|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
26.8.2008 15:01:42   
Anonimen
aja romy,moj tud joka ko se hranima,sicer ne vedno,pa sem na netu prebrala da je to normalno,ker kao črevesje dobi šok,pri malih pa se še to vse razvija....tko da ni panike...

kaja kolk že tvoj mali poje?si že kaj povečala odmerek?vem da ste na AM kt mi pa vprašam..mi pojemo na obrok 120ml,redko se zgodi da še enkrat mu pol dam 60ml da se naje...???

punce mi že veselo pasemo kravice,pa me zanima ste že kaj povečale naklon v vozičku??jst še nisem pa me zanima kdaj se to sme????kr doma v ležalniku mi tud ne ravno leži je malo dvignjen naklon,pa tud zaspi mi večkrat tko...

pa še to,kdaj ste začele uporabljati cucelj št.2? mi smo še na enki??

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2601
26.8.2008 15:04:43   
Anonimen
lonapo pojdi k zdravniku,se je moji sodelavki isto zgodilo,pa se je še samo slabšalo,po vrtoglavii in bolečinah je prišla še slabost in bruhanje-posledično dehidracija...pojdi da ti dajo primerno terapijo...sodelavka je potem en mesec imela strogo ležanje v TEMI....pojdi in javi...mislim nateuser posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2602
26.8.2008 15:15:51   
Anonimen
punce mi že veselo pasemo kravice,pa me zanima ste že kaj povečale naklon v vozičku??jst še nisem pa me zanima kdaj se to sme????kr doma v ležalniku mi tud ne ravno leži je malo dvignjen naklon,pa tud zaspi mi večkrat tko...

pri prvi sem ga nekje pri 3,5mesecih, ker mi ni hotela več ležat in je jokala tako, da sem ga čisto malo dvignila

taanika-držim pesti še za četrtekuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2603
26.8.2008 15:18:42   
Anonimen

jaz sem zamenjala sedaj kakšne par dni tako, da če ji dajem AM ji dam 2, če pa imam mojega spumpanega ji pa dam 1, ker se ji je po 2 full zaletaval, ker hitreje teče.

Midve se tudi še dojiva, kakšen krat je dovolj, da poje na eni strani, kakšenkrat poje iz obeh pa je še vedno lačna, da ji moram narediti še AM. Mi pa lepo je na 3 urce, včasih celo na 4, spi pa celo nočuser posted image tako, da si moram zjutraj eno stran kar spumpati, ker me boli in mi vse ven tečeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2604
26.8.2008 15:22:42   
alea01
mi se obvezno jokcamo pri večernem obrokuuser posted image user posted image . Ko ji pokažeš flašo, pa jok. Jo pustim in se histerično dere 10-15minut pol zadrema za 5 minut in potem se lepo hranimo naprej. Jaz sem prebrala, da dojenčki ki čez dan ne jokcajo veliko morajo zvečer dat to iz sebe in imajo takoimenovano kričalno uro. Pri nam to že res drži, saj se ta ura vklopi ob 20.00user posted image

Mi imamo 6 obrokov na dan-točno ob urah. 4.30, 8.00, 11.00, 14.00. 17.00 in 20.00. Pojemo pa med 100 in 120mL na obrok-včasih tudi samo 60mL. Zadnji obrok pred spanjem pa pojemo 160mL. smo izključno samo na novalacu. dojenje pač ne gre. naša frajla si preveč izmišljujeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
26.8.2008 15:25:44   
Anonimen
Mi pojemo tam okoli 120ml če ji naredim AM ga poje nekaj takega. Pač kombinirava kakor se le da, pri prvi sem veliko prej obupala ,ker ni hotela vlečt in sem si samo črpala, Ema pa je,če hočeuser posted image Ima pa tud kakšen dan ko mi z leve noče jesti pa si potem iz tiste pumpam in ji dajem na flašo.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2606
26.8.2008 15:25:55   
alea01
mi uporabljamo cucelj št.2. Praviloma je št.2 od 3 meseca naprej. Pri nam ni hotela jest iz št.1. Imamo pa tommee tippee. Težje teče kot pri aventovih in se bolj mora namatrat. Pri aventovi se ji je pri št.2 zaletavalo

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
26.8.2008 15:27:39   
alea01
sicer pa imamo vse flaše doma, kar obstajajo na tržišču preden smo našli tapravouser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
26.8.2008 15:31:50   
Anonimen
Alea bo pa za ta drugegauser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2609
26.8.2008 15:38:20   
lonapo
alea,čist iz firbca-katera je pa taprava flaška?user posted image

no miimamo cucelj št. 2 včasih že 3 odvisno od njegovga razpoloženja. naš se pa noče več leže pestvat, že glavco drži, kravce ful pase, sem mu tud naklon na počivalniku dvignla v bolj sedečga in je ful happy ker vse vid.

čez dan spi vsega skupaj ene dve ure, ponoč se pa enkrat zbudi da poje-poje cca 120 ml,kakšen dan pa tud 180ml.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
26.8.2008 15:40:42   
alea01
zmagovalka je tommee tippeeuser posted image .

Izabela pa noče kravce pastuser posted image user posted image . Jo dam na trebuh in jok in dretje in vpitje in,....user posted image . tko da jo imam na rami in tako glavco dviguje in jo drži pokonci

Jaz imam ful čudnega otrokauser posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil alea01 -- 26.8.2008 15:41:52 >

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
26.8.2008 15:49:31   
Anonimen
Uf, mi že dolgo pasemo kravice, ker tamala je res ful močna v vratu že od prvega dne .user posted image Po navodilu pediatra jo moram na žalost kar malo na silo tiščat, je pa to zelo težko, ker mala je resnično firbec in bi samo gledala okoli. Glavo brez problema premika levo desno brez da bi omagala. Slišati je lepo, vendar mene grozno roke bolijo, ker moram za vsak slučaj držat za njenim vratom roko, če slučajno omaga.user posted image

Eh, bo že.user posted image
No, zdej mamo pa sirenooo.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2612
26.8.2008 16:01:07   
Anonimen
Izabela pa noče kravce past . Jo dam na trebuh in jok in dretje in vpitje in,.... . tko da jo imam na rami in tako glavco dviguje in jo drži pokonci

Jaz imam ful čudnega otroka

Nič nimaš čudnega otrokauser posted image user posted image taka je bila pri meni Maša, ni in ni hotela pasti kravc in se je samo drla če sem jo dala tako, Ema jih pa pase.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2613
26.8.2008 16:59:31   
Anonimen
Sam tolk na hitrco, da se javim. Mi smo ok, pot na morje je bla super, je skoz spal, zato pa je potem celo popoldne jokal - mislim, da v celih dveh mesecih ni tolikouser posted image  - res je bil bogi moj sonček. Je pa potem spal od 20h do 9h z dvema vmesnima hranjenjema. Vreme je super, malce piha, se je pa Luka kopal na terasi v čolničku - najprej v morski vodi, potem pa še v lavorju v sladki. In je ful užival.
Nč, mejte se, pa se še kaj javim, če bo le možno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2614
26.8.2008 17:46:46   
Anonimen
nya uživajte še naprej

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2615
26.8.2008 18:19:47   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

kaja kolk že tvoj mali poje?si že kaj povečala odmerek?vem da ste na AM kt mi pa vprašam..mi pojemo na obrok 120ml,redko se zgodi da še enkrat mu pol dam 60ml da se naje...???

Žiga poje tam okoli 130-140 ml na obrok. Glede cuclja je pa tako - ker mešamo navaden Aptamil z AR (proti polivanju), pride mleko bolj gosto. Sedaj uporabljamo Chiccotove flaške in cucelj 0+ , če pa dam v Aventovo flaško, kjer imamo že cucelj 2, pa ne gre skoz oziroma se more Žiga ful matrat. Sem kupila tiste cuclje za bolj gosto hrano, ampak so od 3. mesca in se je skor zadavu, ker je tako ven teklo.
V košari na vozičku imamo pa že lep čas dvignjen naklon... Sicer pa upam, da nam bo pediatrinja v petek dala zeleno luč in bomo lahko že športni voziček sestavili in dali košaro v arhiv user posted image  Žiga se sploh noče več v košari matrat, ker nič ven ne vidi in je potem skoz siten. Zdej sem ga parkrat imela kar v lupinici, ko sva šla v trgovino in je bil tko priden - samo okol se je razgledval user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
26.8.2008 18:21:04   
Kaja08
Aja, kravce pa našmu je dišijo user posted image  Sopiha pa jamra ko stara lokomotiva. Ampak sej ima itak že fuuuul močan vrat, nam sploh ni treba več glavce držat, ker jo že sam. Pa kr sedet hoče skoz user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
26.8.2008 18:21:29   
Kaja08
Nya, uživaj na morju!! Smo ti fouš user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
26.8.2008 19:55:42   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Nya, uživaj na morju!! Smo ti fouš user posted image

Mi tud,sama foušarijauser posted image user posted image ........užžžžžžžžžžžiiiiiiiiiiiiiivvvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
26.8.2008 21:58:23   
mtinca1
taanikaa
aja romy,moj tud joka ko se hranima,

pri pa ravno nasprotno - med hranjenjem nikoli ne joka. in vedno kadar jokca jo hranjenje v sekundi pomiri in iz joka na stoti frekvenci, je kr naenkrat zadovoljna tišina.

alea
Mi imamo 6 obrokov na dan-točno ob urah. 4.30, 8.00, 11.00, 14.00. 17.00 in 20.00

alea user posted image ! meni se zdi tak red super. mi se samo dojimo in so razmaki so totalno neenakomerni. se mi zdi zaenkrat nemogoče vzpostavit red. mogoče je lažje, če je user posted image  na flaški. jaz sem naši enkrat dala izčrpano mleko po flaški, pa ni niti pod točko razno hotela zagrabiti.

mi občasno pasemo kravice-na kolenih, ampak ji ne paše.
noče pa niti v na ravni površini ležat na trebuhu - so nam rekli, da je tak položaj dober za hrbtenico. ko obrnjena na trebuh kr avtomatsko misli, da mora nekam zlesti in potem se muči z rokcami in nogicami in jih istočasno dviguje v zrak, da se gunca na trebuhu, zraven pa jamra sto na uro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
26.8.2008 22:01:17   
mtinca1
je pa fuuul fajn, da ni več tako vroče user posted image user posted image user posted image . zdaj grem na sprehod z vozičkom že ob petih, prej pa šele ob sedmih.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
27.8.2008 9:53:32   
mtinca1
dobro jutro! a ni še nobene tle?
mogoče ste še vse zaspane, tako da vam postrežem s user posted image , se tipkamo kasneje ...

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
27.8.2008 13:25:40   
*anamor*
Da se na hitrco javim.
Mi  tudi od včeraj najprej smo na AM. Nič več dojenja. Sicer sem si zdaj napumpala mleka 150 ml. S tem, da sva 2 obroka jedla AM. Se tolažim s tem da sva slaba 2 meseca bila pridna.  Zdaj pa će ni več ni.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
27.8.2008 14:18:34   
sasa.vracko
Hej

Mi bomo pa jutri stari že cele 3 mesece! Jeej! Ful je že lumpek in me s svojimi nasmeški ovija okol prsta .. . Ja, res je fajn, ko ni več take grozne sparine, midva tud greva zdej že prej na sprehod. No, glede kopanja v banjci, naš Luka ful uživa v vodi, tud pol ko ga namažem ni nobenih problemov, si veselo gode, sam ej, ko mu pa kapico zavezujem, to je pa hudooooo, ker se tolk razjoka, da sosedi verjetn mislijo, da ga tepem... A vaši tud jokajo, ko jim zavežete kapico, al jo uporabljate al ne?! Js si ga ne upam pustit brez kapice, ko ga skopam, pa tud če je topl! Me je kar groza zime, ko bo ta kapa na dnevnem redu, večkrat na dan, pa preden se bova oblekla, pa jopica, pa bunda, pa rokavičke..... o, si nor! user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
27.8.2008 15:04:19   
Kaja08
Dan! Midva z Žigatom sva bila pa danes na gradu - sem skor dušo spustila, ko se voziček v klanc rinla. Obup - čist sem brez kondicije user posted image

sasa.vracko - naš Žiga bo pa v petek 3 mesece star user posted image   Darilo bo pa cepljenje, bogi revček user posted image
Jaz mu že lep čas ne dajem več kapice gor po kopanju, ker rata čist histeričen. Sej je itak toplo, pa se mi zdi brezveze ga matrat, ker itak v roku 5 minut kapca dol pade, ker tolk opleta in joka... Zavežem mu je pa raj ne, ker bi se še zadavu, k tolk maha in jo hoče dol spravt user posted image

< Sporočilo je popravil Kaja08 -- 27.8.2008 15:07:11 >

Žiga je car!

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?