|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
27.8.2008 15:15:44   
Anonimen
Mi kapice po kopanju tud ne dajemo več, samo še zunaj, če je vetrovno.
Sicer se pa nič ne upira, ko jo dajem gor.user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2626
27.8.2008 15:40:45   
Anonimen
Mi kapice po kopanju tud ne dajemo več, samo še zunaj, če je vetrovno.

mi tudi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2627
27.8.2008 16:07:53   
*anamor*
mi tudi kapice gor ne dajemo po kopanju.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
27.8.2008 16:24:41   
Kaja08
ojojojojoj, naš Žiga ima pa danes en tečen dan...skoz bi se nosil, pa še to ni nujno, da je dobr user posted image  je ponoč očitno predolgo spal - do 4.45, pa zdej noče spat in je pol tečen ko driska user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
27.8.2008 16:48:27   
sasa.vracko
Ja, sej moj mi skoz teži, da že naj neham bogega otroka matrat, pa js ful vztrajam... pa vidim, da ostale tud ne uporabljate kapce, zato bom js tud verjetn nehala user posted image  
Kaja, midva mava tud drug teden, v sredo, cepljenje, pa mi je kolegica, ki je bla pred mano rekla, da če glavice dobro ne potegnejo za sabo, ko jih za roke k seb povlečeš, da pol ga ne cepijo, ampak ga šele naslednjič... user posted image  No, naš jo dvigne, sam ne za vsak glih fajn... Bomo vidl!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
27.8.2008 19:34:30   
Anonimen
Kaja, midva mava tud drug teden, v sredo, cepljenje, pa mi je kolegica, ki je bla pred mano rekla, da če glavice dobro ne potegnejo za sabo, ko jih za roke k seb povlečeš, da pol ga ne cepijo, ampak ga šele naslednjič... No, naš jo dvigne, sam ne za vsak glih fajn... Bomo vidl!

prvič slišimuser posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2631
27.8.2008 21:22:01   
mtinca1
jaz vedno dam lani kapico gor po kopanju. ma ful lask in se tako hitreje posušijo. sicer se tud ona ful joka, ko jo dam gor. pa bom še naprej enako počela, sploh pa ker bo jesen in mal bolj hladno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
27.8.2008 21:56:20   
lonapo
jest mu dam kapco gor za cca pol urce tolk da se mal ohladi,jo pa tud ne mara in se potem skoz krega.
Mi imamo pa pregled 10.9. in bo takrat tud cepljen-bomo videli.
No danes samevam, možek mi je ušel na službeno zabavo, otroka že eno uro spita, mami ima pa čas samo zase. danes sem skor živčenga dobila-babice se pravi mami pa tašča živita ena zraven druge in sem cel dan poslušala kolk ma tašča več ta večjiga otroka čez, da se kao za tamalga sploh ne zanima, pa kolk jih razvaja itd itd... za pop....me je mel da jih napokam v avto in grem dam in cel teden ne več nazaj.Kt da nimam še kej druzga v življenju kot samo to poslušat...noro.
Žiga se ful napenja, kaka enkrat na dan-sicer obilno ampak se prov vidi, da ga tišči da bi šel kakat, pa revež ne more. Pa mu dajem kamilice,pa kuminov sirup pa danes sem mu še janež skuhala pa zgleda nič ne pomaga.

Še kakšen nasvet mogoče?

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
28.8.2008 8:38:52   
babysolza
Ojla, se mal javljam preden greva s Sabino na sprehod.

Ja, sej moj mi skoz teži, da že naj neham bogega otroka matrat, pa js ful vztrajam... pa vidim, da ostale tud ne uporabljate kapce, zato bom js tud verjetn nehala

Jaz ji po kopanju še kar dajem kapco gor. Sicer sam za kako urco, pa nič se ne pritožuje nad njo. user posted image  

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
28.8.2008 8:52:26   
babysolza
Tiste ki ste na morju uživajte, mi gremo čez dobrih 14 dni za 3,4 v Čatež

Joj, ti kar zavidam. Mi smo bili letos tudi v Čatežu in je bilo zakon! Kam pa greste, v hiške al v hotel?

Mi smo ga pa začeli ponoči sračkat . Spat gre še zmeraj med 20.30 in 21.00. Ob 1.30 se zbudi in nekaj jamra, pol spet ob 2.30 in tako naprej vsako uro. Jest ji dam ob 4.30- poje glih nekaj za vzorec. Sicer se ne joka, ampak jaz jo slišim in pol ne spim. Oči pa itak ne ve, da sploh ima ponoči, ker spi kot top

Alea, probi ji dat že prvič za jest. Meni je tudi tako delala ena dva dni, potem sem ji dala že ob prvem godrnjanju jest, pa je dala mir do jutra, naslednjo noč pa spet lepo spala in imela ritem kot prej. user posted image

S ta drugim delom posta se pa čist strinjam, je pr nas tudi tako. user posted image  user posted image  Včasih zjutri vpraša, če smo se ponoči sploh kej dojile. user posted image  user posted image

Moja Sabinči se je pa včeraj prvič ful časa smejala. Ma ne smejala, prav na glas režala. user posted image user posted image user posted image

Šibam. Dejmo kej bl pisat, se pozna da so glavne čveke na morju. user posted image  user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
28.8.2008 9:09:00   
lunca14
user posted image user posted image user posted image danes ma pa moj tavelik pikec rojstni dan,že 5,ma kdaj je to minilo,še eno leto,pa gre v šolo,kok prehitro gre čas,se ga še spominjam ,kot bi bo včeraj ,ko se je rodil,majhna štruca,tiste male rokice in okice,pa skoz se je smejal,pa njegove preve besede,pa korakiuser posted image ,res gre prehitro čas......no saj nisem tako žalostna,ampak sem nostalgična,ker vem,da še malo pa bo Lun velik ratal,moj mali sonček,ko tako lepo diši,in je mehek in topeluser posted image user posted image user posted image .....še 20 dojenčkov bi mela.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
28.8.2008 9:56:26   
alea01
ola mamičkeuser posted image

Maj vse najboljšeuser posted image user posted image . Pa naj ti mamica veeeeeeliiiiiko user posted image  naredi, da boš lahko pet velikih svečk upihniluser posted image

Mi kapice po kopanju nismo nikoli dajal goruser posted image . Je patronažna rekla, da ni potrebeuser posted image . Saj če bi bil mraz bi tudi moja inteligenca kaj bolj delala in bi dala kapco goruser posted image . Je pa res, da na zvečernem sprehodu ji pa skoz kapco ali trakec dam gor in se tudi pritožuje. Le kaj je tem otročkom?user posted image

Mi smo spet ulovili ritem. Samo eno noč ga je mal sračkala. Sva včeraj bile v Lj v Supernovi- Kaja08, pol sem se spomnila, da si ti blizu doma in da bi lahko Žiga prišel Izabelo osvajatuser posted image , ker ni bilo Lukatov, pa nimam tvoje cifreuser posted image . Kako se sklanja Žiga, pa Luka?user posted image . Sem menda kar za luno, ko ne vem a skoz sem imela slovenščino 5user posted image user posted image

Mi smo že kar brez fotiča. Možek čaka, da ga iz Nemčije pošljejo- še hujšo mrcino, kot jo je imel prej. Tisti moj- ki mi ga je kupil, pa morajo vse neki znotraj zamenjat in še čakamo najmanj 10 dniuser posted image user posted image . A imela sem ga samo 3 dni in je crkniluser posted image user posted image

bom ćez vikend , ko pride moj brat mal Izabelo poslikala, ker že nosi tiste cunjice, k isem ji zadnjič takoooo poceniuser posted image  kupila. A gor piše 6 mesecevuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
28.8.2008 10:01:14   
alea01
aja, sem imela fuuuuul čudne sanjeuser posted image . Sanjala sem da sem še noseča in da bom glih kar rodila. bila sem pa skupaj v sobici z ninny. A ni hecno, človeka sploh ne poznaš pol se ti pa kar ena faca v sanjah prikaže in to je pač on. ninny- v mojih sanjah si rjavo-blond z  lasmi do ramen in nekje moje velikosti-165cm.  aja, pa še strije si mi kazala, ki so ti kao ostali od Mašeuser posted image user posted image . svaštauser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
28.8.2008 10:08:44   
Anonimen
Žiga se ful napenja, kaka enkrat na dan-sicer obilno ampak se prov vidi, da ga tišči da bi šel kakat, pa revež ne more. Pa mu dajem kamilice,pa kuminov sirup pa danes sem mu še janež skuhala pa zgleda nič ne pomaga.

Še kakšen nasvet mogoče?

lonapo - prekuhaj 1-2 veliki žlici sladkorja, pa notr eno žličko kamilčk, v en deci vode, pa mu daj ene 10 žličk - baje, da nuca

Maj - vse najboljše za rojstni dan

Bejbe, mi smo ful ok- upam, da bo tko tudi dalje. Naš sonček uživa na morju, mu tale zrakec ful paše, ker skoz spi - ko je pa buden, je pa tkoooo dobre volje.

Se vid - odvisnost od rruser posted image user posted image user posted image  - še dobr, da majo tle v recepciji net.

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2639
28.8.2008 10:37:01   
Anonimen
Tiste ki ste na morju uživajte, mi gremo čez dobrih 14 dni za 3,4 v Čatež

Joj, ti kar zavidam. Mi smo bili letos tudi v Čatežu in je bilo zakon! Kam pa greste, v hiške al v hotel?

v hiške

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 2640
28.8.2008 10:40:33   
Anonimen
Maj najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image Lunca vem kako se počutiš, moja bo 4 leta stara,pa gre v ponedeljek prvič v vrtec, pa me tudi pri srcu stiska kako gre vse hitro....

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2641
28.8.2008 10:41:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

aja, sem imela fuuuuul čudne sanjeuser posted image . Sanjala sem da sem še noseča in da bom glih kar rodila. bila sem pa skupaj v sobici z ninny. A ni hecno, človeka sploh ne poznaš pol se ti pa kar ena faca v sanjah prikaže in to je pač on. ninny- v mojih sanjah si rjavo-blond z  lasmi do ramen in nekje moje velikosti-165cm.  aja, pa še strije si mi kazala, ki so ti kao ostali od Mašeuser posted image user posted image . svaštauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a si me ti že kdaj videla, ker imam rjave lase, pa blond pramena, velika sem pa res tam nekje kot si napisala, strije imam pa tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2642
28.8.2008 10:41:55   
Anonimen
Nya, uživaj na morju, sem ti fovžuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2643
28.8.2008 12:32:33   
lonapo
maj vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image
nya-res si facauser posted image user posted image user posted image
no zgleda da je tisti janež včeraj le pomagal in je nakakal za cel dan brez problema. No jest mam že spakiran,še posesam, potem grem k staršem na kosilo, pa na sestanek v vrtec,zvečer bomo pa lepo v miru mal tv pogledal-jutr zjutraj pa gas.

lepo se imejte in preživite lep vikend.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
28.8.2008 13:52:47   
sasa.vracko
nya - ful te občudujem, da se še z morja pridno javljaš ... user posted image , pa ful sem ti fovš, pa fajn se mejte še naprej!

Ja, sej js mojmu kapico tud dam dol, ko mine kaka ura... Ma, sej se bo itak mogu navadit, ker prihaja jesen.

lunca 14 - vse najboljše za tvojega pikcauser posted image

Moj pikec ma dans tud ene sorte rojstni dan, oziroma mesečnico, je star 3 mesece! user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
28.8.2008 14:07:02   
Anonimen
ojla...jst sem iz pregleda...morem jutri kri dat-sam ker nimam jutri varstva bo to mogoče šele v pon.-pol pa poklicat za izvide,ker lahko da imam to bulo od kakega vnetja,ki sem ga imela pa ni šlo nazaj (upam da je to,ker sem res bila v nosečnosti ful ful ful prehlajena in ker nosečnice ne smejo nič zdravil jemat razen kakega lekadola je trajal in trajal in trajal..),če pa ni vnetje me bodo poslali na UZ in če bo potrebno na punkcijo....zdej pa komi čakam ponedeljek,pa pol sredo da pokličem za izvide da zvem kaj mi je....ooo te skrbi...user posted image user posted image
Maj-vse naj naj ob rojstnem dnevu in Saša tudi tvojemu user posted image ob 3 mesečnici!!!lepo praznujte in se cartajte....

punce kolk ste kej s kilogrami?a je res to da tiste k smo mele CR gre počasneje dol? jst mam še vedno 70 pa ne dol ne gor...teh 6kg se nikakor ne morem znebit...pa trebuh tko nagnusno visi,niti tečt ne morem k mi kr skače,tko grozn občutek...bom mogla počasi orbitreka zalaufat,sam tale menza mora mim,jo imam že 3.dan pa tooolk teče,tooolk je močna,pa me kr matra..punce k še niste mele menze se kr prpravte.

Neposredna povezava do sporočila: 2646
28.8.2008 14:10:18   
Anonimen
taanika user posted image user posted image user posted image
kg- sem še 2 nazaj dobila, namesto da bi kakšnega še zgubilauser posted image , da o trebuhu ne govorim. Sem pa začela kakšen teden nazaj počasi delat vaje za trebuh, če bo kaj boljš samo jih ne upam preveč tam 20-30 ponovitev naredim ponavadi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2647
28.8.2008 14:12:06   
sasa.vracko
taanikaa - a zdej maš prvič menzo po porodu? pazi se ta druge, mene je ta druga ful bolj matrala, ko ta prva... pa ful držim pesti, da je s tabo vse uredu, poskusi, da se boš čimmanj sekirala, ker to ful vpliva na dojenčka..
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
28.8.2008 14:20:23   
Anonimen
ja vem da vpliva na mojga sončka vse pa se nekak poskušam zadržati...jap imam prvo menzo po porodu...kaj???????druga bi naj bila še slabša'???????jojojojojoj....se sprašujem če je sploh lahko še slabše.....še nikoli ni bila tako močna,na dan porabim cel paket always night vložkov...adijo res

Neposredna povezava do sporočila: 2649
28.8.2008 14:26:55   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image danes ma pa moj tavelik pikec rojstni dan,že 5,ma kdaj je to minilo,še eno leto,pa gre v šolo,kok prehitro gre čas,se ga še spominjam ,kot bi bo včeraj ,ko se je rodil,majhna štruca,tiste male rokice in okice,pa skoz se je smejal,pa njegove preve besede,pa korakiuser posted image ,res gre prehitro čas......no saj nisem tako žalostna,ampak sem nostalgična,ker vem,da še malo pa bo Lun velik ratal,moj mali sonček,ko tako lepo diši,in je mehek in topeluser posted image user posted image user posted image .....še 20 dojenčkov bi mela.
Maj najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image Lunca vem kako se počutiš, moja bo 4 leta stara,pa gre v ponedeljek prvič v vrtec, pa me tudi pri srcu stiska kako gre vse hitro....

user posted image za Maja tudi od mene. Lunca in Ninny, se močno strinjam z vama, moja tavelka gre v 9. razred, sine pa v 7., tud sama ne morem verjet, da sta že tako velika. Šele po otrocih vidiš,kako čas beži.
Sem zadnjič gledala video posnetke izpred nekaj let, pa so mi kar solze začele tečt. Je Sara tko lepo igrala na violino, da me je kar pri user posted image  stisnilo, sam kaj češ, leta res bežijo.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?