|
RE: no aprilke 2005, kako? 20.8.2008 10:38:34
|
|
|
|
BarbaraE
|
tina - ja, tamali res vse poberejo. Naša je tut brihtna, da je joj. Bog ne daj, da se midva z možekom kaj bolj na glas pogovarjava, naju že sprašuje, če se kregava. Hja, v zakonu se kdaj tudi kregamo, pa kaj hočemo. Včeraj je pa moža spraševala, kaj pravi njegov sodelavec Klemen (sploh ne vem, kako je na to prišla) in pravi mož, da nič, pa Nika - kako pa to? Pa mož pravi, ja je asocialen ratal. Pa Nika - ja, a se nič ne pogovarjata. Pa mož - ne. Pa Nika - a sta skregana? No, evo in potem ostani resen. Ima pa naša takšno taktiko, da če njo kaj kregamo, ona takoj izjavi - zdaj sem pa žalostna in seveda zraven naredi res en tak žalosten pogled in oh in sploh. Očitno bo igralka. Ker to, da bi pa ona priznala, da pa ona nagaja in ne uboga, ne to pa ne. Skratka, pri nas je zelo pestro. Sploh, ko se še Nejc vključi - ni šans, da bi Nika imela kaj, kar on nima. Ali obratno seveda. Primer: Nejc ima v rokah bebi piškot in ga že veselo grizlja, pride Nika in takoj - jaz bi tudi piškot. Ko Nejc opazi, da ima Nika nov - cel piškot, vrže on svojega na tla in leti k Niki po njen piškot oz. leti k meni po nov - cel piškot. In za ljubi mir na svetu, mu jaz dam nov - cel piškot. Ma, enostavno nimam živcev, da bi ga oz. ju poslušala, kako se trmarita.
|
|
|