Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.8.2008 6:48:17
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Hojla. Velja za petek ampak ob 20:00 naprej - se bom jaz danes zapeljala mimo Merkatorja in rezervirala - sam za kolk še morem vedet Pridemo: Jančika Darja Janeja Meggi Tevža Žanek Snorlax Skabi Naty-Taja Pikecpokec Skuštrana Jerebica???? Marjana???? Smrčka???? Noe???? Ropotuljica????? Huanita???? Simi???? Evo en info seznam, ki sem ga na hitro skup spravla po postih - tam ko je vprašaj zraven nisem zaznala potrditve - dejte me popravit, pa da potem približno točno vem za kolk ljudi rezervirat. Vem pa tudi jaz, da je kr gužva, sploh med vikendi, pa če se kej dogaja... Če sem pa še katero spustila naj se pa hitro javi...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.8.2008 7:00:41
|
|
|
|
snorlax
|
Mene ne bo. Naslednji dan v soboto imamo poroko, v petek pa moram popoldan it vsaj za kako urco na poslovilnega, ker gresta dva sodelavca v penzijo. Lepo se imejte. Upam, da danes dobim kopijo računa in serviserja na telefon, ker bom znorela s tem starim pralnim strojem. Pere kar naprej, sploh ne neha, ko bi moral, ožema pa tako, da še vse teče od cot.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.8.2008 8:22:41
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Hojla. Velja za petek ampak ob 20:00 naprej - se bom jaz danes zapeljala mimo Merkatorja in rezervirala - sam za kolk še morem vedet Pridemo: Jančika Darja Janeja Meggi Tevža Žanek Skabi Naty-Taja Pikecpokec Skuštrana Jerebica???? Marjana???? Smrčka???? Noe???? Ropotuljica????? Huanita???? Simi???? Javite še popravke - imam net v službi, tak, da bom čekirala do enih potem pa grem...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.8.2008 8:29:02
|
|
|
|
barika
|
Jutro jaz se ne morem odločit bi/ ne bi, ker je v soboto en fajn pohod, pa ne bi rada bila čist zlamana uživajte
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.8.2008 8:30:16
|
|
|
|
barika
|
evo pa še link carraro pa še en carraro imam pa eno prošno, če me ne bo, dejte mi povedat kok je bilo "fajn", ker bi imela tam žurko ob moji diplomi. Se splača, se ne....
< Sporočilo je popravil barika -- 25.8.2008 8:33:31 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.8.2008 12:40:34
|
|
|
|
Naty*Taja
|
E se ni nobena več javla, tak da rezerviram za v petek ob osmih zvečer za 10 ljudi!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.8.2008 14:19:07
|
|
|
|
Jančika_
|
Jerebice po moje ne bo, ker so šli danes na morje. Tak da za 10 bo kr dovolj, ja.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.8.2008 14:20:53
|
|
|
|
simi73
|
Uf, kak bi pasal se mal načvekat z vami, sam na žalost mi odhajamo v soboto potem na dopust, tak da se vidimo ob kaki drugi priliki. Uživajte in načvekajte se še v mojem imenu :
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.8.2008 16:36:17
|
|
|
|
snorlax
|
Tale Milan, ki je očitno lastnik, je bil pa nekdaj kelner v Zdravilišču na Dobrni. Pred davnimi, davnimi časi, ko sem še jaz delala tam, na upravi. Klicali pa smo ga Mičo. Mislim pa, da so potem krožile neke govorice, da je na lotu zadel al nekaj takega in si odprl kafič. Samo to so nepreverjene informacije, tako da nisem ziher. To je bilo kar tako, out off topic.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.8.2008 17:20:04
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Evo plac je rezerviran za 10! Snorči - tale, ki je z lotom zadel je delal v Ameriki (gostilna na Mariborski). Al pa sta dva?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.8.2008 17:40:33
|
|
|
|
Meggi
|
Za tega z dobitkom vem, da je delal v Ameriki, pa potem kupil kafič v Žalcu. Se motim. Svaka čast dobitniku! Naty- je moj ravn mimo pršu, ko sem gledla seznam. Komentiral je seznam; a pr teb pa ni vprašaja? Torej drage RR, naredte zravn ?- ker skor nikol ni nč 100%. Praksa do zdej res taka. Dans sem prišla taka cota iz službe- jow komi se zalaufam popoldan. Grem zdaj kosit veselo!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.8.2008 17:46:48
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Kaj jamraš Meggi - sej že kak let al pa več čakam, da te spoznam! Dej se no enkrat potrudi...Jaz bom tud zmatrana, pa v soboto imamo 120 ljudi povabljenih k hiši, pa v ponedeljek začnem s poukom...pa vseen pridem! Za urco dve počvekat pa ni take panike! Če hočeš se da. Otročki pa itak že bolj kot ne spijo in jih lahk ateki čuvajo...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.8.2008 18:44:08
|
|
|
|
Meggi
|
Naty- se bom potrudila. Vprašaj mojega, ti bo rekel da sem več na poti kot doma. A ja, v gostilnico ne bomo kej ekrsta nosile s seboj a? Čeprav me je mal strahm da bo muska preveč naglas- za čvekarije. Vsaj nazadnje je bila. A ja kaj za na zob sladkega- bi pasal a?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.8.2008 19:31:02
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi Čeprav me je mal strahm da bo muska preveč naglas- za čvekarije. Vsaj nazadnje je bila. A ja kaj za na zob sladkega- bi pasal a? Ja Meggi, saj glih zarad te glasne muske smo se začele dobivat na domačih lokacijah. Kadar smo bile kje v restavraciji, smo se lahko pogovarjale samo po delih - levo in desno od sebe, kaj dlje pa se že ni slišalo. Za sladko pa ne vem kako bi nas kaj gledali tam, da damo svoje sladice na mizo. Po moje bo treba kar tam kaj naročit...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.8.2008 20:13:06
|
|
|
|
snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Evo plac je rezerviran za 10! Snorči - tale, ki je z lotom zadel je delal v Ameriki (gostilna na Mariborski). Al pa sta dva? Maš prav, sem zgleda jaz nekaj pobrkala. Ampak tale Mičo je vseeno prej delal na Dobrni. Eh, pa saj ni važno. Meni je ta trenutek najpomembneje, da bo mogoče nadaljevanka "Pralni stroj", dobila zaključek. Kopijo računa so mi sprintali, garancijo smo še ujeli, serviser pa je poklical, da jutri pride. Upam, da se bo vse vredu izteklo, da bom spet lahko veselo prala. Pa ne rečt, da se mi je to zgodilo, ker ne uporabljam Calgona.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.8.2008 20:42:15
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Ja Meggi, saj glih zarad te glasne muske smo se začele dobivat na domačih lokacijah. Kadar smo bile kje v restavraciji, smo se lahko pogovarjale samo po delih - levo in desno od sebe, kaj dlje pa se že ni slišalo. Zato sem pa predlagala, da se lahko pri meni dobimo .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.8.2008 21:16:20
|
|
|
|
teta beta
|
Naty-Taja, sem strašansko užaljena, ker me nisi dala na seznam in me zato me v petek ne bo. Hecam se, seveda . No, za petek me najbrž res ne bo, ker težko rečem, kdaj gre Janoš spat in kako dolgo spi. Načeloma je to okrog sedmih do pol devetih in spi pet do sedem ur, ampak pride pa, da ne podre kupčka in ga matra ali pa kakšno kakanje ipd. in traja cel postopek uspavanja do desetih. Moj pa ne more ravno pomagat, ker mali noče dude, še zlasti kadar gre zares. Da vam zdaj povem, kako je bilo na morju. Imeli smo se res super, Janoš je več ali manj spal zunaj cele dni, z njim ni bilo nobenega dela, ponoči se je enkrat zbudil za hranjenje in kot nalašč skoraj vse noči tudi pošteno kakal, da sem ga morala previjat . Nerodno je bilo le zato, ker smo vsi štirje spali skupaj v sobi in sem si morala svetit z baterijo, da ne bi zbudila še Daše. No, ona pa se je igrala z leto dni starejšo sestrično. Sta se super razumele, znale sta se pa tudi spričkat za vsak pasji drek. Midva sva si lahko celo vzela nekaj časa zase in se šla nekajkrat sama kopat in dvakrat sva igrala badminton. Malo smo se vozili z majceno jadrnico (banano) in enkrat nam je celo ratalo iti na večerni sprehod (vseh osem). Grem se zdaj s slikami zabavat, še prej pa eno vprašanje: Daša je lani hodila v vrtec vse leto samo do kosila, letos pa bo tam polni čas. To ve in se strinja, ji je fajn (menda; tako vsaj pravi ). Zdaj pa ne vem, ali naj bo tako že prvi dan in skoz ali je potrebno spet kakšno ponovno "uvajanje", ker je bila zdaj dva meseca doma. Poleg tega jo bo zdaj redno vozil v vrtec ati že pred sedmo in načeloma bo tudi on hodil po njo. A naj bo tudi to tako že od začetka ali naj jo prvi dan peljem jaz okrog zajtrka?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.8.2008 21:46:07
|
|
|
|
HuAnita
|
Aloha. Jza pa samo šibam na relaciji zdanjšnje - bodoče domovanje.... In sem sesuta, še od zoba - pa deca, že menda počitnic naveličana... Eh, kak dopust pa je to, skrbeti za 2 udrenca, kuhati pospralvjati, za delavce poskrbeti, pa še zob boli.... Bejš, no! Tako da za v petek se načeloma pofočkam - verjetno pridem pogledat malo po 21. uri, ko bo še zločko blagovovil za čez noč zapreti oči....
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 25.8.2008 22:07:45
|
|
|
|
teta beta
|
Mah, klinc, preveč časa sem porabila za izbiranje in pošiljanje slik in me je vrglo vmes ven. Pa drugič, zdaj se mi ne da več.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 26.8.2008 0:17:24
|
|
|
|
snorlax
|
HuAnita, kdaj imaš čas za firbcanje vaše bajturine? V nedeljo smo se vozili mimo, pa ni nič migalo pri vas.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 26.8.2008 9:19:01
|
|
|
|
marjanaR
|
Tu je Marjana! Porkaš, sem že cel spis napisala in ugotovila, da pišem pod narobno temo?! Skratka - ful sem bla bizi, da še do računalnika nisem imela cajta pridet. Sicer pa bo kmalu bolje, "najstarejši" je šel nazaj v šolo, tamala gre kmalu v vrtec, z N. bova pa tako imeli končno nekaj časa zase. Sicer pa sem ca. tri tedne ful neki lektorirala, pa moram takrat, ko otroci spijo, spijo pa bolj malo ... Vstavit moram še nekaJ POPRAVKOV, POTEM PA IZPREŽEM. iN BO ČAS ZA KAK DOPOLDANSKI KOFE. Porkaš, spet velike črke. Otroci so zdravi, o čem drugem ne bi govorila ... Vidim, da ste se namenle na žurko, pa ravno razmišljam, kje je ta Taverna. A je to pri MC?Ne vem, če mi bo uspelo, moram že v četrtek na poslovilno, ker ena frendica odhaja v Ameriko ... Bom videla, kako bo. Saj bodo verjetno imeli kak dodaten stol. A dopoldan kaj kofetkate? Mejte se!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 26.8.2008 12:15:41
|
|
|
|
Skabi
|
mene brišite s seznama.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 26.8.2008 12:17:02
|
|
|
|
Skabi
|
Huanita, jaz mam tvoj katalog iz Ikee. Poklič me, ko boš na bajti, pa ti ga bom pripeljala.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 26.8.2008 13:36:32
|
|
|
|
pikecpokec
|
Dan! Jst pridem stoprocentno. Lahko pa da bom malo zamudila ker gremo v ljubljano na en r.d. Ej, dans smo šli s tamalim v laboratorij dat kri - za tisi pregled za vrtec (o tem, da sva včeri čakala samo na napotnico 1,5h rajš ne bi ). OK, lulal je zjutraj v uno vrečko, kakal pa ne. Vredu, bo že potem. V glavnem, v laboratoriju ni niti pisknil ko ga je una teta pičila, še smejal se je in jim pomahal ko je šel ven . That's my boy! Je pa res, da st šla z atijem not, ker če je z mano, po moje čuti da je meni smotano in potem tuli ko zmaj. Kakanje je bilo pa druga zgodba. Do pol enih je bilo treba prinesti kakec tja, in skor do takrat smo ga prepričevali da naj vsaj čisto malo kaka. Pa ni! Potem se je šel na teraso igrat z vodo in ko je čepel tam ob lavorju se je tko usr.... , kot da bi hotu rečt: Evo, tule mate, kaj mi pa težite! In potem sem sto na uro šibala v zdravstveni dom in zadnji trenutek prinesla tisto epruvetko. Sej drugače ne bi bilo problema, ampak popoldne gre v sevnico na še zadnje počitnice, tko da ga ne bo do jutri zvečer. Mu je babica obljubila da gresta nakupit jesensko garderobo . Super babica . No, se vidimo v petek. pa-pa
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 26.8.2008 14:42:32
|
|
|
|
skuštrana
|
Hojla... Darja, ti prinesem lupinico v petek. Lahko jo imaš dokler jo potrebuješ, ni panike... Se vidimo v petek, meni je vseeno kje - vidim da ste že rezervirale. Nimam pojma kje je to, ampak se bom Ropotuljici vštulila, pa me bo ona vodila Žanek, ti prinesem en MT, pa si boš pogledala kaj ti ne štima..Ti prinesem novejšega, ima še neka ojačanja za noge, bla, bla, bla...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?