|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
27.8.2008 17:30:36   
žanek
Janči, U. ve, da so ponavadi shranjene številke na telefonu, ker je ponavadi premalo prostora na kartici in ti avtomatsko shrani na telefon user posted image .

Glede tega, da ti kaže, da je na kartici 180 cifer, na telefonu jih pa ne vidiš, poglej kako ima Joe nastavljen gsm, mogoče ima vklopljeno samo opcijo prikaz številk na telefonu in ne na kartici. Se razumeva user posted image Ko še ni bilo otrok, sem mu pomagala delat v trgovini, pa še nekaj vem user posted image . To sem se na hitro spomnila, kej več pa zvečer, ko bo U. za računalnikom.

Imam pa seznam celjskih RR čvek z vsemi številkami, ti jih zvečer pošljem na e-mail, ok.

Ojoj, Nika je dobila papirnate robčke v roke, šibam user posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 301
27.8.2008 21:10:07   
Ropotuljica
Ojla, babe, danes bom pa malo pojamrala. Pravkar se mi je tjaž dve uri in pol jokal, zdaj ga ima M. Situacija je pa taka: vedno bolj se hoče crklat med uspavanjem, čas uspavanja se nam vedno bolj daljša, ponoči se zbuja in hoče  k nama v posteljo, potem se dve uri jajca, da noben ne more spat (ker me čist skoz vlači za lase!). vsega mi je že dosti. danes se je začel dret že ob pol sedmih (bila sem sama z njima, na srečo sem jih komplet zrihtala že pred tem), potem smo kao skupaj gledali risanke in je neko histerijo zganjal po postelji, pa z roko kazal na nočno omarco, da bi  neki mel, ko sem ga pa dala tja, naj mi pokaže, kaj bi rad, mu pa sploh ni blo jasno, kaj hoče - kr neki ... špela je na srečo dokaj mirno in potrpežljivo gledala risanke. na koncu sem ga odnesla v drugo sobo in ga tam uspavala - ob sebi seveda. neki časa se je še drl, potem seje pa umiril. in valjda točno takrat se začne špela dret: mami!mami! mami! mater no! sem jo ignorirala, pa je potem utihnila. mali je vmes parkrat počekiral, če je še zraven mene, se malo zadrl, pa spal na prej. potem pa spet špela: mami!mami! mami! ker se mi je zdelo, da bi tjaž lahko že trdno spal, sem šla k njej - in valjda je mali vmes ugotovil, da me ni, in spet dretje. špelo sem potem spravla v postlo, a kaj, ko se ji ne da in ne da dopovedat, da naj bo tiho. skoz neki rita, pa si poje, pa ne vem, kaj še vse ... Ok, malega mi končno uspe uspavat, kar v redu zaspi. se odločim, da ga bom dala v posteljico, ker sva spala na tleh, in če bi šla stran, bi se kam skotalil in se spet drl. ga dam v posteljico - v trenutku buden, se dere ko zverina. in pol sem se odločla, da je konc izsiljevanja. in sem mu lepo razložila, da mora spat v svoji posteljici itd. itd. (šteka itak bogve kolko kaj) in sem ga potrpežljivo polagala nazaj na blazino, on je vstajal, in jaz njega spet nazaj ... vmes sem ga malo pocrkljala, pa spet položila, pa se je takoj spet začel zverinsko dret ... ful mi je blo hudo, sam res ne vem, kaj naj bi naredila. po skoraj eni uri sem ga vzela v naročje, takoj se je umiril in zaspal. ko sem ga pa dala v posteljico, pa spet histerija. zdaj ga ima M, bom vidla, kaj bo.

kaj pravite? a ga je sploh možno pri tej starosti (14m) na ta način prevzgojit? al naj se pač vdam?

joj, tako mi je hudo, pa tako fajn se je crklat, sam js se tud moram naspat, na žalost

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 302
27.8.2008 22:45:23   
barika
ohjej Ropotuljica, jaz imam probleme z malim, za drugo dnevno spanje, noče in noče zaspat, se upira, vleče za lase, krempa,ščipa...pa zaspan ko klada, ampak se ne more umirit. potem ga pa božam, pa cartam, pa govorim, pa levo-desno...na koncu pa od joka in utruujenosti zaspi in spi 20 minut, ko gre pa prvič čez dan spat pa zaspi sam brez problema in spi 1,5 ure, brez problema, pa za nočno spanje isto, ga dama v posteljo, pa zaspi, ko zaspi.

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 303
28.8.2008 6:56:49   
snorlax
Ropotuljica, jaz ti ne bom dajala nasvetov, ker jih od mene verjetno ne boš želela. Jaz imam, kar se tega tiče, zelo tolerantno vzgojo, otroci spijo pri nama, dokler hočejo (tavečji je do 9. leta, tamali do 1., nato nekaj časa sam, zdaj spet pri meni). Nosila sem oba, spat sem hodila zraven obeh, lase sta mi oba navijala... kaj ti naj rečem. Moj nasvet in izkušnje so samo...počakaj, da zrasteta.user posted image Pa veliko živcev.

HuAnita, naredila mi je hlače in bluzo. Hlače so vsakdanje, tako da jih lahko še kasneje oblečem (temno sive), bluza pa je turkizne barve in je zelo ekstravagantna, zelo nesimetrična, razrezana...videla sta jo samo otroka. Komentar tavečjega, "da sem taka, kot Ksena" user posted image , komentar tamalega "da je barva lepa, bluza pa grda, ker mi na eni strani dol cinglja (visi)". Dedcu še nisem pokazala, zakaj bi do sobote poslušala opazke, če jih lahko samo v soboto. Tako je to, če imaš 3 dedce pri hiši. Meni je pa všeč. user posted image Je nekaj posebnega in primerna za kako svečano priložnost. Cena je bila kar ugodna.

Za vse, ki na novo opremljate
: OBVEZNO SI KUPITE MASAŽNO BANO. Pride prav, če crkne pralni stroj. Daš noter cote, vodo in malo praška in vklopiš. Nato še spereš in na roke ožmeš. Včeraj preizkušeno (še vedno čakam serviserja, da mi popravi stroj).

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 304
28.8.2008 8:10:12   
Ropotuljica
No, da vam napišem, kako sem preživela noč. Malega sem na koncu vzela k sebi, je takoj zaspal, sicer skoz neki čekiral, če je še tam, kjer je zaspal - tako da ga seveda nisem mogla odnest v sobico, ampak ura je bla vendarle že tako pozna, da je potem le zaspal dovolj trdno, da sva ga odnesla. spal je do pol petih. ko sem prisla tja, mi ga je celo uspelo poloziti nazaj v posteljico - in sploh se ni upiral. ampak par minut zatem se je spomnil, da bi pa mogoce blo vseeno bolje it k nama. ker nisem hotela dretja (v sobi je tudi špela, ki jo vse to seveda zbudi),sem ga vzela k nama. pa je hotel bit kr pokonci, sicer zaspan ko marija, ampak on bi kar vstal. no, nekak mi ga je uspelo uspavat, in potem je spal do 6.20 - kake pol ure dlje kot ponavadi. ko smo se peljali v vrtec, je pa skor zaspal. mah, ne vem, bom vidla, kako bo to slo. ampak malo tezko bomo imeli tako, da bo spal kar pri nama. spalnica je v dnevni, postla na visini - pol lahk zacnem kar ob pol osmih hodit spat.
evo, tako, zdaj pa ne bom vec tezila

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 305
28.8.2008 8:11:07   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

: OBVEZNO SI KUPITE MASAŽNO BANO. Pride prav, če crkne pralni stroj. Daš noter cote, vodo in malo praška in vklopiš. Nato še spereš in na roke ožmeš. Včeraj preizkušeno (še vedno čakam serviserja, da mi popravi stroj).

user posted image Ampak kako ti kaj takega sploh pride na misel, da daš cote prat v masažno bano??? Jao .....

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 306
28.8.2008 8:12:35   
Ropotuljica
Sori, še eno vprašanje imam: kdaj malčki nehajo non stop odpirat usta in govorit ama-ama?? Naš tamali bi pojedel goro, če bi mu jo dal. Itak pa nobenga zajtrka in večerje ne morem v miru pojest - mi vsaj pol poje on. Ne vem, kam daje.

Neposredna povezava do sporočila: 307
28.8.2008 8:24:22   
darja33
Ropotuljica, a pol še dretje moje D ni bla taka kriza včeraj?! Nasvetov itak ne morem dajati, se mi pa smiliš. Js bi (bom?) znorela. Sem navajena tišine, grgranja in čebljanja moje D. Zaenkrat seveda.
Je pa fajn da si se dost razp... da si kaj na RR napisala...

Jančika upam da bo Vasja kmalu boljši...

Js pa dans mahnem v mesto. Če kiro srečam jo povabim na kavo...

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 308
28.8.2008 11:13:07   
pikecpokec
Dan!
Dans imamo prvi roditeljski sestanek z galovo vzgojiteljico. Prej sem bila glede vrtca zlo flegma, zdej pa bolj ko berem raznorazne izkušnje staršev (in otrok) s takimi in drugačnimi vzgojiteljicami, me pa vedno bolj skrbi. Pa eni pravijo za to vzgojiteljico da je fajn, eni pravijo da je mal čudna... eh, ne vem!
Bo pa med najstarejšimi v skupini ker je februarček in bo skupina samih 2007 letnikov. Sej ne vem, a je to dobro za njegovo samozavest ali to pomeni da ne bo čisto nič napredoval. Ker je glede nekaterih stvari že precej samostojen. Samo na kahlico pa še ne gre.

Smotana sem, vem. Ampak moje izkušnje z vrtcem so užasne. Baje sem vsako jutro tulila ko zverina. Sicer mi verjetno ni bilo nič hudega (oz. se ne spomnem da bi kaj grozno trpela), ampak ŠE VEDNO, ko stopim v vrtec in zavoham tisti vonj po vrtcu, me mal zašraufa user posted image . Ne morem si pomagat, verjetno je to podzavest. Sej do ponedeljka se nameravam skulirat, tko da tamali ne bo občutil da mene kaj skrbi.
Sej v bistvu se mi pa fajn zdi da gre v vrtec. user posted image

Eh, nakladam...

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 309
28.8.2008 11:36:35   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

Ojla, babe, danes bom pa malo pojamrala. Pravkar se mi je tjaž dve uri in pol jokal, zdaj ga ima M. Situacija je pa taka: vedno bolj se hoče crklat med uspavanjem, čas uspavanja se nam vedno bolj daljša, ponoči se zbuja in hoče  k nama v posteljo, potem se dve uri jajca, da noben ne more spat (ker me čist skoz vlači za lase!). vsega mi je že dosti. danes se je začel dret že ob pol sedmih (bila sem sama z njima, na srečo sem jih komplet zrihtala že pred tem), potem smo kao skupaj gledali risanke in je neko histerijo zganjal po postelji, pa z roko kazal na nočno omarco, da bi  neki mel, ko sem ga pa dala tja, naj mi pokaže, kaj bi rad, mu pa sploh ni blo jasno, kaj hoče - kr neki ... špela je na srečo dokaj mirno in potrpežljivo gledala risanke. na koncu sem ga odnesla v drugo sobo in ga tam uspavala - ob sebi seveda. neki časa se je še drl, potem seje pa umiril. in valjda točno takrat se začne špela dret: mami!mami! mami! mater no! sem jo ignorirala, pa je potem utihnila. mali je vmes parkrat počekiral, če je še zraven mene, se malo zadrl, pa spal na prej. potem pa spet špela: mami!mami! mami! ker se mi je zdelo, da bi tjaž lahko že trdno spal, sem šla k njej - in valjda je mali vmes ugotovil, da me ni, in spet dretje. špelo sem potem spravla v postlo, a kaj, ko se ji ne da in ne da dopovedat, da naj bo tiho. skoz neki rita, pa si poje, pa ne vem, kaj še vse ... Ok, malega mi končno uspe uspavat, kar v redu zaspi. se odločim, da ga bom dala v posteljico, ker sva spala na tleh, in če bi šla stran, bi se kam skotalil in se spet drl. ga dam v posteljico - v trenutku buden, se dere ko zverina. in pol sem se odločla, da je konc izsiljevanja. in sem mu lepo razložila, da mora spat v svoji posteljici itd. itd. (šteka itak bogve kolko kaj) in sem ga potrpežljivo polagala nazaj na blazino, on je vstajal, in jaz njega spet nazaj ... vmes sem ga malo pocrkljala, pa spet položila, pa se je takoj spet začel zverinsko dret ... ful mi je blo hudo, sam res ne vem, kaj naj bi naredila. po skoraj eni uri sem ga vzela v naročje, takoj se je umiril in zaspal. ko sem ga pa dala v posteljico, pa spet histerija. zdaj ga ima M, bom vidla, kaj bo.

kaj pravite? a ga je sploh možno pri tej starosti (14m) na ta način prevzgojit? al naj se pač vdam?

joj, tako mi je hudo, pa tako fajn se je crklat, sam js se tud moram naspat, na žalost

Roporuljči, nisem škodoželjna, ampak prav vesela sem, da je ena prevzela mojo vlogo jamrajoče, zbujajoče se, neprespane mamice...user posted image   Resno, vem, kako ti je, ker sem imela 2 taka otroka. Capinka še nekako, sem mislila, ajd, bo drugi drugačen - pa je bil še hujši....user posted image user posted image user posted image   Tele prednočne akrobacije predobro poznam - je bil star 2 leti, pa še vedno traja vsaj pol ure, da zaspi, jaz moram ta čas seveda prebiti  z njim. Probali smo res vse - razen nekajdnevnega joka, tega res ne - ker smo že čez dan iber preglasni v bloku, ne upam si tega še zvečer in ponoči, bi me izselili, naši upokojenciuser posted image  - ati, babi, risanke, NIČ, ampak NIČ, razen jaz in moji nohti - Capinka me je tudi vlekla za lase, mali pa me ščipa po nohtih.... Grozno. Ampak vidim, da nič ne zaleže, kot da ležim tisti čas z njim, da zaspi - pa je za vse najhitreje mimo.... user posted image   Ja, grozna, popustljiva mama sem, ampak po celodnevnem drk%%&Z&$& v službi se mi ne da ubadati še z malim. Ščipanje zdaj ukinjava, čeprav ga kot petardo izstreli, ko mu umaknem roko, pa mu lepo govorim, da me boli, mali pa reče: mami oka (joka), se delam, da jočem, pa se reži kot pečen, no, pa se spanec spet zamakne. In zato ju oba kdaj pa kdaj dam z največjim veseljem spat k mami ponoči - kot danes - in sem kot roža, spala sem do 8.00, zamudila službouser posted image   Popolnoma ju odmislim - kar je pri meni res težko - ampak res popolnoma. In je kul.
Ropotuljica, še bolj pa sem se sekirala, ko sem videla, kako določeni ukprepiu pri nekaterih otrocih 'palijo', pri mojih pa niso, ampak zdaj pač živim nekako s tem, da so moji otroci bolj premeteni od meneuser posted image   Jih bo že minilo, Capinko je nekako po 3,5-letih - zdaj gre že tudi sama lepo spat, pa imam mir, kar se nje tiče.
Skratka, nekega pametnega nasveta nimam - poslušaj srce, pa boš znala pravilno (ne)ukrepati. Pa če je to dretje do onemoglosti pred spanjem, ali pa ujčkannje - naredi tako, da ti bo prav.
Cel romanuser posted image    --- lahko ti kaj napišem še na ZSuser posted image

Snorči - gotovo ti je ful lepo naredila - daš gor kako fotko? Plis.... Če ne pa potem, ko bo poroka za vami.....

Neposredna povezava do sporočila: 310
28.8.2008 11:49:42   
HuAnita
Jančika - srečala tvojo mamo. Madonca je fejst babnica, sploh pa ji žive barve takooooo pašejo! Je rekla, da bi prišla enkrat hišo pogledat, tako da jo pripelji, če se ti bo dalo...

Skabi - danes popldne lahko pridete pogledat, kaže, da bomo popoldne preživeli spet na parceli...user posted image  

Pikecpokec - tudi moj pokojni brat je vedno tulil pred vrtcem, ob 5.30 je vsak dan ves kraj spravil pokonci, ko pa smo šli v igralnico in so starši odšli, pa kot da bi odrezal. Naj te ne bo strah za uvajanje - poznam zelo zelo malo otrok, ki se vrtca ne navadijo, zelo veliko pa jih tam neizmerno uživa....

Darja33 --- že kaj novega glede Dobrne? Si poklicala in šla gledat?

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 311
28.8.2008 11:50:52   
tevža
oj!

ropotuljica, pri nas smo od samega štarta matevža polagali v posteljo z lupčkom in lahko noč oz. čez dan gramo ajat. in je tako vedno sam zaspal. moram potrkati, da v bistvu nismo imeli težav. je pa bilo eno kratko obdobje, ko je začel stvari obračati na glavo; enako kot tjaž je želel uspavanje, ne spati v svoji postelji ipd. ampak glede na to, da imam v glavi vedno misel, da se cele dneve posvečam samo njemu, si zaslužim večer zase oz. naju, sem vztrajala, da je sam zaspal v svoji postelji. sicer sva imela borbe teden dni, a potem ko je ugotovil, da se ne dam, je bila stvar pozabljena in smo padli v stare tire. da pa je spet sam zaspal, sem mu vsak večer prebrala pravljico ali kaj zapela, potem ugasnila luč, se usedla na tla v njegovi sobi (ne ob posteljo in z uspavanjem) - samo da je imel občutek, da sem tam - in počakala, da je zaspal. no, taka je naša izkušnja.  ima pa sedaj poseben "šport", ko se okoli 5h zjutraj zbudi in kliče "mamica, nesi" in ga grem iskat, dam med naju in spimo do cca. 6.30. to je to. drugače pa boš sama najbolje ocenila, kaj vam paše.

pikecpokec, če boš ti mirna in z zaupanjem dala gala v vrtec, bo tudi njemu lažje. le pogumno! ko je šel matevž prvič v vrtec (star je bil 14 mes.), nismo imeli nobenih težav. prvi dan je bil 2 uri sam, drugi dan pa je tam že pojedel kosilo in spal.user posted image   sicer nas je potem izdalo zdravje in sva ga mogla vzeti ven. kako pa bo s ponedeljkom, ko gremo drugič v vrtec (od aprila sva namreč doma in sva bila skozi zdrava - trkam), pa bom poročala. držim pesti.  

uh, sem se razpisala....

lep dan

< Sporočilo je popravil tevža -- 28.8.2008 11:55:32 >

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 312
28.8.2008 13:17:06   
skuštrana
Babe moje, mene žal v petek ne bo, v Slo pricaplamo šele v nedeljouser posted image user posted image

Imejte se lepo in misite name, se pa vidimo kaj naslednji tedenuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 313
28.8.2008 20:04:58   
pikecpokec
skuštrana, škoda da te ne bo. Pokliči kaj drug teden če boš za kako kavo!

Moji vtisi po roditeljskem sestanku: vzgojiteljica je fajna, sicer malo zmedena, ampak ful prijazna in se vidi da ima ful rada otroke. Pomočnica je pa malo manj zmedena, pa tudi ful OK, tko da me ne skrbi več. V glavnem, v pon. začnmo, potem pa omo videli koliko uvajanja bo potrebnega.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 314
28.8.2008 21:45:29   
teta beta
Janeja, danes sem te že skoraj poklicala, ko pa ugotovim, da sem doma pozabila Leino majčko in hlače user posted image . Zdaj mi je pa že res nerodno, da se je to tako zavleklo. Če me čez vikend ne bo, pa prav gotovo v ponedeljek.

Ropotuljica, mi smo imeli zlate zvezdice, če je sama zaspala, ampak to zdaj, pri skoraj treh letih. Pri 14 m pa je itak še zaspala med dojenjem ali izjemoma z dudo in nošenjem. Skratka, brez pametnih nasvetov.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 315
28.8.2008 21:53:03   
Jančika_
Skuštrana, škoda no. Ostale - kdaj se torej dobimo, ob osmih ali devetih? Jaz komot že ob osmih pridem, samo da ne bom pol eno uro sama štrikala.

Ropotuljica, sem malo razmišljala v tvoji situaciji. Saj veš, da imam jaz kar se spanja tiče malo bolj "zdresirane" otroke. So bile tudi kake fore, ampak ne take hude in midva sva pač vztrajala. No, na misel mi je prišlo, da bi bilo dobro naučiti tvoja otroka, d se ne bosta več medsebojno zbujala. Zdaj če sta take sorte, je čisto možno, da to nikoli ne bo šlo; jaz sem naša dva kar pred dejstvo postavila že od začetka in smo "situacije" večinoma reševali kar v sobi, zelo redko sva katerega odnesla ven, da ne bi zbudil drugega. Če se zdaj eden dere ko živina, drugi ponavadi še trzne ne. In na tvojem mestu bi se zmenila z atijem, da vnaprej daje Tjaža (oz. oba otroka naenkrat) spat izključno on, nobenih izjem, dokler se ne unese. Da se mali nauči spati brez ščipanja ali kaj že počne (meni bi se direkt sfecljalo, tolk se pa poznam; že to, da se Kajči z nogami upre ob moje telo in čisto narahlo "pumpa", me pripravi do živinjenja; glede spanja sem od nekdaj občutljiva; revež Joe še dihat ne sme preveč na glasuser posted image ).

Darja, javi, če jutri rabiš varstvo, zdaj pa res zgleda, da smo vsi čisto zdravi. Dokler Joe ne gre v službo, bom imela telefon, od osmih naprej pa komuniciram tule.

Žanek, tudi tebe prosim, da mi jutri javiš tule ali prek Skypa, če bo U. že kaj vedel glede telefona. Še dobro, da imamo RRuser posted image . Če mi pa še net crkne, e , pol sem pa v rupi.

HuAnita, moja mama res fajn zgleda, pa ful se zrihta; kot si rekla, žive barve ji neverjetno pašejo. Potem si pa predstavljaj, kako se počutim, ko gremo na kakšno družinsko kosilo ven, pa se moja mama in Klavdija (s tistimi svojimi neverjetno dolgimi nogami) spedenata v nulo. Mislim, če dam gor vse taboljš, kar premorem, pa če se napleskam z vsem, kar imam, sem ob njima še vedno siva mišuser posted image . Ah klinc, prelaufam pa 19 kilometrov v kosu, to je pa tudi nekajuser posted image .

Pikecpokec, jaz sem bila tudi tak primer glede vrtca. Enkrat sem novo vzgojiteljico od besa, ker no bilo one prejšnje, ogrizla in opraskala do krviuser posted image . Moja dva fanta pa - po moje sta rajš v vrtcu kot domauser posted image . Res, super se imata in uvajanja skoraj nismo imeli, ker sta pozabila name, ko sta stopila not. Sploh Kajči. Niti pogledal me ni večuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 316
28.8.2008 22:00:11   
Jančika_

Hehehe, d bestuser posted image .

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 317
28.8.2008 22:01:48   
Jančika_
Aja, jasna, fajn, da si se javila po dolgem cajtuuser posted image . Saj prideš jutri vseeno, ne, čeprav ne bo skuštrane?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 318
28.8.2008 22:09:36   
Janeja
Teta beta ni panike. Imam tolk cotk, da tiste majčke sploh ne pogrešam. Ko boš v bližini, se pa oglasi na kak kofe. Bomo pa ta vikend bolj malo doma. V soboto sicer bomo, pa še pol žlahte zraven, ker praznjemo Janov RD, v nedeljo smo pa pri mojih doma, ker ima RD moja mami. Pokliči, pa se bova zmenile.

Ropotuljica, midva sva imela tako dretje ponoči pri Janu. Ampak sva se odločila, da pri nama ne bo spal, ker vsaj nekaj časa zase pa rabiva. In sva vztrajala. To pomeni, da je bil par noči jok in dretje, ko pa je videl, da e popustiva se je "vdal v usodo" in lepo zaspal v svoji postelji.
Po tej izkušnji sva Leo že od malega dajala spat samo s poljubčkom za lahko noč in do zdaj ni bilo panike. Mal nam je sistem zbrkala zobna miška, ki ji je pred parimi tedni odnesla dudo, tako da zdaj v ritual pred spanjem spada še ena pravljica. Popustim samo proti jutru, če se zbudi in jo odnesem v najino posteljo. Ampak to je pribl. 1x na mesec, pa še paše se mal pocartat kakšno urco preden ustanemo.
Odloči se sama, kaj se tebi zdi primerno in kaj ti želiš. Če ga boš začela jemati k sebi v posteljo, potem bo najverjetneje to trajalo par let.
Se vidimo jutri! user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 319
28.8.2008 22:16:41   
Janeja

Ja tole je pa res nora ideja. Sva se oba s P zdajle ful nasmejala. user posted image

Pa ti ni pene ven metal? Jaz moram prav pazit, da si ne dam v vodo kaj, kar se peni, ker mi potem po 3 min masaže pena iz bane začne tečt. user posted image Pa bi imela rada oboje a ne gre. Zdaj pa za masažo prakticirava sol za kopanje, ki se ne speni toliko kot kopeli.

Pa kaj pa tale serviser tako mečka?  A nisi rekla, da pride v ponedeljek?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 320
28.8.2008 22:48:18   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Ah klinc, prelaufam pa 19 kilometrov v kosu, to je pa tudi nekajuser posted image .

user posted image user posted image user posted image  No, se vsaj z lepim tolažiš! Pa čisto mimigrede - tudi ti nisi kar za v koš!user posted image  Je pa res, da te v posebno žoivih barvah ne videvam ravno - bolj črno, morda še belo, ampak zadnje čase se itak nič ne vidimo, morda se pa motim in si tudi ti kdaj v rožastem krilu in roza bluziuser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 321
28.8.2008 23:06:11   
jasna
Jančika, se vam bom raje nasledjič pridružilauser posted image .

Žanek, za kofe pa veljauser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 322
28.8.2008 23:13:44   
skuštrana
Ropotuljica, kako je pri nas s Arsovim spanjem tako veš..Jaz pravim takole, go with the flow. Še ena anegdota iz kampa - potem ko ste vi že šli je imel Arsen ene nočne prebliske in se je eno noč drl kako uro skupaj. Drugo jutro mi je pa en Čeh iz onih šotorov prišel rečt, da je mali rano plakaluser posted image user posted image Ja, kao nisem slišalauser posted image Pa M je en dan vpašal, kaj misliš zakaj so vsi okoli nas samo dan ali dva, a zato ker se naši otroc kar naprej derejouser posted image user posted image

Res mi je full žal za petek, bi vas rada videla..pa nimam pojma kdaj potem spet pridem, ker gremo v Črno gor, pa v Sarajevo..Pol gre pa Liza v vrtec in nekaj časa ne bomo tako lazli okoli.

Snorlax - zakon siuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 323
29.8.2008 4:10:47   
snorlax
Jutro! user posted image user posted image user posted image

Evo mene. Kdor zgodaj vstaja.....ima zabit nos, zatekle oči, zraven se še M.user posted image uliva in to en dan pred ohcetjo, ko bi mogla vsaj kolikor toliko zgledat.user posted image user posted image user posted image Pri nas pa Murphijev zakon res deluje.

Serviser je prišel v torek, odprl mašino, rekel, da je vse skurjeno in šel. Ker mora naročit vso elektroniko (HB, da je še garancija), bo baje trajalo en teden. Pisane cote sem oprala na roke, ker res niso umazane, samo malo prešvicane, nabralo pa se mi je ostalega. Zato sem včeraj k mami odpeljala za slabe 3 pralne stroje brisač, k tašči odnesla bele cote, nakar me zvečer serviser kliče, da pride še danes. user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte zvečer. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 324
29.8.2008 8:03:43   
barika
Jutro

ojej smorči, sej bo...
čuj elektro je pa res vesel, da ima takšne uporabnike, kot si ti...jaz perem max. 3x na teden (pa še to čez vikend, ko je cenej tok). Zdej pa ne vem, a imamo res toliko cot, ali pa ne umažemo veliko (če iztvzamem mojga dedca, ko umaže 3 pare zoknov na dan)user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?