ronja
|
Hehe, sonček, danes bo pa zajček - nogice; je lubi prinesel včeraj domov: ena njegova sodelavka doma goji bio zajce in potem kakega kupiva, kadar koljejo. je dobro meso za dojenčke. Verjetno se ne bom preveč matrala in bom naredila vse skup kar v pečici: zajčka, krompir in zelenjavo: paprike (rdeče kurtije in zelene babuške), korenček, narezan na trakce, melancan, kaka bučka... Ali pa bom zraven naredila paradižnike, polnjene s kuskusom, to je ful dobro in ni tako komplicirano kot se mogoče sliši . Pa kaj sladkega bi morala spet naredit; sem včeraj naredila slivovo babičino pecivo (ime zato, ker je babi dala recept), pa sva ga že cel pladenj zmazala, tak da ga ni nič več. No, nekaj ga je tudi Ronja pomagala . zvezdica, ja, imaš prav, pa niti ne vem, kam lahko sporočiš razne take zadeve. Jaz sem takrat povedala svoji os. zdravnici, da me g. pač ne da na bolniško (ko sem bila pri njej na pregledu in me je vprašala, kako taka delam?), pa je rekla, da se nad njo veliko pacientk pritožuje in ji ta g. ni preveč všeč, se je videlo. Ne vem pa, kaj lahk naredi, glede na to, da je moja os. zdravnica direktorica tega ZD, pa ji očitno ne rata spravit te kure k pameti... Aja, moji projekti: poleg posteljnin, zimskega slinga, pajackov, puloverčkov, oblekic ipd... moram enkrat naredit mozaik v kopalnici (zdaj si niti ne upam začet takega projekta...), pa seveda kake igračke, pa zavese za okoli postejice, da bova midva kdaj lahko gledala kak filmček, ne da bi to motilo deteta... Pa prenosno posteljico za Leljo, pa odejo za na tla (na eni strani nepremočljivo) za psičko, da se lahko pozimi uleže na suho in toplo, da počaka reicmo na trgu, da nakupiva,... Pa obešalnik za vrečke za vreče (te so že sešite in v uporabi), pa tamali bi rada naredila eno novoletno opravo, da bi jo slikala v tem, pa bratcu moram naredit prevleke za kavč, pa lubiju majce z dovolj dolgimi rokavi (oba imava nenormalno dolge roke - saj ne zgledajo tako na pogled nič posebnega, ampak nama je pa vse prekratko ), pa kake boksarce, zdaj ko sem lih pogruntala/naredila en tak kroj, ki mu je všeč... Pa puli, da bo lahko "kao zrihtan", ne da bi se zrihtal, če bo kdaj moral na kak sestanek, pa kratke hlače za basket, pa nepremočljive hlače za čez, kadar se po dežju fura z biciklom... Hehe, se vidi, da ga mal pogrešam, al kako . PS: punce, sem pa ful vesela, da z vami čvekam! Takrat, ko sem spontano splavila (sicer zelo kmalu po testu), smo se tudi fuuuul ujele s puncami - novembrčicami - smo si bile res blizu, tako da so mi celo čestitale, ko sem spet zanosila, pa zdaj tudi - čeprav tja nisem več nič pisala in sem mislila, da so me že vse pozabile... Z lanskimi junijkami se pa nisem tako našla, smo imele čisto različne poglede na svet in življenje... Z dvema mogoče, sicer pa bolj ne kot ja. Z vami mi je pa res zelo lepo! Upam, da vam ne morim preveč . Če pa, mi povejte, saj nisem zamerljiva! Iskrenost cenim, tudi če mi kdaj ni všeč vsebina .
|