ronja
|
nina, sem lubiju prebrala tvoj prispevek, pa pravi, da on zna delat vse: in . Da mi ni treba nikamor hodit, če bi hotla met . On pravi, "Po želji, v prvo sem si rekel, pa naj ma , zdej mi je pa tale tok všeč, pa sem reku, naj bo še ena " Ti se kar naspi do jan. Pri meni zdaj v gl. lubi vstaja, potem bova pa oba. ulla, kje se prijaviš v tole banko? Meni se to tudi zdi zelo dobra ideja, tudi krvodajalka sem - zelo vztrajna, čeprav me nikoli nočejo oz. vztrajno zavračajo - bila sem 13x, kri so mi vzeli 1x, pa še takrat zato, ker se je laborantka zmotla (je mislila, da je dovolj železa, pa ga je bilo premalo in sem potem kasneje tisti dan skup padala - tam pa ne, igel se ne bojim, šele potem ko se je primankljaj pokazal, je bila kriza). Vedno isto: ali premalo težka, ali premajhen pritisk ali premalo železa. Zdaj pa že kar nekaj let nisem bila, ker sem že vedela, da bi me zavrnili in jim nisem šla samo hrane odžirat;) - najprej sem bila v Tropih in okužena s svačim, pa 2 leti nisem smela, potem sem mela prometno nesrečo, kjer sem dobila transfuzijo, pa spet nisem smela, potem sem pa že 1. , zdaj pa sem noseča ali dojim že 2 leti, pa še nekaj časa bo tako... Amapak, ko bom spet "samska", grem pa spet. A lahko daš kri, čeprav si imel transfuzijo oz. koliko časa po tem lahko spet začneš dajat? zvezdica, če bosta že morala v 4. na umetno oploditev, pa lahko rečeta, da naj naredijo , hehe. sinkolina, vidiš, da povšter pomaga, verjemi ti starim mačkam . Za pred računalnik si pa kupi tisto veliko žogo za sedet gor - tudi pomaga! Pa še za popadke predihavat je super! saša, glede teh vraž pa: meni so v prejšnji ČISTO VSI napovedovali - še potem, kosem že vedela, da je , se kar niso dali prepričat! Pa je . Pa so bili vsi tako ziher: bruhaš-fant, lepo kožo imaš - fant, nisi se zredila - fant, nisi dlakasta - fant, nisi se spremenila v obraz - fant, trebuh maš ven kot žoga - fant... Skratka tele vraže "tipa stare mame" nimajo pojma, po moje zadanejo približno v 50%
|