|
RE: no aprilke 2005, kako? 14.8.2008 10:01:06
|
|
|
|
BarbaraE
|
IZVIRNO SPOROČILO: m_m No sej ni tak hudo. Imena so že skrčena za 2 favorita, za pa 3. Za pupo sva nekje oba za Saro, samo še vedno mi je všeč Zoja, rezervni sta pa Nika, Teja, Ema, Taja. Mi je pa od nekdaj všeč Julija, sam če se rodi julija, izpade zelo neizvirno. Ajda je pa ravno odpadlo, ker so kolegi dal ime hčerki, pa sva pol rekla, da boma zbrala nekaj drugega. Za fanta je manjši problem: Anže, Bor ali Gašper. Rezervni sta Žan in Žiga. Je pa spet samo meni všeč Gal. Če bi blo po moje bi blo al Zoja ali Gal. Zdaj bo pa najverjetneje Sara ali Bor. Mogoče Anže. Pol pa še delaš kombinacije s priimkom, pa spet eno gre bolj skupaj eno manj. Pa še kombinacije imen z Anejo, ko recimo pokličeš oba za sladoled... A vidiš. In potem se vrtim v krogu, jaz izberem nekaj, pa povem svoj predlog, pa mojmu ni všeč. Pa odvisno od dneva kake volje je. Ma zadnja varianta je, da bo ime dvojno. Eno izberem jaz, eno moj. Eh, če ne boma pa žrebala KsenjaK - kakšen mesec nazaj sem m_m spraševala, če ima imena že izbrana in mi je to odgovorila. Zato me pa sedaj prav zanima, katero ime. Mislim sicer, da je enkrat kasneje že napisala, katero bo, ampak moram malce pobrskat. Mi je pa kar malo nenavadno - no, tukaj navijamo za M_m in da bo luna kaj pospešila, pri kolegici pa navijamo, da luna ne bo pospešila - prvič je rodila v 35. tednu in je bila luna, sedaj je drugič noseča in evo 35 teden pa še luna se bliža in je že itak na počivanju skoraj od 20. tedna. In tako jaz navijam zanjo, da ji luna ne bo nič ponagajala. Sem pa drugače v Oni prebrala (tisto rubriko Lunin krog, ki jo pripravlja Meta Malus, da bodo tisti novorojenčki, ki se bodo rodili v soboto - na polno luno, srečni. - takole piše za soboto, 16. avgusta - Bo pa življenje današnjih novorojenčkov polno sreče.
|
|
|