|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: no aprilke 2005, kako?
19.8.2008 9:09:20   
tinatona
Hej punce!

Evo mene. Ja škrlatinke, bronhitisev in pljučnice je zdaj kar nekaj. moja sodelavka je imela obojestransko in je bila full boga. Pa angine je tudi veliko, saj veste mi2 sva jo imela oba.

ksenjak tule mi je pa uspelo nalepit slikico. Tako da jih boš vsaj tam vidla. Je pa na 98 strani.

Jaz zdaj šibam, ker obiske dobim, pa se še potem kaj javim.

LP Tina

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
19.8.2008 9:33:49   
BarbaraE
Tina - wow, ful lepi nohit. No, take bi pa tudi jaz imela. Kako pa zgleda vzdrževanje takih nohtov?

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
19.8.2008 9:43:19   
ksenjak
Meni se pa nobena slika ne prikažeuser posted image ?

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
19.8.2008 10:05:08   
BarbaraE
KsenjaK - ta zadnji link od Tine poglej. Na forumu od Diva.si - bila je kot zadnja objavljena. Ful lepi nohkti, res.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
19.8.2008 10:07:14   
ksenjak
Ma, saj odpiram, slike pa nobene, samo komentarji?!

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
19.8.2008 10:29:28   
BarbaraE
KsenjaK - a si  pogledala čisto na koncu debate - saj lahko da jih je vmes že več. Tina ima itak isti nickname.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
19.8.2008 10:31:07   
BarbaraE
Ksenja - evo sem šla še enkrat na ta zadnji link od Tine - in je njeno sporočilo na forumu od Diva.si ta zadnje in tudi slikica. Upam, da ti rata. Drugače pa prosi Tino, da ti po mailu pošlje fotko, ali ti jo bom pa jaz.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
19.8.2008 10:42:27   
ksenjak
Ja, pa resuser posted image ! Jaz sploh nisem šla do zadnjih komentarjev, sem pričakovala, da se bo stran odprla in potem takoj slika. Ja, se vidi, da sem blond, pa čeprav samo pobarvana.

lp

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
19.8.2008 13:17:08   
tinatona
Hej!

Evo mene.

BarbaraE negovanje teh nohtov je simpl ko pasulj, ker ne rabiš skoraj nič delat. Jaz si jih po 2-3 tednih samo malo spilim (pri korenu nohta), da se narastek ne vidi in nalakiram s prozornim lakom. Na 5-6  tednov si pa korekturo naredim (fino spilim in na novo zalijem). Vmes lahko vse živo počnem, pa so še vedno lepi. Če pa bi sijaj zgubili, dam pa samo z acetonom oz. odstranjevalcem lak (oz. top coat) dol in jih še enkrat nalakiram, pa so spet kot novi.
Jaz jih imam že par let (5). Edino takoj po porodu jih nisem imela, ker sem imela svoje full dobre. Potem so se mi pa kmalu začeli plastiti in lomit in sem si jih nazaj dala.

ksenjak meni je vseeno kdaj. Ta teden imam dopust in sem itak frej (edino v petek sva že s honey zmenjeni user posted image ). Drugače smo pa pobarvane blondinke baje nahujše.

LP Tina

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
19.8.2008 14:46:44   
BarbaraE
Tina - od kdaj si pa ti na blond pofarbana. Pismo, jaz te nimam v spominu kot blondino. user posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
19.8.2008 16:12:44   
tinatona
BarbaraE zdaj sem po moje že ene pol leta blond user posted image

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
20.8.2008 7:29:58   
BarbaraE
Tina - ja, kako si pa ti podlegla tej blond barvi. user posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
20.8.2008 10:08:21   
tinatona
Hej punce!

user posted image Evo mene...

BarbaraE ne vem. Kar pičilo me je in sem namesto rdeče kupila blond. Sem pa bila že par let nazaj blond, me je takratni fant shecal. Je bil pa full priden in je čakal z mano ene tri ure pri frizerju user posted image . A boš ti tudi mela take nohte?

Mene je pa Ožbej zdajle full šokiral. Me je od zadaj objel in rekel:˝Mami ti si moja, ampak si pa res grozna.˝ Me je skor kap in ko sem ga vprašala kdo je to rekel, je rekel da dedi  user posted image .

ksenjak a si se kaj z m_m slišala? Sta že prišli domov s Tjašo? Kdaj prideš na nohte? A boš do mene prišla?

Nič greva mi2 z Ožbejem zdaj ven user posted image , pol se pa še kaj javim.

LP Tina

p.s.: Sem mislla da bomo imeli ta vikend user posted image z user posted image pa ne bo nič, ker gresta naša dva na dopust za 10 dni user posted image .

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
20.8.2008 10:38:34   
BarbaraE
tina - ja, tamali res vse poberejo. Naša je tut brihtna, da je joj. Bog ne daj, da se midva z možekom kaj bolj na glas pogovarjava, naju že sprašuje, če se kregava. Hja, v zakonu se kdaj tudi kregamo, pa kaj hočemo. user posted image

Včeraj je pa moža spraševala, kaj pravi njegov sodelavec Klemen (sploh ne vem, kako je na to prišla) in pravi mož, da nič, pa Nika - kako pa to? Pa mož pravi, ja je asocialen ratal. Pa Nika -  ja, a se nič ne pogovarjata. Pa mož - ne. Pa Nika - a sta skregana? No, evo in potem ostani resen. user posted image  

Ima pa naša takšno taktiko, da če njo kaj kregamo, ona takoj izjavi - zdaj sem pa žalostna in seveda zraven naredi res en tak žalosten pogled in oh in sploh. Očitno bo igralka. Ker to, da bi pa ona priznala, da pa ona nagaja in ne uboga, ne to pa ne. Skratka, pri nas je zelo pestro. Sploh, ko se še Nejc vključi - ni šans, da bi Nika imela kaj, kar on nima. Ali obratno seveda. Primer: Nejc ima v rokah bebi piškot in ga že veselo grizlja, pride Nika in takoj - jaz bi tudi piškot. Ko Nejc opazi, da ima Nika nov - cel piškot, vrže on svojega na tla in leti k Niki po njen piškot oz. leti k meni po nov  - cel piškot. In za ljubi mir na svetu, mu jaz dam nov - cel piškot. Ma, enostavno nimam živcev, da bi ga oz. ju poslušala, kako se trmarita. user posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
20.8.2008 21:51:19   
tinatona
Ma kje so zdaj vse naše punce? user posted image

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
21.8.2008 6:55:18   
Naty*Taja
Evo me. Mi smo se na dopustu imeli fenomenalno! Maladva sta uživala v vodi in seveda bila srečna, ker sta imela mamico in atija čist samo zase, brez služb, tv, radia....
Drugače pa je naš mali že tak velik, da se vse sam zrihta, pa še sestrico je porihtal, da sta lahko mami in ati še mal poležala. user posted image Pravi dec je že.
No zdej sem vas pa še vse prebrala. Tina lepi nohtki. Jaz sem tudi že imela idejo da si jih naredim, ko sem sosedine vidla, pa še nisem do tja prišla. Viš, mogoče se pa ti oglasiš v CE in nam jih narediš. Men so se med nosečnostmi in po porodih tudi ful cepli pa to, pa si jih še nisem v red spravla. Pa to je bilo edino, kar mi je bilo na meni res všeč. Sem imela take močne in lepo oblikovane ter stalno lakirane in negovane...zdej pa ni več časa za mamine nohte, pa kr naprej se zatikajo v plenice, pa v zadrge, pa se obračajo, ko na hitro kterga primeš, da ne pade....
Me je pa mal strah, da bi se mi potem tale trd nohtek obrnu...sem namreč specialc za zavihat nohte! user posted image
Evo zdej pa itak že morem it...LP

MONTIGNAC

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
21.8.2008 9:13:58   
ksenjak
Jutro!

Evo spet mene, včeraj sem imela namreč dopust, sem morala tamala dva k zdravniku peljat.

tinatona_nič ne vem, kaj z m_m, se mi ni še nič javila. Je pa rekla, da bo morala biti tudi doma zelo previdna za računalnikom zaradi oči. Mogoče bo še malo počakala in se potem vrgla na forum. Če bom imela čas, jo bom poklicala, da vidim kako in kaj.
Kar se pa nohtov tiče pa ti povej kdaj in kje bi ti odgovarjalo. A si mislila že ta vikend? Povej in se bova zmenili. Moja dva sta zdrava, tako da ni panike. Aja, pa za približno ceno bi te prosila, da vem, koliko premoženja moram vzeti s sabo.user posted image

BarbaraE_ja, naš je isti. On je vedno tako žalosten. Pa kolikokrat mi reče, da moram biti prijazna do njega. Ko pa jaz njemu rečem naj me končno nekaj posluša, mi pa nazaj zabrusi, mami ne, ti poslušaj najprej mene. Skratka včasih ne vem, ali bi se mu smejala ali jokala.

Lp

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
21.8.2008 10:46:55   
tinatona
Hej punce!

Evo mene.

Naty-Taja ta noht se ti ne more zavihat (je tok trd). Ni varianteuser posted image . Meni se še nikoli ni, pa jih nosim že par let. Pa jih ne dam več za noben denar. Res meni so super. Tako imaš skoz roke urejene. Če boš želela povej, pa ti jih naredim.

ksenjak
sem dobila SMS od m_m. Tjaša je še vedno zlatenčna in sta še vedno v porodnišnici. Imam pa domačo nalogo... je rekla da vam lahko malo luštov naredim, da boste lažje počakale na domače fotke. Evo princesko:
user posted image Meni je full cort!!!

Kar se pa nohtov tiče je pa meni vseeno. Čeprav glih v CE se pa ne bi vozila, če čisto po pravici povem. Lahko se pa v Motniku dobimo, pa ti jih jaz pri babici naredim. Toliko bi se še peljala, ker drugače bom več za bencin dala, kot pa dobila (mal karikiram...). Ceno ti javim na ZS, da me ne bo kdo brisal.

BarbaraE danes že nisem več grozna - je rekel da se je malo hecal. Našega pa nič ne gane če ga kregamo. Nejmu gre to pri enem ušesu noter, pri drugem pa takoj ven. Edino če ga kdo drug okrega naredi tak užaljen obraz, da je joj. Takrat zna tud kako solzico spustit, da vsi vidijo kakšna ˝krivica˝ se mu dela.

Evo šibam zdaj na banko, pa se še beremo.

LP Tina

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
21.8.2008 10:48:52   
tinatona
Ups pozabila sem jo pomanjšat.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
21.8.2008 10:57:20   
ksenjak
O, kakšen cartek je. Če bi imela še malo več las in bolj črne, bi bila izrezana Kiara, ko je bila še dojenček.

tinatona_lahko tudi v Motniku, samo povej kdaj.

Lp

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
21.8.2008 11:15:50   
BarbaraE
Tina - sporoči M_m, da ima zelo zelo lepo princesko. Ja, kar nostalgija me je zagrabila. Sem že čisto pozabila, kako corti so novorojenčki in mali dojenčki. user posted image  
Uf, še sreča, da imam mireno, drugače bi sedaj že moža klicala za akcijo, da naredimo še enega. user posted image  Saj veš, trenutek nerazsodnosti.

Tina, daj še meni ceno za nohte pošlji na ZS. Če me bo slučajno kdaj premamilo. user posted image

Mene pa danes glava boli že od jutra. Res ne vem, kako bom zdržala do konca šihta. Jao jao.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
21.8.2008 13:45:55   
tinatona
Hej!

Evo mene. Sem zdaj vse na banki uštimala, s tem da je bratec malo po svoje naredil (in nisem dobila toliko denarja kot sem mislila user posted image ). Čeprav sem vseeno na boljšem, ker mu ne bom rabila vračat. Moram reči da je res super moj brat, čeprav se včasih ne štekava.

ksenjak meni je vseeno kdaj. Ti mi povej kdaj boš imela čas, pa se bova z Ožbejem zapeljala do Motnika. Zdaj bom ta teden itak samo dopoldan delala. Lahko pa tudi zdaj ta vikend.

BarbaraE mene vsakič tako vrže ko vidim kakšnega dojenčka. Še dobro da sem sama. Ker bi res imela še enega. ZS dobiš.

Lepo se imejte.

LP Tina

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
22.8.2008 7:00:54   
Naty*Taja
Tina, zakaj mi take lušte delaš? user posted image Pravi cartek je. Imamo tule pri nas pri dveh sosedah takele - kak mesec starejše, pa sta se včeraj oba naenkrat jokala...mi je bilo pa kr nekak fajn, da smo že ven s tegale! Spimo ponoči...končno po dveh letih, vse sama povesta, sama hodita....DOPUST proti začetku (0 in 15 m)!!!
Sam bi pa še vedno kakega dojenčka čez kako leto, ko se dost naspim, da se onih v šoli rešim za kako leto. user posted image A ne Skabi? user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
22.8.2008 10:37:08   
tinatona
Hej punce!

Evo mene. K* user posted image * pa tak dopust. Jaz sem zbolela user posted image . Imam nos zabit, grlo me boli (mami pravi da mi smrdi iz ust - tko da sumim na angino). In kot nalašč je moja zdravnica na dopustu. Tko da bom zdaj šla kar v službo, pa mi bo sodelavka bris vzela...

Pa glih zdej ko bom sama doma z Ožbejem. Brat bo zdaj delal nočne, tako da z njim nič ne bo. Naša dva pa odhajata na dopust za 10 dni  user posted image .

Tko da ksenjak ta vikend ne bo nič z mano. Taka ne grem nikamor.

Nič grem se zrihtat za k dohtarju, pa se beremo.

LP Tina

p.s.: Naty-Taja čist te razumem. Res so kjut, da te kr prime da bi mečl tako štručko.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
22.8.2008 10:49:25   
ksenjak
tinatona_ni panike, ti se samo porihtaj. Imaš pa res smolo pa zvečer si bila še kar v redu. Pa upam, da Ožbej ne bo preveč naporen in da ti bo vsaj malo pomagal, da boš lažje prebolela vse skupaj.

lp

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?