|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
26.8.2008 15:41:04   
žanek

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Žanek, ti prinesem en MT, pa si boš pogledala kaj ti ne štima..Ti prinesem novejšega, ima še neka ojačanja za noge, bla, bla, bla...user posted image

Ok, sam nisem čist ziher, da bom lahko prišla v petek, je vse odvisno od Nike user posted image . So ji začeli zobki rast, pa samo jaz veljam.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 276
26.8.2008 16:08:55   
pikecpokec
Neki me je ven vrglo...user posted image
V glavnem, skuštrana, lahk se k men vštuliš

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Neposredna povezava do sporočila: 277
26.8.2008 20:46:45   
tevža
oj!

tako pridno pišete, da vas komaj dohitevam....upam, da mi za petek uspe najti varstvo, da se vam pridružim.

lep večer

p.s. včeraj sva imela posvetovalnico (pri 23 mes.) in dobila nove mere: 92 cm in točno 15 kg. user posted image  

< Sporočilo je popravil tevža -- 26.8.2008 20:48:08 >

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 278
26.8.2008 20:52:55   
Jančika_
U, tevža, maš pa korenjaka. Včeraj sem stehtala moja dva in ima Vasja pri 4ih letih 14,9 kil. Ni čudno, da mu vse hlače z riti padejouser posted image . Je shujšal skoraj celo kilo čez poletje. Kajetan je tudi malo shujšal in ima pri dobrih dveh letih 14,1 kg, pa še vedno zgleda bombica. Njemu hlače padejo dol zato, ker ima tak trebušček kot nosečniceuser posted image

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 279
26.8.2008 21:24:39   
tevža
ja, jančika, matevž je res korenjak. v bistvu nima nobenega trebuščka, ampak je cel "kompakten". je pa z "rekordnimi" merami začel že pri rojstvu; 56 cm in 4430 g.  

samo, da so zdravi naši palčkiuser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 280
26.8.2008 21:30:49   
HuAnita
Aloha, jaz sem še v službi. user posted image
Šibam počasi domov....

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 281
26.8.2008 21:32:11   
Janeja
No, ko sta ravno pri teži: sem pozabila omenit, da smo imeli v nedeljo družinski piknik in zabavo, ker smo pri 3 letih in pol uspeli dočakati Leinih 10 kg.  user posted image   Tole je pa lahka kategorija, mislim da edina pri Celjskih čvekah. user posted image Je pa čist res, kot si rekla Tevža, važno da so zdravi in živahni. Kaj pa je 5 kil gor al dol... user posted image

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 282
26.8.2008 23:01:37   
Meggi
Skabi- kaj dogaja? Si bila v Ikeji?

Če katera gre, bi nujno rabla še en katalog- za kolegico. Skabi, ti?

Dej no greva v petek skupaj? Čeprav, če si bom fraj uredila še zadnji prosti dan pred šolo mahnemo kam družinsko, se govori.

Punce mene pobira ob misli, da bo moj otrok vržen v tempo šolanja, nadaljnih 15 let minimalno. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 283
26.8.2008 23:33:00   
jasna
Hoj celjankeuser posted image

Se vam lahko v petek pridružim?user posted image  

Žanek, upam, da ti Nika dovoli odhoduser posted image . MOgoče ti pa lahko še kal pomagam glede MT?

Jančika, moja dva fanta imata tudi isto kguser posted image . Prvi suh ko prekla, drugi pa konkretenuser posted image

Barika, o katerem pohodu govoriš? Po hmeljarski poti (al nekaj takšnega)? Sem razmišljala, da bi deco peljala.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 284
27.8.2008 0:32:38   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: jasna
Žanek, upam, da ti Nika dovoli odhoduser posted image . MOgoče ti pa lahko še kal pomagam glede MT?

Bolj ko se približuje petek, manj spi user posted image , od 9 do 11 zvečer bi se sam cartala, kot da sluti no. Drugače se pa s skuštrano in otročki do mene oglasita na user posted image , ali pa se v parku dobimo, ali pa ...(kje vama je ljubše), pa bomo o MT čvekale user posted image .

< Sporočilo je popravil žanek -- 27.8.2008 0:33:24 >

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 285
27.8.2008 6:50:38   
Naty*Taja
Kaj pa je MT?
Janči - naša tamala ma 15, tavečji pa 19kg. Janeja tvoja pikica je pa res pikica! user posted image Bravo za 10 kil! user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 286
27.8.2008 8:25:24   
darja33
Jančika, danes bom upam, da lahk D peljala raje Ropotuljici. Upam, zato, ker jo morda še pokličejo z vrtca saj tudi njen T neki driska. OK?

Kile? D ima pri 4 mescih (ta teden bo 4) 8 kil. Je taka lepo zaobljena in čvrsta.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 287
27.8.2008 9:59:44   
noe
Alo, punce.
Mi imamo pa celo štalo.Nam hoče soseda neki nagajat, kjer zidamo. Jo vse moti.Nam je včeri hijap pripeljal siporex, pa se je ful razpizdla, ker je dlih takrat prišla domov in ni mogla do svoje hiše z avtom, ker je bil hijap na cesti. Je ful pizdla ker je mogla it 150 metrov peš.user posted image Hijap se ji ne more umaknit ker je ozka cesta, nam lahka pa samo iz ceste razlaga, ker mamo take rovte. Upam, da se umiri, ker se res ne bi rada grdo gledala s sosedo.

Zjutraj mi je še pa Živa padla iz previjalne. Smo šli do zdravnika in potem še v Celje na rentgen , ker je priletela na glavico. V sekundi se je obrnala in padla, sem jo še hotla ulovit, pa je bilo prepoznouser posted image Hvala bogu , je vse ok z njo.
Potem je prišlo pa za mano in sem se tresla ko šiba na veji.Pa še slabo mi je bilo potem cel dan.Zmojim sva se skregala, ker je ful znorel ,kako mi je lahka padla.
Bili pa so vsi ful prijazni v bolnici od sester do zdravnikov.

Žanek, a Nika ima pa že zobke??Upam, da je ne matra prevečuser posted image

V petek pa se imejte super.Jaz pridem naslednjič, da vas spoznam.

Aja, pa še to. A ima mogoče katera za prodat kaj 68 in 74 za punčko, hlač in majčk?Vidim, pa da imate večina fantke, no, če vseeno kaj najde, bom vesela, ker je Živa ful zrastla v zadnjem mesecu.

Ima pa tud naš Vid že dve leti 15-16 kg in tud zgublja vse hlačeuser posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 288
27.8.2008 10:20:50   
Jančika_
Darja, OK. Ful mi je žal, da se je tako obrnilo. Po moje bo jutri že šel v vrtec. Danes je še malo švoh, hudega mu pa ni. (Za nepoučene: danes bi naj pazila Dominiko, pa mi je najprej crknil telefon, potem pa je ponoči začel Vasja bruhati; cela štala). Skratka, Darja, popoldan te pokličem za jutri, verjetno z Joejeve cifre.

Žanek, help! Kako danes dela tvoj dragi, a je popoldan v štacuni? Upam, da se bo dalo telefon še rešit, zalilala sem ga namreč z vodouser posted image .

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 289
27.8.2008 10:21:48   
Jančika_
Noe, upam, da se soseda unese. To je ful tečno, če imaš take ljudi okoli sebe. S tamalo bo pa ziher vse OK, ful so žilavi tamalčki.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 290
27.8.2008 10:38:20   
žanek
Dobro jutro user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Žanek, help! Kako danes dela tvoj dragi, a je popoldan v štacuni? Upam, da se bo dalo telefon še rešit, zalilala sem ga namreč z vodouser posted image .

Janči
, ta teden dela samo do 12 ure, popoldan ima pa zaprto, ker dela Žanu lesena igrala user posted image . Ej, gre skoraj tam mimo po kosilo okrog 12-12.30 in če želiš se lahko ustavi in vzame gsm. Ponavadi mu rata rešit user posted image . Povej, da mu sporočim.

IZVIRNO SPOROČILO: noe
Žanek, a Nika ima pa že zobke??Upam, da je ne matra preveč

Jap, eden je že zunaj, drugi bo pa vsak čas user posted image . Ni tako hudo, samo carta se veliko in samo jaz veljam user posted image .

< Sporočilo je popravil žanek -- 27.8.2008 10:39:28 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 291
27.8.2008 11:35:42   
Jančika_
Joj, Žanek, a bi se mu res dalo pozvoniti pri meni? To bi bilo super! Ker zdajle res ne morem do njega z Vaskotom. Ti javim podrobnosti na ZS.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 292
27.8.2008 11:38:19   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Kaj pa je MT?

Naty, MT je mei-tai, poglej http://www.altermama.com/html/nosilke.html

Punce, kako se naredi, da piše TUKAJ user posted image Snorči, nisi ti že enkrat spračevala?

Janči, si pozabla, da vemo kje ste doma user posted image . Pride user posted image .

< Sporočilo je popravil žanek -- 27.8.2008 11:47:40 >

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 293
27.8.2008 11:55:38   
Jančika_
Žanek, ja, čisto sem pozabila, da ste takrat prišli po mene! Joj, kak sem smotanauser posted image .

Veš kak jaz naredim tisto "klik". Objavim besedilo z navadnim linkom, potem pa dam "uredi" in počrnim link in čez njega napišem KLIK. Saj gre še drugače, ampak jaz sem se tega navadila, čeprav je malo naokoli. Mislim, da drugače pa kar napišeš KLIK, počrniš, nato pa klikneš na tisti simbol sveta (drugi z desne zgoraj v okenčku) in v okence vtipkaš/skopiraš cel link. Pol pa je.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 294
27.8.2008 12:30:44   
žanek
Janči, kak sem šele jaz smotana user posted image , zdejle gledam kolendar in ugotovim, da sem pozabla iti v torek k tvojemu atiju user posted image . Bo fejst hud?

Mogoče veš, kdaj pride jerebica z morja?

Evo, da poskusim, če mi bo ratalo KLIK

Jeeeee, ratalo, hvala.

< Sporočilo je popravil žanek -- 27.8.2008 12:34:39 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 295
27.8.2008 12:39:16   
barika
Barika, o katerem pohodu govoriš? Po hmeljarski poti (al nekaj takšnega)? Sem razmišljala, da bi deco peljala.

ne vem čist točno, kje se gre "uradno", mi gremo čez Liboje, pa potem do dedijeve sestrične, pa tam po nekem hribu gor, do cerkve, pa do piknik placa.

Mere Martina, 9 mesecev, 11400g.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 296
27.8.2008 12:46:15   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: žanek

Janči, kak sem šele jaz smotana user posted image , zdejle gledam kolendar in ugotovim, da sem pozabla iti v torek k tvojemu atiju user posted image . Bo fejst hud?

Hehe, z gajžlo te bouser posted image . Ne, ti kr pokliči in povej, kako je. Te bojo prenaročili, pa bo. Še dobro, da si me spomnila, jutri moram pa kaz Kajčija peljat k zobozdravniku. Saj sem skoz vedela, ampak ob vsem, kar se je dogajalo včeraj in ponoči, sem pa pozabila, da je to že jutri. Še dobro, da je Vasja očitno že zdrav. Je že začel štaliratuser posted image .

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 297
27.8.2008 13:57:57   
snorlax
Ojoj, kaj je zdaj to? Spet ene bolezni v celjskem kotičku? user posted image Dajte se pozdravit. user posted image

Žanek, mene pa danes popoldan čaka to. Veselica, imam še en živc ven za vzet. Zdaj pa razmišljam, če požrem doma pest Ketonala, če mi bo kaj pomagalo ali nič. user posted image Samo to še zdržim, pa bo.

Jančika, v ponedeljek sva pa bila s tamalčkom pri vašem kolegu dr. Vizjaku. Super dečko. Samo kaj, ko je naš usta še odprl, ko mu je pa samo popihal noter in namazal dva zobka, je bilo pa tako dretje, da bohpomagaj. user posted image

Držte se in bodite zdravi!user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 298
27.8.2008 16:10:38   
Jančika_
Žanek, spet rabim tvojo pomoč! Pozabila sem povedat U., da imam ful številk shranjenih v telefonu in ga lepo prosim, če se da to obdržat. Imam zdaj celo štalo, sem dala mojo kartico v Joejev telefon in mi kaže, da imam na kartici 180 vnosov, obenem pa je kao praznauser posted image user posted image . Kaže mi pa neke cifre, ki sem jih izbrisala že pred sto letiuser posted image .

TAKO DA LEPO PROSIM VSE, KI IMATE MOJO CIFRO, DA MI POŠLJETE SMS ALI ZS , da si vas spet shranim. Tak dolgo sem se spravljala k arhiviranju cifer, da mi je prej telefon crkniluser posted image .

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 299
27.8.2008 16:20:14   
HuAnita
Snorlax - je ratala oblekca?

Meggi - častna, kmalu!

Janči - ti pošljem sms!

Ostalim pa lepe pozdrave....

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?