ronja
|
Ronja: ti se kar razpiši in z veseljem odpiram skrinjico Vedno te tooooolk rada berem, ker imaš res dobre ideje. Hehe, samo da ti ne bo potem žal: projektov pri meni namreč ni ne konca ne kraja... Malo so mi jih sfrali otroci oz. tele nosečnosti, ampak v glavi ostajajo;) Srečen tvoj lubi, da te ima Hehe, sem mu povedala, pa pravi, da že ve . Ne vem sicer, kaj ima zadnje čase od mene, ampak očitno upa na bolje, pa potrpi . No, saj potem ga bom pa res crkljala, čim bom lahko (to bo verjetno enkrat drugo poletje, prej bojo male na proramu, hehe ) A ti si že na pregledu videla, da bo punčka ali ti kar tako malo na slepo ciljaš, da bo Lejla? Mi je pa ime zelo všeč Ne, ne, nič na pamet! Si ne upam to tako - je 50% možnosti, da fališ, hihi. Ja, na NS se je zelo lepo videlo dve črtici, ki sta bili čisto vzporedni (dve naj bi nakazovali na , pravokotni pa na ). Tak da zdravnica je takoj rekla, ja sestrico bo dobila. Potem se je pa spomnila, da mora seveda povedat, da predvidoma . Ampak jaz bi zdaj mela punčko, potem pa lahko 2 fanta hkrati, magari ! Verjetno predvsem zato, ker sem se že navadila na misel, da bo , pa ker bi bilo res praktično (spet jaz praktik;) nina, saj ne dvomim, da so srčkani, da je joj, samo ravno to me skrbi... Že tejle muli mali preveč dovolim, samo če je punčka malo razvajena, se mi ne zdi taka katastrofa... Razvajeni mamini sinčki so pa res groza - sem živela z enim 20 let skupaj, pa vem . Moja mami je mojega brata ful scrkljala in potem je mel mali kar hude probleme v šoli (v vrtcu ni bil, je mel eno varuško, ki je k temu crkljanju še ful pripomogla- bila je namreč starejša Črnogorka (nimam sicer nič proti njim, ampak so pa ful patriarhalni in "kar mali care reče, tako bodi"). Namreč sošolci pa seveda niso upoštevali tega pravila, da je on bog i batina in da ima neke posebne pravice in se se kar dostikrat stepli, recimo. Vem, da je bil nesrečen v OŠ, sploh v prvih razredih. Tudi midva si kot otroka nisva bila blizu, ker je pač mami delala ful razlike in sem bila jaz ljubosumna, on pa razmažen. Kasneje pa sva se zbližala in danes ga ne zamenjam . Zato tudi ne bi rada imela prevelike razlike med otroci - če je mlajši veliko mlajši, je ful razvajenček in potem majo same probleme zato. če jih maš skup, nimaš časa kakšnega posebej scrkljat, ker te pač vsi rabijo... Zato pravim, da bi potem mela dvojčka, recimo, tako ju ziher ne bi srkljala zvezdica, ja, najprej sploh nisem vedela, da je kaj narobe z mano, ker so mi vsi (razen moje mami) govorili, da je pač normalno, da se tako počutim med . In čeprav je bilo ful znakov, so si vse razlagali, da je lahko "od nosečnosti". Potem sem si mislila, da je moja g. pač samo tako blesava in ni vedela in verjela, da sem bila res tako boga. Potem ko mi je pa na poporodnem pregledu rekla:" Ja, sej ste meli pa ful srečo, da se je tako lepo izteklo! Sem mela še 5 takih, ki so mele take probleme, pa so vse splavile, zdaj mi pa hodijo jokat!" No, potem sem pa videla, da ni samo trapasta in da je točno vedela, kaj je na riziku, pa se ji vseeno ni zdelo vredno ukrepat (pogledat UZ, me dat na bolniško, če je frka - kaj pa jaz vem, koliko je tvegano, to mora ona vedet! Saj sem hotela v službo, ampak ne pa na račun mojega otroka!) Ji ne pade na pamet, da bi mogoče katerega od tistih 5ih otrok lahko rešila, budalo jedna! No, takrat mi je pa počilo, da sem si rekla, tu me 100% ne bojo več videli! O zdravnikih mam svoje mnenje, ki je, da se tu pa tam najde kak dober. Ga je pa treba z lučjo iskat... ko vidim, koliko napak so naredili samo v mojem relativno kratkem življenju in kake posledice je to imelo (recimo astmo sem dobila zaradi nezdravljene pljučnice)... rajši 2x premislim, preden grem k njim Mam pa super mnenje o svoji zobozdravnici in tudi o Ronjini zobozdravnici! nina, sinkolina dajta si povšter med noge, ko spiš, vaju ne bo rita oz. kolki boleli! hmm, povej g., da lubi zunaj čaka in bi rad bil na pregledu, pa bo lahko šel zraven. PO moje ga ne more kar napodit, če je že tam... Glede temne črte se je meni pojavila čisto na koncu, zadnji mesec, 3 tedne pred porodom. sinkolina, ja, črta izgine, samo ni nujno, da čisto takoj. Ene jo imajo še par mesecev, lahko pa zgine v 14ih dneh. No, jaz sem lani šla na morje točno 6 tednov po porodu, pa nihče ni vedel, da sem rodila. Sem se sprehajala z malo v naročju, pa so me spraševali, čigava je . Ja, čigava le - najina, a ne? Bizgeci . hehe, saša, ti si lahko prepričana karkoli, pa kaj češ, ko pa spol moški zbirajo . Bo pa 4. . Razen če bi tvoj lubi še enega ... spps, tebe bo pa tvoj razvajal, ko boš mela morfologijo, saj ni več tako daleč
|