|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 23.8.2008 8:02:16
|
|
|
|
snorlax
|
Ojla! Naš pubec je čudežno ozdravil, ko smo prišli domov. Včeraj je že normalno tekal in brcal žogo. Tako da neki hudi zvin to ni bil. Ima pa že malenkost zatekel gleženj, vendar pravi, da ga nič ne boli. Pa tudi šepa ne več. On je nek medicinski fenomen. Tako kot njegova mati, ki še 2 uri dela z zlomljenim komolcem. Skratka, nam ni prav nič žal za Moravci, smo vsi srečni, da smo doma, tako da naj se vam nič ne smilimo. Bomo pa mogoče še drug teden izkoristili in pičili nekam za en dan (če ne bo mene dohitela rdeča teta, pa če se mož pozdravi, se je malce prehladil). A so v Laškem kaki tobogani zunaj? Če ne, bomo pa šli v Čateške, tam je še vedno najboljš, se mi zdi. Kriteriji za obisk zdravilišča pri nas so: da imajo tiste vrelce, da se ati not namaka, da imajo blage tobogane za naju s tamalčkom in da imajo čimbolj nore tobogane za tavečjega. Zaenkrat Čateške izpolnjujejo vse to. Joj, upam, da ne bodo tole šteli kot reklamo, ker res nimam namena ničesar reklamirat. Da pa je sreča pri nas doma popolna, mi je crknil pralni stroj. Eno uro, preden smo šli od doma, je še delal. Ko smo prišli nazaj, pa ne več. Bil je izklopljen iz elektrike, tako da ne vem, kaj bi ga lahko doletelo. Mogoče nas je pa pogrešal, ko je navajen vsak dan prat. Skratka, je še v garanciji, a ne najdem računa in garancije (kar smo se preselili, ne najdem čisto ničesar več). Klicala sem v trgovino in so mi obljubili, da bodo sprintali nov račun. Nato sem klicala serviserja, ki me je nadrl, ker je na dopustu in rekel, naj ga v ponedeljek (!!!) pokličem, da bo pogledal, kdaj lahko pride. Trenutno perem pri tašči, ki že jamra, čeprav midva plačujeva elektriko in vodo. Zgleda, da ji je hudo za pralni stroj, pa tudi ni navajena, da jaz v enem dnevu operem več cot kot ona v enem mesecu. Pismo, a je v Celju kaka javna pralnica, al kaj takega? No, lepo se imejte. Boste drug teden dopoldne kaj čvekale? Kdaj pa je zdaj večerni čvek?
|