|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
27.8.2008 9:41:25   
ronja
Hehe, sonček, danes bo pa zajček - nogice; je lubi prinesel včeraj domov: ena njegova sodelavka doma goji bio zajce in potem kakega kupiva, kadar koljejo. je dobro meso za dojenčke. Verjetno se ne bom preveč matrala in bom naredila vse skup kar v pečici: zajčka, krompir in zelenjavo: paprike (rdeče kurtije in zelene babuške), korenček, narezan na trakce, melancan, kaka bučka... Ali pa bom zraven naredila paradižnike, polnjene s kuskusom, to je ful dobro in ni tako komplicirano kot se mogoče slišiuser posted image . Pa kaj sladkega bi morala spet naredit; sem včeraj naredila slivovo babičino pecivo (ime zato, ker je babi dala recept), pa sva ga že cel pladenj zmazala, tak da ga ni nič več. No, nekaj ga je tudi Ronja pomagalauser posted image .

zvezdica, ja, imaš prav, pa niti ne vem, kam lahko sporočiš razne take zadeve. Jaz sem takrat povedala svoji os. zdravnici, da me g. pač ne da na bolniško (ko sem bila pri njej na pregledu in me je vprašala, kako taka delam?), pa je rekla, da se nad njo veliko pacientk pritožuje in ji ta g. ni preveč všeč, se je videlo. Ne vem pa, kaj lahk naredi, glede na to, da je moja os. zdravnica direktorica tega ZD, pa ji očitno ne rata spravit te kure k pameti...

Aja, moji projekti: poleg posteljnin, zimskega slinga, pajackov, puloverčkov, oblekic ipd... moram enkrat naredit mozaik v kopalnici (zdaj si niti ne upam začet takega projekta...), pa seveda kake igračke, pa zavese za okoli postejice, da bova midva kdaj lahko gledala kak filmček, ne da bi to motilo deteta... Pa prenosno posteljico za Leljo, pa  odejo za na tla (na eni strani nepremočljivo) za psičko, da se lahko pozimi uleže na suho in toplo, da počaka reicmo na trgu, da nakupiva,... Pa obešalnik za vrečke za vreče (te so že sešite in v uporabi), pa tamali bi rada naredila eno novoletno opravo, da bi jo slikala v tem, pa bratcu moram naredit prevleke za kavč, pa lubiju majce z dovolj dolgimi rokavi (oba imava nenormalno dolge roke - saj ne zgledajo tako na pogled nič posebnega, ampak nama je pa vse prekratkouser posted image ), pa kake boksarce, zdaj ko sem lih pogruntala/naredila en tak kroj, ki mu je všeč... Pa puli, da bo lahko "kao zrihtan", ne da bi se zrihtal, če bo kdaj moral na kak sestanek, pa kratke hlače za basket, pa nepremočljive hlače za čez, kadar se po dežju fura z biciklom... Hehe, se vidi, da ga mal pogrešam, al kakouser posted image .

PS: punce, sem pa ful vesela, da z vami čvekam! Takrat, ko sem spontano splavila (sicer zelo kmalu po testu), smo se tudi fuuuul ujele s puncami - novembrčicami - smo si bile res blizu, tako da so mi celo čestitale, ko sem spet zanosila, pa zdaj tudi - čeprav tja nisem več nič pisala in sem mislila, da so me že vse pozabile... Z lanskimi junijkami se pa nisem tako našla, smo imele čisto različne poglede na svet in življenje... Z dvema mogoče, sicer pa bolj ne kot ja. Z vami mi je pa res zelo lepo! Upam, da vam ne morim prevečuser posted image . Če pa, mi povejte, saj nisem zamerljiva! Iskrenost cenim, tudi če mi kdaj ni všeč vsebinauser posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
27.8.2008 9:45:47   
ronja
Aja, glede spanja mam pa jaz srečo, da vedno spim na boku, edino zdaj, ko sem user posted image , se včasih vmes na hrbet prevalim, verjetno ker mi gre na živce skoz v enem položaju. Sicer pa jaz po navadi padem v posteljo in se zbudim v isti poziciji (verjetno zato, ker po navadi zelo malo spimuser posted image - tak da: to je rešitev, punce, heheuser posted image ). Zdaj spim več, ker pač ne mislim preveč izzivat usode, pa ker sem ves čas nekaj na meji, da bi zbolela - kar nikoli poleti nisem. Ampak očitno meni user posted image vse pobere, ker sem tudi pri Ronji skoz nekaj zbolevala. Pa mam rada otroke, želela sem si jih, zdaj celo bruham ne! Hja, očitno vsak nekje plača, boljše to kot da je kaj narobe z user posted image !

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
27.8.2008 9:49:12   
hmm
ronja, nama je pa na NS g. drugače povedal. Če je črtica vodoravna, je user posted image , če pa je gor, je pa user posted image . In pri nama je bila gor. Zgleda, da ima vsak neki svoj sistem kako to gleda. Sicer pa imam z zdravniki tudi jaz zelo slabe izkušnje, dokler ni kaj resnega, je tako vsak dober, ko pa se kaj zakomplicira, pa marsikaj doživiš. Razen moja osebna zdravnica mi je super, ji zaupam 100%, čeprav mi skoraj za vsako stvar, ki me tare, Lekadol predpišeuser posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
27.8.2008 10:06:27   
ronja
hmm, hihi, ja, saj to je isto: sta dve črtici, ena je vedno vodoravna, druga pa je lahko zraven nje, torej vzporedno, ali pa pravokotno na taprvo. Vama samo tiste, ki je pri obeh spolih enako, ni omenjal in je rekel samo za tisto, ki se razlikuje.

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
   [Brisano sporočilo]
27.8.2008 10:51:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1605
27.8.2008 12:01:00   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: hmm

ronja, nama je pa na NS g. drugače povedal. Če je črtica vodoravna, je user posted image , če pa je gor, je pa user posted image . In pri nama je bila gor. Zgleda, da ima vsak neki svoj sistem kako to gleda. Sicer pa imam z zdravniki tudi jaz zelo slabe izkušnje, dokler ni kaj resnega, je tako vsak dober, ko pa se kaj zakomplicira, pa marsikaj doživiš. Razen moja osebna zdravnica mi je super, ji zaupam 100%, čeprav mi skoraj za vsako stvar, ki me tare, Lekadol predpišeuser posted image .

jaz nisem imela še nikoli črte pa zem ze 3-ič noseča user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
27.8.2008 12:03:07   
OLjica
živjo punce

ronja, nabavla sem si magnesol za krče in upam da bo pomagalo. čeprav imam malo povečano želodčno kislino in upam, da me ne bo želodec bolel. krči so tako boleči, pa praviš da znajo bit še hujši. pa še kremo sem sem si nabavla za otekle noge.

upam, da bo bolje..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
27.8.2008 12:03:11   
sasa78
hehe, saša, ti si lahko prepričana karkoli, pa kaj češ, ko pa spol moški zbirajo . Bo pa 4. . Razen če bi tvoj lubi še enega ...

ne nič več - ta je zadnji - defenitivno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(za mojga sicer ne vem)user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
27.8.2008 12:04:55   
sasa78
oljica - imaš iste probleme k jaz, magnesol + cedevito, pa tablete iz špargelnov - pomagajo!

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
27.8.2008 12:22:35   
spps
saša,naredi še kaj preden greš iz službeuser posted image user posted image user posted image
januarčice,uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
27.8.2008 12:22:57   
nina166
Dan!

Kako ste kaj danes nosečke?

hmm čestitam za lepo opravljen včerajšnji pregled. A da bi pa šla kam na samoplačniški UZ pa ne razmišljaš?

saša še enkrat čestitke za dobro opravljen pregled in vašega fantka. Pa user posted image  user posted image  user posted image  za tvojega možeka, ker se je tako izkazal z nakupi. Ga moreš na vsak pregled zraven vzet, potem ko bo čisto raznežen pa ga peljat po nakupih user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
27.8.2008 12:23:33   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

hehe, saša, ti si lahko prepričana karkoli, pa kaj češ, ko pa spol moški zbirajo . Bo pa 4. . Razen če bi tvoj lubi še enega ...

ne nič več - ta je zadnji - defenitivno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zarečenega kruha se največ poje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
27.8.2008 12:30:39   
OLjica
sasa78, najprej čestitke za fantka. jst komaj čakam UZ, čeprav je to najin prviuser posted image , nama je vseeno, ampak jst sem tko firbčna. želim si pa pupikouser posted image

krči so res hudi, vedno me zagrabi zjutraj okrog 4-5h, pa kar traja.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
27.8.2008 12:38:01   
ronja
az nisem imela še nikoli črte pa zem ze 3-ič noseča

saša, to so črtice, ki jih ima tvoj user posted image , ne pa ti! Na NS ti pogleda spol tako, da gleda, kako se razvijajo genitalije - vzporedne črtice se razvijejo v sramne ustnice, pravokotna pa v pimpeka.

niia, hehe, učila se sicer nisem nikjer šivat, sem samouk, ampak zašijem pa kar češ, do zdaj je še vse ratalo. Saj sploh ni težko! Probaš, pa rata, sej nima izbireuser posted image . ja, slingi so fajn, samo so dragi, pa tak sem jih lahko več različnih naredila...
Če te pa zanima, kaj je ravnokar moja mala jedla: brokolijevo juhico, precej gosto, ker je z drobtinami, meni jih je preveč v tem receptu, njej pa očitno ravno prav, ker je vse pomlatila, ko da ji gre za glavouser posted image !
Recept za babičino slivovo pecivo ni družinska skrivnost, jaz sploh ne skrivam receptov, se mi  zdi, da je dobre stvari treba delitiuser posted image . Je pa enostaven, na žlice: vmešaš skupaj 4 jajca, 10 žlic sladkorja, 10 žlic mleka in 10 žlic olja in 10 žlic moke, zmešanih z žličko pecilenga praška, vliješ v pekaš in čez naložiš sadje, lahko slive, marelice, višnje... Ampak najboljše je s slivami. Naložiš prerezane razkoščičene slive, tako da so s prerezano stranjo obrnjene gor in jih naložiš zeloooo na gosto, da se stikajo (boš rabila kar kako kilo sliv vsaj za tavelik pekač, v katerem jaz delam). POtem vse skupaj posuješ s par žlicami sladkorja in cimeta (ne šparat s cimetom, če si dala vse to not, posuj še ornk s cimetom, ker res paše - razen če ga ne marate, seveda). Daš pečt na 180-200 stopinj in še toplo poješuser posted image .

oljica, od magnesola se ti kislina ne bo dvignila, ker je bazičen. Lahko pa piješ donat in ubiješ dve muhi na en mah.

saša, meni se pa kar zdi, da bi se znali midve še na kaki temi najt - recimo pri dvojčkih, heheuser posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
27.8.2008 12:41:54   
nina166
ronja ko berem tvoje recepte pa takoj lačna postanem user posted image

< Sporočilo je popravil nina166 -- 27.8.2008 12:42:07 >

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
27.8.2008 12:42:05   
sasa78
nina166- nama je tako pasalo da sva šla po letu dni sama v šoping - da ti ne morem povedat. Pa v miru pogovori, pa kavica v miru, pa ati je bil včerej čist v elementu - ma sa se tako luštno mela - da sva zvečer kar v takem stilu nadaljevala user posted image user posted image user posted image user posted image . Takih dni je malo na leto, kajti mi2 ne dajeva otrok v varstvo, ker sva raje z njimi - no 1x na 2 meseca bi nama pa tud pripadlo vse to - ampak enostavno nimamo časa. Smo 100% aktivno zasedeni kot familija skupno!!!

Oljica - kaj pa pravi zdravnik na to?

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
27.8.2008 12:44:10   
sasa78
saša, meni se pa kar zdi, da bi se znali midve še na kaki temi najt - recimo pri dvojčkih, hehe

aaaaaaaaaaaaaaaaa??????   Ne vem če

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
27.8.2008 12:45:15   
sasa78
saša, to so črtice, ki jih ima tvoj , ne pa ti! Na NS ti pogleda spol tako, da gleda, kako se razvijajo genitalije - vzporedne črtice se razvijejo v sramne ustnice, pravokotna pa v pimpeka.

ups, jaz sem mislila o tisti črti na trebuhu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
27.8.2008 12:46:05   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

zarečenega kruha se največ poje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

to je res ampak 3 je pa dovolj

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
27.8.2008 12:55:48   
ronja
ronja ko berem tvoje recepte pa takoj lačna postanem

Hehe, mora nekdo skrbet, da moje januarčice ne bojo lačne in januarčkiuser posted image prestradani, a ne? Da bojo sami pravi ornk dojenčki, da jim mraz ne bo šel do živegauser posted image Čeprav moja fuuuul ogroooomno poje (to ni samo najino mnenje, tudi babice in ostali se vsi čudijo, koliko to dete poje), pa je taka suhica, pod nomalami... Mal je verjetno v genih, še več pa v genih, ki jo silijo, da je taka žverca, da vse pokuri! Ampak dokler je srečna in dobre volje, se jaz čisto nič ne sekiram, je rada, doji se, torej ji nič ne manjkauser posted image

saša, dajta vsak teden 1x otroke za 2 uri kaki babici: oni se navežejo, vidva imata pa malo časa zase (pa za dvojčke delatuser posted image )... Paše, preverjenouser posted image , otrokom je pa tudi fino, da se malo navežejo še na koga drugega in da majo sem pa tja mir pred staršiuser posted image . Ne prepogosto, ampak sem pa tja pa vsakemu paše.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
27.8.2008 13:06:26   
OLjica
sasa78, gin je najprej predlagala magnesol, drug teden imam morfologijo pa bomo videli kaj bo rekla.user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
27.8.2008 13:34:50   
sasa78
saša, dajta vsak teden 1x otroke za 2 uri kaki babici: oni se navežejo, vidva imata pa malo časa zase (pa za dvojčke delat )... Paše, preverjeno , otrokom je pa tudi fino, da se malo navežejo še na koga drugega in da majo sem pa tja mir pred starši . Ne prepogosto, ampak sem pa tja pa vsakemu paše.

a tko vi2 delata? user posted image user posted image user posted image   veš o dvojčkih ne-bi, moja mami je 2 jajčna dvojčka in po moževi strani sta stric in teta dvojčka - na srečo je mene preskočilo user posted image user posted image user posted image . Hm delat bi jih blo luštno - za nardit pa ne vem če user posted image user posted image user posted image ,

Ja včasih bi pasalo bit brez otrok kakšno popoldne - ampak naše bi še s tem obremenjavali - neeeeeeeeeee  Če si jih zaželijo jih naj vzamejo - to ne branim, da jih pa dajem pa ne ravno - vsaj mi2. A sta taka cukra da te skor pobere user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
27.8.2008 14:16:48   
ronja
hehe, saša, da ne bi obremenjevali babiceuser posted image , to moram naslednjič rečt tašči, ko bo "težila", zakaj nima Ronje ves čas! Pri nas ona sama to hoče, pove, želi, pove 10x, vpraša 50x, kdaj spet pridemo, kdaj pride Ronja,  predlaga in vpraša vsaj 100x, ali naj ona pride sem,... skratka je že 1x na teden minimum (nama pa maksimum - si predstavljaš, da si še mojadva zmislita vsak 1x na teden - sta ločena - saj bi samo po obiskih hodili...) Tak da je to res tista varianta: volk sit in koza cela - ona jo dobi in jo ima takrat res samo zase, ker si je tast ne upa kaj prav dosti jemat, če je ona zravenuser posted image (mal heca, pa velik resnice), čeprav jo ima tudi on rad in se igra z njo, samo se mu ne da toliko časa skup; Ronji je lepo, saj jo majo radi in se ves čas ukvarjajo z njo, midva imava pa mir in lahko kaj v miru kupiva, narediva kosilo, se cartava ali enostavno spivauser posted image .
Tak da pri nas ni treba spraševat, si že ona zrihta, hehe. Moji pa kakor nam paše: če nam je vsem prav, se dobimo, ni pa nekega urnika, da bi moralo to bit glih vsak teden.

Pri nas v družini ni nikjer prav blizu kakih dvojčkov, vendar pa jaz vem, da imam šanse za dvojajčne, ker sem dostikrat imela dve jajčeci (med mensturacijo videla). Tak da jaz bi magari na koncu ene dvojčke, ker lubi pravi, da me ne bi še z dvema nosečnostima matral, jaz bi pa mela 4 froceke... Pa bi bil volk sit in koza cela. Pa potem mi je vseeno, tudi če sta oba fanta;) Ali pa punčki. magari fant in punca hehe.  Sicer bomo pa še videli, najprej mora tale ven prilest, a ne?user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
27.8.2008 16:02:27   
hmm
nina166, hvala za čestitkeuser posted image . Danes sem se ravno naročila na 3D UZ in ga imam čez dva tedna. Komaj čakavauser posted image user posted image .
ronja, vidim, da vsega vraga delaš, super. Tudi jaz rada včasih kaj naredim, zdaj bi si pa rada kaj zašila. A imaš mogoče kakšen nasvet, kje naj dobim kroje za nosečniška oblačila? Z interneta sem si že enega naročila, ni pa neke izbire, v trgovinah pa trenutno tudi ne prodajajo Burd za nosečnice, zgleda da je letos moda takšna, da lahko nage okoli hodimouser posted image . Kako pa sling narediš, je kakšen poseben kroj za to?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
27.8.2008 16:32:35   
ronja
hmm, v prejšnji Burdi (8/2008) so bili ravno kroji za user posted image , sem jo videla v knjižnici! Na žalost sem jo zgrešila in je ne prodajajo več (sem jo šla včeraj kupit, pa so mi dali to 9/2008).

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.