Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 22:50:56
|
|
|
|
lunca14
|
..........no uživajte v peru in šnopsu,pa lepo spite
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 22:51:34
|
|
|
|
lunca14
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 22:57:44
|
|
|
|
Tina 28
|
ja...v šnopsu glih ne...hvala punce. Dopust se je slab začel z mnsrtno zato se bo zih dobr končal. Pa hvala Mojca in Kaja, da sta omajali moj strah zarad nafte, saj gremo v Poreč. Lahko noč
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 23:06:08
|
|
|
|
anaj22
|
nočko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.8.2008 7:33:51
|
|
|
|
babysolza
|
Ekola, kavica za dober začetek vikenda Aja pa včeraj se je prvič naglas nasmejal Jaz tud komaj čakam na to jaz tudi. smeji se že, sam ne naglas pa cvičk teče v potokih,pol pa tok žubori pupe dolenjske, da se mi ga ne bode zapile Glavna novica dneva....PRED DVEMA URAMA SEM DOBILA MENSTRUACIJO IN ME ZDAJ VSE BOLI...pa napihnjen trebuh in seveda krvavitev. Glede na to kolk časa je nismo mele, nobeni ne privoščim, da jo dobi na večer pred morjem. Saj moja je že druga, ampak je zdaj prišla po 3-tednih (verjetno ma prste zraven mirena) . mene je skori kap, ko smo se parkirali v čatežu, se mšla na wc in - evo . Sam je bila očitno sam mal nevemkaj , ker je še isti dan minilo in bilo ful malo vsega skupi. Jaz pijem Schlossgold brez alkohola - kr vsak dan enga jaz sem ga pa enkrat probala, pa mi je ful zanič. no ja, okusi so različni, kar je čisto prav. LAŠKO JE ZAKON! Jaz ga pa skori vsak dan kak požirek al dva ruknem. Madonca, da se ga ne bom še jaz zapila. Ajde, mi šibamo na rojstni dan male nečakinje. Uživajte to baje vremensko bl turobno soboto!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.8.2008 10:10:33
|
|
|
|
alea01
|
hej, hoj mamičke Včeraj smo imeli cel dan obiske. Me je kar vrglo v posteljo- obe in sva spali do jutra. Izabela se je že smejala naglas, samo včasih ji pa ne rata . Se pa tudi že pogovarja Ve dolenjke, kaj je zdaj to z cvičkom? Jaz grem danes v NM in bi mi prav pasal . Vsem ki greste ali ste že šli na morje veliko prijetnih trenutkov in bog ne daj menstre
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.8.2008 10:16:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan Mi smo v redu, Ema je še vedno pridna . sem jo imela samo dva dni, ravno toliko, da sem morala prestaviti G potem je pa zginila tako, da imam šele v začetku septembra pregled. Ema se tudi včasih že na glas zasmeji, zadnji teden se je začela zgovarjati, pa skoz se samo smeje, da so mi že rekli, da sploh ne vem kaj je to otrok, ker res zelo malo joka. Tina-uživajte na morju. Mi na morje ne bomo šli, smo se pa zmenili, da gremo tam okoli 10.septembra za par dni v Čatež. No, midve z Emo ne bova imeli veliko od tega, samo ta velika bo pa uživala, ker se zelo rada kopa.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.8.2008 10:36:41
|
|
|
|
Kaja08
|
Dobro jutro!! Naš Žiga se tudi že naglas smeji Čebla pa ko branjevka na trgu - je očitno po mami Mi smo pa hotl met s prijatelji piknik, da zapijemo Žigata in moj 30. rojstni dan, pa bo zdej odpadu, ker je dež napovedan. Ne vem ne vem, kdaj bomo končno zapil Žigata
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.8.2008 15:33:10
|
|
|
|
Kaja08
|
Ja kje pa ste danes vse punce? 5 ur pa nobenega posta?? Ah, naši sosedje imajo pa eno podivjano smrklo na obisku in že cel dan doni po celem stanovanju, ker non stop laufa gor pa dol....pa boh ne dej, da bi ji kdo rekel, da nej neha laufat po petah...za znort
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.8.2008 15:34:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla, jst sm tuki
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.8.2008 15:35:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej res Kaja, kako pa kaj vaši ta spodni sosedi?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.8.2008 16:03:40
|
|
|
|
Kaja08
|
O nya, sem šla prehitr dol...no, mogoče si še tle. Skratka - naši sosedje so v bistvu kr u redu, odkar sva jim povedala, da se jih ful sliši. Zdej bolj pazijo na hrup. Pa itak so bolj malo doma med poletjem, tko da je ful luštn, ko sva skor sama v celi hiši... Vpraši me še enkrat pozimi, ko bojo skoz doma
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.8.2008 16:17:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, sm še tuki, sam zdej šibam, k še spi, moram neki zašist za v voziček, k gremo v ponedeljek na morje, da bo bolj na mehkem spal
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.8.2008 16:17:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Na plaži, če bo kaj spal v vozičku
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.8.2008 16:23:24
|
|
|
|
Kaja08
|
pol ti pa želim uspešno šivanje
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.8.2008 20:54:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša se že ene 2 tedna pogovarja kot branjevka na tržnici. Smeje se pa itak skoz, tud zelo malo joka. Še ko je za zaspat tečna, samo nekaj zavija, sploh ne zna jokat. Kot bi se kregala. Evo, zdej pa mislim, da kar grem, ker se bliža neurje. Je začelo padat k pri norcih.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.8.2008 20:56:32
|
|
|
|
l.daisy
|
hejj... mulčka spita, ju moram pohvalit... sta padla dol, ker sta cel dan brcala, se smejala in se pogovarjala... prav zanimiva sta, ko začneta čebljat eden drugemu... sicer smo pa dan preživeli pri babici, dedi in ati sta še nekaj delala v stanovanju... sem si kar s seboj vzela koš s perilom in skoraj cel dan po malem likala... doma mi včasih kar cel dan gori likalnik, zlikam pa pomojem ravno ene tri bodije v tem času iz ene fronte (likanje) sem šla potem na drugo (pospravljanje stanovanja) in sem trenutno ... čakam še, da opere stroj in da obesim cunje, pa da fantka še zadnjič jesta, potem grem pa v mižule... včeraj se je prikazala ... sem mislila, da bo šla skozi tako, kot je prišla.. komaj opazna... se je pa danes (oz. ponoči) pokazala v vsej svoji veličini... prav fino mi je bilo brez nje... še dobro, da sem imela en dvojni paket vložkov doma, drugač bi morala sredi noči na bencinsko.. napihnjena sem kot balon, pa boli me za pop , sem na nalgesinih, edino to pomaga... je pa ena dobra stvar tega: da lahko začnem jemat tabletke... končno kontracepcija... saj res punce, a uporabljate vložke, tampone ali menstrualno skodelico? zunaj že od popoldneva treska sto na uro, upam, da tale prenapetnostna zaščita zdrži toliko, da pošljem post.... joj, joj, se moram izklopit... lahko in mirno noč vam želim...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.8.2008 21:54:19
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
hej hej pupe mene pa že neki časa spet ni nč naokol prineslo ampak zdele mam pa lih mal časa k sm sama tamala pančka že neki časa od 21-približno 5 in je res zlata- no ja podnevi je mejčken bolj tečna zdej k vedno manj spi čez dan ampak sej bo,aja pa pogovarja se ful in smeji tut učasih že mal naglas ... drugač bo pa jutri že 3m stara ne morem verjet kok gre vse skupi prehitro! bi mela kr še enga če mi nebi blo treba it rodit , možek je šu mal zapit od kolega&kolegice otročka- je danes rodila 1m prezgodej je mali tko micken... u glavnem lep pozdravček vsem vam ki tole berete in uživajte vsak dan na polno ker gre cajt res prehitro mimo , lp
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.8.2008 21:56:09
|
|
|
|
Anonimen
|
ženskice,tale menza se pa kr pojavlja berem...no jst je še nimam,pa bi je bla vesela,ker bi končno lahko začela jemat tabletke,zvija me že itak en mesec skupaj,pa je ni in ni...se poskušam psihično pripravit na to kolk bo baje boleča...jojojojoj...mam že poln kufer enih bolečin... no pri zdravniku še nisem bila,bom počakala do torka potem morem poklicati,me pa ful skrbi tale moja bula pri ali na mandeljnu...mama moja je takpanik da je še mene čist prestrašla da ja nebi bil kak rak...jojojoj...sploh ne upam mislit na to...evo,pr nas tolk bliska in grmi kot da bi bil sodni dan pa grem raje dol...upam da ne bo hujšega neurja,da jo boste dobro odnesli...držim pesti..nočko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.8.2008 11:12:50
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj, no končno sem najdla, ko je ena napisala seznam kaj potrebuješ zraven za na dopust z malčkom. To je to ko vem, da sem prebrala vendar si takrat nisem prekopirala in shranila zdaj pa sem iskala ko zmešana. In kako ste kaj? Mi smo ok. Včeraj smo sicer imeli malo neurja, hvala bogu z drobno točo. Naš malček je vedno bolj navihan. Se že full smeji, začenja se pogovarjati. Mi se tudi odpravljamo čez 2 tedna na morje, upamo da bo vreme pravo.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.8.2008 11:13:50
|
|
|
|
*anamor*
|
Aja, vedno nekaj pozabim napisati. Tudi jaz še nimam menze, se pa še vedno dojima. Upam, da še je nebo en čas ali pa da je nebom kje dobila ko bomo šli na morje.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.8.2008 11:35:19
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Čaw Mi smo tud uredu in lepo spimo... Igramo se v igralnem centru, poslušamo govorečega kužka in gledamo medvedke z vrtiljaka, čez dan tud večkrat pridni sedimo v ležalniku in se smejčkamo Sirena za malico!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.8.2008 14:46:38
|
|
|
|
Kaja08
|
sasa.vracko, ocitno imamo iste stvari za - igralni center, govorečega kužka in medvedke na vrtiljaku Kaj se je pa men zgodil Smo prišli domov in nesem Žigata po stopnicah, se mi je pa očitno šlap zataknu in sem poletela ko Peterka....sam na žalost pristanek ni bil lep in mehak, ampak kar precej trd Na srečo, sem Žigata lepo obdržala in še dojel ni, da se kej nenavadnega dogaja. Jst sm pa tako priletela na koleno, da sem vse zvedze vidla in me je hotu že na urgenco pelat...No, zdej sem si obložila koleno z ledom, namazala s ketonal kremo, za vsak slučaj vzela še ketonal, da je mal ublažil bolečino... Svašta...če si štorast si pač štorast
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.8.2008 16:25:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan. Jaz se bom pa sam prfočkala, potem pa šibam naprej pakirat - mogoč pridm še kej pogledat. Marička je to ene robe za na dopust - sploh ne vem, kako smo šli mi na morje, ko nas je blo 5, 3 otroci, pa z enim avtom, ki nit slučajno ni bil karavan in ni mel prtljažnika na strehi Bomo mel tolk stvari, da upam, da bo šlo vse v avto No, če se ne oglasim več predn šibnem, se pa lepo imejte teh 10 dni, ko pridemo pa domov, pa ko vse operemo , se pa javim. Pa pa Kaja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 24.8.2008 18:14:01
|
|
|
|
lonapo
|
mi se tud ful smejimo in to na ves glas, najbolj uživa ko ga slačim pred kopanjem. No M sem tud že dobila, pa tabletke začnem jest pri naslednji, boli me nič, pogrešala je pa tud nisdem nič. Nya uživaj na morju, Kaja ti se pa hitro pozdravi in upam das te koleno ne bo preveč bolelo. Grem mularijo zrihtat pa se jutri kej beremo. Lep nedeljski večer.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?