledi priklop . Ponoči se mi pa zbuja odkar puza in sedi, ker se v spanju vsede al pa puza po pojstli, pa mislim da me tud ''zavoha'', ker kmalu po tistem ko pridem spat, začne nergat Mah bo že, sej se ne sekiram kej dost, sam včasih morm pa mal ponergat