Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.8.2008 22:21:20
|
|
|
|
Anonimen
|
No, pa sem vas prišla še pozdravit, preden grem spat. Prtljaga spakirana, vse je šlo v prtljažnik - komaj, Luka pančka, jaz pa še tle mal bluzim, če se spomnim še česa, kar mormo vzet - kot da nimamo še dovolj. Torej, uživejte vse tiste, ki boste šle v tem času, ko nas ne bo, na dopust in seveda tudi vse tiste, ki boste doma. Lep pozdrav, natipkanje čez 10 dni.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.8.2008 8:14:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Mi smo taki zaspanci, da se nam tud vstat ne da. Tiste ki ste na dopustu vam želim lepe morske dneve, polne sonca. Pri nas pa nič novega. Včeraj smo dočakali krokodilje solze. Kar naenkrat pred spanjem se je začela tolk dret in sploh nisem vedela kaj ji je. Sem jo dala še malo na joško in je bilo potem vredu. Le kaj je blo? Zdej pa spet čakam, da se zbudi iz nočnega spanja, ki pri nas traja celih 11 ur, z enim vmesnim dojenjem.(po 9 urah spanja).
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.8.2008 8:17:26
|
|
|
|
Kaja08
|
Dobro jutro. Z veseljem lahko poročam, da je moje koleno (začuda) kar u redu, ne boli toliko, kot sem pričakovala in tudi oteklina je minimalna. Sem očitno dobr reagirala in mu nudila prvo pomoč didlinaa, ko bi bili vsi taki srečneži, kot ste vi, da tako dolgo spite. Naš Žiga ponavadi zaspi med 8-9 in se okoli 1-2 prvič zbudi, potem pa okoil 5-6. Zjutraj je pa čisto odvisno - včasih spi do 10, včasih (na primer danes) je pa že ob 7.30 mlatu okol...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.8.2008 8:33:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, res imamo srečo kar se tiče spanja. Upam, da tako ostane. Trkam na les. Edino kar me pri tem moti je to, da potem dopoldan ne moremo nikamor ven, ker je potem že prevroče. Tako jo pa odpeketava domov k staršem v senčko pred hišo. Sej počasi bodo vsi otročički začeli tako spat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.8.2008 9:48:36
|
|
|
|
alea01
|
hje, hoj mamičke - kolikor vas sploh je še, saj ste bolj ko ne na morju Sem spet eksperimentirala z dojenjem pri Izabeli in spet je cela štala . spet ne je. Tako mi je hudo, da ne dojim in pol se kar nekih igric grem. Pa mi je mož rekel, da naj že neham. Jaz pa še kar in kar. Naše dete je zakomplicirano do amena . Hoče red in konec. Nema joške in flaške. A je samo joška, ali pa samo flaška. Zdaj bom pa res odnehala in se bomo samo flaškali Kaja08- samo, da ti je bolje in da je Žiga še zmeraj car in mu ni nič hudega didlinaa- za vaše spanje. Mi spimo od 20.30-21.00 do 4.30-5.00 in potem do 7.30-8.00. Pol smo mal budni, ker ima Izabela toliko za povedat, kaj vse počela ponoči in se mora še ful narežat in potem je spet ena runda spanja do 11.00- ko je ponovni obrok in to je vso spanje, ki ga mi premoremo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.8.2008 13:03:48
|
|
|
|
*Mojca*
|
Hej babe žabe! Samo na hitro sporočam da se mi počasi, kot čehi napakirani, odpravljamo na morje Lepo se imejte in se tipkamo čez ene 2 tedna.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.8.2008 13:07:57
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Kaja 08 - o, shit, a veš da je mene tud skoz strah, ko tamalga nosim, da bi me kje zvrnal, predvsem, ko grem z njim po stopnicah si v glavi skoz vrtim scenarij, kako padem z njim vred... Si mela res srečo! A vi mate tud vrtiljak z medvedki? Superca, naš škratek kr pozab dihat, ko mu ga zalaufam... in kar ne ve katerga bi gledu, je pa moj foter reku, da bi se njem tud dremal, če bi mu tole špilal ...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.8.2008 13:10:54
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Aja, pa danes sem uredila končno za ta otroški dodatek, nisem šla na sodišče, ker se rajš pogreznem od sramote, ker moj prav, da tolk še pa mamo, da bomo vrtec plačval, ampak sem novo vlogo oddala in napisala od obeh prihodke... Pa še na občino sem se šla prijavit na naslov od mojga, tko da smo zdej skupaj v gospodinjstvu vsi trije, Luka, jaz in moj ... Kako lepo, mala družinica, prvič pri 30 ih!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.8.2008 18:43:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Smo padli že na drugo stran , se vidi da vas je kar nekaj na dopustu pa da so sončni dnevi in ste verjetno vse zunaj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.8.2008 20:53:14
|
|
|
|
mtinca1
|
me ni blo tle 2 dni, pa vidim, da niste pretirano čvekale. kaja - fino, da se je vse skupaj še dokaj dobro izteklo in da te koleno ne boli preveč. sasa.vrecko - meni se večkrat zavrti isti scenarij v glavi kot tebi: da nosim bebo po stopnicah in obe padeva. tako, da fuuul pazim, ko hodim po stopnicah. drugače smo ok in ponoči vredu spimo, samo podnevi noče nič kaj dosti spat. tako da sem danes vozičkala uro in pol, da je imela malo več dnevnega spanca. pa v soboto smo kupili vrtiljak za na posteljco, da jo bo čudežno kar sam od sebe uspaval (ha-ha) - sicer glede na cene, ki jih imajo ti vrtiljaki bi jo moral. danes pa je ob osmih zaspala na ležalniku. sem mislila, da se bo hitro zbudila, pa še kr spi. jo bom odnesla v posteljco in upam, da se mi ne zbudi. zamudila sem nyo in mojco, da jima zaželim super počitnice - sicer pa ne dvomim, da vsi uživajo 100 na uro!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.8.2008 21:48:58
|
|
|
|
NajaG
|
Kaja, hvala bogu, da sta oba ok . Mah jaz tudi vedno pazim po stopnicah, da se ne skotalim dol z mojim sinčkom. Punce, v ponedeljek imam spet pregled pri G, takrat bom tudi izvedela, kaj so mi nekaj našli in poslali na preiskavo Sem že čist panična...ja in končno sem nehala krvavet.Vsaj upam, da ne bom več. Močno upam, da mi v ponedeljek reče, da je vse ok. Jaz pa moram it spet likat malo... Me spet čaka en velik kup. Mi pa gremo čez dobri 14dni na morje..na našo obalo..tak malo za spremembo okolja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.8.2008 8:07:31
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro...evo danes sem dobila menstruacijo,najprej se je kr neka kepa odkrušla zdej pa ni vidit da je neki močna,bolj za vzorec jo je se mi zdi,no kontracepcijo sem pa že začela danes s cerazette tabletkami...punce kolk dolg ste pa imele menstro pa ali je bila močna??...jst sem pričakovala da bo ful močna glede na to kolk me je matralo... danes pokličem zdravnika glede moje bule na mandeljnu,komi čakam pregled,me je pošteno strah...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.8.2008 8:30:07
|
|
|
|
Kaja08
|
Dobro jutro! Taanikaa Držim pesti, da bo vse ok. Pol pa je sporoči, ko boš izvedela!! Menstruacijo sem imela nekih 5 dni, pa kar močna je bila Je pa pravo mrtvilo tle gor. Se vid, da ste vse na morju.Mi gremo pa naslednjo soboto - komaj čakam, samo upam, da se ne bo vreme že skisalo takrat Danes greva z Žigatom peš na grad - upam, da ne bom čist omagala
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.8.2008 9:20:59
|
|
|
|
l.daisy
|
jutrooo, jaz se že 5. dan borim z brutalno menstuacijo, odprla sem že četrti paket vložkov... kriza, take v življenju še nisem imela, pa so bile moje preden sem začela s tabletkami, kar hude... boli me pa spodaj za pop upam, da boste vsi maksimalno uživali na morju... pa da še malo pojamram, voziček smo morali peljat na servis, sprednje kolo se kar stika in pada dol... me prav zanima, kaj bojo pogruntali... vam sporočim... tanikaa, tudi jaz držim pesti... lep dan vsem...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.8.2008 9:49:01
|
|
|
|
lonapo
|
sem ful natipkala pa me je ven vrglo -no na kratko: nya in mojca uživejte na morju-mi gremo za čedz vikend I.daisy-jest sem imela to rundo ful ful močno M-še nikoli do zdej tako, tko da mi je G dala yasminelle tabletke.naj ne bi tolk krvavela ker imajo manj horminov. mam ful problrme z vratno hrbtenico- me ful boli in vrti se mi da komaj hodim. se beremo,uživajte
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.8.2008 9:54:22
|
|
|
|
Anonimen
|
dan, tanikaa in naja držim pesti Ema zadnje dva dni noče in noče zaspati pred 11. Včeraj namesto da bi spala, se je zgovarjala in smejala in mi je zaspala šele ob 11 in danes je vstala ob 8, sva pojedli in sedaj spet spi Drugi teden bo pri nas kar pester, ker gre ta velika prvič v vrtec in me čaka uvajanje. Upam, da ne bo velikih težav, ker drugače komaj čaka da gre. Tiste ki ste na morju uživajte, mi gremo čez dobrih 14 dni za 3,4 v Čatež menstruacija- tako ko vas berem kako imate močno, se sprašujem, če je prejšni teden pri meni sploh bila to M, ker sem jo imela samo 2 dni in tako srednje krvavela
< Sporočilo je popravil ninny -- 26.8.2008 9:55:14 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.8.2008 9:56:37
|
|
|
|
alea01
|
hej principele Mi smo ga pa začeli ponoči sračkat . Spat gre še zmeraj med 20.30 in 21.00. Ob 1.30 se zbudi in nekaj jamra, pol spet ob 2.30 in tako naprej vsako uro. Jest ji dam ob 4.30- poje glih nekaj za vzorec. Sicer se ne joka, ampak jaz jo slišim in pol ne spim. Oči pa itak ne ve, da sploh ima ponoči, ker spi kot top taanikaa- . Močno upam, da ni kaj narobe in stiskam pestke, ti pa čimprej javi. Menstre še jaz nisem dobila. Sem prej imela ful močne bolečine, mensta je pa bila za vzorec in trajala 2-3dni. Me zanima kak bo zdaj
< Sporočilo je popravil alea01 -- 26.8.2008 9:58:59 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.8.2008 10:21:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Oči pa itak ne ve, da sploh ima ponoči, ker spi kot top pri nas je enako
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.8.2008 11:49:28
|
|
|
|
RMRM
|
No, napišem cel roman, pa kot ponavadi me ven vrže. V glavnem - taanikaa - Vsem ki ste na morju želim čim lepše vreme in toplo morje. Mi letos ne gremo, ker je še ful dela pri hiši, bomo pa šli za jesenske počitnice. Za par dni pa jaz nočem, ker je ful ene robe za pripravit, pa me vse mine . Sva se danes z Lukasom tehtala in je pridobil v enem mesecu 1025 g, tako da ostajava še naprej samo na dojenju. Za seznam: pri dveh mesecih tehtava 4950 g. Aja, pa krstno oblekico sem mu kupila. Men je ful cort, čeprav sem brala da večina svoje otročke za krst obleče v taka oblačila, da jih še kasneje lahko ponosi, samo kaj češ, jaz sem še vedno za tradicijo . Bom dala slikco v album, ko bo mal več časa. HB še nisem dobila, pa tud pogrešam je ne Spimo pa mi vedno manj, ful se pogovarjamo in smejimo, včasih nam rata tudi glasen smeh . Ponoči pa spimo tam nekje od 3 do 5 urc, od 5ih naprej pa samo še dremuckamo .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.8.2008 12:22:23
|
|
|
|
mtinca1
|
taanikaa no kontracepcijo sem pa že začela danes s cerazette tabletkami... jaz sem tud dobila te tabletke, ampak jih še nisem začela jemat. jih bom enkrat po drugem pregledu pri G - 5.sept./ sicer pa moram še pogledat, ker jih je menda treba začet jemat tam nekje okrog menstruacije....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.8.2008 12:22:23
|
|
|
|
mtinca1
|
taanikaa no kontracepcijo sem pa že začela danes s cerazette tabletkami... jaz sem tud dobila te tabletke, ampak jih še nisem začela jemat. jih bom enkrat po drugem pregledu pri G - 5.sept./ sicer pa moram še pogledat, ker jih je menda treba začet jemat tam nekje okrog menstruacije....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.8.2008 12:24:42
|
|
|
|
mtinca1
|
taanikaa - a ti dojiš, oz. izključno dojiš? jaz izključno dojim, pa me je mal strah jemat tablete, čeprav piše da so primerne za doječe mamice.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.8.2008 13:24:13
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj, jaz tudi izklučno samo dojim, vendar se mi mali zraven zadnja dva dni joka. Kot, da bi želel še več jesti. Potem mu dam čaj pa noče nič več. Drugače tudi spi normalno. Nevem kaj mu ne paše. Po mojem če bi bil lačen nebi tako spal. Joka pa sam pri hranjenju nato pa se čez en čas pomiri. Jema pa tudi kakih 10 minut in nič več. Ima katera slučajno enake probleme ali jih je imela?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.8.2008 14:51:41
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla mmike...evo naročen imam pregled v četrtek zjutraj...upam da me ne bo prej pobralo od skrbi....hvala za spodbudo punce,mislite name tudi v četrtek.. mtinca,jst ne dojim,mi smo izključno na AM,že dober mesec,mleko še imam sicer,dvakrat na dan si ga morem še sčrpat pa si ga nekje 80-100ml izčrpam pa je ful vodeno,pa se mali ni najedel...no tud ko sem imela mleko pa ko ni blo vodeno sem si ga črpala in mu dajala po flaški,ker sem malo zakasnila s mlekom zaradi carskega reza,pa okrevanje je blo mučno,pa ni šlo bolečina na bolečino,zame je bilo dojenje v času okrevanja boleče,mučno,ker ga nisem mogla prav pristavit,niti se čisto uležit nisem mogla....pol je pa še mali postal ful agresiven,pa ko nama je malo steklo sem imela še vnete bradavice,no ne vnete,take ranice...zdej pa itak ni več dovolj materiala,pa smo na AM in mali ima nek red,je na tri ure,dlje spi,manj joka...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 26.8.2008 14:57:05
|
|
|
|
Anonimen
|
...sem kr zadovoljna da je tko,seveda je pa prej bil cel jokav če se ni najedel,pa tud krčev ni od tistega dneva,ko sem začela izključno AM devat..podpiram dojenje drgač,mogoče bi blo drugače če bi imela naraven porod,mislim da bi blo...je pa zoprno ko kamorkoli grem vlačim zraven termovsko s prekuhano vodo,pa AM pa še eno pol litrsko flaško z ohlajeno prekuhano vodo...pa dobro,še par mesecev pa bo,pri 4 mescih se že tko začne uvajati gosta hrana počasi...že komaj čakam.. ja glede tabletk jih pa lahko jemlješ kljub dojenju,sam jst sem jih začela danes,k mam prvi dan menze,sam kolko sem jst mojo g razumela bi jih lahko tud prej,tko da mi nebi blo potrebno čakati na mensto... aja,prej sem se pohvalila da je imam sam za vzorec....oooooo pa teče,teče,teče...ffuuuulll
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?