|
RE: no aprilke 2005, kako? 1.9.2008 23:01:45
|
|
|
|
taška30
|
Najprej (pozno sicer, ampak iz srca ), m_m čestitke ob rojstvu Tjaške. Ful luštno ime ste zbrali. In zelo luštna punčka je. Lepo se cartajte, joj, sem že čisto pozabila kako majhni so ti mižeki, naša tamlajša je že taka razbojnica, da je joj. Danes smo zaštartali z vrtcem, Manca po 2 mesecih odsotnosti, Julija pa sploh 1.dan. Manca: imela kar malo treme, zjutraj se je kar obotavljala pred vrati, ampak potem celo popoldne govorila kako je fajn in super. Potem mi pa vmes prijavi: Veš, sem se malo jokala, ko te tako dolgo ni bilo, res sem jokala. In še zdaj ne vem ali naj verjamem al ne, ker zadnje čase ima polno nekih 'igralskih' for, včasih si kr kaj izmisli. Julija: hmm...dve uri in pol kar smo bile tam, se me je držala ko klop, nič kaj je ni zanimala okolica, 'mami, mamiii' je klicala, če sem samo za pol minute zginila na drug konec igralnice, kar mi je sicer čudno glede na to, da je že skor pol leta pri varuški, pa na počitnicah že bila par dni brez mene, vse brez enega problema in jokca.......bomo videli kako bo. Tinatona, jašit no, kaj mu je s čevljem naredilo. Še dobro, da si mu lahko potegnila ven nogo, ker bi se lahko zelo hudo končalo. Tako je enmu našmu sosedu ko smo bili mali potegnilo roko v liftu (med lift in vrata - takrat še ni bilo teh varnostnih drsnih vrat) in so mu jo sicer nazaj prišili, blo je pa grozljivo. Pa ni mi jasno kako mu je pašček potegnilo, saj na teh crocksih je pašček čist ob čevlju, nič ne štrli. A še na to moram zdej pazit, ko gremo po tekočih? Sploh še nisem slišala za kaj takega, pišuka no. Res sreča za vaju. Naja, luštni ste vsi trije, klinc pa kile. A to je po možu rdečelas? Ker ti si bolj temna a ne? Faca res tamali, naša Julija je imela pri 15 mesecih 9,2kg, pišuka, moraš pa res kar 'kvihtat'. Taprav dec. Lušten. Marko je pa itak ful lep fantek, že od nekdaj. Take lepe okice ima. Naty-Taja, tud vaša sta zelo luštna. Joj, jaz po eni strani komaj čakam, da Julija še tolk zraste, da bo bolj samostojna. Je tako lepo videt vašedva ko skupaj sedita, Julija je zdaj lih v tisti fazi, ko ji moraš skoz za ritjo stat, pa mimogrede pade po tleh kolikor je dolga...tud to še pride... Spat grem, pa se še kaj javim.
|
|
|