|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
23.8.2008 6:35:06   
Naty*Taja
Jaz sem tudi za petek in da počakamo Skuštrano - za MAVO.Majo user posted image je pa predolgo...
Mavo, a prideš kej prej?
Ja Meggi zame in še za nekaj "tapridnih" dijakov se je šola ŽE prejšnji teden začela...user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 226
23.8.2008 6:35:41   
Naty*Taja
Aja - mi pa se gremo dane z našimi gasilskimi otroci kopat v terme Snovik...Po moje bo luštno..

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 227
23.8.2008 7:25:22   
darja33
Ola!

Ja zdej ste se pa mal bolj razpisale...
Ne vem, če vas je tak zraj... ta predlog da gremo ven, al je pač konc dopustov...

Taverna oz. Carraro je itak zakon za tiste ki radi papcajo dobro. Pa muzka, pa tudi kelnarji niso slabi... Torej KDAJ???

Mavo ne bo nazaj še do srede sept?

Huanitka, mojga dedca ni blo doma 10 dni in nisem šla še parcele gledat. Zdele še spi in ga ta vikend zbajkam. _Zdej ga mam pa dost. Dela na nekem projektu(le kakem?) in pride domov po 8 uri, lačen in crkjen....

Ropotuljica, ka je kaj tvoj želodček? Pa veš kaj se mi zdi, da mal premal ješ.... Včeri si pojedla sam tist, pa še tist ni ostal not. Torej nič cel dan?

No, moja punca raste z enormno hitrostjo, jaz pa še kr grem dol s kilami. Zdej mam 3 kile manj kot pred nosečnostjo???!!! Jem pa tolk ko še nikoli ( vsak dan pol kile mesa, pa sladkarije, pa...). Dojenje verjetno...Npr. včeri sm pojedla kebap, pa pol še pečene hrenovke in paradajzovo solato zvečer ob 19, pa še pečene jajce ob 22. Vmes pa itak sladkarije.

Skuštrana, JA, sem slišala da so Maxi cosi registrirane od 0-13 kil!! Mi je kolega rekel da ma 8 kilsko pupo komot noter. Bi bla fuuuuul vesela, če bi jo lahk posodla.  Za kake 3 mesce, dokler ne bo že mela pravga zica.

Torej punce, pišite še naprej kaj, pa upam da se tud kaj vidmo.

Ki pa je Marjana????

Neposredna povezava do sporočila: 228
23.8.2008 7:43:49   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: darja33

No, moja punca raste z enormno hitrostjo, jaz pa še kr grem dol s kilami. Zdej mam 3 kile manj kot pred nosečnostjo???!!!

Jaz bi ap lahk napisala takole:  No, moj pubec raste z enormno hitrostjo, jaz pa še kr grem gor s kilami. Zdej mam 3 kile več kot po porodu???!!!  Pa tud samo dojim...

Kaj naj naredim user posted image user posted image user posted image

Pa saj vsi vemo, kdo je Maja. Tista, ki ima tak dolg jezik, da je še za Mavo zraven user posted image  Sam sem bla sigurna, da sem anpisala pravi nickuser posted image

Meggi, pridem k GD. sam poklič me.

Darja33, jaz mam tud maxi cosi in ej res dost velika.

< Sporočilo je popravil Skabi -- 23.8.2008 7:44:17 >

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 229
23.8.2008 7:51:28   
Meggi
U Skabi, vidim da si že pokonc. Rit še vržem v avto pa pricopram!!user posted image  Bo cajt za kratek kofi?

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 230
23.8.2008 8:02:16   
snorlax
Ojla!

Naš pubec je čudežno ozdravil, ko smo prišli domov. Včeraj je že normalno tekal in brcal žogo. Tako da neki hudi zvin to ni bil. Ima pa že malenkost zatekel gleženj, vendar pravi, da ga nič ne boli. Pa tudi šepa ne več.user posted image On je nek medicinski fenomen. user posted image Tako kot njegova mati, ki še 2 uri dela z zlomljenim komolcem. user posted image

Skratka, nam ni prav nič žal za Moravci, smo vsi srečni, da smo doma, tako da naj se vam nič ne smilimo. user posted image Bomo pa mogoče še drug teden izkoristili in pičili nekam za en dan (če ne bo mene dohitela rdeča teta, pa če se mož pozdravi, se je malce prehladil). A so v Laškem kaki tobogani zunaj? Če ne, bomo pa šli v Čateške, tam je še vedno najboljš, se mi zdi. Kriteriji za obisk zdravilišča pri nas so: da imajo tiste vrelce, da se ati not namaka, da imajo blage tobogane za naju s tamalčkom in da imajo čimbolj nore tobogane za tavečjega. Zaenkrat Čateške izpolnjujejo vse to. Joj, upam, da ne bodo tole šteli kot reklamo, ker res nimam namena ničesar reklamirat.

Da pa je sreča pri nas doma popolna, mi je crknil pralni stroj. Eno uro, preden smo šli od doma, je še delal. Ko smo prišli nazaj, pa ne več. Bil je izklopljen iz elektrike, tako da ne vem, kaj bi ga lahko doletelo. Mogoče nas je pa pogrešal, ko je navajen vsak dan prat. user posted image Skratka, je še v garanciji, a ne najdem računa in garancije (kar smo se preselili, ne najdem čisto ničesar več). Klicala sem v trgovino in so mi obljubili, da bodo sprintali nov račun. Nato sem klicala serviserja, ki me je nadrl, ker je na dopustu in rekel, naj ga v ponedeljek (!!!) pokličem, da bo pogledal, kdaj lahko pride. user posted image Trenutno perem pri tašči, ki že jamra, čeprav midva plačujeva elektriko in vodo. Zgleda, da ji je hudo za pralni stroj, pa tudi ni navajena, da jaz v enem dnevu operem več cot kot ona v enem mesecu. user posted image Pismo, a je v Celju kaka javna pralnica, al kaj takega?

No, lepo se imejte. Boste drug teden dopoldne kaj čvekale? Kdaj pa je zdaj večerni čvek?

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 231
23.8.2008 9:33:10   
Janeja
Jaz sem za čvek v petek. Naslednji vikend imamo namreč zelooo pestro in mi drugač ne bo zneslo.
V soboto imamo fešto za Janov RD - Žanek, bomo vsi uživali, a ne user posted image . Samo mi jo imamo en teden prehitro, ker so mu naši kupli šolsko torbo in jo pač mora dobit pred šolo in ne en teden kasneje. user posted image   V nedeljo pa moja mami praznuje RD.

Kaj potem kar fiksno potrdimo petek? Za enkrat kaže, da vsem bolj ustreza kot sobota! Kje pa je tale slavna Taverna. Jaz nič Celjskih kafičev ne poznam. user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 232
23.8.2008 10:13:43   
pikecpokec
Tudi jaz sem za čvek v petek. Sicer gremo popoldne v Ljubljano na en rojstni dan, ampak bomo do večera že doma ker mora tko tamali it spat. Mama pa u lajf user posted image !

Taverna Carraro je pri Mercator centru, v bistvu pod tribunami štadiona. Imajo pa fuuuul dobre jedi z žara. Njamsi user posted image !

snorči, v Laškem sicer so tobogani, ampak niso posebno adrenalinski. Tko, za vaju s tamalim zelo primerni, tavečjemu pa verjetno ne bi bilo dovolj. Aja, pa ribniki brbotalniki za tvojga moža so tudi user posted image .

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 233
23.8.2008 11:25:42   
Meggi
Javim ,da je operacija predaje vinjete uspela.

Skabi raztura z maXI LOKACIJO na hribčku. s sanjskim razlgledom na prelepo zeleno dolino. Bajtica je požrla ogromno dela, pridnosti in volje- a kaže se zadovoljstvo in sigurno bodo notri maxi uživali. Skabi ustvarjalna 100/h.

Hvala Skabi za dovoljenje razgleda, le mirno in uspešno naprej. Uživaj s svojo family.

Pr nas pa kod po navadi ko smo vsi skup hausbal!

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 234
23.8.2008 14:59:47   
Skabi
user posted image user posted image user posted image

meggi, hvala. komaj čakam, da vidim vaš raj.user posted image

V našem dajle ščije ko zmešan. In imam tak mir, da se sploh ne morem navadit - tavečja dva in mož so šli služit, tamali pa spi. user posted image  

Že cel dan si razbijam glavo, kako naj čimbolj praktično pospravim igrače. trenutno sem tako daleč, da sem dala velike lego kocke v en zaboj, male lego kocke v drugega, risalni pribor v en predal, igračke ala kinder jajčke v drug predal, družabne igre v omarico. kaj pa naj naredim z velikim kupom neidentificiranih igrač?  Ful sem že zmetala stran, vsega pa ne upam, ker tavečja dva za vsak odlomljen košček vesta in ga ponavadi nujno rabita v najbolj neprimernih trenutkih...

jaz lahk pridem v tisto taverno v petek - okrog devetih?

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 235
23.8.2008 20:11:19   
Naty*Taja
JOu a to je ta prihajajoči petek, a ne? Da ne bom spet kej prehitro iskala.
Potem se dobimo v petek, 28.8. ob 20:00 v Taverni pri Merkator centru v Celju?

Ja, Meggi, naša Skabi je res super ustvarjalna, natančna matematičarka, ki obvlada vse hkrati v nulo.... Lepa kopalnica, a ne?

Mi smo se kljub neurju pozno popoldan imeli super. Otročki so bili fenomenalni. Nobenih težav ni blo z njimi. So nas skoz tunkali in bili vsi srečni, ko so koga pod vodo spravli. Sem pa kljub temu zdejle zelo utrujena in komaj čakam, da se poknem v postlo. Možek mi je zbolel, tak da bom jutri spet verjetno jaz zjutraj auf. Tale našadva sta namreč obup! Cel teden sem ju budila in pokonc spravljala ob 7 proč, danes pa ob 6:20 oba auf!! Sem ju tak spat nagnala...pa je celo vžgal in sta oba nazaj zaspala.
No zdej pa gem res spat, ker komi še pokonc stojim.

MONTIGNAC

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 236
23.8.2008 22:13:18   
HuAnita
No, moja punca raste z enormno hitrostjo, jaz pa še kr grem dol s kilami. Zdej mam 3 kile manj kot pred nosečnostjo???!!! Jem pa tolk ko še nikoli ( vsak dan pol kile mesa, pa sladkarije, pa...). Dojenje verjetno...Npr. včeri sm pojedla kebap, pa pol še pečene hrenovke in paradajzovo solato zvečer ob 19, pa še pečene jajce ob 22. Vmes pa itak sladkarije.

IZVIRNO SPOROČILO: darja33

Posodi mi Dominiko za kako popoldne, prosim. Če bo šlo v enem m dol vsaj 6 kg, si zmagala in ti jaz plačam za varstvo prinčipese, ne pa ti meniuser posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 237
23.8.2008 22:22:06   
HuAnita
No, Skabi, če je pri vas samo deževalo, ste imeli srečo. 4 km stran, pri mami smo bili, pa toča... V najhujšem nalivu toče - pismo, skoraj mi je glavo oklestila!!!- sem šla pokrivat avte - svojega sem dala v garažo - nimam več kaska - maminega pokrila in fotrovega. Je zmanjkalo ta slabših dek, pa sme kar kovrte - ki jih po bratovi smrti tudi ne uporabljamo več - privlekla, pa rešila naše jeklene oknjičke. Preden je pa moj športni M. skapiral, kja delam, in vprašal, če sme nora - ker so tusi strele padale, potem pa šele: a ti pomagam... Je bilo že vse opravljeno, samo nekaj minut smo še čakali, pa je šlo mimo.... user posted image user posted image user posted image   HB nič na avtih vidnega, toča pa je mami razsula vse rože zunaj, pa zelenjavo, slive, hruške - skoraj vse je uničenouser posted image

meggi in Skabi - čestitke za srečanje. Zdaj pa sme še jaz na potezi, ne, Meggi...?user posted image

snorlax - vi ga pihate s temi dopustiuser posted image user posted image user posted image   Kako je kaj obleka, napreduje? Sicer pa poznam zo s prlanimi stroji, ko je bila Capinka stara 10 m, nam je crknil, pa sme vse vozila do mame na šiht, ona oprala, pa nazajuser posted image user posted image user posted image   Poznam pa enega serviserja z Arclina, samo gre pa v pon. na dopust..., ti nič ne koristi.... (vem, da gre, ker tudi nama nekaj rihta za elektriko, pa smo morali vse včeraj dogovoriti...).

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 238
23.8.2008 22:29:11   
teta beta
Dober večer!

Sinoči smo se vrnili z morja. Imeli smo se super, lepo vreme, fajn družba. Mavo, nič nismo hodili okrog, le eno dopoldne smo šli v Malinsko kupit masko za Dašo.

Podrobnejše poročilo in slike pa jutri, sem komaj sploh uspela vse približno prebrat.

Lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 239
23.8.2008 22:45:43   
snorlax
HuAnita, komplet je gotov, v torek grem ponj. Upam, da bo cena solidna. Zgleda super, miss pa ne more naredit iz mene še tako dobra šivilja.

Glede pralnega stroja
, tašča je 10 m stran, pa ne morem prat pri njej. 3 pralne stroje sem oprala, pa za vsako poslušala jamranje, kako dolgo da pere in da naj dam vse na 30 stopinj prat, da bo prej user posted image , tako, da sem obupala. Potem se je moj dedec spomnil, da imamo še star pralni stroj iz stanovanja, ki je BTW 1 leto stal zadaj naše drvarnice v hosti (sicer pod streho) in sva ga privlekla v našo kopalnico. Saj človek ne ve, če bi se jokal ali smejal. Ko sva ga privlekla (v najhujšem nalivu) noter, sva ugotovila, da je moj dedec nekoč odrezal kabel. user posted image Potem je nekako zrihtal drug kabel, mašino za silo usposobimo (mal boljš pere, kot bi bilo na roke), je pobralo elektriko. Jaz bentim, da je kratek stik in da nam bo bajta zgorela zaradi ene usrane, zarjavele mašine. No, potem ugotovimo, da tudi pri sosedih ni luči. Pismo, menda ja nismo mi naredili mega kurtšlus. user posted image No, potem ugotovimo, da je elektriko pobralo zaradi grmenja. Po nekaj mračnih minutah, pride elektrika nazaj. Uspe mi oprati en stroj, pri drugi rundi pralni stroj ne vžge več. Kličem dedca. Gre šraufat, ugotovi, da vratca zezajo. Popravi in trenutno stroj veselo melje. Upam, da zdrži še kak dan, da po tavečjem operem in da v ponedeljek pride serviser popravit novega.

Nauk te štorije: Čez sedem let (ali še prej) vse prav pride ali Ne mečite starih mašin stran, ker nikoli ne veste, kdaj vam pridejo prav. (Skabi, da ne boš malim kaj vrgla stran, dedci že vedo, da je treba vse šparat.)

Nadaljevanje sledi...user posted image

< Sporočilo je popravil snorlax -- 23.8.2008 22:48:13 >

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 240
24.8.2008 1:14:46   
žanek
Skuštrana, imaš ZS.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 241
24.8.2008 10:21:50   
tevža
dan!

samo na hitro....če mi bo uspelo dobiti za petek varstvo (možek gre namreč v tujino), se vam pridružim, da vas spoznam še v živo.

lep preostanek vikenda....

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 242
24.8.2008 11:29:26   
darja33
Torej TA PETEK, 28.8., OB 8.00 TAVERNA PRI MERKATORJU!

Neposredna povezava do sporočila: 243
24.8.2008 11:40:26   
Meggi
ta petek ob 20h, da proslavimo konec poletja, prelomnico odohod v šolo,...

Šibam že mam obisk na vratih jst pa skor v pižami,.. bebee

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 244
24.8.2008 11:56:07   
žanek
Punce, vas morem popravit (mene je jasna user posted image ), v petek smo 29.8., da ne bo katera v četrtek čakala tam user posted image .

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 245
24.8.2008 12:59:48   
žanek
Aja, pa še nekaj, baje je potrebno prej rezervirat mizo, ker imajo fullll gužvo. Moja sestra je za 5 ljudi rezervirala mizo 4 dni prej in je dobila zadnjo user posted image .

< Sporočilo je popravil žanek -- 24.8.2008 13:11:23 >

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 246
24.8.2008 20:12:14   
Meggi
Ekola vikend mimo, pa spet jovo na novo. In zadnja nedelja fraj pred šolo. Kozla se mi,.. da bodo ti mali pikeci vržen v ta nori ritem in tempo.

A ja smo pa dons malo kolesarili in mala vožnjo z jeepom samostojno demonstrirala. Jaz pa še do pop., kave v družbi. Vsaj nekaj od nedelje!

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 247
24.8.2008 20:36:02   
Jančika_
Dober večer. Smo imeli turbo vikend, pa ni bilo nič cajta se javit.

Torej glede petka - super, sem za. Pa dejmo se malo preštet, potem pa naj ena, ki se kaj spozna na ta plac, rezervira.

Snoči, kakšna štorija je tole s pralnim strojemuser posted image . Raje ne pomislim, kaj bi bilo, če bi nam crknil. Že tak komaj folgam prat. Mi smo ful pujsi al kaj, da mamo tolk cotuser posted image .

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 248
24.8.2008 20:48:54   
Ropotuljica
Meni se pa čist nič ne da napisat. Za petek pa tud ne vem - trenutno se mi obrača ob misli na pečeno hrano. Bljek!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 249
24.8.2008 21:30:57   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

trenutno se mi obrača ob misli na pečeno hrano. Bljek!

Men tudi user posted image . Pa vseeno pridem. Saj ni treba jest, a ne?  Al bova pa na kakšni solata varianti.

Torej zmenjeno: v petek 29.8. ob 21h v Taverni! Katera bo rezervirala?

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?