|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
27.8.2008 17:18:06   
uršika***
Bok nosečke!!!!
Predno grem vse prebrat, kar ste danes napisale vam moram povedat, da sem  začutila prve brcike!!!!! Jupiiiii!!!!! Končno. Ste prve izvedele, ker ni nobenega domauser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
27.8.2008 17:31:27   
uršika***
Nina:
Ne, ne vemo še kaj točno bo, ampak mene so vsi prepričali, da bo Alen in sedaj tako tudi verjamem. Lahko pa, da so se vsi zmotili in bo Majauser posted image
Kaj pa ostale? Imate imena že izbrana? Nina mene tudi rit grozno boli. Ali trticauser posted image  V glavnem zoprn občutek
Ulla:
tudi moj buši je kar naenkrat poln dlačicuser posted image  črte pa ni. Samo čisto svetle dlačice. So mi kar všečuser posted image
Ronja:
ti nikar ne skrbi, da bomo januarčice lačne. Me pa že ne. Naši dojenčki bodo vsi lepo okrogli.
Joj sedaj sem se nekaj spomnila. Kako je ena sorodnica rekla, da ima njena dojenčica tako lepo glavico in da je res lep dojenček. Jaz pa kot iz topa: saj so vsi dojenčki lepi! Pa mi je pribila, da ni res, da imajo nekateri nepravilno obliko glavice in da niso vsi lepi. Eni da si hecni.user posted image user posted image user posted image user posted image  Mislim haloooouser posted image user posted image  Kaj tako neumnega pa še nisem nikol slišala. Kokoš.

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
27.8.2008 17:53:19   
nina166
Evo jaz sem komaj pospravila po kosilu...pa bo že kamu večerja. Moj pride domov ob 4 - 4.30 in potem, da se še zrihta in imamo zelo pozno kosilo, potem se do 5-ih komaj najemo in potem da še pospravim...pa je skoraj konec dneva. Sem mislila danes še kako pecivo nardit, pa se mi zdajle ne ljubi. Mi je ronja lušte nardila s tistim slivovim pecivom user posted image . Bom raje jutri kaj skupaj spacala.

uršika čestitam za brcike...zdaj pa uživaj in naj te tvoj Alen čimvečkrat pošteno nabrca

Vsaki mamici se zdi njen dojenček najlepši, tudi če ima kakšno buško na glavici ali je malo moder od poroda. Če pa gleda dojenčke nekdo tretji, ki ni mamica ali ati, pa res lahko reče, da je eden lepši kot drugi.

ronja kaj bi mi lahko zaupala še to, kakšna omakica še paše zraven tvojih testenink...mi namreč rukule nimamo radi pa bi naredila kaj drugega

sasa tudi midva dama malega zelo redko starim staršem. Tašča in tast sta tako predaleč stran, z mojima staršema pa se tako vidi vsakodnevno, ker živimo v isti hiši in smo pogosto skupaj zunaj...pa še moja mama ga pazi ko jaz delam. Do sedaj sva enih 4-krat ga dala njima midva pa šla v kino, pa še to popoldan, da sva bila do takrat ko je šel spat doma. Drugače pa še niti enkrat ni spal zraven njih, ali pa da bi ga čez vikend zjutraj nesla k njima midva pa šla naprej spat, tako kot delajo nekateri najini kolegi. Če se v nedeljo zbudi ob 6-ih pač vsi vstanemo. Vem pa da ga zelo rada pazita in mi mama večkrat reče, kdaj grema v kino, da bi šli oni kam na potep. Da pa bi šla zvečer kam sama, njega pa pustila doma pa v dveh letih nisva naredila še niti enkrat. Kaj pa vem, taka človeka sma in imava rada da smo vsi skupaj. Čeprav je res, da včasih prav paše, da kdaj greš kam sam. Po moje je tudi za otroka to dobro, da nisi skoz prilepljen nanj. Samo kaj ko ima mamica potem slabo vest in si misli, da je egoist, ker ni z njim ampak drugje...to jaz mislim. Zdaj ko bosta dva bo še pa težje kam it...vsaj dokler malo ne zrasteta.

ronja ko zdaj tako lepo skrbiš za nas s takimi finimi kaloričnimi recepti, boš mogla pa po januarju še kakšnega nizkokaloričnega napisat, da bomo dale to dol user posted image  user posted image

Moja dva sta šla po bencin za babico, da bo lahko travo pokosila, jaz pa se grem zdajle malo učit. Se mi nič ne ljubi...dajte me malo priganjat

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
27.8.2008 18:32:20   
Anonimen
evo, naš otrok že spi, atko jo je mahnil z enmu kolegu na bajto ( k zida), seveda ne zado, ker bi se spoznal na cimprarijouser posted image user posted image user posted image jst grem pa pod tuš, pa glavo si morm umit, pa pobrit ( pa ne glavouser posted image ), pol pa šalca sladoleda pa netuser posted image

nina tud midva ne puščama Ule v bistvu nikjer, pa jo tko moji kt njegovi radi popazijo, samo meni pač ni, da bi jo puščalauser posted image jo rada vzamem s sabo, pa ni važno kam grem, pa itak je pridna....dvakrat sma šla v kino, popoldan, pa enkrat sma šla zvečer na koncert od Riblje Čorbe, jo je tašča pazla in spat dala, sma ob 2h pršla domovuser posted image sej je blo super, samo zdej mi je pa nekak otrok v prvem planu...če pa že grem kam brez nje, grem pa brez slabe vesti in se ne obremenjujemuser posted image ker vem da ji je ok.

joj ronja, dobra si, jst če morm več kot pol ure se ukvarjat s kosilom, dobim živčni zlomuser posted image

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 1629
27.8.2008 18:56:38   
ronja
uršika, bravoooooo!!!!!user posted image user posted image user posted image A smo ti rekle, da bo zdaj zdajuser posted image
hehe, uršika, si dreznila v osje gnezdo: rečt mamici, da njen dojenček ni nadpovprečno lep in krasen, (pa čeprav zato, ker so vsi taki), je hujša žalitev kot če jo pošlješ v pmuser posted image . Mal heca pa velik resniceuser posted image

hehe, nina, le naredi pecivo, ko se ti bo dalo, je hitro narejeno, pa samo ena posoda umazanauser posted image , pa potem povej, kako ti je bilo všeč.
Zraven domačih testenink paše praktično karkoli, nama je všeč paradižnikova omaka, pa sirova omaka, včasih tudi gobja (sta tast in tašča lih jurčke nabrala)... Pa orčetiji z brokolijem in mandlji so tudi zelo dobri. Sicer pa lahko vseeno kdaj probata takole rukolo, ker je segreta in ovenela, nima več tistega izrazitega šarf okusa, midva je tudi v solati nimava tako rada (jaz še, on pa res ne preveč), tole je pa obema ful všeč.

Prespala pa tudi najina Ronja še ni nikjer brez naju (tudi ne vem, če bi nama bili hvaležni, ker se skoz zbujauser posted image ). Ampak blagor ti, nina, ČE se v ned. zbudi ob 6h! Najina se obvezno zbudi PRED 6to, vsak dan, petek i svetek... Ampak če gresta kdaj zvečer v kino, pa res ni treba met slabe vesti! To je dobro za otročka, da zna zaspat še pri kom drugem, po moje. Saj ne, da ti ga skoz nekdo drug rihta, ampak parkrat v 2 letih, je pa po moje že ok... Lahko se vama navsezadnje kaj zgodi kdaj in je dobro, da tudi kdo drug zna malo pomirit in pocartat otroka...

Sicer po navadi midva tak narediva, da jo dava spat, potem pa greva v kino, vsa veselauser posted image , "varuška" pa medtem pogleda kak film, se uči za izpit, kar ji paše pač... Ko se vrneva, odpelje en od naju prijateljico domov, ko bo pazil bratec, se bo pa kar sam odpeljal, pa sploh super! Tak da ne vem, zakaj bi bil otrok kaj prikrajšan, če doma spi, midva sva pa v kinu ali na koncertu. Če se zbudi, naju itak pokličejo in sva v max 15 min. doma.

Res, rabiš tudi čas za partnerstvo, po moje. Super je, da mate čas kot družinica (to prva zagovarjamuser posted image ), ampak sploh fantje začnejo pogrešat to, da se jim POPOLNOMA posvetiš, kot si se mu pred otrokom... Vsaj moj lubi je po navadi kar prerojen po takih večerih, celo zdaj, ko ne smeva nič konkretnega počet... Ampak se pogovarjam SAMO z njim, poslušam samo njega, MISLIM SAMO na njega, skrbi me samo za njega... In to je dober občutek. Vsaj za tisti dve urciuser posted image je on na prvem mestuuser posted image . Pa ni niti pod razno karkoli ljubosumen, ampak paše pa, da odklopiš to, da si mama/oče in si samo zaljubljenuser posted image ...

Saj veš, tisti občutek z mravljinčki, pa objemi in poljubi in vse to, česar ne moreš počet z enako strastjo, če imaš v eni roki otročka (ker pač moraš pazit, da ne pade doluser posted image , pa ker moraš pazit, da ne odtava med police, pa ker moraš pazit, da ne pade čez stopnice, pa ker moraš pazit, da ne poje sosedi torbice, pa ker se začne sama dret, recimouser posted image ) ali če dete v sosednji sobi začne jamrat in se premetavat po postelji in veš, da moraš bit tiho ko miš, da se ne bo zbudila...
Tako pa VEŠ, da se ne bo zbudila, ker je enostavno ni zraven in da se lahko v miru dotikaš in si šepečeš v uho in se cartaš in uživaš... In če ti gre na jetra, ker ti je en kreten zapeljal pred avto, lahko zvečer mirno zakolneš, ker dete doma spi in je ne boš zbudil, niti se ne bo naučila kletvic,... Skratka - lahko si malo mlad in neumenuser posted image ...

Probajt(a) kdaj, ker mame to malo manj pogrešamo kot očetje (vsekakor pa manj vemo, da pogrešamo), oni pa nočejo rečt, ker nočejo izpast ljubosumni in zoprni in slabi očetje... Zato pravim, da probaj, pa boš videla, če bo imel tudi on slabo vest, je brezveze, da se silita. Ampak zelo mogoče je, da bo ful užival in ti bo še mesece govoril o "vajinem večeru"... In to se na koncu koncev splača tudi otročku: saj veš: srečni starši=srečen otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 1630
27.8.2008 19:00:34   
sonček33
Ronja, kako lepo napisano. Ti bi pa lahko pisala knjige. pa ne kar kakšne, pač pa takšne z uporabnimi nasveti, z iskrenimi besedami...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
27.8.2008 19:07:34   
ronja
hehe, ulla, potem imaš tudi ti svoje minute! Jaz tudi: mami je peljala malo na sprehod, sem se tako zmenla, da je lahko šel lubi na basket.

Hehe, kaj misliš, da jaz tako dolgo pacam kosilo? Sem zverzirana, pa mi redkokaj vzame več ko pol ure - navadno več niti nimam na razpolago - beri: otrok hoče mamouser posted image Je pa res, da rada kuham, komot tudi 3 ure, samo odkar imam Ronjo, to ne gre in se pač omejujem na take bolj enostavne zadeve... Raznorazni jaoziji in domači idrijski žlikrofi zaenkrat odpadejouser posted image .

Aja, danes sem bila pa ful pridna; me ni bolelo in sem bila kar ok (slabost pustimo ob strani, ta je itak skoz) in sem vse spucala - celo stanovanje pometla in pomila, pospravila omare v kuhinji, pomila posodo, kar ne gre v stroj, zložla vse ven, novo not, dala 2 rundi prat, pospravila celo stanovanje, počistila celo kopalnico, stušala tamalo (obožuje vodo, pa kadar je tak toplo, se potem kar skupaj stušneva, če se grem tušat), naredila kosilo,... Sem prav zadovoljna! Saj tako bi se kar dalo živet, da lahko človek kaj naredi - pa veliko lažje je živet, če je okoli tebe lepo pospravljeno in čisto (nimava čisto enakih meril, kaj je superuser posted image - pa zdaj skoraj samo on puca, ker jaz ne smem, potem mu pa ne morem glih težit, da mora bit tok čisto kot jaz hočem, če pa samo on dela...) Ampak paše!

Zdaj delam seveda hude plane, kaj vse bom naredila, pa seveda ne upoštevam, da mi g. jutri verjetno ne bo ne vem kaj dovolila... Ampak upanje umira zadnje! DRŽITE PESTI ZAME JUTRI!!! Prosim! Tak bi rada kaj počela! Karkoli!

Aja, nina, se ti zdijo recepti ful kalorični? Hja, saj verjetno so, čeprav imam na zalogi še precej hujše - čokoladna torta, recimo... Samo midva vedno tako jeva, pa sva kar suha - no, jaz nisem več, mam že 61 kguser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
27.8.2008 19:12:42   
ronja
sonček, hvala, res! Jaz se pa vedno bojim, da teh mojih klobas ne bo nihče prebral do konca, pa da grem že vsem na živce... Samo mi misli skačejo, pa ker jih nimam kam drugam usmerit, ker mi nič ne dovolijo, potem pa ve naskrate in morate brat moje litanijeuser posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
27.8.2008 19:15:59   
sonček33
O mislim, da vse zelo rade preberemo, kar napišeš. In potem ko boš jutri G rekal, da lahko počneš kaj, se nam ne boš več tako pogosto oglašala in te bomo pogrešale

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
27.8.2008 19:19:54   
sonček33
Koliko ste se pravzaprav zredile? jaz niti kile, in moj mi zdaj skoz teži, naj jem jem jem :) 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
27.8.2008 19:21:07   
sonček33
Ronja, še to. saj ne da je to pomembno, amapk res sem firbčna, koliko si stara. Se mi zdi, da si zelo zelo mlada in da zato nič ne kompliciraš in vse lepo mirno narediš.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
27.8.2008 19:36:25   
nina166
ronja saj ne da bi se zdaj vedno zbujal ob 6-ih. To sem napisala bolj v takem smislu, da če bi se bi pač vstali. Ker imama kolege, ki nesejo otroka k babici in potem oni spijo do 11-ih...pa ne rečem da ne bi pasalo user posted image . Sva bila prej oba velika zaspanca in sva ob vikendih če se je le dalo vedno potegnila do 10-ih. Zdaj pa je tega konec user posted image , nič več poležavanja. Vsaj spi celo noč in se lahko naspima, ko pa bo dojenček pa bo tudi tega konec.

Midva sva ga tako razvadila, da mora it zvečer eden od naju zraven njega spat...samo toliko da zaspi, potem pa smuknema iz spalnice. Saj verjetno bi zaspal tudi pri babici, samo si ne upama probat user posted image
Je pa razlika pri tebi, ker ne živite v isti hiši in je Ronja še doma...popravi me če se motim. Pri nas pa živimo v isti hiši in ko se Domen zjutraj zbudi in se porihtama grema navadno ven (zdajle poleti, ko je že zjutraj toplo) in že takrat vidi zunaj babico in se malo poigrala midva, malo leta za babico in ji kaj pomaga, potem grem jaz delat in se spet pazi pri babici, potem gre spat, ko vstane in če pride slučajno babi k nam na vrh jo takoj pelje ven in potem sta spet skupaj zunaj, da jaz skuham. Saj to ni vedno, da sta tako veliko skupaj, se pa večkrat naredi. Velikokrat smo tudi vsi skupaj, sploh ob vikendih in popoldan. Tako da že tako veliko vidi babico in ata. Ga pa vseeno rada pazita, če bi midva kam šla. Pa tudi Domen ju obožuje in je izredno rad pri njima.

Midva pa te možnosti nimava, da bi dobila kako varuško, da bi prišla k nam zvečer malega pazit. Njihovi so predaleč, jaz pa nimam nobenega brata in sestre.Je pa res, da s tem otrok ni nič prikrajšan, če spi in greš ti v kino...saj je itak vseeno ali si v sosednji sobi ali pa kje drugje.

Se pa popolnoma strinjam, da rabiš čas tudi za partnerja. Midva si ga navadno vzamema zvečer, ko gre mali spat, se vležema v dnevno in se pogovarjama kako je bilo čez dan, se stiskama in tako naprej... Imava pa srečo, da mali lepo spi in se ne zbuja, če midva v dnevni kaj ropotama...samo preglasna pa ne smeva bit user posted image

ronja user posted image  user posted image  user posted image  za čistilno akcijo

ulla kaj tvoja hodi pa tako hitro spat...pa se potem kaj zbudi še prej jutrom?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
27.8.2008 19:36:34   
Anonimen
aja, ronja, sem ti že parkrat hotla rečt ( k maš glih ronjo pa k je od iste pisateljce), da mi je bla poleg Ronje naddobra knjiga tud Brata levjesrčna in sem takrat rekla da če mam kdaj sina, bo Jonatanuser posted image no, zdej sem si premislila, če bo slučajno sinuser posted image sam pojma nimam kaj bouser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1638
27.8.2008 19:39:27   
nina166
sonček vesela bodi da se nisi še nič zredila...saj se še boš do konca. Meni tudi v prvi nosečnosti ni nikamor šlo, potem pa sem jih pridelala do konca celih 19kg...sem bila kot balon...pa potem sem težko shujšala user posted image  V tej nosečnosti pa sem do sedaj pridelala slabo kilco...sem rekla g če je kaj narobe, ker se tako malo redim, pa je rekla, da se naj nič ne bojim...če jih bom do konca pridelala 10kg, da bo čisto dovolj user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
27.8.2008 19:40:00   
Anonimen
nina ne vprašiuser posted image no, zdej je tolk boljš, da vsaj ko jo dam spat, spi do kakih polnoč, pol se pa zbudi in jo k seb vzamem, pa na joški visi in spimo daljeuser posted image k še ni dolg nazaj, je blo pa zbujanje kar naprejuser posted image se mi je že mešalo, no zdej je kar boljš.....zato pa pravim, da glih tam enga 2015 se bom jaz naspalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1640
27.8.2008 19:41:20   
nina166
ulla če ne prej, ko bodo začeli fantje k njej hodit bo zelo zaželjeno, da boš celo noč spala ko top user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
27.8.2008 19:43:26   
Anonimen
joj, jaz sem se tud v 1. nosečnosti kar fejst zredila...kouser posted image ...štartala sem s 54, končala pa z 71kguser posted image no, pol sem pršla nazaj na 58, pa brez truda, je samo šlo, zdej v tej nosečnosti sem se pa zredila na 60kg, pa nazaj shujšala na 58user posted image tko da zdej sem tu...naprej bomo pa vidli, upam da ne bo preveč...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1642
27.8.2008 19:45:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

ulla če ne prej, ko bodo začeli fantje k njej hodit bo zelo zaželjeno, da boš celo noč spala ko top user posted image

ahauser posted image

takrat bo pa pokasirala kaj v stilu - tak si me zdresirala, zdej pa mašuser posted image
sam iz joške se bo pa menda res skinla do takratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 1643
27.8.2008 19:46:00   
nina166
Še eno vprašanje imam pa upam, da si ne boste mislile, da sem nora. Namreč meni v tej nosečnosti blazno paše pivo...tudi vse ostalo z mehurčki, posebno coca cola. Za coca colo tako vem da ni zdrava že če nisi noseč in je ne pijem. Pivu sem se tudi izogibala, ker vem da ni priporočljiv v nosečnosti...vsak teden sem ga mogoče spila kak deci..enkrat na teden. Zdaj pa sem se spomnila na brezalkoholno pivo...pa me zanima, če je tudi to škodljivo za nosečnice, ali je samo alkoholno, ker pač vsebuje alkohol. Saj ne, da bi ga zdaj pa spila ne vem koliko na dan, ampak kak deci pa bi mi res pasal.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
27.8.2008 19:52:04   
Anonimen
nina jaz spijem tu pa tam kak deci piva, ker ga imam blazno rada....in po moje neki ful škodi tud otročku ne, čeprov sigurno pa mu ne koristiuser posted image samo meni je recimo absurd to, kt se mi zadnjič zgodilo, namreč sem poslušala od ene znanke pridigo, da pivu bi se pa res lahko izognila, zdej ko sem noseča. vse lepo in prav, če mi nebi ta taista oseba pametovala, da morem dat Uli kak deci piva za spit, da je ne bo bolelo, k ji zobi rastejouser posted image in ji je kr prst tiščala v svoj kozarc od piva, da bi ga cuzala, sem mogla totalno ****, pol je bla pa užaljena....in mislim, no...jaz zdej v nosečnosti ne smem kak deci piva spit, ker škodi plodu, pol otroku pa ne škodi al kok? user posted image pa k ga res minimalno, navadno na vsake kvatre mojemu sunem kak šluk, da si ga pa prov natočim v kozarc, se je pa menda 2krat zgodilo...
brezalkoholnega si pa brezskrbi privoščiš, samo je navzgravžen in si ga zato neuser posted image raj nič...

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 1645
27.8.2008 20:13:00   
uršika***
Kar se piva tiče, ga jaz prej nisem marala, sedaj mi pa prav diši. Približno na 3 dni ga spijem 1 dcl- ampak ga vedno zmešam z radensko ali fanto. Drugače pijem večinoma vodo. Ne vem. Nekateri priporočajo pivo tudi v nosečnosti- seveda v zelo zmernih količinah, da se prečistiš in nimaš problemov z mehurjem in sečili.
Ja Ulla. Ti ga ne smeš pit, ker že imaš zobeuser posted image user posted image user posted image . Imajo nekateri res takšne nasvete, da je za znoret. Pa saj če vse poslušaš in ubogaš, se ti tako lahko zrola.
Mi moj Čiro- činčila pomaga pisat, tako da nikamor ne pridem. Bom rajši kar končala, ker ima tolk energije, da ga kar razganja- to imava pa midva zaenkrat namesto bebice, da nama ni dolgčasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
27.8.2008 20:19:38   
uršika***
Aha. Že spi.
Ronja za jutri bom držala pesti, da bo G zadovoljna s tabo in da ti bo dovolila kaj več.
Pa za tisto, ki jo zanima koliko je Ronja stara: jaz vem, ker sem šla pogledat na seznamčekuser posted image user posted image user posted image  
Ja, pa če bo katera naš seznamček kaj privlekla za nami, ker je nekje daleč nazaj ostal.

Neposredna povezava do sporočila: 1647
27.8.2008 21:34:55   
nina166
A gleda katera oddajo na kanalu A? Grozno. Kmalu si bodo lahko bogataši izbrali celo spol otroka in poskrbeli, da se bo njihov otrok 100% rodil zdrav. Saj so res specialisti, da znajo vse to nardit, samo meni se zdi vseeno malo mimo. Za tiste starše ki prenašajo kakšno gensko bolezen še ne rečem, ampak da greš na to samo zato, ker si želiš punčko, pa se mi zdi malo mimo.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1648
27.8.2008 22:20:08   
Anonimen
sem samo malu uč vrgla, pa mi ni za gledat take kozlarijeuser posted image meni je to čisto mimo, še nuhalno nisem šla iz teh razlogov...

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 1649
27.8.2008 22:50:56   
Zvezdica
Ojla čvekice

Danes sem imela pregled, naročena sem bila ob 19ih, končala sem pa 20.35... Gužva za ****.

Tako, vse je ok, mali raste, ja prav ste prebrale, še enega FANTKA bomo imeli. Jasno kot beli dan. malo sem bila user posted image , ker sem bila ziher, da bo punčka, ampak zdaj je kar je. Prvzaprav smo bili vsi malo out ampak tako pač je. Torej, pričakujemo fanta, imena še nimam, važno da bo zdrav. zdaj definitivno bova nardila še enega otročka:)user posted image user posted image user posted image

Tako, se pišemo.

NOČKO

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.