|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
28.8.2008 11:18:40   
ronja
Zvezdica, hehe, moja mami se je zjokalauser posted image , ko je mene rodila. In jo babica pride tolažit: "gospa, a jokate, ker ni user posted image ?" Sta namreč mela že eno punčko doma... Ona pa: "Ne, jokam od sreče, ker je vse v redu z njo!" Me je namreč precej prezgodaj rodila, ji je voda odtekla in vse skup je potekalo orto hitro...

saša, tega še nisem slišala: en oče, en spol otrokuser posted image . Ampak zaenkrat je resuser posted image .

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
28.8.2008 11:55:09   
Anonimen
no tko, sem se ravno zmenila da mi pošljejo papirje in bomo uredili vse za odvzem izvornih celic za javno bankouser posted image user posted image  

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1677
28.8.2008 11:55:39   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

aja tisto - EN ATE ENA VRSTA OTROK - PRI NAS 10000% VELJA user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pol pa ateja zamenjatuser posted image user posted image

razmišljam v tej smeri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
28.8.2008 11:57:07   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

no tko, sem se ravno zmenila da mi pošljejo papirje in bomo uredili vse za odvzem izvornih celic za javno bankouser posted image user posted image  

mi2 še o tem razmišljava - mi daš podatke da vem kam se obrnt - lepo prosim

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
28.8.2008 12:02:08   
Anonimen
sasa klicala sem na tel 015438314, pa je bla ena prijazna gospa in mi je malo razložila. zaenkrat baje sodelujejo samo z porodnišnico Lj, ker so to pač še čisti začetki in še zadeva ni utečena. da se pa uredit odvzem tudi v drugih porodnišnicah po predhodnem dogovoru z direktorjem. načeloma ni težav, ker jim je valjda v interesu, da se zadeva čimbolj prime in da se razširi mreža darovalcev, ker edino tako je smiselno furat tako stvar. tko da mi bo poslala papirje, pol se še pa z direktorjem zmenim, ko pride z dopusta in to je touser posted image

kaj pa ata pravi na zamenjavouser posted image

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1680
28.8.2008 12:35:14   
sasa78
kaj pa ata pravi na zamenjavo

takole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za informacije! pa ena lepauser posted image  zate

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
28.8.2008 12:38:52   
Zvezdica
Koliko prezgodaj si pa bila rojena Ronja?
Jast točno en mesec, se je mami full matrala, pa tud jokala od sreče
:)
Kot pri tebi...user posted image zanimivouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
28.8.2008 14:00:43   
ronja
zvezdica, malo več kot en mesec (različno po različnih izračunih, ker je mami mela še eno malo krvavitev, je mislila, da je m., pa je bila verjetno ugnezditvena krvavitev). Pri mojem porodu se mami ni kaj dosti matrala, pa fajn babico je imela. Se je pa zato pri sestri dvojno pa še mal čez...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
28.8.2008 14:18:03   
sasa78
Za danes se od vas poslavljam - jutri skuham kavico za vse!

Lep dan in uživajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
28.8.2008 17:41:38   
nina166
marjetica bravo za brcike in dobor počutje...kar tako naprej

Zvezdica tvoj sinek bo pa tapravi falotek...je že sedaj začel se za luleka vlečt user posted image

Ronja škoda, ker ne smeš še vedno nič delat...vsaj jogo pa lahko izvajaš. Mogoče pa ti bo na naslednjem pregledu kaj več dovolila, sicer pa bo tako kmalu januar in boš lahko nadoknadila vse za nazaj

ulla h kateri g pa hodiš?

babuška čestitam za dobro opravljeno morfologijo

saša in zvezdica če si res želita punčko lahko naredita tako kot on par včeraj po televiziji. Imela sta 4 fante in si je mamica blazno želela punčko. Sta šla na eno kliniko na Sicilijo in tam so laboratorijsko združili jajčece in semenčece. Potem počakajo, da se jajčece oplodi in s posebnim postopkom ločijo moške in ženske zarodke in vstavijo v maternico samo ženske. Samo sta imela smolo, ker se je oplodilo samo eno jajčece, ki je sicer bilo ženskega spola...so ji vstavili v maternico, vendar pa ni zanosila user posted image
Lahko pa zamenjata z partnerjem od Ronje...ki pa zna delat same punce user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ronja mi ne bo treba nič menjat...od januarja naprej bom tudi jaz prej vstajala pa še vmes enih parkrat user posted image .

Tale post sem začela pisat ob enih...sem ga pisala 10min, ko sta prišla babica in mali iz sprehoda in je bil že tako zaspan, da sva se mogla hitro zrihtat in spravit spat. Je pa navajen, da grem jaz zraven njega tako dolgo da zaspi, potem pa lahko vstanem, samo sem danes zaspala in sva se oba zbudila šele ob pol 4-ih. Sreča, da sem imela kosilo že pripravljeno. Zdajle pa smo se najedli in moja dva sta šla na igrišče, jaz pa nadaljujem s pisanjem user posted image  user posted image

ulla preko koga pa si rihtata za odvzem izvornih celic...preko Neocelice? In koliko bosta dala za vse skupaj, če ni skrivnost. Tudi jaz razmišljam o tem...samo razmišljam

Sem od tega popoldanskega spanja čisto sesuta...bolj kot bi ne vem kaj delala...morem se it mal dol vležt user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
28.8.2008 19:22:48   
Anonimen
nina sej je v celi naši dolinici samo ena gin.user posted image
kar se pa izvornih celic tiče, se gre pa za javno banko, tko da plačam nič, ker jih tud hranijo ne samo zame. podobno kot pri krvodajalstvu - daruješ, ker mogoče bo komu rešilo življenjeuser posted image zadeva je pri nas še nova, tko da tud mreža še ni razširjena, ko pa enkrat bo, pa če moj otrok zboli in tud če njegove celice medtem porabi nekdo drug, ima več kot 80% možnosti, da se najde primeren darovalec zanjuser posted image kar je ogromno. neocelica in podobno pa me niso prepričali, pač služenje denarja na vesti staršev - v smislu - za otroka ti pa že ne bo škoda, kako dobra naložba je to itd. sej pravim, to samo moje mnenje, mene ni prepričalo, sem ogromno prebrala, tud tujih člankov in prispevkov, pa nekako ni kej obetavnega od tega. javna banka pa se mi zdi super zadeva, ker tu pa dejansko lahko nekemu otroku rešiš življenje in tud tvojemu ga lahko nekdo. zato z veseljem prispevam, da se bo zadeva čimprej prijela in razširilauser posted image

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 1686
28.8.2008 20:52:10   
Zvezdica
saša in zvezdica če si res želita punčko lahko naredita tako kot on par včeraj po televiziji. Imela sta 4 fante in si je mamica blazno želela punčko. Sta šla na eno kliniko na Sicilijo in tam so laboratorijsko združili jajčece in semenčece. Potem počakajo, da se jajčece oplodi in s posebnim postopkom ločijo moške in ženske zarodke in vstavijo v maternico samo ženske. Samo sta imela smolo, ker se je oplodilo samo eno jajčece, ki je sicer bilo ženskega spola...so ji vstavili v maternico, vendar pa ni zanosila

Ja sem vidla delček te oddaje, sem mislila, da je o neplodnosti, pa je bila dejansko o tem kako napreduje medicina. Vendar ti povem, glede na to, da sem prvič natur zanosila, drugo je bila tud natur nosečnost - slab konec, tretja pa umetna oploditev, da če bi imela 4 fante bi bila čist srečna, in ne bi šla v postopek sam zarad spola.
Menim, da si vse, ki smo bile v postopku umetne želim natur zanosti, po domače torej ata na mamo, kot vstajati zjutraj ob šestih, si dajati inekcije, moliti, da bo punkcija uspešna, še pred tem, da bo sploh kak jaček, da bo oplojeno in da se prime. Dolga je ta pot do otroka, zato spol ni najbolj pomemben. Mal sem občutljiva ko vsi okoli mene govorijo, da naj ne bom razočarana, jast pa sploh nisem ampak sem SREČNa, da bom imela še enega otroka, glede na monosti, ki sem jih imela. Tako, da še en fantek pri nas bo veselje, ga že komaj čakamouser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
28.8.2008 21:19:12   
snikolina
Zvezdica ful sem vesela zate, pravzaprav sem vesela za vse nosečke. Fajn vas je brati, fajn je sodelovati.

No, ponoči sem uprabila poušter med nogami, pa res pomaga. Zdaj me pa rit boli od sedenja za računalnikom, user posted image .
Aja, pa izpita nisem naredila, ampak se ne sekiram, saj imam še en rok v septembru.
Drugače se počutim v redu, le morfologijo bom mogoče morala prestaviti za en dan, ker imam isti dan izpit, pa ne vem kako bom. Pa še osamljena sem, ker je dragi na službenem potovanju.
Tako, zdaj pa počasi počivat. Lahko noč in lepe sanje.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
29.8.2008 7:00:52   
sasa78
Dobro jutro souser posted image ,

skuhala sem dobro user posted image user posted image user posted image  samo za vas!

In kako ste? Jaz sem utrujena - ma bo boljš v ponedeljek k delam sam po 4 ure - in to sam do srede pol jo pa mahnem na morje. Komaj čakam.

nina166 - mi2 sva čist srečna če mava 10 fantov al pa 3 - spol mi ne igra vloge. Sem bila pa presenečena k sem vidla fantka pa ne zato ker sem si blazno želela punce ampak ker sem imela občutek da ja punčka. Pravi da ti fantek da lepoto, punca oduzame - ma te stare vraže - k sem se naslanjala na njih. Namreč mozoljev imam na pretek in sem zaradi tega miselna da mam punčko. Noro ne. Sem pa vesela da je fantek, še bolj bom pa vesela, da bom vedela da je zdrav. To mi je najbolj pomembno.

V 4 pa ne bi šla in mislim da ne bova šla - je to dovolj - k pol bova morala vsa novo opremo kupovati - avto, ....
tako da 3 je dovolj. To je moje število user posted image user posted image user posted image

zvezdica - sem istega mnenja k ti no pa mož tudi, mi je bioenergetik rekel da se da to spremenit samo da mora moža v roke pret pa nisva bila za to - kar bo naredu oz. bova naredila to bova pa imela - nočem posegu,, čist naravno, če je naštelan za fante bodo fantje, če je za punce bodo pa punce - to nam je dano

AQ - kje se pa ti skivaš?

ostalim pa dobro jutro - zdaj že vse čutimo brcike ne?

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
29.8.2008 7:26:27   
Zvezdica
jutro,

jast pa danes pihnem v Zagreb, tako, da če bo čas se kaj beremo.

Lep dan in saša, HVALA za kavico!

i belive i can fly....

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
29.8.2008 7:28:08   
sonček33
Zvezdica želim vama dober nakup, pa lep dan.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
29.8.2008 8:03:52   
ronja
nina, sem lubiju prebrala tvoj prispevek, pa pravi, da on zna delat vse: user posted image in user posted image . Da mi ni treba nikamor hodit, če bi hotla met user posted image user posted image . On pravi, "Po želji, v prvo sem si rekel, pa naj ma user posted image , zdej mi je pa tale tok všeč, pa sem reku, naj bo še ena user posted image " user posted image
Ti se kar naspi do jan. Pri meni zdaj v gl. lubi vstaja, potem bova pa oba.

ulla, kje se prijaviš v tole banko? Meni se to tudi zdi zelo dobra ideja, tudi krvodajalka sem - zelo vztrajna, čeprav me nikoli nočejo oz. vztrajno zavračajo - bila sem 13x, kri so mi vzeli 1x, pa še takrat zato, ker se je laborantka zmotla (je mislila, da je dovolj železa, pa ga je bilo premalo in sem potem kasneje tisti dan skup padala - tam pa ne, igel se ne bojim, šele potem ko se je primankljaj pokazal, je bila kriza). Vedno isto: ali premalo težka, ali premajhen pritisk ali premalo železa. Zdaj pa že kar nekaj let nisem bila, ker sem že vedela, da bi me zavrnili in jim nisem šla samo hrane odžirat;) - najprej sem bila v Tropih in okužena s svačim, pa 2 leti nisem smela, potem sem mela prometno nesrečo, kjer sem dobila transfuzijo, pa spet nisem smela, potem sem pa že 1. user posted image , zdaj pa sem noseča ali dojim že 2 leti, pa še nekaj časa bo tako... Amapak, ko bom spet "samska", grem pa spet. A lahko daš kri, čeprav si imel transfuzijo oz. koliko časa po tem lahko spet začneš dajat?

zvezdica, če bosta že morala v 4. na umetno oploditev, pa lahko rečeta, da naj naredijo user posted image , hehe.

sinkolina, vidiš, da povšter pomaga, verjemi ti starim mačkamuser posted image . Za pred računalnik si pa kupi tisto veliko žogo za sedet gor - tudi pomaga! Pa še za popadke predihavat je super!

saša, glede teh vraž pa: meni so v prejšnji ČISTO VSI napovedovali - še potem, kosem že vedela, da je , se kar niso dali prepričat! Pa je . Pa so bili vsi tako ziher: bruhaš-fant, lepo kožo imaš - fant, nisi se zredila - fant, nisi dlakasta - fant, nisi se spremenila v obraz - fant, trebuh maš ven kot žoga - fant... Skratka tele vraže "tipa stare mame" nimajo pojma, po moje zadanejo približno v 50%

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
29.8.2008 8:24:10   
sasa78
ronja  -  ti si pa res vsestranska

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
29.8.2008 8:26:34   
nina166
Dobro jutro!

saša hvala za kavico, res je bila dobra. A ti pa spet na morje...saj prav, da si tako privoščiš...uživaj še za nas druge user posted image

ulla res je samo ena g, samo marsikatera hodi kam drugam user posted image

Zvezdica se popolnoma strinjam s tabo. Meni se je ta par zdel popolnoma mimo. Tudi meni veliko več pomeni, da so moji otroci zdravi, kot pa kakšnega spola so. Je pa res, da bo čedalje več tega, da si bodo tisti, ki imajo veliko denarja, lahko na ta način izbrali spol otroka...žalostno.

snikolina boš pa v septembru naredila izpit. Če pa ti je dolgčas, pa pridi bolj pogosto tu gor čvekat...ker potem ko bo tvoj dragi prišel nazaj, tako ne boš imela več časa za nas user posted image

saša jaz sem imela pri prvem sinu polnom mozoljev skozi celo nosečnost. Zdaj pa se mi pojavijo samo takrat, ko bi mogla dobit menstracijo.

ronja saj glede tega, da bi zamenjali, sem se samo šalila user posted image

Tudi jaz ne verjamem v stare vraže. Mi je pa ena družinska prijateljica v prvi nosečnosti napovedala fanteka...baje sem imela vse znake za fanta in je bila 100%. V tej pa pravi da bo punčka, ker sem baje čisto drugačna kot v prvi nosečnosti...sem se potem gledala v ogledalo, pa se mi ni zdi da bi bila kaj drugačna user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
29.8.2008 8:47:42   
ronja
ronja saj glede tega, da bi zamenjali, sem se samo šalila

Hehe, saj mislim, da je to vedel tudi on - ampak saj veš, za vsak slučaj, da ne bi potem rekla, da nisem vedela, da on lahko tudi user posted image dela, pa da sem zato šla drugam probatuser posted image . Ziher je ziher, heheuser posted image .

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
29.8.2008 9:02:18   
ronja
Nisem vam povedala, kaj sem včeraj naredila za kosilo, ne? Pico Mongibello - rdeče testo (s paradižnikovo mezgo/koncentratom, čilijem in sladko papriko - ni bilo pekoče, sem dala malo čilija, pa še ko ga segreješ, zgubi ostrino), gor je bila na enem delu prava Mongibello - se pravi rukola, mini paradižnički, mocarela in pršut (sem goljufala in dala kuhanega namesto pravega, ampak samo tega sem imela...), na drugih delih sem dala pa pasiran paradižnik, origano, kuhan pršut, olive, kapre, par različnih sirov (mocarela, fitaki, bovizola,...) Kaj bo pa danes, pa še ne vemuser posted image , bom prašala lubija, kaj si želi, pa vam sporočim, če bo katero zanimalo.

Danes pa je na vrsti ena res huda tortauser posted image !Bratec ima jutri rojstni dan in bi mu rada naredila eno res super doprer torto! Čokoladno, sevedauser posted image , pa kakšne fajn oblike, moram malo pogledat, da dobim navdihuser posted image .

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
29.8.2008 9:41:30   
nina166
Kje pa ste danes vse? Štrajkate user posted image  user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
29.8.2008 9:43:32   
khurde
O, ne s to hrano, postajam lačna, haha!

Ste se pa razpisale ... moram malo za nazaj prebrati. Jaz nisem imela časa zaradi enega izpita, tako da imam šele sedaj malo miru.

Zdaj občasno čutim premikanje v mojem trebuhu, od 18. tedna dalje (prejšnji teden), en teden pred tem pa samo neko nedoločljivo pretakanje nečesa ... smešno. Zdaj čutim že skoraj vsak dan, samo ni še nič pretirano močnega. Zadnjih par dni se dogajajo novi fenomeni v moji notranjosti, haha. Na primer, ko se zjutraj zbudim, pa če spim na boku in se prevalim na hrbet, imam resnično ogromen trebuh in na nekaterih delih res trdega, pa še okrogel ni, ampak nek del opazno štrli ven, potem ko ležim nekaj časa (do 5 minut), se pa ta zadevščina, ki biva noter, premakne nekam v notranjost in je trebuh spet normalne velikosti.

A je kakšna že imela 3D? Imam morfologijo 15. 9., sedaj se pa odločava za 3D. Sem klicala v Postojno, malo zaradi cene, malo zaradi firbcanja okoli in v porodnišnici, pa so povišali ceno iz 60 na 100 evrov (velja s 1. septembrom).

Lep dan in lep vikend vsem.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
29.8.2008 9:59:44   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

Kje pa ste danes vse? Štrajkate user posted image  user posted image  user posted image

Ni luštno bit sama ne? Evo mene! K ne delaš user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
29.8.2008 10:20:56   
ronja
Ajde, kiro debato vržemo? Jaz sem tu, heheuser posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.